Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Terry1986 είπε:

Κοριτσι μου με το καλο!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχεις!!! 😀

Τι να πω..ότι μες το πόνο σου έχεις το κουράγιο να μου ευχηθείς!!το εκτιμώ αφάνταστα!! 
      λυπαμαι πάρα πολύ για την έκβαση της δίκης σου εγκυμοσύνης. Ευχομαι κουράγιο και σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά ❤️

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Είμαι πάλι πίσω στο νησί(διακοπές του Πάσχα έκανα στη μαμά πατρίδα, στον Έβρο) από το Σάββατο το απόγευμα...Χθες δεν μπηκα γιατί πιάστηκα με τις δουλειές και έπειτα είχε καταπληκτική λιακάδα και πήγαμε βόλτες οικογενειακώς...Ήταν τόσο όμορφα στην θάλασσα...

Νικάκι μου, σήμερα πρώτη μέρα επιστροφής στη δουλειά!!! Εγώ τώρα δεν θα είμαι στο σχολείο που ήμουν πριν το Πάσχα, θα είμαι σε γραφείο. Αυτό με βολεύει στην παρούσα φάση περισσότερο.

Ιόλη μου, πάμε δυνατά τον επόμενο μήνα!

Ιπποκαμπάκι μου στέλνω όλη μου την θετική σκέψη!!!Για τις φωτό γιατί δεν προσπαθείς το εξής: Βάλε τις πρώτα στην επιφάνεια εργασίας και μετά με μιά απλή αντιγραφή επικόλληση έχεις τελειώσει...;)

Τουντς, πού χάθηκες παιδί μου;

Μαμά4 κάτσε να ξεκουραστείς και όλα θα πάνε καλά!

Κρίστυ περιμένουμε νεότερα για το πότε θα πας για το πρώτο echo. Αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθαινες!

Mariaefi αν θες μια συμβουλή, μην μετράς μέρες...Προσωπικά με άγχωνε τόσο πολύ που τελευταία το έχω αφήσει εντελώς στην τύχη(και τον Θεό!)

Angela οι ημερομηνίες είναι εφιαλτικές, είναι πολύ νωρίς ακόμη....σε καταλαβαίνω απόλυτα....

Μαγδάκι καλημέρα!

Ξέχασα καμία; Ελπίζω πως όχι....

Σήμερα άκουγα αυτό και μου έφτιαξε το κέφι....

4Op6u4djr9Y

Επεξεργάστηκαν by vasdeli

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ευχαριστω πολυ κοριτσια,για την θετικη σας ενεργεια,ευχομαι να φτασει μεχρι την κλινικη οπου και βρισκονται τα εμβρυακια μου,και αυτην την στιγμη επανερχονται στην ζωη.πριν χρονια αμα το ελεγες οτι ξεπαγωνουν εμβρυα θα σε περνουσαν για τρελλο.μπραβο σε αυτον που το ανακαλυψε!!!

Καλημέρα!!!:P

Vasdeli μου εμένα με ξέχασες στο πιο πάνω μήνυμα....:(:( Είσαι καλά?:P

Ιπποκαμπάκι σου στέλνω και γω πάρα πολύ θετική ενέργεια με την ευχή να πάνε όλα καλά!!!:P

Mama μου με τρόμαξες...:confused: Χαίρομαι που είσαι καλά τώρα!! Να προσέχεις το μωράκι σου!!;)

Christy πως είσαι? Όλα καλά?;)

Magda συνέχισε τις προσπάθειες!;) Ωσονούπω έρχεται ο διάδοχος!!:P

Adnihor το Σάββατο δεν ήταν ο γάμος? Να σου ζήσουν τα παιδιά και πάντα άξια!! Εύχομαι στον επόμενο γάμο που θα έχετε στην οικογένεια να είναι παρανυφάκι και το παιδάκι σου!!;)

Mariaefaki μου έλειψες!!!:P:p:p

Νικάκι αυτός δεν είναι ο μήνας ο....καλός?;)

Tountsaki πώς είσαι? Κι εσύ χάθηκες:confused:

Ιόλη μου δε σ'ευχαρίστησα για τις ευχές:oops:! Να είσαι καλά κοριτσάκι μου!! Εύχομαι και σένα ό,τι καλύτερο!!

