Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

ναι ναι αυτο ακριβως. σιγουρα οι βιταμινες δινουν ενα μπουσταρισμα στον οργανισμο, αλλα θελω να πω θαυματα δεν κανουν. ουτε στα ωαρια ουτε στο σπερμα. γενικα παιδια γι αυτο που λεμε οτι καποιες μενουν και με την 1η εξωσωματικη χωρις να χουν ψαξει τιποτα αλλο, αν εχεις ενα καλο ωαριο κι ενα καλο σπερματοζωαριο, αρα ενα καλο εμβρυο και μια μητρα χωρις σοβαρα παθολογικα θεματα, ολα καλα πανε. και τονιζω σοβαρα. γιατι οπως ειπαμε πολλες γυναικες με θεματα στη μητρα μενουν ακομα και φυσιολογικα εγκυες. καλως η κακως στα εμβρυα εντοπιζονται τα σημαντικοτερα προβληματα και καλως η κακως θαυματα δε θα γινουν ουτε στο ωαριο ουτε στο σπερμα με μια βιταμινη d και b12 και ενα ω3. μακαρι να γινονταν, αλλα δεν…. εγω γενικα επειδη ειμαι ορθολογιστρια το επαναλαμβανω πολλες φορες στον εαυτο μου. κυριως οοολα αυτα που κανουμε εμεις τα κανουμε για να τα χουμε καλα με τη συνειδηση μας και να νιωθουμε σιγουρες πως τα ελεγξαμε ολα, αλλα αν δε βρεθει το εμβρυο με την καλη δυναμικη, τιποτα δεν γινεται. 

Ακριβώς αυτό! Δεν θα γίνουν θαύματα αλλά ούτως ή άλλως είναι δύσκολα, ψάχνεις βελόνα στ άχυρα, να μην έχεις και το πιο απλό πραγματακι ρυθμισμένο κρίμα δεν είναι;;; Άλλωστε οι βιταμίνες είναι απλή υπόθεση. Εδω κάνουμε άλλα κι άλλα! 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Και μετά ελάτε και από μένα:tongue:! Έχω δύο πλυντήρια για σιδέρωμα και ο γιατρός είπε να μην κουράζομαι:mrgreen:

για σένα μπορώ να κάνω μια εξαίρεση.. Πλάκα πλάκα Αθήνα δεν είσαι; Όποτε χρειαστείς κάτι, έρχομαι!!! Και σίδερο και τα μάλλινα σου μαζεύω και ό,τι θες.. Θα φέρω και τη σκάλα μου βέβαια γιατί εσύ με τέτοιο ύψος δε νομίζω να διαθέτεις ;)

Διαφημίσεις

μηπως εχεις καιρο να κανεις sex?:tongue::tongue::tongue:

σεξ; Τι είναι αυτό; Αααααα θυμήθηκα... Από το Σεπτέμβριο που έγινε η σύλληψη.. Πολύς καιρός είναι; :rolleyes: Δε νομίζω.. Είναι εεεε;:(

Χα χα χα χα .. ούτε το είχα σκεφτεί... Δίκιο έχεις! :D

νικάκι μου εύχομαι το επόμενο να το πάρεις στο σπιτάκι σου και στην αγκαλίτσα σου γερό και υγειές!!!!!!!

εμένα μου είπε ο δικός μου γιατρός ένα 6μηνο να περιμένω....

παίζει ρόλο πότε έχασες το μωράκι σου?:confused:

αχ σ'ευχαριστω τοσο πολυ για την ευχη σου....και σε σενα το ιδιο ευχομαι......

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια το ποτε θα συλλαβουμε αλλα το να ειναι τελειομηνη η κυηση....

αχ......μα πως να περιμενεις οταν εκ φυσεως εισαι ανυπομονος.....

σιγουρα η επομενη προσπαθεια σχετιζεται με το ποτε εγινε το συμβαν...σ'εμενα συνεβη στην 12 βδομαδα...

1a0fd6e0b8.png

σεξ; Τι είναι αυτό; Αααααα θυμήθηκα... Από το Σεπτέμβριο που έγινε η σύλληψη.. Πολύς καιρός είναι; :rolleyes: Δε νομίζω.. Είναι εεεε;:(

γι'αυτο οι ζαλαδες χθες........δεν ηταν απο την αναισθησια....!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

ειδες λοιπον δεν ειναι ψυχολογικο,ειναι σεξουαλικο,τι το κλειδωσες το μαγαζι!!! icon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gif

για σένα μπορώ να κάνω μια εξαίρεση.. Πλάκα πλάκα Αθήνα δεν είσαι; Όποτε χρειαστείς κάτι, έρχομαι!!! Και σίδερο και τα μάλλινα σου μαζεύω και ό,τι θες.. Θα φέρω και τη σκάλα μου βέβαια γιατί εσύ με τέτοιο ύψος δε νομίζω να διαθέτεις ;)

