Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Δηλαδή το αυτονόητο,δεν ξέρω τι παίζει με μερικούς γιατρούς αληθεια ,πριν οτιδήποτε επεμβατικό δεν είναι να έχει γίνει ολοκληρωμένος έλεγχος υγείας ,τα πάντα προληπτικά ακόμη και αυτό που λες αποκλείεται να φταίει αυτό και όμως....δεν πρέπει να υπάρχει καθοδήγηση;δεν ξέρω ...πρέπει όλοι να τα ψάχνουν μόνοι τους κατόπιν εορτής;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Amaryllis εμένα μου είπε ότι επειδή το κύημα ήταν πολύ μικρό θα το αποβαλει μόνος του ο οργανισμός μου. Μόλις μου σταματήσει το αίμα θα πάω να με δεί, και αν έχει μείνει κάτι τότε θα μου κάνει καθαρισμό...Τι να πώ, δεν ξέρω. όσο για καρυότυπο δεν μου ανέφερε τίποτα:confused::confused::confused:

νομιζω οτι καλυτερα ειναι να δεις μεχρι αυριο και αν παλι δεν δεις αιμα να πας να σε δει.

Διαφημίσεις

νομιζω οτι καλυτερα ειναι να δεις μεχρι αυριο και αν παλι δεν δεις αιμα να πας να σε δει.

Ευχαριστώ πολύ...Ευτυχώς με διαφωτίζετε...:D (Αυτή η αναμονή με σκοτώνει γμτ)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ευχαριστώ πολύ...Ευτυχώς με διαφωτίζετε...:D (Αυτή η αναμονή με σκοτώνει γμτ)

και η δικη μου περιπτωση μοιαζει με την δικη σου...εγω εκανα αποξεση για να ειμαι σιγουρη....

δεν λεω οτι ειναι ιδια αλλα και εμενα παλλινδρομησε στην 6η εβδομαδα και την αποξεση την εκανα την 8η.....ειχαμε παει να ακουσουμε καρδια και να μας δωσει τις εξετασεις (δεν ημουν πολυ καλα εκεινη την ημερα) και τελικα ενω ημουν 7 +5 ημερων δεν ακουγαμε τιποτα και ο υπερηχος με εβγαζε 6 +5 εβδ. περιμεναμε και εκανα χοριακη η μια 35000 μοναδες και μετα απο 2 μερες μονο 37000 μοναδες και μετα απο 3 μερες υπερηχο με 6 εβδ. και χωρις καθολου κινηση...μπηκα την επόμενη για αποξεση

και η δικη μου περιπτωση μοιαζει με την δικη σου...εγω εκανα αποξεση για να ειμαι σιγουρη....

δεν λεω οτι ειναι ιδια αλλα και εμενα παλλινδρομησε στην 6η εβδομαδα και την αποξεση την εκανα την 8η.....ειχαμε παει να ακουσουμε καρδια και να μας δωσει τις εξετασεις (δεν ημουν πολυ καλα εκεινη την ημερα) και τελικα ενω ημουν 7 +5 ημερων δεν ακουγαμε τιποτα και ο υπερηχος με εβγαζε 6 +5 εβδ. περιμεναμε και εκανα χοριακη η μια 35000 μοναδες και μετα απο 2 μερες μονο 37000 μοναδες και μετα απο 3 μερες υπερηχο με 6 εβδ. και χωρις καθολου κινηση...μπηκα την επόμενη για αποξεση

Κάθε περίπτωση που διαβάζω με ανατριχιάζει...Εγώ, 4 μέρες πριν δώ το αίμα ξύπνησα μέσα στον ύπνο μου τρομαγμένη. δεν είχα δεί κάποιο όνειρο, ούτε και άκουσα κάποιο θόρυβο ώστε να τρομάξω...Κάτι άλλο είχε συμβει...πιστεύω ότι τότε "πέθανε" το έμβρυό μου..

Σκέφτομαι να πάω και εγώ για απόξεση. Αν δεν δώ κάτι μέχρι αύριο....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κάθε περίπτωση που διαβάζω με ανατριχιάζει...Εγώ, 4 μέρες πριν δώ το αίμα ξύπνησα μέσα στον ύπνο μου τρομαγμένη. δεν είχα δεί κάποιο όνειρο, ούτε και άκουσα κάποιο θόρυβο ώστε να τρομάξω...Κάτι άλλο είχε συμβει...πιστεύω ότι τότε "πέθανε" το έμβρυό μου..

Σκέφτομαι να πάω και εγώ για απόξεση. Αν δεν δώ κάτι μέχρι αύριο....

