Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Τι να πω..ότι μες το πόνο σου έχεις το κουράγιο να μου ευχηθείς!!το εκτιμώ αφάνταστα!! 
      λυπαμαι πάρα πολύ για την έκβαση της δίκης σου εγκυμοσύνης. Ευχομαι κουράγιο και σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά ❤️

Σ' ευχαριστω πολυ πολυ για τα λογια σου..ξέρω τον αγωνα σου κ αυτο μονο αρκει για να βρω το κουραγιο να σου ευχηθω Κατια μ!! ❤️

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιπποκαμπάκι καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σου στελνω θετικη ενεργεια+++++++++++++++++++++++++++++++++

Αυριο θα μπω να μαθω νεα σου γιατι δεν θα εχω ιντερνετ!!!!!!!!!!!!!

Ο αντρας μου θα παρει το laptop μαζι του και θα λυπει σημερα!!!!!

Αφεντικο περαστικά σου!!!!!!

Αγγελα κοπέλα μου υπομονή!!!!!υπομονη!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!:P

Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΑ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΙΣ 23 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.

ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!:(

Κ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ,ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ,ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΠΕΡΝΑΩ....

ΓΑΛΗΝΕΨΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!!:D

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΜΕ(Κ ΕΣΥ CHRISTY E?).ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ-ΜΕΧΡΙ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ-ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΒΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ!!!ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ Κ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ.

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ:tongue:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!:P

Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΑ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΙΣ 23 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.

ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!:(

Κ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ,ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ,ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΠΕΡΝΑΩ....

ΓΑΛΗΝΕΨΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!!:D

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΜΕ(Κ ΕΣΥ CHRISTY E?).ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ-ΜΕΧΡΙ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ-ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΒΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ!!!ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ Κ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ:tongue:

μαμα4 και εμας μας ελειψες!

αληθεια σου λεω πιστευω οτι θα στρωσει η κατασταση να σκεφτεσαι θετικα και να κανεις τον σταυρο σου!!!!!!!!

μαμα4 και εμας μας ελειψες!

αληθεια σου λεω πιστευω οτι θα στρωσει η κατασταση να σκεφτεσαι θετικα και να κανεις τον σταυρο σου!!!!!!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ Κ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ.Κ ΕΣΥ MARIAEFAKI MOY ΝΑ ΜΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ!!!:-P

Διαφημίσεις

κοριτσακι καλημέρα!

το εμβριάκι σου καλά?:tongue:

Καλημερα!!! Δεν ξερω δεν το εχω δει ακομη. Η χοριακη την Παρασκευη παντως ηταν 6.700.

Κρίστυ περιμένουμε νεότερα για το πότε θα πας για το πρώτο echo. Αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθαινες!

Μολις πηρα την γραμματεα του γιατρου, ευτυχως εχει πολλες και πετυχα αλλη γιατι η προηγουμενη ηθελε να παω κατευθειαν την 7η εβδομαδα και αν επεμενε θα τσακωνομασταν. Η σημερινη μου ειπε οτι θα ρωτησει τον γιατρο και θα με παρει σημερα. Θελω και δεν θελω να κανω το πρωτο υπερηχο. Φοβαμαι μην ακουσω παλι καρδουλα και μετα σταματησει για μια ακομη φορα. Δεν ξερω τι θελω. Εχω και αγωνια για το ποτε θα ακουσω καρδουλα....... ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ:confused:

Καλημέρα!!!:P

Christy πως είσαι? Όλα καλά?;)

Σας στέλνω πολλά φιλιά και μια ζεστή (((((()))))))!!!:-P

Πολλα φιλια και μια ζεστη αγκαλια κι απο μενα. Καλα ειμαι στην αναμονη, οπως ειπα και στο βασδελακι. Κατα τα αλλα το σακχαρο ανεβαινει κατακορυφα, πεφτει τρελη διαιτα και πεινα και το μωρο εαν καταφερει και γεννηθει βλεπω να ειναι ΠΑΣΤΑ!!!!:shock:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΒΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ!!!ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ:tongue: ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ Κ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Εγω σημερα θα ξερω ποτε θα παω. Εσυ ποσων εβδομαδων εισαι? εγω νομιζω ειμαι 6. Κι εμεις ολοι επιφυλακτικοι οσο δεν φανταζεσαι, αφου με τον αντρα μου λεμε οτι εχω οσφυαλγια γιαυτο δεν κανει να σκυβω και να σηκωνω βαρη. Μην το εμπεδωσουμε και απογοητευτουμε για μια ακομη φορα.

