Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @dimi.tra συμφωνώ μαζί σου απόλυτα και επίσης κι εγώ να πω σαν πιο μεγάλη ότι δεν γράφω η μιλάω έτσι για να το παίξω έξυπνη ,τα λέω όπως λες εσύ όπως θα μιλούσα στην αδερφή μου η στα παιδιά μου που είναι πιο μεγάλα γιατί καμιά φορά χρειαζόμαστε όλοι λίγη ώθηση από κάποιον για να δούμε τα πράγματα με μια σφαιρική οπτικη που ίσως μας βοηθήσει...

πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

Εγώ αυτό δεν μπορώ να το αποδεχτω. Έχω μια πολύ απαιτητική δουλειά η οποία απαιτεί πολύ διάβασμα και να είσαι εκεί. Και να πρέπει δηλαδή να κάθομαι και να διαβάσω η να ψάχνω και για για αυτό το θέμα ενώ είναι δουλειά αλλού να το κάνει. Ναι θα το κανω αλλά το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μιλάμε για λάθος που έγινε που αυτό είναι ανθρώπινο αλλά το να ψάχνω εγώ και όχι ο γιατρός είναι λάθος εξ ορισμού. Είναι δουλειά του γιατρού να ψάξει την αιτία και να βρει την λύση όχι δική μου δουλειά. Δεν θα έπρεπε καν να σκεφτόμαστε να μπούμε να δούμε βίντεο. Και στο κάτω κάτω για μας ημιμαθεία είναι κακα τα ψέματα. Αλλά ξέρεις που είναι το πρόβλημα στο ότι δυσκολευόμαστε να κάνουμε παιδί. Γιατί μια γυναίκα που μένει έγγυος και κάνει παιδιά πιστεύεις ότι δεν έχει πρόβληματα υγείας, πιστεύεις ότι δεν έχει ελλείψεις σε βιταμίνες, ότι δεν έχει ζάχαρο, η ότι δεν έχει ΣΕΛ. Εγω ξέρω τέτοιες γυναίκες προσωπικά που μια χαρά κάνανε παιδιά χωρίς να κοιτάνε τίποτα. Ξέρεις πόσες ξέρω με διαφράγματα και δικερες μήτρα γεννησανε κανονικά και είχαν κανονικές εγγυμοσυνες. Πόσες είχαν πολύποδα η οινομοιωμα και έμειναν έγγυος φυσιολογικά. Και δεν τους ενόχλησε. Απλά εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε εγγυες φυσιολογικά και επειδή θέλουμε ψάχνουμε και το παραμικρό. Πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι και αυτό μπορεί να είναι ένα σημαντικό λάθος. Ξέρεις σε τι άνχος βάζεις τον οργανισμό σου ψάχνοντας όλα αυτά.  Συγνώμη για το σεντονι και δεν κάνω κάποια επίθεση μην παρεξηγηθω αλλά εγώ δεν νιώθω ότι φταίω επειδή δεν γνωρίζω κάτι ιατρικό δεν ήταν δουλειά μου να το γνωρίζω και αν κάποια από τις αποτυχίες μου είναι λόγω λαθους η παράλειψης  συγνώμη αλλά την ευθύνη την έχει ο γιατρός εγώ δεν την έχω. Κάποτε έσπασα το ποδι μου και ο ορθοπεδικός μου κάτι του είπα και μου είπε ποιος σου το είπε αυτό. Το είχα διαβάσει κάπου. Και μου απάντησε κορίτσι μου δεν είναι δική σου δουλειά να διαβάζεις για αυτό αυτό είναι δική μου δουλειά. Θα κάνεις αυτά που σου λέω και θα είσαι κομπλέ. Και πράγματι με τρισφιριο κάταγμα σε 3 μήνες περπατούσα. Δεν ξέρεις πόσο κόσμο του έχω στείλει. Αυτό θέλω από τον γιατρό μου.

