Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

Δηλαδή το αυτονόητο,δεν ξέρω τι παίζει με μερικούς γιατρούς αληθεια ,πριν οτιδήποτε επεμβατικό δεν είναι να έχει γίνει ολοκληρωμένος έλεγχος υγείας ,τα πάντα προληπτικά ακόμη και αυτό που λες αποκλείεται να φταίει αυτό και όμως....δεν πρέπει να υπάρχει καθοδήγηση;δεν ξέρω ...πρέπει όλοι να τα ψάχνουν μόνοι τους κατόπιν εορτής;

Η αλήθεια είναι πως οι γιατροι δεν ασχολούνται με άλλες ειδικότητες και πως οκ παρουσιάζονται μελέτες στα συνέδρια και στα περιοδικά ωστόσο είναι και λίγο επιλογή του γιατρού αν θα τις ακολουθήσει κλπ. 

Just now, Xristina96 είπε:

Σοβαρά;; τόσο σημαντική είναι η βιταμίνη D; και εγώ έχω έλλειψη.  να πω και όλας ότι όποτε έπαιρνα d3 φώτιζε το πρόσωπο μου, έφευγαν τα σπυράκια και ένιωθα μια ευφορία. 

Ναι Χριστίνα η βιταμίνη D έχει βρεθεί πως παίζει ρόλο σε πολλά πράγματα. Το 18’ είχε γίνει μια μελέτη στο εμβρυολογικό κομμάτι και ενώ ήξεραν πως συμμετέχει στην δημιουργία του πλακούντα φάνηκε πως παίζει ρόλο και στο πρώτο στάδιο της εμφύτευσης. Πολύ σημαντικό εύρημα! Πέρα του ότι η βιταμίνη D σχετίζεται και με πάρα πολλές άλλες λειτουργίες στον άνθρωπο από νευρικές μέχρι και δομικές (οστική μάζα). Τα τελευταία χρόνια την ρυθμίζουν οι γυναικολόγοι από την στιγμή που το ζευγάρι ξεκινάει προσπάθειες δεν μιλάμε δλδ μόνο για εξωσωματική. Ωστόσο επειδή η υπερβολική δοσολογία μπορεί να προκαλέσει μέχρι και ανακοπή προϋπόθεση είναι να κάνετε εξετάσεις (γιατί είδα πως ρωτάς για βιταμίνες 🤭 ). Αν έχετε έλλειψη ή ανεπάρκεια θα κάνετε σχήμα θεραπείας αν όχι μπορείς να την λάβεις σε μικρές δόσεις ως συντήρηση για τους χειμερινούς μήνες. 

πρίν από 23 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι όχι τίποτα με εντολή εξωσωματικού, ούτε B12 και έχω αρκετή έλλειψη.  Έκανα τις κλασικές εξετάσεις που κάνω με τον παθολόγο δλδ κάθε χρόνο. Δεν είναι πως δεν ήξερα πως έχω έλλειψη βιταμίνης. Απλά δεν ήξερα πως παίζει τόσο καθοριστικό ρόλο. Άλλωστε παρότι ζούμε στην Ελλάδα , η πλειοψηφία δεν έχει επαρκή βιταμίνη.

Ειναι πολύ συχνή η έλλειψη ακόμα και η ανεπάρκεια της D. Η Β12 σχετίζεται λίγο παραπάνω με την πορεία της κύησης. Ζούμε σε μια χώρα με ήλιο αλλά έχουμε κλειστεί σε κουτιά και ο ήλιος δεν μας βλέπει ιδιαίτερα. Πολύ κρίμα που ενώ το ήξερες και θα μπορούσες να το έχεις ρυθμισμένο δεν ήταν. Να είμαι ειλικρινής ο δικός μου εξωσωματικός μου έκανε όλες αυτές τις εξετάσεις τον μήνα μετά την ωοληψία. Μου έδωσε προληπτικά D3 για συντήρηση της καλής τιμής. Ωστόσο τώρα που είπαμε να πάμε για εμβρυομεταφορα στον άλλον κύκλο με παρέπεμψε στον ενδοκρινολόγο μου για πιο αναλυτικό έλεγχο. Δλδ δεν ήταν αυτός που θα μου γράψει και θα αξιολογήσει τις εξετάσεις αλλά ο ενδοκρινολόγος και μόλις του είπα εξωσωματική έγραψε ένα στάνταρ πακέτο που ελέγχει όλα αυτά που συζητάμε εδώ κατά καιρούς. Με παρακολουθεί βέβαια εδώ και 3 χρόνια πριν ξεκινήσω εξωσωματική αλλά νομίζω αυτό θα έκανε γενικά. 

