Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Sofiiii είπε:

Άμα είσαι άνθρωπος με ενσυναίσθηση και ο εγωισμός από την ψυχή σου απουσιάζει ,μια χαρά καθαρά σκέφτεσαι ...

Η μαύρη τρύπα που αναφέρεις αφορά στο να μείνει κάποια έγκυος;βρίσκονται σε μαύρη τρύπα επειδή δεν μπορούν και δυσκολευονται να τα καταφέρουν  ;τον εαυτό σου δεν τον αγαπάς πρώτα από όλα ,γιατί να τον βάλεις μες την μαύρη τρύπα;απλή ερώτηση κανω να καταλάβω το σκεπτικό.

όσοι με γνωρίζουν ξέρουν και τονίζουν ότι δεν έχω ίχνος εγωισμού μέσα μου σε σημείο που κάνω άπειρες φορές τον Μαλάκα. 

Στην μαύρη τρύπα που λέω δεν μπαίνεις μόνη σου. δεν θα σου το αναλύσω όμως. Αφού ψάχνεις το κάθε τι για να μην αφήνεις τίποτα στα χέρια του κάθε επιτήδειου. Διάβασε λίγο για την υπογονιμότητα, την ψυχολογία, την κατάθλιψη, μελέτα λίγο την κοινωνία μας, τον κόσμο γύρο μας και έλα πάλι να με ρωτήσεις. Επειδή δεν είσαι υπογόνιμη και δεν μπορείς να καταλάβεις πως φτάνεις σε αυτό το σημείο, διάβασε όλα όσα σου είπα, από ότι κατάλαβα είσαι καλή στην μελέτη.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσάκια καλημέρα!!!! σήμερα επιτέλους "καθάρισα" μετά απο τον τοκετό και την απόξεση. μήπως γνωρίζει καμία σε πόσο καιρό περίπου θα αδιαθετήσω μετά απο αυτά?:confused:

εγώ αδιαθέτησα σε 28 μέρες από την αποβολή. Στην ουσία δεν έβγαλα τη σερβιέτα.. Καθάρισα και σε 2, 3 μέρες αδιαθέτησα..

Καλημέρα κορίτσια!!:P Τι μου κάνετε?

Tounts όλα καλά έτσι? Κοίτα να ηρεμήσεις τώρα και όλα θα γίνουν κατά πώς πρέπει!:rolleyes:

Κορίτσια αισιοδοξία και θετική σκέψη χρειάζεται! Έτσι και το καλό γίνεται καλύτερο και το άσχημο λίγο πιο εύκολο ή τουλάχιστον λιγότερο άσχημο;)!!

εντάξει είμαι.. Πέρασε κι η ζαλάδα από τη μπόμπα..

καλημερα!

εγω το εχω ριξει στην τρελη κουκλες αληθεια το λεω!αλλιως οχι απλα καταθλιψη αλλα με εβλεπα με ασπρη ποδια ( εχω και την μανουλα μου με καταθλιψη και δεν με παιρνει)

Σιγά μη πάθεις κατάθλιψη... Άντε καλέ από κει.. Σε κρατάμε εμείς..Και μη ξεχνάς ότι έχεις και μια γλυκήτατη νεράιδα στο σπίτι!!!

Κορίτσια ξέρετε κανένα μαντζούνι (εκτός του φυσιολογικού ορού) για την αλλεργική ρινίτιδα?:confused: Έχω τρελαθεί από προχθές:-(:-(:-(

Η μαμά μου βάζει αλατόνερο με σύριγγα στη μύτη (χωρίς τη βελόνα εννοείται) Το έκανα μια φορά κι εγώ και μου βγήκαν τα μάτια έξω.. Πολύ ζόρικο!!

Όλες οι έγκυες έχουν υπνηλία και γω παριστάνω την κουκουβάγια:confused: (και την πρώτη φορά το ίδιο έπαθα:-(). Τρία βράδια τώρα ξυπνάω από τις 4 το πρωί εξαιτίας της μύτης μου (σαν του μορφονιού έχει γίνει από το πρήξιμο:confused:!!).

Κι εγώ πάντως ήμουν κουκουβάγια σε όλη την εγκυμοσύνη. ισως όμως έφταιγε το ότι ημουν όλη μέρα ξαπλωμένη και δεν κουραζόμουν καθόλου

Διαφημίσεις

πάω να ετοιμάσω τα χαρτιά να τα δώσει ο άντρας μου στην ασφάλεια μπας και πάρουμε κανένα φράγκο πίσω.. 1.350 έδωσα στο ΜΗΤΕΡΑ για την υστεροσκόπηση και 1.000 ο γιατρός.

Τα λέμε αργότερα..

