Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Xristina96 και συμφωνώ μαζί σου 💯 αλλά όπως μπήκα έτσι βγήκα γρήγορα εκεί θέλω να καταλήξω και ο λόγος είναι ο προφανής ... Δεν ξέρω καν αν θα είχα τη δύναμη που έχουν πολλές κοπέλες εδώ μέσα και έξω να παλεύουν για χρόνια και να μην το βάζουν κάτω σε αυτό υποκλίνομαι ,θα ήταν ασέβεια από μέρους μου να εκφράσω περαιτέρω άποψη.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

μαγδουλα μου ειμαι πολυ χαρουμενη αν κ δεν βρηκαμε κατι τελικα τον αλο μηνα ξεκιναω αλλα τωρα με πιανουνε οι ανασφαλειες μου οτι θα αργησω να ξαναμεινω!!!

ξερεις τωρα εκεινα τα τερατακια που κατσικονονται στο σβερκο κ λενε διαφορα για να ριξουν την ψυχολογια

Θα δεις που όλα θα πανε καλά θετική σκέψη!!!!

Εγω λέω στον εαυτό μου οτι τωρα θα τα καταφέρω ειμαι σίγουρη!!! Θα δειτε!!

23 Απρ του Αγιου Γεωργίου δεν περιμένω και ο Αγιος θα κανει το θαυμα του!

Vasdeli, Ιπποκαμπάκι και Ιολίτσα ευχομαι να πουμε μαζι θετικά!!!!

Ελπίζω να μην ξεχασα καποια κοπέλα που ειναι στις προσπάθειες!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Νινάκι τον άλλο μηνα δεν ξεκινάς???

ναι Μαγδακι μου μη με ξεχνας κι εμενα.......!ετσι λεμε για να δουμε........;)

κι εγω το πιστευω...αισιοδοξια κι ολα καλα θα πανε......!

1a0fd6e0b8.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ.ΟΛΗ ΤΗΝ Μ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΞΑΠΛΑ.ΤΗΝ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΤΡΕΧΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ Κ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Κ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΑΝ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!!!ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΛΕΩ ΠΗΓΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΙΜΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, Κ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΕΥΤΥΧΩΣ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΠΟΥ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ Κ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!ΘΑ ΚΑΘΗΣΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΑ!!MΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ!!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ.ΟΛΗ ΤΗΝ Μ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΞΑΠΛΑ.ΤΗΝ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΤΡΕΧΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ Κ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Κ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΑΝ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!!!ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΛΕΩ ΠΗΓΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΙΜΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, Κ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΕΥΤΥΧΩΣ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΠΟΥ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ Κ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!ΘΑ ΚΑΘΗΣΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΑ!!MΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ!!!

Αντε βρε κοριτσακι και ανησυχησαμε!!! Ευχομαι να πανε ολα καλα.

Αφου το σπορακι ειναι καλα μην φοβασαι τιποτα!

Πολλες φιλες ξεινησαν με αιμορραγια και σαν την δικη σου και τωρα εχουν ολοκληρα παιδια.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Ρε συ Christy28 δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι με τα καλά σου νέα....Έλα, δυνατά αυτή τη φορά...όλα θα πάνε καλά!!! Με γεια και το avatar...τέλειο.....Τώρα όσο για το τικεράκι, εσύ ξέρεις....όποτε το νιώσεις κούκλα μου.... Όλα θα πάνε καλά, το νιώθω, αυτή τη φορά θα γίνεις μανούλα...άντε πια να κλείσει αυτή η τριπλή πληγή σου....

Μακαρι να παει καλα αυτη τη φορα, αν και οπως εχω ξαναπει ειμαι προετοιμασμενη για ολα. Το θετικο της υποθεσης βεβαια ειναι οτι βρηκα μια ακρη με το σακχαρο και αυτο μου δινει μια ελπιδα για να συνεχισω! Ελπιζω βεβαια να ειναι αυτο το προβλημα και να μην προκειψει και κατι αλλο (ειμαι και γκαντεμο η ατιμη).

Πηρα ενυδατικη του Κορρε, δεν υπαρχει προβλημα να βαζω ετσι δεν ειναι?

christy, πώς κατάλαβες ότι έκανες υπογλυκαιμίες? Συγγνώμη που σε πρήζω αλλά εγώ τρελλαίνομαι για σοκολάτα και τα απογεύματα μου αρέσει πάρα πολύ, μπορεί να φάω και 3 μαζί χωρίς να νιώσω ότι λιγώνομαι. Τρώω lacta φουντούκι, είναι η μοναδική που δεν με λιγώνει, με τις άλλες δεν τρελαίνομαι, θέλω να πω ότι, όταν μου έρχεται όρεξη για σοκολάτα, μόνο λάκτα τρώω, αλλιώς προτιμώ να μη φάω καθόλου.

Και μου έχει κολλήσει στον εγκέφαλο μήπως έχω πρόβλημα με το ζάχαρο.

Γιατί θα κάνεις αντιπηκτική αγωγή? Έχεις θρομβοφιλία?

Εγώ δεν χρειάζεται να κάνω, γιατί έχω και κάτι δείκτες αιμορροφιλίας οριακούς και μπορεί να κάνω αιμορραγίες με την ηπαρίνη, ο αιματολόγος μου είχε πει ότι στον 7ο μήνα θα με έβαζε να κάνω κάποια εξέταση και τότε θα βλέπαμε αν χρειάζομαι ηπαρίνη. Μέχρι τότε, μόνο φιλισίν.