• Μου αρέσει 2

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημερα τσουπρες!!!!τουντσακι μου βλεπω το χιουμορ σου δεν το χανεις μπραβο!!!ευτηχως που δεν εισαι εγω!!χιχιχιχι

xa xa Μου θύμισες ένα ανέκδοτο ..

Ένας τύπος πήγε σε ένα ξενοδοχείο αργά το βράδυ και το μόνο κενό κρεβάτι που υπήρχε ήταν στο ίδιο δωμάτιο με έναν πυροσβέστη. Κοιμήθηκε λοιπόν εκεί ο άνθρωπος και ζήτησε στις 5 να τον ξυπνήσουν γιατί έπρεπε να φύγει. Τον ξύπνησε λοιπόν ο ξενοδόχος και μέσα στα σκοτάδια, για να μη ξυπνήσει τον πυροσβέστη, μπερδεύτηκε και φόρεσε την πυροσβεστική στολή.. Κατεβάινει λοιπόν στη ρεσεψιόν, κοιτιέται στον καθρέφτη και λέει : "Ε μωρέ ξενοδόχε.. Αντί να ξυπνήσεις εμένα, ξύπνησες τον Πυροσβέστη.."

Διαφημίσεις

Ένας τύπος πήγε σε ένα ξενοδοχείο αργά το βράδυ και το μόνο κενό κρεβάτι που υπήρχε ήταν στο ίδιο δωμάτιο με έναν πυροσβέστη. Κοιμήθηκε λοιπόν εκεί ο άνθρωπος και ζήτησε στις 5 να τον ξυπνήσουν γιατί έπρεπε να φύγει. Τον ξύπνησε λοιπόν ο ξενοδόχος και μέσα στα σκοτάδια, για να μη ξυπνήσει τον πυροσβέστη, μπερδεύτηκε και φόρεσε την πυροσβεστική στολή.. Κατεβάινει λοιπόν στη ρεσεψιόν, κοιτιέται στον καθρέφτη και λέει : "Ε μωρέ ξενοδόχε.. Αντί να ξυπνήσεις εμένα, ξύπνησες τον Πυροσβέστη.."

icon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gif:P:p:p:p:p:p.

Ναι... Εγώ να μη φοβάμαι, αλλά εσύ να φοβάσαι όσο θέλεις εεε; Έτσι στα πανε κυρία μου; Ή όλες θα φοβόμαστε ή καμία! Διάλεξε!! ;)

ααα,μου βαζεις δυσκολα :rolleyes::rolleyes:,εσυ βρηκες την λυση και αυτο ειναι ευχαριστο,απλα εγω κλεινω τα ματια,και αφηνω στην επιστημη την τυχη μου.

χαχα!!!!!!!

εγω παντως εκανα ενα shopping therapy χτες και νιωθω καλυτερα! πηρα 2 τζην 2 πουκαμισα και 1 καπαρτινα μπεζ συνολο 70 ευρω μονο!!

ααα,μου βαζεις δυσκολα :rolleyes::rolleyes:,εσυ βρηκες την λυση και αυτο ειναι ευχαριστο,απλα εγω κλεινω τα ματια,και αφηνω στην επιστημη την τυχη μου.

Άμα το καλοσκεφτείς, όλες στην επιστήμη αφήνουμε την τύχη μας.. Και πάλι καλά που υπάρχει κι αυτή, γιατί αν ζούσαμε 50 χρόνια πριν, θα κλείναμε τα μάτια και θα αφηνόμαστε στην τύχη.. Και ούτε ίντερνετ να μιλάμε θα είχαμε.. Χαμογέλα και προχώρα!! όλα καλά θα πάνες!! (καταλάθος αντί για πάνε, έγραψα πάνες.. Λες να είναι σημαδιακό; Το σύμπαν!!!!:D )

Διαφημίσεις

Άμα το καλοσκεφτείς, όλες στην επιστήμη αφήνουμε την τύχη μας.. Και πάλι καλά που υπάρχει κι αυτή, γιατί αν ζούσαμε 50 χρόνια πριν, θα κλείναμε τα μάτια και θα αφηνόμαστε στην τύχη.. Και ούτε ίντερνετ να μιλάμε θα είχαμε.. Χαμογέλα και προχώρα!! όλα καλά θα πάνες!! (καταλάθος αντί για πάνε, έγραψα πάνες.. Λες να είναι σημαδιακό; Το σύμπαν!!!!:D )

το συμπαν παιδι μου το συμπαν!!!!!!

