Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @linaaεγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου και παραδέχομαι πάντα τα λάθη μου ,είχα ξεκινήσει τον Αύγουστο με στυλακι ποια εγώ;;;;εγώ ποτέ ;;;γρήγορα ψάχνοντας κατάλαβα ότι ναι ρε βλάκα εσύ γιατί δεν είσαι πλέον κοριτσάκι ,

Όταν είδα στην πρώτη συζήτηση για εξωσωματική ότι ήθελε να μας το πάει με κουμπί που το πατάς που δεν θα έπιανε εννοείται και τα 2κ θα φεύγαμε αέρα έκανα πίσω και λέω πάρτο αλλιώς και ψάξου παραπάνω για το τι πλάνο θα κάνεις ,έχεις δίκιο ,Ρώτα μάθε άκουσε...

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

οσο για δευτερη γνωμη εννοειται οτι θα παρω μολις βγουν κ οι απογευματινες εξετασεις οταν βγουν θα τις παω κ αλου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσάκι μου προσπάθησε να ηρεμήσεις... σκέψου οτι κάνεις κακό στον εαυτό σου......

και στην δική μου περίπτωση ο γιατρός κάθε φορά που έβγαινε μία καλή εξέταση μου έβαζε να κάνω μία καινούρια.... :mad:

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Κατερίνα_ς, δεν χρειάζεσαι απόξεση, γιατί είναι πολύ μικρό. Εγώ την πρώτη φορά που ήμουν 7 εβδομάδων, έκανα απόξεση, τη 2η όμως είχε σταματήσει να αναπτύσσεται από τέλη της 5ης εβδομάδα, οπότε αποβλήθηκε μόνο του.

Επίσης, ο καρυότυπος γίνεται μόνο όταν υπάρχει έμβρυο. Στον σάκο δεν γίνεται καρυότυπος. Εγώ και τις δύο φορές είχα κενούς σάκους κι έτσι δεν έγινε καρυότυπος.

Τουντσάκι, κι εσένα ακριβούτσικη ήταν η υστεροσκόπηση, εμένα μου στοίχισε 900 το Λητώ και 1.000 ο γιατρός.

Τώρα σχετικά με το πότε έρχεται η περίοδος μετά από παλλίνδρομη κύηση, έχω να πω ότι την 1η φορά που είχα παλλίνδρομη και έγινε απόξεση, η περίοδος μου ήρθε την 38η μέρα από την απόξεση.

Τη δεύτερη φορά που είχα παλλίνδρομη και δεν έγινε απόξεση, η περίοδος μου ήρθε την 60η μέρα από την μέρα που ξεκίνησε το αίμα της αποβολής. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι έγινε απόξεση την 1η φορά ενώ τη 2η έγινε αυτόματη αποβολή, όμως πιστεύω ότι ίσως παίζουν ρόλο τα ουτροτζεστάν, γιατί στην 1η παλλίνδρομη δεν είχα πάρει ουτροτζεστάν και ήρθε γρήγορα η περίοδος, στην 2η παλλίνδρομη έπαιρνα για μια εβδομάδα ουτροτζεστάν και άργησε να έρθει η περίοδος.

αντζελα μου αυτο που με στεναχωρει περισσοτερο ειναι οτι θα μου πει να περιμενω κανα 2μηνο ακομα δεν το λεει απο την αρχη να τελειωνουμε δεν αντεχω το σκοτσεζικο ντους!!κ δεν αντεχω αλλες εξετασεις εξετασεις γιατι δεν κανω οωρηξια εξετασεις γιατι δεν μενω εγκυος εξετασεις γιατι επθα μια αποβολη εξετασεις γιατι επαθα κ αλλη αποβολη εξετασεις εξετασεις εξετασεις!!!!στο τελος να με κρατησουν εκει να με τρυπανε καθε μερα να τελειωνουμε πειραματοζωο αισθανομαι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αντζελα μου αυτο που με στεναχωρει περισσοτερο ειναι οτι θα μου πει να περιμενω κανα 2μηνο ακομα δεν το λεει απο την αρχη να τελειωνουμε δεν αντεχω το σκοτσεζικο ντους!!κ δεν αντεχω αλλες εξετασεις εξετασεις γιατι δεν κανω οωρηξια εξετασεις γιατι δεν μενω εγκυος εξετασεις γιατι επθα μια αποβολη εξετασεις γιατι επαθα κ αλλη αποβολη εξετασεις εξετασεις εξετασεις!!!!στο τελος να με κρατησουν εκει να με τρυπανε καθε μερα να τελειωνουμε πειραματοζωο αισθανομαι

ξερεις κατι παρε την δευτερη γνωμη που λες και μετα βλεπεις τι κανεις!

εχεις δικιο να εισαι θυμωμενη και εγω το ιδιο θα ημουν αλλα μην το βαζεις κατω!!