Σε ακούω ,συμφωνώ αλλά μόνες σας το καταλαβαίνετε πιστεύω ότι σε πολλούς τομείς στα θέματα υγείας μιλάμε για μπίζνα ...δεν πρέπει να προστατευτείς;για να προστατευτείς δεν πρέπει να μορφωθεις;δηλαδή με την έτοιμη τροφή του κάθε ενός είσαι καλυμμένη;δεν πρέπει να ερευνήσεις κι λίγο μόνη σου;είσαι η μόνη που δεν έχει χρόνο;ευγενικά στο λέω ,το μωρό μου το είχα 38 ημερών στο γραφείο και θήλαζα και το έκρυβαν κάτω από ένα μουλάρι γιατί δεν μου επιτρεπόταν να σταματήσω την δουλειά και γιατί μου είπαν πάρτο αλλά να μην φαίνεται δεν το έβαλα κάτω ποτέ να ψάχνω να μαθαίνω να μελετάω να ρωτάω 

Δεν βγάζω τον εαυτό μου απο έξω να ξέρεις την πάτησα κι εγώ όταν από αυχένα πριν δύο χρόνια μου είπαν θα μείνεις ανάπηρη και θέλανε να με εγχειρησουν μου είπαν ούτε κατά διάνοια να προσπαθήσεις για εγκυμοσύνη ,χάσαμε δύο χρόνια που για μένα είναι τεράστια διαφορά και όμως βρήκα την άκρη δεν κοιμήθηκα μήνες και δεν εγχειριστηκα και έφτιαξα τον εαυτό μου καλύτερα από ποτέ ακύρωσα το χειρουργείο μια μέρα πριν ενώ είχα πληρώσει και προεγχειρητικό όλα για κάποιο λόγο γίνονται....δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από κανεναν.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

δεν ειχα κοιμηθει καθολου εκεινο το βραδυ .......και για πολλα βραδια ακομη.......

και εχω συγχιστει κιολας γιατι υπαρχουν ατομα που τους μιλας με αγαπη και τους λες κατι και νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και αμεσως να σε μειωσουν.......σορρυ κοριτσια αλλα τα εχω παρει οχι με εσας απο εδω αλλα απο το παρεντς για να μην παρεξηγηθω!

ουφ το ειπα και ξελαφρωσα........

Τι έγινε; Με ποιούς τα έχεις βάλει;;;;:confused::confused::confused:

Κατερίνα_σ, λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλειά σου, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εμένα δεν ανέβαιναν οι χοριακές σωστά και τελικά μου είπε ότι ήταν πολύ μικρό και θα αποβαλλόταν μόνο του. Το τελευταίο utrogestan το πήρα Παρασκευή βράδυ και το αίμα της αποβολής ξεκίνησε την Τρίτη. Την πρώτη μέρα ήταν πολύ λίγο, ξεκίνησε με κάτι καφετιά και η αιμορραγία κορυφώθηκε την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Πήγαινα κανονικά στη δουλειά μου, ήταν σαν να έχω μια "βαριά" περίοδο και τελικά καθάρισα από αίμα τη Δευτέρα. Ξαναπήγα στο γιατρό για υπέρηχο και μου είπε ότι όλα ήταν καλά, είχα καθαρίσει και δεν χρειαζόταν τίποτε άλλο.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις απόξεση. Και εύχομαι να μη χρειαστεί να την κάνεις. Οι αποξέσεις είναι κακό πράγμα, αν δεν γίνουν σωστά, δημιουργούν συμφύσεις. Οπότε, περίμενε να ξεκινήσει το αίμα και ελπίζω ότι θα καθαρίσεις καλά.

Εμένα το μόνο κακό που μου συνέβη ήταν ότι άργησε πάρα πολύ η περίοδος να μου έρθει, για την ακρίβεια μου ήρθε σε 60 μέρες από τότε που ξεκίνησε το αίμα της αποβολής. Από τότε η περίοδος μου έρχεται κανονικά.

έτσι μου το περιέγραψε ο γιατρός μου ότι θα μου συμβει. Α ώστε στη δουλειά πήγαινες ε; Και το είχα στο μυαλό μου αυτό...Θα περιμένω. Αλλά αν δεν μου έρθει αίμα ως την Κυριακή θα πρέπει να δώ τι θα κάνω...Τη Δευτέρα θα κλείσω 2 βδομάδες που έμαθα ότι είναι νεκρό, και 1 από τη διακοπή του ultrogestan...

