Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ(ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ).Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΚ ΑΚΟΜΗ.ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...

Διαφημίσεις

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ(ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ).Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΚ ΑΚΟΜΗ.ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...

ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!

ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΣ ΜΕΤΑ??

ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ Η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ..........ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!!!

ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!

ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΣ ΜΕΤΑ??

ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ Η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ..........ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!!!

Συμφωνώ!!! Ακόμη κι αν σας πει να περιμένετε, ο καιρός θα περάσει τόσο γρήγορα που δε θα το καταλάβεις καν!!

IchNp3.png

Δεν εχω αλλες εξετασεις, εχω μαζεψει ολοκληρο ντοσιε!

Μου φαινεται βουνο παλι απο την αρχη : το αγχος της συλληψης, η αναμονη μεχρι να ακουσεις καρδια, το κρυφτουλι με τους συγγενεις και φιλους για να μην καταλαβουν την εγκυμοσυνη, η αναμονη μεχρι να το ξανακουσω και μετα η πληρης απογοητευση, το χειρουργειο και εγω σε διαλυση.....

Οτι αισθανεσαι αισθανομαι..ποσο δικιο εχεις σε όλα....!!!

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακι μου..σε καταλαβαινω απόλυτα..απλα να σκεφτεσαι καλυτερα να κανεις τωρα λιγο υπομονη προκειμενου να εισαι σιγουρη ότι όλα μετα θα παν καλα ωστε να μην περασεις ξανα αυτη την διαδικασια...

Σου ευχομαι τα καλυτερα....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κορίτσια, καλησπέρα.

Έκανα το πρωί την υστεροσκόπηση. Γενικά η μήτρα μου είναι σε καλή κατάσταση, μόνο που βρήκαν ένα μικρό διάφραγμα και το αφαίρεσαν. Ας ελπίσουμε ότι ήταν αυτός ο λόγος των παλλίνδρομων.

Όταν με ξύπνησαν μετά το χειρουργείο, δεν μπορούσα να ξυπνήσω. Με τα χίλια ζόρια κρατούσα τα μάτια μου ανοιχτά. Κάποια στιγμή μου είπαν να σηκωθω να καθίσω σε μια καρέκλα, μήπως συνέλθω, αλλά με τα χίλια ζόρια σηκώθηκα, ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ όρθια. Μετά με πολύ κόπο ντύθηκα, πήγα στο αυτοκίνητο, κοιμήθηκα λιγάκια, μετά φτάσαμε σπίτι και κοιμήθηκα κατευθείαν, μετά σηκώθηκα για λίγο κι έφαγα, γιατί ήμουν νηστική από χθες το μεσημέρι, μετά ξανά ύπνο, ξανασηκώθηκα για λίγο και μετά ξανά ύπνο.

Τώρα είμαι καλά, έχω συνέλθει εντελώς.

Μωρο μου επιτελους ..να δεις οτι όλα απο εδω και εμπρος θα πάνε τελεια....:lol::lol::lol::lol:

πότε σας ειπε ότι θα μπορεσετε να ξεκινησετε τις προσπάθειες?

Σου ευχομαι το συντομότερο με ενα υγιεστατο μωράκι...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κορίτσια καλημέρα σε όλες! Περιέργως νιώθω παρά πολύ καλά σήμερα. Νομίζω ότι αρχίζω σιγά σιγά να μπαίνω στη συνηθισμένη ροή της ζωής μου...

Εύχομαι μια γλυκιά καλημέρα σε όλες (κι ας έχει συννεφιά) και όλα θα πάνε καλά! :-)

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ Κ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΕΚΕΙ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ Κ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ!!!ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ

Διαφημίσεις

Poses fores pia auto to mualo tha kanei tis idies kai tis idies skepseis...

ΠΟΛΛΕΣ......................

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!ΙΟΛΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΝΕΑ!!!!:lol::lol::lol:

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!:lol::lol:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα να έχουμε, γεμάτο με χαρμόσυνες ΜΟΝΟ ανακοινώσεις! :)

Bpίτσα μακάρι να ήταν αυτό το προβληματάκι και τώρα να πάνε όλα καλά!!! Στο εύχομαι και το πιστεύω!!!!!

Κορίτσια περιμένουμε ευχάριστα νέα!!!!

την παρασκευη πηγα κ στην γυναικολο που ειχα πριν να με δει κ αυτη κ πηρε τηλ τον γιατρο μου κ μιλησανε γιατην περιπτωση μου κ οι δυο κατεληξαν στο συμπερασμα οτι η μια αποβολη με την αλλη δεν εχουν σχεση μεταξυ τους κ οτι ηταν μια σειρα απο ατυχοι γεγονοτα κ οτι δεν βλεπουν με τα δεδομενα που εχουμε στα χερια μας να μην μπορω να εχω τελειωμηνη εγκυμοσυνη και μολις ολοκληρωσω τις εξετασεις θα εχουμε τις απαντησεις που ζηταμε αν δηλ.δεν βρουμε κατι θα το θεωρησουμε κ αυτο τυχαιο γεγονος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

την παρασκευη πηγα κ στην γυναικολο που ειχα πριν να με δει κ αυτη κ πηρε τηλ τον γιατρο μου κ μιλησανε γιατην περιπτωση μου κ οι δυο κατεληξαν στο συμπερασμα οτι η μια αποβολη με την αλλη δεν εχουν σχεση μεταξυ τους κ οτι ηταν μια σειρα απο ατυχοι γεγονοτα κ οτι δεν βλεπουν με τα δεδομενα που εχουμε στα χερια μας να μην μπορω να εχω τελειωμηνη εγκυμοσυνη και μολις ολοκληρωσω τις εξετασεις θα εχουμε τις απαντησεις που ζηταμε αν δηλ.δεν βρουμε κατι θα το θεωρησουμε κ αυτο τυχαιο γεγονος

θα συμφωνησω μαζι τους αφου το λενε και οι 2 καλο θα ηταν να κανεις τις εξετάσεις που σου υπέδειξαν και πιστευω οτι όλα θα ειναι καλα την επόμενη φορά!Χαμογέλα και θα τα καταφέρεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...