Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Sofiiii είπε:

Το ξαναδιάβασα τρεις φορές αυτό που έγραψες για να το εμπεδωσω καλύτερα☺️στην αρχή μπήκα πολύ με το concept  φοβουμενη ότι θα απογοητεύσω και δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ σε αυτό που περιμένουν από εμένα.

Από αυτήν την ατάκα όταν περνάει ο καιρός ξεκινάει η μαύρη τρύπα σιγά σιγά…ανταπόκριση, απογοητεύεις κάποιον ή κάποιους… το σώμα σου δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που υποτίθεται έχει φτιαχτεί… παρακολούθηση ωορρηξίας χωρίς κανένα αποτέλεσμα…. Μήνες… Χρόνια… βιοχημικές, αποβολές .. τα γράφω και μαυρίζει το φόρουμ… 

δεν σου απαντάω με ειρωνία το ξανά λέω… πατάω σε αυτά που λες για να σου απαντάω σιγά σιγά στο ερώτημα που μου έθεσες το μεσημέρι.

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γιατί καρδούλα μου πας κάθε μεσημέρι;

λένε οτι η ψύχή ενος ανθρώπου όταν πεθάνει για 40 μέρες γυρίζει και μετά πάει επάνω....

γι'άυτό και το καντήλι πρέπει 40 μέρες να είναι αναμμένο και να μην σβήνει.

άσε που όταν βρίσκομαι εκεί νιώθω οτι έχω το κοριτσάκι μου κοντά μου και είμαι πιο ήρεμη. το δύσκολο είναι όταν πρέπει να φύγω.....:-(

σας μαύρισα την ψυχή πάλι sorry....

Επεξεργάστηκαν by Angela2

Καλησπέρα κορίτσια μου και Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη.

Καταρχήν να συγχαρώ θερμά τα κοριτσάκια που μείνανε έγκυες δηλ. την mama4, την patousitsas και την christy28.

Για τη μάμα4 ήξερα ότι είναι έγκυος και περιμέναμε μια χοριακή της.

Για την πατουσίτσας και την κρίστυ28 τα έμαθα ενώ έλειπα για Πάσχα (μου τα είπε τηλεφωνικώς τα ευχάριστα η καλή μου η vasdeli) και χάρηκα τόσο πολύ που βλαστήμησα που δεν είχα ίντερνετ στο χωριό να μπω επί τόπου να συγχαρώ.

Κρίστυ28, η χοριακή σου είναι τέλεια! Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά, είμαι πολύ αισιόδοξη.

καλημερα κοριτσακι! σε ευχαριστω για τις ευχες! Μακαρι να συνεχισει καλα, η αγωνια συνεχιζεται και θα κορυφωθει μεχρι την 12η εβδομαδα.

Το θετικο ομως ειναι οτι ο διαβητολογος μου ειχε δικιο και τελικα παρουσιαζω διαβητη κυησης. ξεκινησα ινσουλινη και παλι τα ζαχαρα ειναι τσιμπημενα. Φαντασου στην προηγουμενη εγκυμοσυνη που δεν το ηξερα, δεν εκανα ινσουλινη και επαιρνα και κωλοκορτιζονη που ανεβαζει το σακχαρο κατακορυφα. Θα εγινε πετιμεζι το εμβρυο!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλημερα κοριτσακια!!! Εκτος απο την αντζελα οι υπολοιπες κοιμαστε???

Χθες εκανα επαναληψη της χοριακης και ηταν 6.700!

Την Δευτερα θα ξερω και ποτε θα κανω τον πρωτο μου υπερηχο.

Αντε να τους αρχισουμε γιατι αρχιζω και εχω αγωνια!

λένε οτι η ψύχή ενος ανθρώπου όταν πεθάνει για 40 μέρες γυρίζει και μετά πάει επάνω....

γι'άυτό και το καντήλι πρέπει 40 μέρες να είναι αναμμένο και να μην σβήνει.

άσε που όταν βρίσκομαι εκεί νιώθω οτι έχω το κοριτσάκι μου κοντά μου και είμαι πιο ήρεμη. το δύσκολο είναι όταν πρέπει να φύγω.....:-(

σας μαύρισα την ψυχή πάλι sorry....

