Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εχτές συγκινήθηκα πολύ με την κόρη μου είναι 15,5 Α λυκείου γύρισε από το σχολείο και μου είπε ότι την ώρα των θρησκευτικών ο καθηγητής τους τους μίλησε και απευθυνόμενος πιο πολύ προς τα κορίτσια για τα θέματα υπογονιμότητας ,ελέγχου κτλ.τους είπε ότι ασχέτως από το πότε θα κάνουν παιδιά θα πρέπει να προσέχουν να εξετάζονται να μην επαναπαυονται ,τους είπε στο τέλος ότι τα αναφέρει γιατί λυπάται όπως είπε:που δεν λάβαμε εμείς υπ'οψιν και άλλοι πόσοι άνθρωποι που τους απορρόφησαν οι σπουδές η δουλειά κτλ και χρόνια παλεύουμε με την  εξωσωματική και ο χρόνος τελειώνει...

Πρώτη φορά άκουσα άντρα να θίγει τέτοιο θέμα και το χάρηκα πολύ που μίλησε έτσι στα παιδιά για να γνωρίζουν αυτό το κομμάτι της ζωής από μικρή ηλικία.

• Μου αρέσει 2

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι vasdeli προσπαθω να βγαινω οσο πιο συχνα μπορω!!!

Εχθες πηγα και ειδα την τιτανομαχία!!! Καλό ηταν!!!!!

Αγγελα ειναι καλό να κάνουμε αλλαγες αλλάζει όλη η διαθεσή μας!!!

Εγω νιώθω πιο ελκυστική, αρεσαν και πολύ στο συζυγο!!!αρα καταλλαβενετε;););)

Παω για καφε, θα σας διαβάσω το βραδυ!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

παντως οι αλλαγες βοηθανε........αυτο ειναι σιγουρο!ειχα πολυ αναγκη να αισθανθω ομορφη αμεσως μετα, δεν ξερω γιατι κ γι'αυτο αρχισα αλλαγες...κυριως στο μαλλι!

εμενα τα ultrogestan....μου φερναν φουσκωματα........!

1a0fd6e0b8.png

καλησπερα κοριτσια μολις γυρισα απο τον γιατρο τελικα δεν κανω αλλες εξετασεις μονο αυτες που ηταν να κανω σημερα αλλα δεν εγιναν γιατι ειχαν απεργια οι γιατρι κ θα τις κανω δευτερα τριτη.απο τον αλλον μηνα ξεκιναω κανονικα ειμαι πολυ χαρουμενη αν ειχα τελειωσει ηδη τις εξετασεις ξεκιναγα απο τωρα αλλα δεν πειραζει!!τωρα σας αφηνω γιατι φεραν το νυφικο παω να το ασημοσω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλησπερα κοριτσια μολις γυρισα απο τον γιατρο τελικα δεν κανω αλλες εξετασεις μονο αυτες που ηταν να κανω σημερα αλλα δεν εγιναν γιατι ειχαν απεργια οι γιατρι κ θα τις κανω δευτερα τριτη.απο τον αλλον μηνα ξεκιναω κανονικα ειμαι πολυ χαρουμενη αν ειχα τελειωσει ηδη τις εξετασεις ξεκιναγα απο τωρα αλλα δεν πειραζει!!τωρα σας αφηνω γιατι φεραν το νυφικο παω να το ασημοσω

με το καλό κοριτσάρα!!!! ;)

Πάμεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τελικά δεν έδειρες το γιατρο ε!!!!!!!!

να σας ζήσουν τα παιδια!!!

τουντσάκι μου κάθε μεσημέρι τα ίδια.....

Επεξεργάστηκαν by Angela2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...