Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

Δηλαδή το αυτονόητο,δεν ξέρω τι παίζει με μερικούς γιατρούς αληθεια ,πριν οτιδήποτε επεμβατικό δεν είναι να έχει γίνει ολοκληρωμένος έλεγχος υγείας ,τα πάντα προληπτικά ακόμη και αυτό που λες αποκλείεται να φταίει αυτό και όμως....δεν πρέπει να υπάρχει καθοδήγηση;δεν ξέρω ...πρέπει όλοι να τα ψάχνουν μόνοι τους κατόπιν εορτής;

Η αλήθεια είναι πως οι γιατροι δεν ασχολούνται με άλλες ειδικότητες και πως οκ παρουσιάζονται μελέτες στα συνέδρια και στα περιοδικά ωστόσο είναι και λίγο επιλογή του γιατρού αν θα τις ακολουθήσει κλπ. 

Just now, Xristina96 είπε:

Σοβαρά;; τόσο σημαντική είναι η βιταμίνη D; και εγώ έχω έλλειψη.  να πω και όλας ότι όποτε έπαιρνα d3 φώτιζε το πρόσωπο μου, έφευγαν τα σπυράκια και ένιωθα μια ευφορία. 

Ναι Χριστίνα η βιταμίνη D έχει βρεθεί πως παίζει ρόλο σε πολλά πράγματα. Το 18’ είχε γίνει μια μελέτη στο εμβρυολογικό κομμάτι και ενώ ήξεραν πως συμμετέχει στην δημιουργία του πλακούντα φάνηκε πως παίζει ρόλο και στο πρώτο στάδιο της εμφύτευσης. Πολύ σημαντικό εύρημα! Πέρα του ότι η βιταμίνη D σχετίζεται και με πάρα πολλές άλλες λειτουργίες στον άνθρωπο από νευρικές μέχρι και δομικές (οστική μάζα). Τα τελευταία χρόνια την ρυθμίζουν οι γυναικολόγοι από την στιγμή που το ζευγάρι ξεκινάει προσπάθειες δεν μιλάμε δλδ μόνο για εξωσωματική. Ωστόσο επειδή η υπερβολική δοσολογία μπορεί να προκαλέσει μέχρι και ανακοπή προϋπόθεση είναι να κάνετε εξετάσεις (γιατί είδα πως ρωτάς για βιταμίνες 🤭 ). Αν έχετε έλλειψη ή ανεπάρκεια θα κάνετε σχήμα θεραπείας αν όχι μπορείς να την λάβεις σε μικρές δόσεις ως συντήρηση για τους χειμερινούς μήνες. 

πρίν από 23 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι όχι τίποτα με εντολή εξωσωματικού, ούτε B12 και έχω αρκετή έλλειψη.  Έκανα τις κλασικές εξετάσεις που κάνω με τον παθολόγο δλδ κάθε χρόνο. Δεν είναι πως δεν ήξερα πως έχω έλλειψη βιταμίνης. Απλά δεν ήξερα πως παίζει τόσο καθοριστικό ρόλο. Άλλωστε παρότι ζούμε στην Ελλάδα , η πλειοψηφία δεν έχει επαρκή βιταμίνη.

Ειναι πολύ συχνή η έλλειψη ακόμα και η ανεπάρκεια της D. Η Β12 σχετίζεται λίγο παραπάνω με την πορεία της κύησης. Ζούμε σε μια χώρα με ήλιο αλλά έχουμε κλειστεί σε κουτιά και ο ήλιος δεν μας βλέπει ιδιαίτερα. Πολύ κρίμα που ενώ το ήξερες και θα μπορούσες να το έχεις ρυθμισμένο δεν ήταν. Να είμαι ειλικρινής ο δικός μου εξωσωματικός μου έκανε όλες αυτές τις εξετάσεις τον μήνα μετά την ωοληψία. Μου έδωσε προληπτικά D3 για συντήρηση της καλής τιμής. Ωστόσο τώρα που είπαμε να πάμε για εμβρυομεταφορα στον άλλον κύκλο με παρέπεμψε στον ενδοκρινολόγο μου για πιο αναλυτικό έλεγχο. Δλδ δεν ήταν αυτός που θα μου γράψει και θα αξιολογήσει τις εξετάσεις αλλά ο ενδοκρινολόγος και μόλις του είπα εξωσωματική έγραψε ένα στάνταρ πακέτο που ελέγχει όλα αυτά που συζητάμε εδώ κατά καιρούς. Με παρακολουθεί βέβαια εδώ και 3 χρόνια πριν ξεκινήσω εξωσωματική αλλά νομίζω αυτό θα έκανε γενικά. 