Να πηγαίνεις, κορίτσι μου, κι εγώ το ίδιο θα έκανα.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακι! σε ευχαριστω για τις ευχες! Μακαρι να συνεχισει καλα, η αγωνια συνεχιζεται και θα κορυφωθει μεχρι την 12η εβδομαδα.

Το θετικο ομως ειναι οτι ο διαβητολογος μου ειχε δικιο και τελικα παρουσιαζω διαβητη κυησης. ξεκινησα ινσουλινη και παλι τα ζαχαρα ειναι τσιμπημενα. Φαντασου στην προηγουμενη εγκυμοσυνη που δεν το ηξερα, δεν εκανα ινσουλινη και επαιρνα και κωλοκορτιζονη που ανεβαζει το σακχαρο κατακορυφα. Θα εγινε πετιμεζι το εμβρυο!!!

Κρίστυ μου, πώς έμαθες για τον διαβήτη? Είχες κάποια ένδειξη που σε κατηύθυνε προς αυτή την πλευρά ή σου είπε ο γυναικολόγος?

Εγώ μια φορά το χρόνο που κάνω γενικές εξετάσεις κάνω και για σάκχαρο (την απλή εξέταση που κάνουν όλοι) και βγαίνει μια χαρά. Τρώω όμως πολλά γλυκά, ειδικά σοκολάτες.

Καλημερα κοριτσακια!!! Εκτος απο την αντζελα οι υπολοιπες κοιμαστε???

Χθες εκανα επαναληψη της χοριακης και ηταν 6.700!

Την Δευτερα θα ξερω και ποτε θα κανω τον πρωτο μου υπερηχο.

Αντε να τους αρχισουμε γιατι αρχιζω και εχω αγωνια!

Τέλεια είναι η χοριακή, όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά, το νιώθω, έχω ένα θετικό προαίσθημα.

ειχα υπογλυκαιμιες (φαινομενικα καμμια σχεση λοιπον με τα υψηλα σακχαρα που εχω τωρα). Το ελεγα λοιπον σε ολους τους γυναικολογους και ενδοκρινολογους που κατα καιρους εχω παει και κανενας δεν εδινε σημασια, ¨το χαμηλο σακχαρο δεν ειναι προβλημα¨ ελεγαν ολοι οι ασχετοι. Αποφασισα λοιπον να κανω μονη μου να κανω καμπυλη σακχαρου και να παω στον καλυτερο διαβητολογο (τον Ζ0υΠ@). Εκεινος μονο μου ειπε οτι ειναι σιγουρος οτι εμφανιζω διαβητη κυησης γιαυτο αποβαλω. Η αγνοια μου σε συνδυασμο με την κορτιζονη που εδινε ο τελευταιος γυναικολογος ηταν καταστροφη. Γιαυτο μου εδωσε ενα μηχανακι και μου ειπε μολις μεινεις εγκυος θα μετριεσαι πρωι και 1 ωρα μετα το φαγητο θα τα γραφεις και θα ερθεις αμεσως να σε δω. ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!! Τα σακχαρα μου ηταν πολυ υψηλα και μου εδωσε ινσουλινη!!!

Λεω να μην βαλω τικερακι μεχρι να κλεισω τον τριτο μηνα (εαν τον κλεισω) τι λετε?

christy

κοριτσακι μια χαρά τα πας!!!!!

ξέρω οτι τον πρώτο υπέρηχο τον κάνεις περίπου στην 6η εβδομάδα....

υπομονή και σε λίγους μήνες θα κρατάς αγκαλίτσα ένα μπεμπάκι;)

ειχα υπογλυκαιμιες (φαινομενικα καμμια σχεση λοιπον με τα υψηλα σακχαρα που εχω τωρα). Το ελεγα λοιπον σε ολους τους γυναικολογους και ενδοκρινολογους που κατα καιρους εχω παει και κανενας δεν εδινε σημασια, ¨το χαμηλο σακχαρο δεν ειναι προβλημα¨ ελεγαν ολοι οι ασχετοι. Αποφασισα λοιπον να κανω μονη μου να κανω καμπυλη σακχαρου και να παω στον καλυτερο διαβητολογο (τον Ζ0υΠ@). Εκεινος μονο μου ειπε οτι ειναι σιγουρος οτι εμφανιζω διαβητη κυησης γιαυτο αποβαλω. Η αγνοια μου σε συνδυασμο με την κορτιζονη που εδινε ο τελευταιος γυναικολογος ηταν καταστροφη. Γιαυτο μου εδωσε ενα μηχανακι και μου ειπε μολις μεινεις εγκυος θα μετριεσαι πρωι και 1 ωρα μετα το φαγητο θα τα γραφεις και θα ερθεις αμεσως να σε δω. ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!! Τα σακχαρα μου ηταν πολυ υψηλα και μου εδωσε ινσουλινη!!!

