Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Sofiiii είπε:

Το ξαναδιάβασα τρεις φορές αυτό που έγραψες για να το εμπεδωσω καλύτερα☺️στην αρχή μπήκα πολύ με το concept  φοβουμενη ότι θα απογοητεύσω και δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ σε αυτό που περιμένουν από εμένα.

Από αυτήν την ατάκα όταν περνάει ο καιρός ξεκινάει η μαύρη τρύπα σιγά σιγά…ανταπόκριση, απογοητεύεις κάποιον ή κάποιους… το σώμα σου δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που υποτίθεται έχει φτιαχτεί… παρακολούθηση ωορρηξίας χωρίς κανένα αποτέλεσμα…. Μήνες… Χρόνια… βιοχημικές, αποβολές .. τα γράφω και μαυρίζει το φόρουμ… 

δεν σου απαντάω με ειρωνία το ξανά λέω… πατάω σε αυτά που λες για να σου απαντάω σιγά σιγά στο ερώτημα που μου έθεσες το μεσημέρι.

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

angela2 φτηνα την γλυτωσε ειπε τις σωστες κουβεντες κ ειπα να μην του αφησω μολωπες χαχαχα!!!!ευχαριστω πολυ τα νιογαμπρια μας κανανε κ λιωσαμε στο γελιο!!!

Αντε πάντα τέτοια!!!!;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Christy μου πολυ ωραια τα νέα σου!!!!

Τελικά οι γιατροι ειναι λιγο ασχετοι!!!! Ο αντρας μου λεει οτι πρεπει να τριζουν τα κοκκαλα του Ιπποκράτη!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

Αγγελα μου, δεν εχω λογια να σου πω γιατι ο πονος σου ειναι μεγάλος!! Εγω εωνα σπορακι εχασα και ο πονος ωρες ωρες με λύγιζει!!!Αχ κοπέλα μου ο θεος ειναι μεγάλος!!

adnihor ετσι εεεε.... γελάτε με τα νιογαπρια και εγω ετσι εκανα τα Χριστουγεννα που αρραβωνιασαμε τον αδερφο μου!!!! ΧΙΧΙΧΙ

YgXXp2.png

wbSJp2.png

χαχαχα καταρχην μας την εκανε ο γαμπρος κ εφερε αυτος το νυφικο με καμπριο στο σπιτι του ριχνει η αδερφη μου 50 ευρω της δινει μονο το πεπλο κ φευγει ξαναγυρναει της λεει δωσε αλλιως δεν παιρνεις του δινει αλλα 100 της δινει το μπουστο κ ξανα φευγει μετα του εριξε 200 κ τοτε το πηρε!!!

το καλο δεν σας το ειπα ομως τα λεφτα που εριχνε ηταν αυτα που της ειχα μολις δωσει γαι τις λαμπαδες!!!!χαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσια για αλλη μια φορα παιθαναμε στο γελιο εχω βιντεακια αν ειναι θα σας στα στειλω να τα δειτε!!!!μαζι με φωτο του γαμου!!!

να μη πω οτι το τερας ο αντρας μου μεθυσε την μικρη κ ελα κουμπαρα ασπρο πατο κ γεια μας κεινο κει αλου παταγε αλου βρισκοταν αφου δεν ειχε ξαναπιει ποτε!! την πηρα τηλ τωρα να την ρωτησω κατι για την εκκλησια κ δεν εχει σηκωθει ακομα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

μαγδουλα μου ειμαι πολυ χαρουμενη αν κ δεν βρηκαμε κατι τελικα τον αλο μηνα ξεκιναω αλλα τωρα με πιανουνε οι ανασφαλειες μου οτι θα αργησω να ξαναμεινω!!!

ξερεις τωρα εκεινα τα τερατακια που κατσικονονται στο σβερκο κ λενε διαφορα για να ριξουν την ψυχολογια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μαγδουλα μου ειμαι πολυ χαρουμενη αν κ δεν βρηκαμε κατι τελικα τον αλο μηνα ξεκιναω αλλα τωρα με πιανουνε οι ανασφαλειες μου οτι θα αργησω να ξαναμεινω!!!

ξερεις τωρα εκεινα τα τερατακια που κατσικονονται στο σβερκο κ λενε διαφορα για να ριξουν την ψυχολογια

ψηλά το ηθικότώρα!!!!

διαγραφω αυτο το μνμ γιατι μερικες φορες γραφω χωρις να σκεφτω(φταιει μαλλον το ντεκαπαζ πρεπει να το κοψω)οπως επισης κ το τσιγαρο!!!

απο δευτερα στοπ πρεπει να κανω την προετοιμσια μου κ γω να υποδεχτω θεου θελοντος ενα σπορακι!!!

Επεξεργάστηκαν by adnihor

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αντζελα μου ψιλα ειναι αλλα με πιανει το στραβο μου θα ξαναμεινω αν μεινω αυτη τη φορα θα μεινει φοβαμαι ρε κοριτσια γιατι συναιχεια ακουω η για μια αποβολη κ πηγαν ολα καλα η για 3 κ μετα εκανε παιδι σπανια μετα απο 2 αποβολες υπηρξε τελειωμηνη η τριτη

σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν στατιστηκές.....

μόνο πίστη οτι όλα θα πάνε καλά, και οτι αυτή τη φορά θα φέρεις ένα μπεμπάκι στο σπίτι!!

πρέπει να φύγω...

θα τα πουμε σε καμιά ωρίτσα, ως τότε adnihor κλείσε τα αυτάκια σου....

Επεξεργάστηκαν by Angela2

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Christy μου πολυ ωραια τα νέα σου!!!!