χτες μου λεει ο αντρας μου βαλε να δουμε "friends" (τα παρακολουθει καμμια? εμεις τρελενομαστε!) και ειχε το επεισοδιο με το γαμο και το τεστ εγκυμοσυνης της Μονικας λεω σημαδιακο ειναι ρε παιδι μου?! οπου και αν παω οπου και αν γυρισω εγκυμοσυνη θα ακουσω ή θα δω μας τριγυριζει πιστευω!

χαχα!!!!!!!

εγω παντως εκανα ενα shopping therapy χτες και νιωθω καλυτερα! πηρα 2 τζην 2 πουκαμισα και 1 καπαρτινα μπεζ συνολο 70 ευρω μονο!!

70ευρώ όλα αυτά; Με γεια σου!!!! Εγώ πήρα μόνο ένα μπερεδάκι. Με συν 10 κιλά τι να πάρω; Το κεφάλι μου δεν έχει παχύνει ευτυχώς.. ;)

χαχα!!!!!!!

μονο!!!μπραβο!! αφου τα καταφερες με 70 ευρω να παρεις ενα σωρο ρουχα,αρκει να ειναι και λιγο καλης ποιοτητας.

το συμπαν παιδι μου το συμπαν!!!!!!

χτες μου λεει ο αντρας μου βαλε να δουμε "friends" (τα παρακολουθει καμμια? εμεις τρελενομαστε!) και ειχε το επεισοδιο με το γαμο και το τεστ εγκυμοσυνης της Μονικας λεω σημαδιακο ειναι ρε παιδι μου?! οπου και αν παω οπου και αν γυρισω εγκυμοσυνη θα ακουσω ή θα δω μας τριγυριζει πιστευω!

ναι ναι .. όταν σκέφτεσαι κάτι έντονα, μπροστά σου το βρίσκεις.. Εγώ έχω φάει κόλλημα με το "κάρμα" Το βλέπω κάθε μέρα και κάνω διάδρομο.. Λίγες μέρες πριν την υστεροσκόπηση, κάποιος στο σήριαλ έκανε εγχείρηση και δεν ξυνούσε από τη νάρκωση.. Ευτυχώς ξύπνησε κι αυτός, ξύπνησα κι εγώ.. :-)

καλημερουδια.....

μιλησε κανεις για συμπαν.....?

Mariaefi εχουμε δει σχεδον ολα τα επεισοδια,γελαμε πολυ μ'αυτη τη σειρα...

τουντς χαιρομαι που εχεις τοσα στοιχεια στα χερια σου και ξερεις πως να προχωρησεις...αυτο ειναι πολυ καλο!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια.....

μιλησε κανεις για συμπαν.....?

Mariaefi εχουμε δει σχεδον ολα τα επεισοδια,γελαμε πολυ μ'αυτη τη σειρα...

τουντς χαιρομαι που εχεις τοσα στοιχεια στα χερια σου και ξερεις πως να προχωρησεις...αυτο ειναι πολυ καλο!

ναι ξέρω πώς να προχωρήσω, αλλά δεν μπορώ.. Ζαλίζομαι!! :D Σα να ήπια πολύ χθες αισθάνομαι ακόμα.. Γυρνάνε όλα..

ναι ξέρω πώς να προχωρήσω, αλλά δεν μπορώ.. Ζαλίζομαι!! :D Σα να ήπια πολύ χθες αισθάνομαι ακόμα.. Γυρνάνε όλα..

ελα βρε και σε ειχα για γερο ποτηρι...με λιγη αναισθησιουλα και ζαλισεσαι ακομα...?

1a0fd6e0b8.png

χαχα!!!!!!!

δεν εχω βγει καθολου για ψωνια!λεω μηπως αυτες τις μερες εκανα καμια βολτιτσα αμα εχουν και καλες τιμες κατι θα γινει!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...