Διαφημίσεις

μαριε εφη εννοειται οτι δεν το βαζω κατω απλα με πιανει το παραπονο ρε γμτ κουραστηκα

σε καταλαβαινω εχεις κουραστει και τωρα εισαι απελπισμενη αλλα πιστεψε με θα παρεις την δευτερη γνωμη και ολα θα ειναι καλα θα το δεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Κατερίνα_ς, δεν χρειάζεσαι απόξεση, γιατί είναι πολύ μικρό. Εγώ την πρώτη φορά που ήμουν 7 εβδομάδων, έκανα απόξεση, τη 2η όμως είχε σταματήσει να αναπτύσσεται από τέλη της 5ης εβδομάδα, οπότε αποβλήθηκε μόνο του.

Επίσης, ο καρυότυπος γίνεται μόνο όταν υπάρχει έμβρυο. Στον σάκο δεν γίνεται καρυότυπος. Εγώ και τις δύο φορές είχα κενούς σάκους κι έτσι δεν έγινε καρυότυπος.

...Και κάπου εδώ τελειώνουν όλα..Μου ήρθε το αίμα...Πονάω, αλλά αντέχω...Είμαι και στη δουλειά και αυτό το κάνει ακόμα χειρότερο....:-(:-(

Ναι, μάλλον μόνο σάκο είδαμε...

Θα σας ξαναγράψω όταν πάω σπίτι....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Τουντσάκι, κι εσένα ακριβούτσικη ήταν η υστεροσκόπηση, εμένα μου στοίχισε 900 το Λητώ και 1.000 ο γιατρός.

μου έκαναν και μια εξέταση (τρίπλεξ καρδιάς) που δεν ήταν στο πακέτο γιατί κάτι βρήκαν στο καρδιογράφημα η οποία έκανε 150 ευρώ. Ποιος ξέρει και τι άλλο μου έκαναν που δεν ήταν στο πακέτο... Δε βαριέσαι.. Όπως λέει κι ο μπαμπάς μου "λεφτά πήρανε δεν πήρανε ψυχή".. :-)

ο γιατρός για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, κάνει τα πάντα. Πήγαινε στη θέση του και κατάλαβε. Τι θα έκανες εσύ αν ήσουν γυναικολόγος και είχες μια κοπέλα με 2 αποβολές; Θα έψαχνες τα πάντα ή όχι; Αλλά εκείνος, δεν τραβάει το ζόρι ούτε το ψυχολογικό ούτε το οικονομικό. Πάρε μια δεύτερη γνώμη που λέει και η mariaefi, χαλάρωσε και θα δεις. Η γειτόνισσά μου που σας είπα, έμεινε έγκυος πρίν βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και πριν περάσει ένας μήνας από τη 2η αποβολή.. Καταλάθος! Και ήρθε το κοριτσάκι!! Ο γιατρός έτριβε τα μάτια του!! :D

εκτος απο αυτους που ειναι μανουλια,εμενα μ'αρεσει και ο χαλκιας :tongue::tongue:.

Νομίζω ιπποκαμπάκι ότι χρειάζεσαι κι άλλες εξετάσεις.. Άκου της αρέσει ο Χαλκιάς.. Θερμόμετρο; Έβαλες; :D

Διαφημίσεις

τωρα βγαζω κ σπυρια τι αλο μενει α! ναι να με πατησει τρενο

μα καλα σπυρια περιοδου πριν καν κανω ωορηξια?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

...Και κάπου εδώ τελειώνουν όλα..Μου ήρθε το αίμα...Πονάω, αλλά αντέχω...Είμαι και στη δουλειά και αυτό το κάνει ακόμα χειρότερο....:-(:-(

Άντε, κοριτσάκι μου γλυκό, κουράγιο, τουλάχιστον έχεις μπροστά σου το Σ/Κ, ώστε να μπορείς να ξεκουράζεσαι, φαντάσου εμένα που ξεκίνησε Τρίτη πρωί και τις δύσκολες μέρες τις πέρασα στο γραφείο.

Τι τραγικό Θεέ μου, να έρχεται το αίμα και να ξέρεις ότι τώρα χάνεις το παιδί σου!

Σίγουρα είδατε μόνο σάκο και ήταν πολύ μικρός, αλλιώς θα περίμενε μέχρι την 8η εβδομάδα και μετά θα σου έκανε απόξεση. Εμένα την πρώτη φορά ήταν μεγάλος ο σάκος και περίμενε να κλείσω και την 8η εβδομάδα.

τουντσακι εδω ειναι που λεμε δεν υπαρχει μονο ο γιατρος αλλα κ ο θεος που αυτος τα κανονιζει ολα!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κατερινάκι μου θα περάσει και αυτό......

μαριε εφη εννοειται οτι δεν το βαζω κατω απλα με πιανει το παραπονο ρε γμτ κουραστηκα

εχεις δικιο και να τσαντιζεσαι και να στεναχωριεσαι...κανε μια υπομονη να δεις τι θα σου πουν το απογευμα και μετα αποφασιζεις...!για να σου το συστηνει ο γιατρος κατι ξερει,προσπαθησε να κρατηθεις απο τη σκεψη πως ολα αυτα τα κανεις για το μπεμπακι σου....για να του στρωσεις το δρομο....;)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...