Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sofiiii είπε:

Τα γραπτά είναι επάνω τα δικά σου με ειρωνεύτηκες ή όχι;να ξέρω 

απάντησα με το ίδιο τρόπο που απαντάς εσύ τόση ώρα. 

Όχι δεν σε ειρωνεύτηκα. Αν σε ειρωνευόμουν θα έγραφα Μου αρέσει που διαβάζεις τόσο αλλά αυτό δεν έκατσες να το μελετήσεις. Να δεις γιατί οι γυναίκες της εξωσωματικής είναι έτσι, φτάνουν σε αυτό το σημείο.  Έχουν τέτοιες σκέψης και ταλαιπωρούνται έτσι. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ευχαριστούμε, καλή μου!

Μας δίνεις θάρρος και αισιοδοξία!

Να σου ζήσει το θαυματάκι σου!

Ευχαριστω πολυ!!!

ειμαι ενα πολυ κακο παραδειγμα αλλα πιστευω διαβαζοντας τη δικη μου ιστορια μπορειτε να γινετε περισσοτερο αισιοδοξες ολες!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ!!!

ειμαι ενα πολυ κακο παραδειγμα αλλα πιστευω διαβαζοντας τη δικη μου ιστορια μπορειτε να γινετε περισσοτερο αισιοδοξες ολες!!!

εχεις δικιο...απλως μερικες φορες μετακομιζει για λιγο η αισιοδοξια.....

σ'ευχαριστουμε πολυ που μας τονωνεις,να σου ζησει το μωρουλινι σου και παντα χαρες.

1a0fd6e0b8.png

σα δε ντρέπεστε να με κοροιδεύετε.. Βλέπω την ονειροπαγίδα στον ant1 webtv. Χθες δεν την είδα γι αυτό..

Αλλά δεν κρατώ κακία γιατί πρώτον η vasdeli μου είπε να έρθω στο forum και μ'έσωσε και δευτερον ο garfield είναι η λατρεία μου!!!!!!!

Αλλά δεν θα σας πετύχω; Θα σας πετύχω!! :-)

Αθηνούλα να σαι καλά!! Πέρασες δια πυρός και σιδήρου, αλλά μας έδωσες δύναμη!!! Χαιρετίσματα στο τσιμπιρδόνι σου!! :wink:

καλα χθες επαθα μεγαλο καζο...

ειπα να δοκιμασω μια κρεμα με φυσικα συστατικα της αpivita με μυρτια και γιασεμι και κει που την εβαλα και ειχα χαρει ηρθε και κοκκινησε το προσωπο μου και επαθα σοκ...........:shock:

ευτυχως μετα απο λιγη ωρα μου περασε η κοκκινηλα και ολα καλα.....

μαλλον η επιδερμιδα μου εχει συνηθισει τα χημικα απο τις αλλες κρεμες και το γιασεμι της επεσε βαρυ...........

καλημερα,προσαξε μηπως εισαι αλλεργικη και εχεις χειροτερα,αμα εχεις βολευτει με καμποια κρεμα γιατι να αλλαξεις?!!!:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

καλησπέρα!Μα δεν σας προλαβαίνω!

tounts χαίρομαι που ακούω ότι είσαι καλά! Μπραβο!

Νινακι(έτσι φωνάζω την κολλητή μου φίλη:D) τι έπαθες μωρέ; Πω πώ, δεν είμαστε και κρέμες χωρίς χημικά....πράγματι...

Εγώ κορίτσια σήμερα πήγα στη δουλειά πρώτη μέρα μετά από 15 μήνες....ΧΑΛΙΑ!ΧΑΛΙΑ!ΧΑΛΙΑ!Δεν θα το αντέξω..

Όσον αφορά την κατάσταση μου, είμαι στα ίδια. Ακόμα δεν έχω δεί αίμα..Βρε κορίτσια, μετά απο πόσες μέρες θα γίνει η αυτόματη αποβολή; Ξέρει καμια σας να μου απαντήσει; Σταμάτησα τα ultogestan την Τρίτη και ακόμα τίποτα...