Angela μου κάνε κουράγιο.. Να σκέφτεσαι ότι το μωράκι σου εκεί ψηλά θέλει να βλέπει τη μανούλα του χαρούμενη και να παίρνεις δύναμη! :rolleyes:

Σας στέλνω πολλά φιλιά και μια ζεστή (((((()))))))!!!:-P

IchNp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε εγω μολις ξυπνησα κοιμαμαι απο χθες στις 11 ειχα τετοια κουραση που δεν αντεχα αλο!!καλα τα περασαμε ειμαι κ επισημος η κουμπαρα της μικροτερης αδερφης μου!!

ιπποκαμπακι καλη επιτυχια κ να σκεφτεσε θετικα κ ολα θα πανε καλα!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

πατουσιτσα χθες εγινε ο γαμος να σαι καλα

εσυ πως εισαι?το σπορακι σου σε ταλαιπωρει καθολου με αναγουλες?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μαμα4 τωρα διαβασα τι επαθες κουκλα μου ολα καλα θα πανε προσπαθησε να ξεκουραζεσε οσο μπορεις κ να κανεις πραγματα να ξεχνιεσε μην εχεις το μυαλο σου συνεχεια εκει κ αγχωνεσε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

πατουσιτσα χθες εγινε ο γαμος να σαι καλα

εσυ πως εισαι?το σπορακι σου σε ταλαιπωρει καθολου με αναγουλες?

Να σας ζήσουν και πάλι! Να είναι καλότυχοι και ευτυχισμένοι!!!:P Θέλουμε φωτό να δούμε την κουμπάρα!!!:tongue:

Καλά είμαι κοριτσάκι μου! Και γω και το μικρούλι μου!!;) Ναι, οι ναυτίες ξεκίνησαν αλλά προσπαθώ να μην παραπονιέμαι!:rolleyes: Άλλωστε όσο υπάρχουν είμαι σίγουρη ότι όλα πάνε καλά!!!:P

IchNp3.png

ετσι μια χαρα σε βρισκω φωτο πρεπει να μου ανεβασουν οι αλλες στο φεις γιατι εγω ειμαι ασχετη κ να τις παρω με επικοληση κ να σας τις στειλω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

εννοειτε οτι τις θελουμε εε!!!!!!!!

να σας ζησουν!!!!!

και οπως ειπε και η φιλη μου πατουσιτσα στον επομενο παρανυφακι η κορη σου!!!!!!!!

πατουσιτσα και εμενα μου ελειψες βρε!

εννοειτε οτι τις θελουμε εε!!!!!!!!

να σας ζησουν!!!!!

και οπως ειπε και η φιλη μου πατουσιτσα στον επομενο παρανυφακι η κορη σου!!!!!!!!

πατουσιτσα και εμενα μου ελειψες βρε!

((((((((((((((()))))))))))))))):P:p:p

IchNp3.png

μα δεν χάθηκα... Εδώ είμαι!

ΑΠλώς έχω να έρθω από την Τρίτη στη δουλειά και γίνεται ένας ψιλοχαμός.. Έκλεισε κι ο λαιμός μου ...νυστάζω κιόλας..

Ιπποκαμπάκι θα προσεύχομαι για σένα..

Σας φιλώ όλες!!!!!!!

(ή μάλλον καμία δεν φιλάω... Μη σας κολλήσω και κρύωμα :wink: )

μα δεν χάθηκα... Εδώ είμαι!

ΑΠλώς έχω να έρθω από την Τρίτη στη δουλειά και γίνεται ένας ψιλοχαμός.. Έκλεισε κι ο λαιμός μου ...νυστάζω κιόλας..

Ιπποκαμπάκι θα προσεύχομαι για σένα..

Σας φιλώ όλες!!!!!!!

(ή μάλλον καμία δεν φιλάω... Μη σας κολλήσω και κρύωμα :wink: )

Λαιμός... νύστα.... Μήπως διασκέδαζες παρέα με την ιπποκαμπίνα στη... Βίσση και το κρύωμα είναι απλά δικαιολογίες?:tongue:

IchNp3.png

Λαιμός... νύστα.... Μήπως διασκέδαζες παρέα με την ιπποκαμπίνα στη... Βίσση και το κρύωμα είναι απλά δικαιολογίες?:tongue:

μπααα..Πού τέτοια τύχη..

Ένα θεατράκι, το πήγα όμως και γέλασα πολύ!! Πάρα πολύ!! Είδα το "caveman" .. Καταπληκτικό! Να πάτε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...