Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Σωστό πολύ σωστό ! Εμείς δίνουμε την δύναμη και πέφτουμε θύματα χειραγώγησης ,εάν δείξεις ότι εχεις αυτοπεποίθηση μη σου πω ότι δεν θα σε αναλάβει κιόλας ....

Και δεν το λέω έτσι γιατί στον πρώτο που πήγα και το μόνο που κάναμε ήταν συζήτηση το κατάλαβε αυτό ξεκάθαρα έκανε μια κίνηση να κάνει την αρπαχτη του και όταν κατάλαβε ότι δεν πέτυχε εξαφανίστηκε.

Μην ψάχνεις παραδείγματα για να πατήσεις λάθος το πας κορίτσι μου ...έχουμε όλες μας πιστεύω άπειρα παραδείγματα ,έχω φίλη που δεν είχε ποτέ περίοδο της είπαν δεν θα κάνεις ποτέ παιδί δεν έκανε τίποτα έμεινε έγκυος στα 45 και μετά άρχισαν να λένε ότι είναι θαύμα ...

Στα 30 εγώ γνωρίζω τι βιταμίνες είχα;όχι βέβαια στα 35 εγώ γνωρίζω τι ΑΜΗ είχα; Όχι βέβαια με ένοιαζε να το ψάξω;όχι 

Όταν όμως υπάρχει θέμα ναι θα τα ψάξεις όλα για να βρεις το αίτιο και μετά να πας στην λύση ,δεν ξεκινάμε από την λύση ...γενική άποψη μου είναι αυτή δεν πάει προσωπικά σε σένα μην με παρεξηγήσεις 

Επειδή τώρα τα διαβάζω όλα διότι είχα δουλειά, το αίτιο δε θα το βρω εγώ. Θα το βρει ο γιατρός. Το αίτιο της υπογονιμότητας είναι η ΠΩΑ. Εδώ δεν ξέρουν οι γιατροί όλα τα αίτια της ΠΩΑ ανά τα χρόνια. Θα το βρω εγώ; Ένα πτυχίο και 2 μεταπτυχιακά έχω κάνει αλλά κανένα στην ιατρική μέχρι στιγμής για να κάνω έρευνα 🤣 Αυτό που θέλω να πω, είναι πως υπάρχουν και περιπτώσεις ανεξήγητης ΠΩΑ. Δεν είναι πως ξαφνικά θα αυξήσω λίγο τη πρόσληψη βιταμινών μου και θα βγάζω 10 ωοθηλακια σε κάθε ωοληψια. Σε κάποια πράγματα απλά δεν υπάρχουν λύσεις. It is what it is. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βελτιώσω τις περιβάλλουσες συνθήκες που και αυτές πολλές φορές δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα. Επομένως , με όλο το σεβασμό, διαφωνώ διότι δεν έχει πρακτική εφαρμογή το «αίτιο» και η «λύση» στη περίπτωση μου.

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

:P:p:pμπορεις αποψε να βγεις μ'ολες τις τσουλες της γης,βγες μπροστα δυνατα για νεους ερωτες,να βρεις κοριτσια σωστα για να χαρει και η μαμα,στην πυρα ,στην πυρα με τις ξενερωτες,λαλαλα...

γεια σας κοριτσια,αυριο ειναι η μεγαλη μερα,αμα μπορεσω θα σας ειδοποιησω γιατι μετα την μεταφορα (αν γινει βεβαια) θα ξαπλωσω,εαν μπορεσω και θελετε ολες να σας τα δειξω φωτο.προσπαθω να κατεβασω δικες μου φωτο απο την φωτογραφικη μου και δεν μπορω,παω στα βουναλακια αλλα ζηταει ιστοσελιδα,και αυτες ειναι στο υπολογιστη μου,πειτε μου αν γνωριζετε.

Επεξεργάστηκαν by ιππόκαμπακι

Διαφημίσεις

:D:D:D καλημερα κοριτσια,το βραδυ δεν μπορω να πω οτι καλοκοιμηθηκα,περιμενα να ξημερωσει να παρω τηλ.αλλα δεν βρισκω την γραμματεα να μου πει τα νεοτερα.ετοιμαζομαι να πω στο σουπερ μαρκετ και να ετοιμαστω για να φυγω.

:D:D:D καλημερα κοριτσια,το βραδυ δεν μπορω να πω οτι καλοκοιμηθηκα,περιμενα να ξημερωσει να παρω τηλ.αλλα δεν βρισκω την γραμματεα να μου πει τα νεοτερα.ετοιμαζομαι να πω στο σουπερ μαρκετ και να ετοιμαστω για να φυγω.

καλη επιτυχια!!!!!!!!!

ειμαστε μαζι σου!!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσια,αυριο ειναι η μεγαλη μερα,αμα μπορεσω θα σας ειδοποιησω γιατι μετα την μεταφορα (αν γινει βεβαια) θα ξαπλωσω,εαν μπορεσω και θελετε ολες να σας τα δειξω φωτο.προσπαθω να κατεβασω δικες μου φωτο απο την φωτογραφικη μου και δεν μπορω,παω στα βουναλακια αλλα ζηταει ιστοσελιδα,και αυτες ειναι στο υπολογιστη μου,πειτε μου αν γνωριζετε.

ιπποκαμπακι βλέπω οτι πέρασες καλά;)

περιμένω να ακούσω ευχάριστα:P

εγώ είμαι χάλια σήμερα.... 1 μήνας χωρις τη μπουμπού μου:cry:..... και μόνο που βλέπω 12 στο ημερολόγιο:cry:

εγώ είμαι χάλια σήμερα.... 1 μήνας χωρις τη μπουμπού μου:cry:..... και μόνο που βλέπω 12 στο ημερολόγιο:cry:

ειναι πολυ νωπο κουκλα μου!

εχεις τοσο μα τοσο δικιο!!!!!!!

Διαφημίσεις

13:30 η ωρα θα ειμαι εκει,και λιγο πιο νωρις κανονικα γιατι θελει να πιω και ενα μπουκαλακι νερο.μου ειπε να μην ανυσηχω και να μην την παρω πιο νωρις τηλ.γιατι λεει οτι θα ξεπαγωσουν σωστα και δεν θα υπαρχει προβλημα,αντε να δουμε!!!

13:30 η ωρα θα ειμαι εκει,και λιγο πιο νωρις κανονικα γιατι θελει να πιω και ενα μπουκαλακι νερο.μου ειπε να μην ανυσηχω και να μην την παρω πιο νωρις τηλ.γιατι λεει οτι θα ξεπαγωσουν σωστα και δεν θα υπαρχει προβλημα,αντε να δουμε!!!

η θετική μου ενέργεια μαζί σου!!! όλα θα πάνε καλάααα!!!!

φυσικα και ολα θα πανε καλα!!!!!!!!

να εισαι οσο μπορεις ηρεμη!

κουραγιο,κοριτσι μου,εχεις μεγαλη θλιψη.ειναι και πολυ νωρις ακομα.δυστυχως σε τετοιες περιπτωσεις δεν εχεις λογια να παρηγορησεις.ο χρονος θα σε γιατρεψει την πληγη,και ο μπαμπας μου ειχε μια αδερφουλα που πεθανε μωρο,την λεγανε πηνελοπη.:(:(

Σου στελνω κι εγω ολη την θετικη μου ενεργεια

Φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...