• Μου αρέσει 2

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

η μαμα μας που χαθηκε?ελπιζω να΄χει αδεια και γι'αυτο να μην μπαινει...

μολις εφτιαξα μια μακαροναδα φουρνου οποτε ξεμπερδεψα κι απ'το φαγητο...τι καλα!

μακαρονάδα φούρνου; I do!!!

70ευρώ όλα αυτά; Με γεια σου!!!! Εγώ πήρα μόνο ένα μπερεδάκι. Με συν 10 κιλά τι να πάρω; Το κεφάλι μου δεν έχει παχύνει ευτυχώς.. ;)

τα 2 τζην απο sprider 35 ευρω(με την εκπτωση του αντρα μου) και τα υπολοιπα κινεζοι κοριτσια....και ας τα βαλω μονο για μια σεζον!

καλημερουδια.....

μιλησε κανεις για συμπαν.....?

Mariaefi εχουμε δει σχεδον ολα τα επεισοδια,γελαμε πολυ μ'αυτη τη σειρα...

τουντς χαιρομαι που εχεις τοσα στοιχεια στα χερια σου και ξερεις πως να προχωρησεις...αυτο ειναι πολυ καλο!

εμεις την βλεπουμε συνεχεια!καθε βραδυ και ενα dvd!

πολυ γελιο!

χαλαρωνουμε ετσι απο το στρες ολης της ημερας!

κοριτσια βγαινω να τελειωσω κατι δουλιτσες και να την κανω!

τελικα αυριο αδεια μονο την μιση μερα δηλ μονο το απογευμα!

Διαφημίσεις

Άμα το καλοσκεφτείς, όλες στην επιστήμη αφήνουμε την τύχη μας.. Και πάλι καλά που υπάρχει κι αυτή, γιατί αν ζούσαμε 50 χρόνια πριν, θα κλείναμε τα μάτια και θα αφηνόμαστε στην τύχη.. Και ούτε ίντερνετ να μιλάμε θα είχαμε.. Χαμογέλα και προχώρα!! όλα καλά θα πάνες!! (καταλάθος αντί για πάνε, έγραψα πάνες.. Λες να είναι σημαδιακό; Το σύμπαν!!!!:D )

μαλλον,ή απο την βιασυνη σου.:tongue::tongue::tongue:

μακαρονάδα φούρνου; I do!!!

χαχαχα...εισαι το κατι αλλο!εσυ ψαροσουπα και σημερα η αλλαξε το μενου??

Μαριαεφι πολλες φορες εχουμε πληρωσει κινεζικα για μαρκα....τεσπα!!!!!!

τωρα με την κριση μας βλεπω συνεχεια στα κινεζικα...!

1a0fd6e0b8.png

χαχαχα...εισαι το κατι αλλο!εσυ ψαροσουπα και σημερα η αλλαξε το μενου??

Μαριαεφι πολλες φορες εχουμε πληρωσει κινεζικα για μαρκα....τεσπα!!!!!!

τωρα με την κριση μας βλεπω συνεχεια στα κινεζικα...!

καλα χθες επαθα μεγαλο καζο...