Λεω να μην βαλω τικερακι μεχρι να κλεισω τον τριτο μηνα (εαν τον κλεισω) τι λετε?

εγώ λέω να έχεις αισιοδοξία!!!! και να μην κάνεις κακές σκέψεις...

εκανα μια προβα αλλα το ξαναβγαλα.

Ο γιατρος μου ειπε να παω για υπερηχο την Τεταρτη αλλα η βλαμμενη η γραμματεας του θελει να παω οταν κλεισω την 7η εβδομαδα. για να μην απογοητευτω αν δεν ακουσω καρδουλα. Εγω θελω να με δει τωρα για να μου δωσει τις σωστες συμβουλες για να μην αποβαλω οχι μετα την 7η που πιθανον να ειναι αργα. Τσακωθηκα αγρια με την βλαμμενη...

Διαφημίσεις

εκανα μια προβα αλλα το ξαναβγαλα.

Ο γιατρος μου ειπε να παω για υπερηχο την Τεταρτη αλλα η βλαμμενη η γραμματεας του θελει να παω οταν κλεισω την 7η εβδομαδα. για να μην απογοητευτω αν δεν ακουσω καρδουλα. Εγω θελω να με δει τωρα για να μου δωσει τις σωστες συμβουλες για να μην αποβαλω οχι μετα την 7η που πιθανον να ειναι αργα. Τσακωθηκα αγρια με την βλαμμενη...

και τις 2 φορές που πήγα ήταν σε αυτή την εβδομάδα και άκουσα καρδούλα. αχνά βέβαια αλλα άκουσα!!

βγάλε τις κακές σκέψεις απο το μυαλό σου και κάνε θετικές σκέψεις και να δεις που θα πάνε όλα καλά:eek::-o

Κι εγω στην 6η βδομαδα εκανα υπερηχο και ακουγα καρδια. Το θεμα ειναι οτι θελω να του μιλησω, να τον ρωτησω για την αγωγη, για τον θυρεοειδη μου, για την αντιπηκτικη αγωγη. Μεχρι στιγμης μου εχει δωσει μονο σαλοσπιρ, μηπως χρειαζεται να κανω και clexane. αν θελησει να με δει στην 7η εβδομαδα θα παω σε αιματολογο και ενδοκρινολογο μονη μου. Ετσι εκανα και με τον διαβητολογο και αποδειχτηκε οτι ειχα δικιο.

Κι εγω στην 6η βδομαδα εκανα υπερηχο και ακουγα καρδια. Το θεμα ειναι οτι θελω να του μιλησω, να τον ρωτησω για την αγωγη, για τον θυρεοειδη μου, για την αντιπηκτικη αγωγη. Μεχρι στιγμης μου εχει δωσει μονο σαλοσπιρ, μηπως χρειαζεται να κανω και clexane. αν θελησει να με δει στην 7η εβδομαδα θα παω σε αιματολογο και ενδοκρινολογο μονη μου. Ετσι εκανα και με τον διαβητολογο και αποδειχτηκε οτι ειχα δικιο.

τέλειο είναι!!!

εμένα το θυρεοειδί μου τον παρακολουθούσαι ο ενδοκρυνολόγος μου

όσο για την αντιπηκτική αγωγή μου έδινε μία την ημέρα των 4500 inohep

και αφού έκλεισα τον 4ο με έβαλε να κάνω anti ha, και μετά έβαζα 2 των 3500...

τελικά δεν έδειρες το γιατρο ε!!!!!!!!

να σας ζήσουν τα παιδια!!!

.....

angela2 φτηνα την γλυτωσε ειπε τις σωστες κουβεντες κ ειπα να μην του αφησω μολωπες χαχαχα!!!!ευχαριστω πολυ τα νιογαμπρια μας κανανε κ λιωσαμε στο γελιο!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...