συμφωνω απολυτα με την αμαρυλλις ,σε εμενα δεν ηρθε αιμα,μου εδωσε η γιατρος ενα χαπακι και το πρωι μου ηρθε αιμοραγια,επεσε και το εμβρυο στο wc και δεν βρηκε τιποτα στην ιστολογικη εξεταση,αλλα καλο ειναι να γινει καλος καθαρισμος για να ειαι οκ την επομενη φορα,εγω και λογω της εμβρυομεταφορας και λογω ηλικιας (νεας) ειπε η γιατρος οτι δεν θελει να εχω υπολλειματα.βεβαια και η φιλη μου που ειχε παλλινδρομηση με αιμα,δεν εκανε αποξεση και τωρα εχει 2 παιδια

Καλημέρα κορίτσια!!:P Τι μου κάνετε?

Tounts όλα καλά έτσι? Κοίτα να ηρεμήσεις τώρα και όλα θα γίνουν κατά πώς πρέπει!:rolleyes:

Κορίτσια αισιοδοξία και θετική σκέψη χρειάζεται! Έτσι και το καλό γίνεται καλύτερο και το άσχημο λίγο πιο εύκολο ή τουλάχιστον λιγότερο άσχημο;)!!

IchNp3.png

καλημερα!

εγω το εχω ριξει στην τρελη κουκλες αληθεια το λεω!αλλιως οχι απλα καταθλιψη αλλα με εβλεπα με ασπρη ποδια ( εχω και την μανουλα μου με καταθλιψη και δεν με παιρνει)

Amaryllis εμένα μου είπε ότι επειδή το κύημα ήταν πολύ μικρό θα το αποβαλει μόνος του ο οργανισμός μου. Μόλις μου σταματήσει το αίμα θα πάω να με δεί, και αν έχει μείνει κάτι τότε θα μου κάνει καθαρισμό...Τι να πώ, δεν ξέρω. όσο για καρυότυπο δεν μου ανέφερε τίποτα:confused::confused::confused:

νομιζω μονο σακο ειδες,οχι εμβρυο,μηπως γι΄συτο δεν σου ειπε για την εξεταση.παντως μην το αφησεις πολυ μην παθεις καμια ''νηλα'',μολυνση εννοω,εφοσον δεν ζει πρεπει να βγει απο τον οργανισμο σου,με χαπια,με αποξεση.

νομιζω μονο σακο ειδες,οχι εμβρυο,μηπως γι΄συτο δεν σου ειπε για την εξεταση.παντως μην το αφησεις πολυ μην παθεις καμια ''νηλα'',μολυνση εννοω,εφοσον δεν ζει πρεπει να βγει απο τον οργανισμο σου,με χαπια,με αποξεση.

ετσι ακριβως ειναι και εμενα με εβαλε την αλλη μερα 7 το πρωι γιατι οταν ειχα παει ηταν η ωρα 12 το μεσημερι ειχα φαει και δεν υπηρχε αδεια αιθουσα χειρουργειου!

Διαφημίσεις

κοριτσάκια καλημέρα!!!! σήμερα επιτέλους "καθάρισα" μετά απο τον τοκετό και την απόξεση. μήπως γνωρίζει καμία σε πόσο καιρό περίπου θα αδιαθετήσω μετά απο αυτά?:confused:

40-60 μερες μαλλον.

Όλες οι έγκυες έχουν υπνηλία και γω παριστάνω την κουκουβάγια:confused: (και την πρώτη φορά το ίδιο έπαθα:-(). Τρία βράδια τώρα ξυπνάω από τις 4 το πρωί εξαιτίας της μύτης μου (σαν του μορφονιού έχει γίνει από το πρήξιμο:confused:!!).

IchNp3.png

Όλες οι έγκυες έχουν υπνηλία και γω παριστάνω την κουκουβάγια:confused: (και την πρώτη φορά το ίδιο έπαθα:-(). Τρία βράδια τώρα ξυπνάω από τις 4 το πρωί εξαιτίας της μύτης μου (σαν του μορφονιού έχει γίνει από το πρήξιμο:confused:!!).

χαχα!!!!!!!!εχεις πμ!

morfonios.jpg

ετσι ακριβως ειναι και εμενα με εβαλε την αλλη μερα 7 το πρωι γιατι οταν ειχα παει ηταν η ωρα 12 το μεσημερι ειχα φαει και δεν υπηρχε αδεια αιθουσα χειρουργειου!

και εγω μολις το εμαθα ηταν ηδη νεκρο καποιες μερες,γιατι πηγα και την προηγουμενη εβδομαδα και ηξερα πανω-κατω ποτε εγινε σε 2 μερες πηγα σε εμβρυολογο για επιβεβαιωσει και σε 2 μερες εγινε η αποξεση.περιπου 1,5 εβδομαδα.icon9.gificon9.gificon9.gificon9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...