ειπα να δοκιμασω μια κρεμα με φυσικα συστατικα της αpivita με μυρτια και γιασεμι και κει που την εβαλα και ειχα χαρει ηρθε και κοκκινησε το προσωπο μου και επαθα σοκ...........:shock:

ευτυχως μετα απο λιγη ωρα μου περασε η κοκκινηλα και ολα καλα.....

μαλλον η επιδερμιδα μου εχει συνηθισει τα χημικα απο τις αλλες κρεμες και το γιασεμι της επεσε βαρυ...........

1a0fd6e0b8.png

κοριτσακια μου σας αφηνω...παω για ενα γρηγορο καφεδακι μεχρι να γυρισει ο αντρας μου.φιλακια mariaefi,tounts,ιπποκαμπακι κ σε οποιον αλλο ειναι μεσα,τα λεμε το βραδακι.........ματσ-μουτσ.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!Μα δεν σας προλαβαίνω!

tounts χαίρομαι που ακούω ότι είσαι καλά! Μπραβο!

Νινακι(έτσι φωνάζω την κολλητή μου φίλη:D) τι έπαθες μωρέ; Πω πώ, δεν είμαστε και κρέμες χωρίς χημικά....πράγματι...

Εγώ κορίτσια σήμερα πήγα στη δουλειά πρώτη μέρα μετά από 15 μήνες....ΧΑΛΙΑ!ΧΑΛΙΑ!ΧΑΛΙΑ!Δεν θα το αντέξω..

Όσον αφορά την κατάσταση μου, είμαι στα ίδια. Ακόμα δεν έχω δεί αίμα..Βρε κορίτσια, μετά απο πόσες μέρες θα γίνει η αυτόματη αποβολή; Ξέρει καμια σας να μου απαντήσει; Σταμάτησα τα ultogestan την Τρίτη και ακόμα τίποτα...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Γειά σου Κατερινάκι! Κοριτσάκι μου δεν ξέρω αν υπάρχουν κανόνες για το πότε συμβαίνει η αυτόματη αποβολή, πάντως κάποιο ρόλο ίσως να παίζουν και τα utrogestan που έπαιρνες. Στη δική μου περίπτωση πάντως, μετά από αιμορραγία, απίστευτους πόνους και αποβολή υλικού, και μετά από υπέρηχο όπου δεν υπήρχε πια καρδιακός παλμός, προτιμήσαμε την απόξεση και για να είμαστε σίγουροι ότι έχει καθαρίσει το ενδομήτριο καλά αλλά και για τον πρόσθετο λόγο ότι θέλαμε να κάνουμε ιστολογική εξέταση του κυήματος και τον καρυότυπό του. Γιατί δεν το συζητάς λίγο με τον ντόκτορ?

ytBLp2.png

Γειά σου Κατερινάκι! Κοριτσάκι μου δεν ξέρω αν υπάρχουν κανόνες για το πότε συμβαίνει η αυτόματη αποβολή, πάντως κάποιο ρόλο ίσως να παίζουν και τα utrogestan που έπαιρνες. Στη δική μου περίπτωση πάντως, μετά από αιμορραγία, απίστευτους πόνους και αποβολή υλικού, και μετά από υπέρηχο όπου δεν υπήρχε πια καρδιακός παλμός, προτιμήσαμε την απόξεση και για να είμαστε σίγουροι ότι έχει καθαρίσει το ενδομήτριο καλά αλλά και για τον πρόσθετο λόγο ότι θέλαμε να κάνουμε ιστολογική εξέταση του κυήματος και τον καρυότυπό του. Γιατί δεν το συζητάς λίγο με τον ντόκτορ?

συμφωνω!!!!

Amaryllis εμένα μου είπε ότι επειδή το κύημα ήταν πολύ μικρό θα το αποβαλει μόνος του ο οργανισμός μου. Μόλις μου σταματήσει το αίμα θα πάω να με δεί, και αν έχει μείνει κάτι τότε θα μου κάνει καθαρισμό...Τι να πώ, δεν ξέρω. όσο για καρυότυπο δεν μου ανέφερε τίποτα:confused::confused::confused:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...