να πας για απόξεση να ξεμπερδεύεις.. Αυτό το "περίμενε" δεν αντέχεται όντως.. Φαντάζομαι πώς θα ναι.. Η δικιά μου ιστορία δεν μοιάζει με τη δική σου, αλλά από ανατριχίλα μια χαρά πάει.. Δεν μπορώ να πω.. ;)

Διαφημίσεις

Χρειάστηκε να περιμένω 1 βράδυ για να πάω για την θεραπευτική απόξεση....Ήταν το χειρότερο της ζωής μου....Ήξερα ότι κυοφορούσα το νεκρό μωράκι μου, το οποίο είχε τελειώσει πριν 10 μέρες περίπου....γέρασα 10 χρόνια.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Χρειάστηκε να περιμένω 1 βράδυ για να πάω για την θεραπευτική απόξεση....Ήταν το χειρότερο της ζωής μου....Ήξερα ότι κυοφορούσα το νεκρό μωράκι μου, το οποίο είχε τελειώσει πριν 10 μέρες περίπου....γέρασα 10 χρόνια.

άντε καλέ μη λες τέτοια... Πες στο Νικάκι να σου δώσει καμιά κρέμα να ανανεωθείς!! (όχι αυτή με τις παρενέργειες) ..Άκου γέρασε 10 χρόνια.. τσ τσ τσ τς.. Κούκλα είσαι!!! Κούκλες είμαστε όλες!!! Φτου μας!! Και κούκλες και δυνατές και ενωμένες!! Αμέ!!! ;)

είδα το μωράκι μου ζωντανό την ώρα του τοκετού για λίγα δεπτερόλεπτα και μετά τη νάρκωση για απόξεση μου είπαν οτι πέθανε!!! οι μέρες που περνούν μοιάζουν με κακό όνειρο που κάποια στιγμή θα ξυπνήσω και το κοριτσάκι μου θα κλοτσάει πάλι στην κοιλιά μου.:cry::cry::cry:

προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου αλλα ορισμένες μέρες με παίρνει απο κάτω..... αυτό είναι ότι χειρότερο μου έχει συμβει....

Αχ βρε κοριτσάκι.. .. Ο πόνος είναι αβάσταχτος ...αλλά είπαμε.. Είμαστε δυνατές και ενωμένες.. όλα θα τα ξεπεράσουμε!! Θα δεις!!

δεν ειχα κοιμηθει καθολου εκεινο το βραδυ .......και για πολλα βραδια ακομη.......

και εχω συγχιστει κιολας γιατι υπαρχουν ατομα που τους μιλας με αγαπη και τους λες κατι και νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και αμεσως να σε μειωσουν.......σορρυ κοριτσια αλλα τα εχω παρει οχι με εσας απο εδω αλλα απο το παρεντς για να μην παρεξηγηθω!

ουφ το ειπα και ξελαφρωσα........

Διαφημίσεις

είδα το μωράκι μου ζωντανό την ώρα του τοκετού για λίγα δεπτερόλεπτα και μετά τη νάρκωση για απόξεση μου είπαν οτι πέθανε!!! οι μέρες που περνούν μοιάζουν με κακό όνειρο που κάποια στιγμή θα ξυπνήσω και το κοριτσάκι μου θα κλοτσάει πάλι στην κοιλιά μου.:cry::cry::cry:

προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου αλλα ορισμένες μέρες με παίρνει απο κάτω..... αυτό είναι ότι χειρότερο μου έχει συμβει....

εχεις τοσο δικιο..............

Καλησπέρα κορίτσια μου και Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη.

Καταρχήν να συγχαρώ θερμά τα κοριτσάκια που μείνανε έγκυες δηλ. την mama4, την patousitsas και την christy28.

Για τη μάμα4 ήξερα ότι είναι έγκυος και περιμέναμε μια χοριακή της.

Για την πατουσίτσας και την κρίστυ28 τα έμαθα ενώ έλειπα για Πάσχα (μου τα είπε τηλεφωνικώς τα ευχάριστα η καλή μου η vasdeli) και χάρηκα τόσο πολύ που βλαστήμησα που δεν είχα ίντερνετ στο χωριό να μπω επί τόπου να συγχαρώ.

Κρίστυ28, η χοριακή σου είναι τέλεια! Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά, είμαι πολύ αισιόδοξη.

Τουντς κι εγώ έκανα υστεροσκόπηση και βρέθηκε ένα μικρό διάφραγμα στη μήτρα, το οποίο αφαιρέθηκε.

Κατερίνα_σ, λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλειά σου, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εμένα δεν ανέβαιναν οι χοριακές σωστά και τελικά μου είπε ότι ήταν πολύ μικρό και θα αποβαλλόταν μόνο του. Το τελευταίο utrogestan το πήρα Παρασκευή βράδυ και το αίμα της αποβολής ξεκίνησε την Τρίτη. Την πρώτη μέρα ήταν πολύ λίγο, ξεκίνησε με κάτι καφετιά και η αιμορραγία κορυφώθηκε την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Πήγαινα κανονικά στη δουλειά μου, ήταν σαν να έχω μια "βαριά" περίοδο και τελικά καθάρισα από αίμα τη Δευτέρα. Ξαναπήγα στο γιατρό για υπέρηχο και μου είπε ότι όλα ήταν καλά, είχα καθαρίσει και δεν χρειαζόταν τίποτε άλλο.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις απόξεση. Και εύχομαι να μη χρειαστεί να την κάνεις. Οι αποξέσεις είναι κακό πράγμα, αν δεν γίνουν σωστά, δημιουργούν συμφύσεις. Οπότε, περίμενε να ξεκινήσει το αίμα και ελπίζω ότι θα καθαρίσεις καλά.