Έχω παιδί μου σκάλα, δεν είμαι και ο Σουλτάν:tongue::tongue:! Αθήνα είμαι ναι! Έλα εσύ και θα σε κεράσω καφέ και γλυκάκι (και φαγητό αν θές), σιγά μη σε βάλω να φτιάξεις ντουλάπες από την πρώτη επίσκεψη:mrgreen:! Κατά τον Ιούνιο - Ιούλιο που θα μετακομίσουμε όμως θα σε χρειαστώ!! Και μη μου πεις ότι τότε θα πας διακοπές!!!;)

IchNp3.png

Και μετά ελάτε και από μένα:tongue:! Έχω δύο πλυντήρια για σιδέρωμα και ο γιατρός είπε να μην κουράζομαι:mrgreen:

adnihoraki μου κάνε υπομονή. Είναι προτιμότερο να τα ψάξεις όλα. Το ξέρω ότι κοστίζουν! Αν αποκλείσεις όμως κάθε αιτία θα κάνεις το επόμενο βήμα με μεγαλύτερη σιγουριά. Και αυτό είναι το ζητούμενο!;)

Κατερίνα μου κουράγιο..:-( Καταλαβαίνω ακριβώς πώς νιώθεις:-(

το στικερακι απιθανο..........τελειο.............φανταστικο............

ερχομαι να βοηθησω τη μελλουσα μανουλα οποτε θεεεεεες...........

1a0fd6e0b8.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχα......

μα Χαλκιας!????????

μην γελας βρε!!!!!:oops::oops::oops:,εμενα μ'αρεσει,γουστα ειναι αυτα.μου τι δινει πως να το κανουμε!!και ο καραμιχος βεβαια ειναι καραμανουλο.ο καθενας με την χαρη του.:tongue::tongue::tongue::P:p:p

το στικερακι απιθανο..........τελειο.............φανταστικο............

ερχομαι να βοηθησω τη μελλουσα μανουλα οποτε θεεεεεες...........

Είδες το ελεφαντάκι μου!!!:tongue: Στη μετακόμιση να έρθεις για ντουλάπες και κουζινικά :mrgreen:. Τα υπόλοιπα τα κανόνισα!;) Είπαμε εμείς θα γίνουμε μανούλες και δεν κάνει να σηκώνουμε βάρη:P!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

μην γελας βρε!!!!!:oops::oops::oops:,εμενα μ'αρεσει,γουστα ειναι αυτα.μου τι δινει πως να το κανουμε!!και ο καραμιχος βεβαια ειναι καραμανουλο.ο καθενας με την χαρη του.:tongue::tongue::tongue::P:p:p

αυτο το μου τη δινει με πεθανε...........χαχαχαχαχαχα

1a0fd6e0b8.png

Είδες το ελεφαντάκι μου!!!:tongue: Στη μετακόμιση να έρθεις για ντουλάπες και κουζινικά :mrgreen:. Τα υπόλοιπα τα κανόνισα!;) Είπαμε εμείς θα γίνουμε μανούλες και δεν κάνει να σηκώνουμε βάρη:P!

ναι...ναι........μ'αρεσει πολυυυυυυυυ...........

ενταξει,εκλεισε η δουλεια...!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

ειδες λοιπον δεν ειναι ψυχολογικο,ειναι σεξουαλικο,τι το κλειδωσες το μαγαζι!!! icon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gif

τι να κάνω; Τη μία έχω αίμα, την άλλη έχω πόνους, την παράλλη βγάζω πήγματα..Λες να έχω όρεξη για γούτσου γούτσου; Το μαγαζί θα παραμείνει κλειστόν μέχρι νεοτέρας! :-)

Έχω παιδί μου σκάλα, δεν είμαι και ο Σουλτάν:tongue::tongue:! Αθήνα είμαι ναι! Έλα εσύ και θα σε κεράσω καφέ και γλυκάκι (και φαγητό αν θές), σιγά μη σε βάλω να φτιάξεις ντουλάπες από την πρώτη επίσκεψη:mrgreen:! Κατά τον Ιούνιο - Ιούλιο που θα μετακομίσουμε όμως θα σε χρειαστώ!! Και μη μου πεις ότι τότε θα πας διακοπές!!!;)

όχι αν πάω θα πάω τον Αύγουστο.. Έκλεισε λοιπόν!! Το Μάιο θα κάνουμε και μετακόμιση στη δουλειά οπότε θα μαι ζεστή!!!

κοριτσαρες,φευγω εχω να κανω ενα τραπεζι να ετοιμαστω γιατι το βραδυ θα παμε βισση,και εχω να παω να βαλω και τα χαπακια μου.φιλακια πολλα!!!!

Να περάσεις υπέροχα!!! Ριχ'το έξω και για μας!!! Όπα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...