Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

ναι ναι αυτο ακριβως. σιγουρα οι βιταμινες δινουν ενα μπουσταρισμα στον οργανισμο, αλλα θελω να πω θαυματα δεν κανουν. ουτε στα ωαρια ουτε στο σπερμα. γενικα παιδια γι αυτο που λεμε οτι καποιες μενουν και με την 1η εξωσωματικη χωρις να χουν ψαξει τιποτα αλλο, αν εχεις ενα καλο ωαριο κι ενα καλο σπερματοζωαριο, αρα ενα καλο εμβρυο και μια μητρα χωρις σοβαρα παθολογικα θεματα, ολα καλα πανε. και τονιζω σοβαρα. γιατι οπως ειπαμε πολλες γυναικες με θεματα στη μητρα μενουν ακομα και φυσιολογικα εγκυες. καλως η κακως στα εμβρυα εντοπιζονται τα σημαντικοτερα προβληματα και καλως η κακως θαυματα δε θα γινουν ουτε στο ωαριο ουτε στο σπερμα με μια βιταμινη d και b12 και ενα ω3. μακαρι να γινονταν, αλλα δεν…. εγω γενικα επειδη ειμαι ορθολογιστρια το επαναλαμβανω πολλες φορες στον εαυτο μου. κυριως οοολα αυτα που κανουμε εμεις τα κανουμε για να τα χουμε καλα με τη συνειδηση μας και να νιωθουμε σιγουρες πως τα ελεγξαμε ολα, αλλα αν δε βρεθει το εμβρυο με την καλη δυναμικη, τιποτα δεν γινεται. 

Ακριβώς αυτό! Δεν θα γίνουν θαύματα αλλά ούτως ή άλλως είναι δύσκολα, ψάχνεις βελόνα στ άχυρα, να μην έχεις και το πιο απλό πραγματακι ρυθμισμένο κρίμα δεν είναι;;; Άλλωστε οι βιταμίνες είναι απλή υπόθεση. Εδω κάνουμε άλλα κι άλλα! 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τι να κάνω; Τη μία έχω αίμα, την άλλη έχω πόνους, την παράλλη βγάζω πήγματα..Λες να έχω όρεξη για γούτσου γούτσου; Το μαγαζί θα παραμείνει κλειστόν μέχρι νεοτέρας! :-)QUOTE]

αχ!!! να ΄ξερες πως σε καταλαβαίνω μία απο τα ίδια και εγω!!!!

Τι τραγικό Θεέ μου, να έρχεται το αίμα και να ξέρεις ότι τώρα χάνεις το παιδί σου!

Αυτό ακριβώς ένιωσα και εγώ...Και οχι ρε γμτ στη δουλειά...Ηθελα τουλάχιστον να είμαι στο σπίτι μου...:-(

κουράγιο καρδιά μου!!! Πολύ σύντομα έρχεται μια καινούρια αρχή!!!
κανε κουραγιο Κατερινακι...

θα περασει κι αυτο και θα ερθουν τα καλυτερα...συντομα...

Σας ευχαριστώ. Αντε σε λίγες μέρες θα "χαμογελάω" και εγώ...Υπομονή!:-(

κοριτσάκια σε σχέση με τα κιλά...αγόρασα φουστάνη για το γάμο της αδελφής μου και πρεπει μέχρι τότε να μείνω έτσι ή να χάσω και κανένα;)

Εγώ που πήρα φόρεμα γιατί γίνομαι κουμπάρα και το πήρα με λιγάκι "αέρα" μη με σφίγγει κιόλας...τρομάρα μου...Που να το φανταστώ...

κοριτσαρες,φευγω εχω να κανω ενα τραπεζι να ετοιμαστω γιατι το βραδυ θα παμε βισση,και εχω να παω να βαλω και τα χαπακια μου.φιλακια πολλα!!!!

Βισσή;;;ΤΕΛΕΙΑ. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο μου χρειάζεται....Καλά να περάσεις!!

Όσο για το sex....μας έχει φάει η μαυρίλα. Λίγο μέχρι να πάμε στο γιατρό να επιβεβαιώσουμε την κύηση, λιγο το αίμα, λίγο η αποβολή, βλέπω τον άντρα μου να την κάνει για αλλού!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

σα δε ντρέπεστε να με κοροιδεύετε.. Βλέπω την ονειροπαγίδα στον ant1 webtv. Χθες δεν την είδα γι αυτό..

Αλλά δεν κρατώ κακία γιατί πρώτον η vasdeli μου είπε να έρθω στο forum και μ'έσωσε και δευτερον ο garfield είναι η λατρεία μου!!!!!!!

Αλλά δεν θα σας πετύχω; Θα σας πετύχω!! :-)

forgiveme1.gif

:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γρεια σας κορίτσια...

πάλι μπήκα ενώ δεν είναι κανείς...Δεν πειράζει, διάβασα τα νέα σας!

Το πιο ωραίο τικεράκι που κυκλοφορεί σε αυτό το τόπικ είναι της πατουσίτσας! Αυτό θέλω να το δηλώσω...

Κατερίνα, τι να πω....περνάς δύσκολες στιγμές....Εύχομαι να μην χρειαστείς και απόξεση....'Οπως σου είπε και η Ιόλη.

Φιλιά σε όλες τις άλλες...

Σήμερα είχε μια καταπληκτική μέρα και βγήκαμε έξω....Αύριο τέλος οι διακοπές, επιστρέφουμε στη βάση μας....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ vasdeli... Πού τις βρίσκεις αυτές τις φιγουρίτσες; Καταπληκτικές!!! Και να θέλει κανείς να σου κρατήσει κακία δεν μπορεί.. Πόσο μάλλον όταν δεν θέλει... :-)

Με το καλό η επιστροφή!

Thank you τουντσάκι!!!

Αν μπεις στο google και γκουγκλάρεις στις εικόνες τη λέξη συγνώμη σου βγάζει διάφορες!!!!

Να υποθέσω ότι είσαι αυτή με το γιλέκο στη φωτό;

qwlrp3.png

Thank you τουντσάκι!!!

Αν μπεις στο google και γκουγκλάρεις στις εικόνες τη λέξη συγνώμη σου βγάζει διάφορες!!!!

Να υποθέσω ότι είσαι αυτή με το γιλέκο στη φωτό;

ναι αυτή είμαι. Χθες ανέβασα κι άλλες.. hello-kitty-blue-car-1.jpg

κοίτα βρήκα κι εγώ!!!! :-) Το πέτυχα!!

Διαφημίσεις

δεν τα κατάφερα δεν πειράζει!!!!!!!!!!!!

Κατερινούλα μου υπομονη καλή μου!!!!

Vasdeli μου τι κάνεις????

patousitsa πολύ ωραιο το ελεφαντάκι σου!!!!

Αγγελική εγω αδιαθετησα μετα από 33 μέρες!!!!

Εχει καμια νέα από την mama???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ιπποκαμπάκι καλή επιτυχία!!! τα ουτροζισταν με κανουν να πεινάω!!!!

Αφεντικό και εγώ εβγαλά σπυράκια αυτές τις μέρες !!!!!

μαγδάκι τι κάνεις?

εμένα αυτά τα χαπάκια μου έφερνα ζαλάδες και ναυτίες!!!:shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...