πάω να ετοιμάσω τα χαρτιά να τα δώσει ο άντρας μου στην ασφάλεια μπας και πάρουμε κανένα φράγκο πίσω.. 1.350 έδωσα στο ΜΗΤΕΡΑ για την υστεροσκόπηση και 1.000 ο γιατρός.

Τα λέμε αργότερα..

παπαπα.....φαρμακειο!

1a0fd6e0b8.png

ρε κοριτσια δεν αντεχ αλο μιλησα με το ιατρειο κ ρωτησα αν θα κανω αλλες εξετασεις κ ενω μου ειχαν πει της προαλλες οχι τωρα μου λενε περιμενε να βγουν αν ειναι αυτες καθαρες βλεπουμε δεν καταλαβαινω τιποτα κ αλλες εξετασεις γμτ δεν αντεχω ασε που αν περιμενω να βγουν κ οι αλλες εξετασεις για αυτοανοσα που θα κανω το απογευμα θα περασει κανας μηνας γιατι τις κανω σε νοσοκομειο κ αργουν αλλα με εχουν γονατησει οικονομηκα δεν μπορω να τις κανω εξω!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ρε κοριτσια δεν αντεχ αλο μιλησα με το ιατρειο κ ρωτησα αν θα κανω αλλες εξετασεις κ ενω μου ειχαν πει της προαλλες οχι τωρα μου λενε περιμενε να βγουν αν ειναι αυτες καθαρες βλεπουμε δεν καταλαβαινω τιποτα κ αλλες εξετασεις γμτ δεν αντεχω ασε που αν περιμενω να βγουν κ οι αλλες εξετασεις για αυτοανοσα που θα κανω το απογευμα θα περασει κανας μηνας γιατι τις κανω σε νοσοκομειο κ αργουν αλλα με εχουν γονατησει οικονομηκα δεν μπορω να τις κανω εξω!

υπομονή δεν έχω κάτι άλλο να σου πω σε καταλαβαίνω!!!

φαντάσου οτι εγώ πηγενωέρχομαι Αθήνα γιατί εδώ δεν γίνονται....

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια πειτε κατι τα νευρα μου

ανδριανη μου τι να σου πω κοριτσι μου !!!!!

μηπως να ερθεις προς ΑΘΗΝΑ μερια να πας και σε κανεναν αλλον γιατρο??δεν ξερω ρε γμτ στεναχωρηθηκα

τι να πω Adnihoraki μου η που τους εμπιστευεσαι και προχωρας οπως σου πουν η που σταματας τις εξετασεις...ειναι δυσκολη αποφαση κι οσο δε βρισκεις τιποτα δυσκολευει!εγω αποφασισα να μην κανω τιποτα κι ηταν συμφωνος κι ο γιατρος μου σε αυτο....καθε περιπτωση ομως ειναι διαφορετικη!μακαρι να μπορουσα να σου πω τι να κανεις...:confused:

1a0fd6e0b8.png

τι να πω Adnihoraki μου η που τους εμπιστευεσαι και προχωρας οπως σου πουν η που σταματας τις εξετασεις...ειναι δυσκολη αποφαση κι οσο δε βρισκεις τιποτα δυσκολευει!εγω αποφασισα να μην κανω τιποτα κι ηταν συμφωνος κι ο γιατρος μου σε αυτο....καθε περιπτωση ομως ειναι διαφορετικη!μακαρι να μπορουσα να σου πω τι να κανεις...:confused:

ισως αυτο που λεει η Μαριαεφη ειναι το καλυτερο...μια δευτερη γνωμη

1a0fd6e0b8.png

μου χαλασε την διαθεση δεν θελω ουτε το βραδι να παω στο γλεντι της αδερφης μου το βραδι καλα θα γινει χαμος το απογευμα που θα παω απο κει μετα την εξεταση αν ειναι να κανω 1000 εξετασεις γιατι δεν μου τις βαζει απο την αρχη να τις κανω ολες στο νοσοκομειο να τελειωνω!!!

τα νευρα μου ειναι σε ασχημη κατασταση κ συνεχεια κλαιω δεν εχει τελος αυτος ο δρομος ρε γμτ!!υποτιθεται οτι εγω απο τον επομενο μηνα ξεκιναω φτασαν οι 4 μηνες ενω στην αρχη μου ειχε πει 3 κ οτι θα ψαχτουμε μεσα σε αυτους τους 3 μηνες να δει τι φταιει τωρα τι γινεται του φανηκαν λιγοι κ οι 4 σας μιλαω ειληκρινα θα γινει χαμος το απογευμα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

νινακι εσυ μια αποβολη δεν εχεις αν δεν κανω λαθος?εγω δυστηχως εχω δυο κ απανωτες κ λεει δεν το θεωρει τυχαιο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...