;););)

Εκανα τυχαιες μετρησεις οταν ημουν νηστικη και το σακχαρο μου ηταν κατω απο 50. Με επιανε ταχυκαρδια, τρεμουλο στα χερια και ενα εσωτερικο τρεμουλο-νευρικοτητα και σπανια ζαλαδα. Την διαγνωση την εβγαλα με την καμπυλη σακχαρου. Νομιζω οτι δεν σχετιζεται με την ταση που εχεις για Lacta! Αν εχει κανενας στην οικογενεια σου μηχανακι κανε καμια μετρηση νηστικη. Κανονικα μετα απο αποβολες ολες οι κοπελες πρεπει να κανουμε καμπυλη (συμφωνα με τον διαβητολογο μου) ειναι λεει η πρωτη αιτια αποβολων το σακχαρο.

Οσο για την θρομβοφιλια εχω μεταλλαξη σε δυο γονιδια. Ο προηγουμενος γιατρος μου εδινε αντιπηκτικες ενω ο τωρινος σαλοσπιρ. Και παιρνω και φυλλικο οξυ. Εσυ δεν χρειαζεται να κανεις αντιπηκτικες εαν εχεις αιμορροφιλια εστω και οριακη.

εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!το εμβριάκι σου έδειξε οτι είναι δυνατό και θα τα καταφέρει!!!!!;););)

Επεξεργάστηκαν by Angela2

μπραβο μαμα πολυ χαιρομαι

αχ τι ωραια νεα ,τελεια!!!!!!να δεις που ολα καλα θα πανε αν εισαι ψυχραιμη κιολας οπως λες καλυτερα ακομα.Ειδες εκει που θεωρεις πως ολα τελειωσαν ....ολα πανε ρολόι.Κι εμενα μου'λειψες πολυ και ηθελα τοσο να μαθω νεα σου.Εκανες πολυ καλα που εβαλες ιντερνετ........τωρα θα σε ζαλιζουμε συνεχειαααααα............το σκεφτηκες καλα?

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια ειμαι πρωινη πρωινή!!!!

Ξυπνησα απο πονάκια ωορηξιας και σκεφτομαι τσαμπα οι προσπάθειες τις προηγουμενης εβδομάδας!!!! Εβαλα και θερμομετρο 36.5 αρα τις προηγουμενες μερες δεν εκανα ωορηξια τσαμπα χαιρομουν!!! κουράστικα δεν κάνω τπτ αλλο τον τρελανα τον ανθρωπο μου!!!

Τελικα δεν θα ξαναφτιαξει ποτε ο κυκλος μου!!! Θα πρεπει να παρω κλομιφαινη!!! Ξερει καμία κοπέλα τι ειναι αυτο???

συγνωμη αν σας ζαλίζω, να φανταστητε πως ειναι ο πρωτος μηνας που ειπα οτι δεν θα αγχωθω και ειμαι στην 23 μερα του κυκλου μου και δεν εκανα ακομη ωορηξια πως να μην αγχωθω ή μαλλον να μην νευριασω με τον εαυτο μου!!

ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

mama4 μου αφου το σπορακι ειναι καλά όλα καλά θα πανε!!!!

να ξεκουραζεσε να μην κανεις απολυτως τπτ!!!!!

Νικάκι συγνώμη που σε εκανα Νινάκι...... εγω φταιω που σε κάνω μικρότερη!!!!:):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ τελικά αδιαθέτησα χθες βράδυ. Δεν πειράζει, πάμε για τον επόμενο μήνα.

μαμα4, όλα καλά θα πάνε και θα τα καταφέρεις, πολλές κοπέλες είχαν αιμορραγία και τα κατάφεραν.

κρίστυ, θα το κοιτάξω κι εγώ κάποια στιγμή το θέμα με το σάκχαρο.

μάγδα, σε καταλαβαίνω, είναι πολύ σπαστικό, ίσως αν δοκίμαζες με κανένα τεστ ωορρηξίας? Αλλά το κακό είναι ότι μεγάλωσε ο κύκλος σου και θα πρέπει να κάνεις πολλά τεστ, πράγμα που σημαίνει ότι θα σου κοστίσει. Εγώ παίρνω ένα πακέτο clear blue με 7 ψηφιακά τεστ ωορρηξίας που στοιχίζουν 55 ευρώ και μου κρατάει δυο μήνες, γιατί έχω σταθερό κύκλο.

mama4 μου αφου το σπορακι ειναι καλά όλα καλά θα πανε!!!!

να ξεκουραζεσε να μην κανεις απολυτως τπτ!!!!!

Νικάκι συγνώμη που σε εκανα Νινάκι...... εγω φταιω που σε κάνω μικρότερη!!!!:):):):)

οπως και να με πεις το ιδιο ειναι.....για να σου κανω πλακα πιο πολυ το εγραψα!;)

προσπαθησε οσο μπορεις να μην αγχωνεσαι(καλα κι εγω σε λιγο καιρο τα ιδια θα κανω...)αφου τωρα εχεις ωορηξια μηπως να προσπαθησετε λιγο ακομη.....!λεω εγω τωρα...ειναι ιερος ο σκοπος....

Αngela τι κανεις σημερα.....?

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...