Angela με τσακίζεις με αυτά που γράφεις..Μιλάω και εγώ, τρομάρα μου..

tounts θέλω να μάθω τι σου συνέβη:(. Το έχεις περιγράψει κάπου;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

tounts....πόσο λυπάμαι...Το ξαναλέω, τι μιλάω εγώ;;Η δική μου περίπτωση είναι τόσο απλή....

Δυστυχώς πάντα υπάρχουν χειρότερα.. Τι να πει κι η μαμά του Παναγιωτάκη.. Με αυτή τη λογική δεν θα βγάζαμε από μέσα μας τον πόνο που νιώθουμε και θα καταλήγαμε όλοι ζόμπι.. Κλάψε, μίλα, βίωσε τον πόνο σου.. Η απώλεια είναι απώλεια και δεν μετριέται.

Δυστυχώς πάντα υπάρχουν χειρότερα.. Τι να πει κι η μαμά του Παναγιωτάκη.. Με αυτή τη λογική δεν θα βγάζαμε από μέσα μας τον πόνο που νιώθουμε και θα καταλήγαμε όλοι ζόμπι.. Κλάψε, μίλα, βίωσε τον πόνο σου.. Η απώλεια είναι απώλεια και δεν μετριέται.

Και πάλι έχεις δίκιο...Έτσι είναι!:(

cEyXp3.png

q61sp3.png

κοριτσακια μου να'μαι κι εγω....

κατι για κρεμες ακουσα,εδω οτι θελεται εχω εξειδικευση........στο προσωπο μου!

τελικα τουντσακι παραηταν μπομπα η αναισθησια........!!!!!!!!:)

1a0fd6e0b8.png

καλησπέρα!Μα δεν σας προλαβαίνω!

tounts χαίρομαι που ακούω ότι είσαι καλά! Μπραβο!

Νινακι(έτσι φωνάζω την κολλητή μου φίλη:D) τι έπαθες μωρέ; Πω πώ, δεν είμαστε και κρέμες χωρίς χημικά....πράγματι...

Εγώ κορίτσια σήμερα πήγα στη δουλειά πρώτη μέρα μετά από 15 μήνες....ΧΑΛΙΑ!ΧΑΛΙΑ!ΧΑΛΙΑ!Δεν θα το αντέξω..

Όσον αφορά την κατάσταση μου, είμαι στα ίδια. Ακόμα δεν έχω δεί αίμα..Βρε κορίτσια, μετά απο πόσες μέρες θα γίνει η αυτόματη αποβολή; Ξέρει καμια σας να μου απαντήσει; Σταμάτησα τα ultogestan την Τρίτη και ακόμα τίποτα...

ειναι δυσκολη η αναμονη αλλα αφου το συστησε ο γιατρος μηπως πρεπει να τον εμπιστευτεις και να περιμενεις......καλα μιλαω εγω τωρα που τον παιρνω τηλ. για λεπτομερειες αλλα ισως ετσι αποφυγεις την αποξεση και κυριως την αναισθησια..........δεν ειδες η τουντς με τη μπομπα???????χαχαχα

εγω δεν ξερω τι μου συμβαινει...μαλλον εχω περασει σε αλλη φαση,θελω να το συζηταω συνεχεια!σημερα βγηκα με 2 φιλες και τις ζαλισα.στο τελος μου ειπαν να προσπαθησω να χαλαρωσω και θα ερθει και το μωρο!!!φαντασου κολλημααααααα

Επεξεργάστηκαν by ΝΙΚΑΚΙ #

1a0fd6e0b8.png

Νομίζω θυμάμαι που την είχες κάνει.. Στις αρχές του 2010 δεν ήταν ή σε μπερδεύω με άλλη; Ήταν κι εσένα μπόμπα η νάρκωση; Ακόμα ψιλοζαλίζομαι..

