Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ειναι εν μέρη αλήθεια. Πολλά σοβαρά προβλήματα δεν φτιάχνονται αλλά κάποια βελτιώνονται. Πχ αν κάποιος κάνει χρόνια πολύ κακή διατροφή (οι περισσότεροι άντρες δηλαδή) οι βιταμίνες θα βοηθήσουν να ισορροπήσει ο οργανισμός καλύτερα. Αν υπάρχει μια χρόνια φλεγμονή και την καταπολεμήσουμε το σύστημα μένει εκτεθειμένο οπότε απλά το «ταΐζουμε» για να επανέλθει πιο άμεσα και πιο δυναμικά. Αλλά να γίνει καλύτερο από πριν την φλεγμονή δεν θα γίνει. Δλδ θα φτάσει μέχρι εκεί που μπορεί γι αυτό και σε πολλούς οι βιταμίνες δεν κάνουν τίποτα. Οι βιταμίνες, τα βότανα, τα συμπληρώματα δεν είναι θεραπεία. 

Έχεις δίκιο κορίτσι μου σε αυτό που λες. Δυστυχώς έχεις δίκιο, δεν θα έπρεπε να είναι δική σου δουλειά. Το περίεργο είναι πόσο διαφορετική προσέγγιση έχουν μεταξύ τους οι γιατροί. Ο δικός μου γιατρός κάνει φυσικούς το ξέρω, αλλά τουλάχιστον προς εμένα είναι πολύ λεπτομερής ως προς τις εξετάσεις. Παίζει ρόλο η δική μου συνάφεια με το αντικείμενο; Και γι αυτό να είναι έτσι απέναντι μου; Το καθοδηγώ εγώ ως ένα βαθμό; Μπορεί, δεν ξέρω, δεν μπορώ να μπω στην θέση σου για να ξέρω. Θέλω να πιστεύω πως όχι και πως έτσι είναι με όλες. 
      Κι εμένα μου είπε βγες από τα φόρουμ και του είπα όχι. Θα μπορούσα να σου ερχομαι εδώ με πολύ χειρότερες απαιτήσεις. Μπορώ και φιλτράρω τα περισσότερα οπότε μην μιλάς καλά είσαι 😂

ναι ναι αυτο ακριβως. σιγουρα οι βιταμινες δινουν ενα μπουσταρισμα στον οργανισμο, αλλα θελω να πω θαυματα δεν κανουν. ουτε στα ωαρια ουτε στο σπερμα. γενικα παιδια γι αυτο που λεμε οτι καποιες μενουν και με την 1η εξωσωματικη χωρις να χουν ψαξει τιποτα αλλο, αν εχεις ενα καλο ωαριο κι ενα καλο σπερματοζωαριο, αρα ενα καλο εμβρυο και μια μητρα χωρις σοβαρα παθολογικα θεματα, ολα καλα πανε. και τονιζω σοβαρα. γιατι οπως ειπαμε πολλες γυναικες με θεματα στη μητρα μενουν ακομα και φυσιολογικα εγκυες. καλως η κακως στα εμβρυα εντοπιζονται τα σημαντικοτερα προβληματα και καλως η κακως θαυματα δε θα γινουν ουτε στο ωαριο ουτε στο σπερμα με μια βιταμινη d και b12 και ενα ω3. μακαρι να γινονταν, αλλα δεν…. εγω γενικα επειδη ειμαι ορθολογιστρια το επαναλαμβανω πολλες φορες στον εαυτο μου. κυριως οοολα αυτα που κανουμε εμεις τα κανουμε για να τα χουμε καλα με τη συνειδηση μας και να νιωθουμε σιγουρες πως τα ελεγξαμε ολα, αλλα αν δε βρεθει το εμβρυο με την καλη δυναμικη, τιποτα δεν γινεται. 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

νινακι μου το τελευταιο ασχημο θα ειναι!!εγω οπως καταλαβαινεις με δυο δεν δινουμε περιθωρια για τυχαιο γεγονος ασε που εγιναν κοντα κοντα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

τουντσάκι δεν έρχεσαι και απο εδώ....

εγω το απόγευμα θα βάλω!!!:D

τουντς βρηκες το μπελα σου νομιζω...........!:shock:

Αdnihor ειναι λογω γιορτων κι εγω γι'αυτο δεν εχω χασει............!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

ναι πουλακι μου...μια παλινδρομιση ειχα κι ελπιζω να 'ταν το τελευταιο ασχημο..........!

sorry που δεν σου απαντησα απλως ειχε προχωρησει η κουβεντα κ το θεωρησα ασκοπο...

μου ειπε ο γιατρος οτι μετα απο 2μηνες μπορω να ξεκινησω αλλα ειπα να αφησω 3μηπως χασω και κανα κιλακι........

νικάκι μου εύχομαι το επόμενο να το πάρεις στο σπιτάκι σου και στην αγκαλίτσα σου γερό και υγειές!!!!!!!

εμένα μου είπε ο δικός μου γιατρός ένα 6μηνο να περιμένω....

παίζει ρόλο πότε έχασες το μωράκι σου?:confused:

μην μου μιλας για κιλα κ γω ειπα να χασω αλλα πηρα κ ενα

κοριτσάκια σε σχέση με τα κιλά...αγόρασα φουστάνη για το γάμο της αδελφής μου και πρεπει μέχρι τότε να μείνω έτσι ή να χάσω και κανένα;)

ναι πουλακι μου...μια παλινδρομιση ειχα κι ελπιζω να 'ταν το τελευταιο ασχημο..........!

sorry που δεν σου απαντησα απλως ειχε προχωρησει η κουβεντα κ το θεωρησα ασκοπο...

μου ειπε ο γιατρος οτι μετα απο 2μηνες μπορω να ξεκινησω αλλα ειπα να αφησω 3μηπως χασω και κανα κιλακι........

ε αφού θες να χάσεις κιλάκια, να μη σου στερήσω το σιδέρωμα.. Κάν'το εσύ το δικό σου.. Γυμνάζει άνω κορμό.. :D

εγώ πάντως το δικό μου το σίδερο το τελείωσα.. Σιδερώνω ένα-ένα πλυντήριο. Πλένω σιδερώνω απλώνω.. Την άλλη μέρα πάλι.. Πλένω σιδερώνω απλώνω.. Σαν βαλς ακούγεται!!!

Τώρα έχω να μαζέχω κανένα μάλλινο γιατί θα βγάλουμε κοριούς..

Πάω..

Ούτε να το σκεφτείτε να μαζέψω και τα δικά σας.. Να μαστε εξηγηγμένοι!!

Διαφημίσεις

ε αφού θες να χάσεις κιλάκια, να μη σου στερήσω το σιδέρωμα.. Κάν'το εσύ το δικό σου.. Γυμνάζει άνω κορμό.. :D

τουντσάκι απο το σιδέρωμα προτημώ να κάνω τρέξιμο στον διάδρομο που έχω και να βλέπω και το εργάκι μου!!!

Και μετά ελάτε και από μένα:tongue:! Έχω δύο πλυντήρια για σιδέρωμα και ο γιατρός είπε να μην κουράζομαι:mrgreen:

adnihoraki μου κάνε υπομονή. Είναι προτιμότερο να τα ψάξεις όλα. Το ξέρω ότι κοστίζουν! Αν αποκλείσεις όμως κάθε αιτία θα κάνεις το επόμενο βήμα με μεγαλύτερη σιγουριά. Και αυτό είναι το ζητούμενο!;)

Κατερίνα μου κουράγιο..:-( Καταλαβαίνω ακριβώς πώς νιώθεις:-(

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...