Καποια στιγμη ολες θα κανουμε παιδια απλα θα ταλαιπωρηθουμε λιγο παραπανω απο τις υπολοιπες... Δεν πειραζει αξιζει τον κοπο!

Καλα αποτελεσματα να εχουμε!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Μολις πηρα την γραμματεα του γιατρου, ευτυχως εχει πολλες και πετυχα αλλη γιατι η προηγουμενη ηθελε να παω κατευθειαν την 7η εβδομαδα και αν επεμενε θα τσακωνομασταν. Η σημερινη μου ειπε οτι θα ρωτησει τον γιατρο και θα με παρει σημερα. Θελω και δεν θελω να κανω το πρωτο υπερηχο. Φοβαμαι μην ακουσω παλι καρδουλα και μετα σταματησει για μια ακομη φορα. Δεν ξερω τι θελω. Εχω και αγωνια για το ποτε θα ακουσω καρδουλα....... ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ:confused:

Εγω σημερα θα ξερω ποτε θα παω. Εσυ ποσων εβδομαδων εισαι? εγω νομιζω ειμαι 6. Κι εμεις ολοι επιφυλακτικοι οσο δεν φανταζεσαι, αφου με τον αντρα μου λεμε οτι εχω οσφυαλγια γιαυτο δεν κανει να σκυβω και να σηκωνω βαρη. Μην το εμπεδωσουμε και απογοητευτουμε για μια ακομη φορα.

Καποια στιγμη ολες θα κανουμε παιδια απλα θα ταλαιπωρηθουμε λιγο παραπανω απο τις υπολοιπες... Δεν πειραζει αξιζει τον κοπο!

Καλα αποτελεσματα να εχουμε!

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!ΠΑΝΤΩΣ Η ΧΟΡΙΑΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 8η ΤΩΡΑ.ΜΟΛΙΣ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!:tongue:

christy και mama o Σακης έχει κατι να σας πει!!

Με συγκινησες κοριτσακι!!! Μακαρι να εχει δικιο ο ..... Σακης ;)!!!

Κι εσενα σου ευχομαι την επομενη φορα να παρεις το νινι σπιτι σου και να επουλωθει η φρεσκια πληγη σου!

Διαφημίσεις

Τελικα Τεταρτη στις 16.15 εχω ραντεβου με τον γιατρο

Christy - γραμματεας γιατρου 1-0!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.....

Μαμα4 ελπιζω να μην ενθουσιαστω με τον υπερηχο. Εξαλλου το εχω ξαναδει το εργο αλλες 3 φορες. Αυτη που δεν εχω ξαναδει ειναι να συνεχισει να χτυπαει και στο επομενο ραντεβου... Αν δω σχηματισμενο μωρο με καρδιακη λειτουργεια θα χρειαστω πανες....

Τελικα Τεταρτη στις 16.15 εχω ραντεβου με τον γιατρο

Christy - γραμματεας γιατρου 1-0!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.....

Μαμα4 ελπιζω να μην ενθουσιαστω με τον υπερηχο. Εξαλλου το εχω ξαναδει το εργο αλλες 3 φορες. Αυτη που δεν εχω ξαναδει ειναι να συνεχισει να χτυπαει και στο επομενο ραντεβου... Αν δω σχηματισμενο μωρο με καρδιακη λειτουργεια θα χρειαστω πανες....

δηλαδή οταν θα το πάρεις στο σπίτι σου τι θα κάνεις?:tongue:

θα σου στείλω αυτές που μου έμειναν....

Επεξεργάστηκαν by Angela2

Αν το παρω σπιτι θα χρειαστω ντουζινες απο πανες για μενα και τον αντρα μου και εναν ανθρωπο να με κραταει απο τις απανωτες λιποθυμιες

δεν αρχίζεις σιγά σιγά τις οντισιόν;););)

να δεις ποιος σε κρατάει πιο καλά!!!!

Επεξεργάστηκαν by Angela2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...