Έτσι που τα λες στην Κατερίνα, συμφωνώ κι εγώ. Να κάνει υπομονή και να μην βιαστεί για απόξεση. Δεν ήξερα ότι μπορεί και να τη γλιτώσει.. Νόμιζα ότι θα της την έκαναν έτσι κι αλλιώς οπότε δεν υπήρχε νόημα να περιμένει.. Αλλά ο καθένας στον τομέα του.. Εγώ είμαι ειδική για το σπάσιμο των νερών..Οπότε καλά θα κάνω να μη μιλάω αν δεν ξέρω.. :|

Ναι, ναι, 1 Φεβρουαρίου την έκανα. Κι εμένα μπόμπα ήταν η νάρκωση, με ξύπνησαν και ήθελα να ξανακοιμηθώ και δεν με αφήνανε. Μετά βιαζόμουν να πάω σπίτι να ρίξω τον ύπνο της αρκούδας, όπως και έγινε. Την άλλη μέρα ήμουν μια χαρά.

Διαφημίσεις

Τι έγινε; Με ποιούς τα έχεις βάλει;;;;:confused::confused::confused:

έτσι μου το περιέγραψε ο γιατρός μου ότι θα μου συμβει. Α ώστε στη δουλειά πήγαινες ε; Και το είχα στο μυαλό μου αυτό...Θα περιμένω. Αλλά αν δεν μου έρθει αίμα ως την Κυριακή θα πρέπει να δώ τι θα κάνω...Τη Δευτέρα θα κλείσω 2 βδομάδες που έμαθα ότι είναι νεκρό, και 1 από τη διακοπή του ultrogestan...

Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις, κι εγώ έτσι ήμουν, έλεγα ότι πως είναι δυνατόν να μη γίνει απόξεση και ρωτούσα το γιατρό πότε θα ξεκινήσει το αίμα και μου είχε πει "θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες, μην ανησυχείς". Πράγματι, Σάββατο με είδε ο γιατρός και μου είπε αυτά και την Τρίτη ξεκίνησε.

Εγώ στη δουλειά πήγαινα κανονικά, άλλες κοπέλες όμως μου είπαν ότι δεν πήγανε και με είχαν προετοιμάσει για ποτάμια αίματος και μου είχαν πει να πάρω σερβιέτες λοχείας. Πήρα κι εγώ κάτι σερβιέτες νυχτός αλλά τελικά όλα καλά, δεν μπορώ να πω ότι μου χρειάστηκαν ιδιαίτερα, απλώς τις έβαλα, επειδή τις είχα πάρει.

Ούτε ντεπόν δεν χρειάστηκε να πάρω.

Κανονικά μέχρι την Κυριακή θα σου έχει έρθει, μην αγχώνεσαι, απλώς να κουβαλάς μαζί σου σερβιέτες.

Στην αρχή ήταν καφετιά, δηλ. δεν σου έρχεται απότομα η κοσμοπλημμύρα.

ειναι δυσκολη η αναμονη αλλα αφου το συστησε ο γιατρος μηπως πρεπει να τον εμπιστευτεις και να περιμενεις......καλα μιλαω εγω τωρα που τον παιρνω τηλ. για λεπτομερειες αλλα ισως ετσι αποφυγεις την αποξεση και κυριως την αναισθησια..........δεν ειδες η τουντς με τη μπομπα???????χαχαχα

εγω δεν ξερω τι μου συμβαινει...μαλλον εχω περασει σε αλλη φαση,θελω να το συζηταω συνεχεια!σημερα βγηκα με 2 φιλες και τις ζαλισα.στο τελος μου ειπαν να προσπαθησω να χαλαρωσω και θα ερθει και το μωρο!!!φαντασου κολλημααααααα

Νικάκι, καλά κάνεις και το συζητάς κι εγώ τις πρώτες μέρες το συζητούσα συνεχώς, όχι με φίλες και τέτοια αλλά με τα κορίτσια εδώ στο φόρουμ. Οι φίλες μου ευτυχώς δεν το έχουν περάσει αυτό και δεν μπορούσαν να καταλάβουν, ακόμη και τώρα που το συζητάω καμιά φορά, μου λένε "έλα μωρέ, εντάξει" και εκνευρίζομαι.

Πω πω.. Αυτό κι εμένα με εκνευρίζει!! :mad: Έξω από το χορό όλοι "εντάξει" λένε...

Και το χειρότερο: Είσαι μικρή ακόμα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...