Τελικά οι γιατροι ειναι λιγο ασχετοι!!!! Ο αντρας μου λεει οτι πρεπει να τριζουν τα κοκκαλα του Ιπποκράτη!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

Ποσο δικιο εχει ο αντρας σου!!! Πολυ σοφη κουβεντα!!!

Και ο διαβητολογος μου, μου ειπε κατι αναλογο για τους γυναικολογους, "το μονο που ξερουν ειναι να βλεπουν μια τρυπα και μεσα απο αυτη να βγαζουν το μωρο, τιποτα αλλο". Ηταν πολλα χρονια στο Αλεξανδρα και τους ξερει καλα.

Μην αγχωθεις θα το χασεις το παιχνιδι! Εγω ετσι αγχωθηκα μετα την 2η αποβολη και εκανα 6 μηνες να μεινω εγκυος. Στην εξεταστικη μου που λιγο ξεχαστηκα επιασα.

Τωρα ημουν παρα παρα πολυ χαλαρη, εδωσα 6-8 μηνες περιθωριο να πιασω και απο τον 2ο μηνα ειχα θετικο αποτελεσμα.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

αχ κριστι να ξερες τι τζεροκεφαλη ειμαι μου λεει χθες ο γιατρος για 3 μηνες δεν σου δινω τιποτα(εννοουσε χαπια διεγερσης)ελπιζω να μην χρειαστει να μου δωσει καθολου

ασε που εχω πει το καλοκαιρι θα ειμαστε πολλες απο εδω μεσα εγκυες κανατε εσεις την αρχη κ χαιρομαι να βλεπω οτι πατε καλα να παιρνω κ γω θαρρος με ολη μου την ψυχη ευχομαι να πανε ολα καλα επειδη εχω περασει την δοκιμασια αυτη κ ξερω πως ειναι να ξαναβλεπεις φως στο τουνελ(αλα νικολουλη χαχαχχα)

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλημερα κοριτσακια!!! Εκτος απο την αντζελα οι υπολοιπες κοιμαστε???

Χθες εκανα επαναληψη της χοριακης και ηταν 6.700!

Την Δευτερα θα ξερω και ποτε θα κανω τον πρωτο μου υπερηχο.

Αντε να τους αρχισουμε γιατι αρχιζω και εχω αγωνια!

Ρε συ Christy28 δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι με τα καλά σου νέα....Έλα, δυνατά αυτή τη φορά...όλα θα πάνε καλά!!! Με γεια και το avatar...τέλειο.....Τώρα όσο για το τικεράκι, εσύ ξέρεις....όποτε το νιώσεις κούκλα μου.... Όλα θα πάνε καλά, το νιώθω, αυτή τη φορά θα γίνεις μανούλα...άντε πια να κλείσει αυτή η τριπλή πληγή σου....

Σήμερα βλέπω δεν είχαμε ιδιαίτερη κίνηση....Η mama4 μας ξέχασε......ελπίζω να είναι όλα καλά!

Ιόλη, τι νέα από χθες;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

christy, πώς κατάλαβες ότι έκανες υπογλυκαιμίες? Συγγνώμη που σε πρήζω αλλά εγώ τρελλαίνομαι για σοκολάτα και τα απογεύματα μου αρέσει πάρα πολύ, μπορεί να φάω και 3 μαζί χωρίς να νιώσω ότι λιγώνομαι. Τρώω lacta φουντούκι, είναι η μοναδική που δεν με λιγώνει, με τις άλλες δεν τρελαίνομαι, θέλω να πω ότι, όταν μου έρχεται όρεξη για σοκολάτα, μόνο λάκτα τρώω, αλλιώς προτιμώ να μη φάω καθόλου.

Και μου έχει κολλήσει στον εγκέφαλο μήπως έχω πρόβλημα με το ζάχαρο.

Γιατί θα κάνεις αντιπηκτική αγωγή? Έχεις θρομβοφιλία?

Εγώ δεν χρειάζεται να κάνω, γιατί έχω και κάτι δείκτες αιμορροφιλίας οριακούς και μπορεί να κάνω αιμορραγίες με την ηπαρίνη, ο αιματολόγος μου είχε πει ότι στον 7ο μήνα θα με έβαζε να κάνω κάποια εξέταση και τότε θα βλέπαμε αν χρειάζομαι ηπαρίνη. Μέχρι τότε, μόνο φιλισίν.

vasdeli μου, κανένα νέο δεν έχω ακόμη, ούτε καλό ούτε κακό;););)

γεια σας κοριτσακια......καλα ειστε?

Ιολη κι εγω μονο φιλισιν παιρνω αυτη τη στιγμη και κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης εκανα αντιπηκτικες!προληπτικα τις εκανα.Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν εχουν παρενεργειες και οτι βοηθουν το μωρο να τρεφεται απο τον πλακουντα χωρις να δημιουργουνται θρομβοι.Οποτε αφου μονο καλο μπορουν να κανουν μου συνεστησε να τις κανω σ'ολοκληρη την εγκυμοσυνη.

Αdnihoraki να ζησουν τα παιδια και παντα γελια να'χετε στην οικογενει.......

αντε πουλακι μου μαζι θ'αρχισουμε τις προσπαθειες κι ο θεος βοηθος..........

Κριστη μου πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλα.........κι ετσι να συνεχισουν και να γεμισει με κουτσουβελα το καφε μας..ναι,ναι,ναι!!!!!;)

Angela εσυ θα ακολουθεις την καρδια σου....εκεινη θα σε πηγαινει....και σιγα σιγα θα νιωσεις καλυτερα.

Vasdeli μου πολυ πεσμενη κινηση εχεις δικιο.....

εσυ εισαι καλα,πως νιωθεις που ανοιγουν τα σχολεια.....εγω εχω αρχισει τη γκρινια απο χθες!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...