Εμένα το μόνο κακό που μου συνέβη ήταν ότι άργησε πάρα πολύ η περίοδος να μου έρθει, για την ακρίβεια μου ήρθε σε 60 μέρες από τότε που ξεκίνησε το αίμα της αποβολής. Από τότε η περίοδος μου έρχεται κανονικά.

Καλησπέρα κορίτσια μου και Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη.

Καταρχήν να συγχαρώ θερμά τα κοριτσάκια που μείνανε έγκυες δηλ. την mama4, την patousitsas και την christy28.

Για τη μάμα4 ήξερα ότι είναι έγκυος και περιμέναμε μια χοριακή της.

Για την πατουσίτσας και την κρίστυ28 τα έμαθα ενώ έλειπα για Πάσχα (μου τα είπε τηλεφωνικώς τα ευχάριστα η καλή μου η vasdeli) και χάρηκα τόσο πολύ που βλαστήμησα που δεν είχα ίντερνετ στο χωριό να μπω επί τόπου να συγχαρώ.

Κρίστυ28, η χοριακή σου είναι τέλεια! Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά, είμαι πολύ αισιόδοξη.

Τουντς κι εγώ έκανα υστεροσκόπηση και βρέθηκε ένα μικρό διάφραγμα στη μήτρα, το οποίο αφαιρέθηκε.

Κατερίνα_σ, λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλειά σου, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εμένα δεν ανέβαιναν οι χοριακές σωστά και τελικά μου είπε ότι ήταν πολύ μικρό και θα αποβαλλόταν μόνο του. Το τελευταίο utrogestan το πήρα Παρασκευή βράδυ και το αίμα της αποβολής ξεκίνησε την Τρίτη. Την πρώτη μέρα ήταν πολύ λίγο, ξεκίνησε με κάτι καφετιά και η αιμορραγία κορυφώθηκε την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Πήγαινα κανονικά στη δουλειά μου, ήταν σαν να έχω μια "βαριά" περίοδο και τελικά καθάρισα από αίμα τη Δευτέρα. Ξαναπήγα στο γιατρό για υπέρηχο και μου είπε ότι όλα ήταν καλά, είχα καθαρίσει και δεν χρειαζόταν τίποτε άλλο.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις απόξεση. Και εύχομαι να μη χρειαστεί να την κάνεις. Οι αποξέσεις είναι κακό πράγμα, αν δεν γίνουν σωστά, δημιουργούν συμφύσεις. Οπότε, περίμενε να ξεκινήσει το αίμα και ελπίζω ότι θα καθαρίσεις καλά.

Εμένα το μόνο κακό που μου συνέβη ήταν ότι άργησε πάρα πολύ η περίοδος να μου έρθει, για την ακρίβεια μου ήρθε σε 60 μέρες από τότε που ξεκίνησε το αίμα της αποβολής. Από τότε η περίοδος μου έρχεται κανονικά.

Νομίζω θυμάμαι που την είχες κάνει.. Στις αρχές του 2010 δεν ήταν ή σε μπερδεύω με άλλη; Ήταν κι εσένα μπόμπα η νάρκωση; Ακόμα ψιλοζαλίζομαι..

Έτσι που τα λες στην Κατερίνα, συμφωνώ κι εγώ. Να κάνει υπομονή και να μην βιαστεί για απόξεση. Δεν ήξερα ότι μπορεί και να τη γλιτώσει.. Νόμιζα ότι θα της την έκαναν έτσι κι αλλιώς οπότε δεν υπήρχε νόημα να περιμένει.. Αλλά ο καθένας στον τομέα του.. Εγώ είμαι ειδική για το σπάσιμο των νερών..Οπότε καλά θα κάνω να μη μιλάω αν δεν ξέρω.. :|

δεν ειχα κοιμηθει καθολου εκεινο το βραδυ .......και για πολλα βραδια ακομη.......

και εχω συγχιστει κιολας γιατι υπαρχουν ατομα που τους μιλας με αγαπη και τους λες κατι και νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και αμεσως να σε μειωσουν.......σορρυ κοριτσια αλλα τα εχω παρει οχι με εσας απο εδω αλλα απο το παρεντς για να μην παρεξηγηθω!

ουφ το ειπα και ξελαφρωσα........

Λόγω του γραπτού λόγου και της μη φυσικής επαφής, δημιουργούνται πολλές παρεξηγήσεις.. Ας είμαστε επιεικείς (έτσι γράφεται αυτό; ) :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...