Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

5 και σημερα για μενα!!

λεω να κανω ενα την Παρασκευη αλλα ρε γμτ νομιζω οτι θα αδιαθετησω.....και ομολογω οτι εχω κατι νευρα .........ξερεις με τον εαυτο μου

Έλα βρε μην απογοητεύεσαι από τώρα!! Και γιατί έχεις νεύρα με τον εαυτό σου παρακαλώ? Αν δεν είναι αυτό το μήνα θα είναι τον επόμενο!!

Αυτή την αίσθηση ότι από στιγμή στιγμή θα μου έρθει περίοδος την έχω και γω. Θα δούμε... Τουλάχιστον μέχρι να έρθει η περίοδος ελπίζουμε, έτσι?

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Έλα βρε μην απογοητεύεσαι από τώρα!! Και γιατί έχεις νεύρα με τον εαυτό σου παρακαλώ? Αν δεν είναι αυτό το μήνα θα είναι τον επόμενο!!

Αυτή την αίσθηση ότι από στιγμή στιγμή θα μου έρθει περίοδος την έχω και γω. Θα δούμε... Τουλάχιστον μέχρι να έρθει η περίοδος ελπίζουμε, έτσι?

εχεις πμ

Καλημέρα κοριτσια. Δεν ειμαι εγκυος αλλα ειχα 3 αποβολες τα 2 προηγουμενα χρονια.

Μετα απο απειρες εξετασεις εκτος απο θρομβοφιλία, μου ειπαν οτι παρουσιαζα διαβητη κυησης. Κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης δεν ειχα κανει μετρηση σακχαρου. Οι γιατροι μου εδιναν το πρωτο πακετο εξετασεων μαζι με την αυχενικη που δεν εφτανα ποτε.

Το υποπτο σε μενα ειναι, εκτος απο την κληρονομικοτητα, ειναι οτι εκτος εγκυμοσυνης παρουσιαζω υπογλυκαιμιες που θεωρειται προδιαθεση σακχαρου.

Στην 2η εγκυμοσυνη το εμβυο παλινδρομησε στην 9η εβδομαδα και ειχε σταματησει η αναπτυξη του 1 βδομαδα πιο πριν και στην 3η στην 8η εβδομαδα ενω το εμβρυο ειχε σταματησει να αναπτυσσεται στην 6η.

Ο διαβητολογος μου ειπε οτι η 3η εγκυμοσυνη δεν προχωρησε σαν την 2η γιατι επαιρνα κορτιζονη και πρεπει να απορυθμισε το σακχαρο. Στην επομενη εγκυμοσυνη μου ειπε οτι θα μετριεμαι και μαλλον θα χρειαστω ινσουλίνη.

Σας φαινεται πιθανο το σακχαρο να προκαλεσαι τις αποβολες?

Εχετε ακουσει παρομοιο περιστατικο?

Θελω τοσο πολυ να ειναι αυτο, να το διορθωσω και η επομενη εγκυμοσυνη να παει καλα.

Ευχομαι ολες μεσα στο 2010 να εχουμε τεραστιες κοιλιες!

Υ.Γ. Ο γιατρος μου εδωσε τις ευλογιες του να παω εκδρομη στην ΚΑΒΑΛΑ και εγω φοβαμαι παρα πολυ την επομενη προσπαθεια. Φοβαμαι μην απογοητευτω! Νομιζω οτι θα μεινει και ψυχολογικο......

Γεια σου christy28 μου..δεν ξέρω αν με θυμάσε αλλα τα εχουμε πει αρκετες φορές...Λοιπον δυστηχως όπως και εσυ ετσι και για μένα τριτωσε το κακο...

Λοιπον και εμενα οι εξετάσεις είναι όλες καλες ..εκανα και εγω καμπύλη ζαχάρου και όχι μία φορά αλλα τρεις και εδειξε και εμένα υπογλυκεμία...μάλιαστα την τελευταια φορα έκανα και αντισταση στην ινσουλινη και ηταν και αυτες κατω από το όριο...Ο γιατρος μου μου είπε ότι δεν ευθύνεται αυτο...

Τώρα μετα απο την Τρίτη σκέφτηκα να πάω σε ενδοκρινολόγο για να τις δει και αυτός που είναι ειδικός...και εγω γι αυτο αναρωτιέμαι..μηπως φταίει αυτο...Θα απυθυνθω στον ενδοκρινολόγο που εχει και η κοπέλα για την οποία σου μίλησε και η Ιόλη...Την ειχε βάλει σε πρόγραμμα πριν την εγκυμοσύνη..της ειπε παρολο που ειναι αδυνατη να χασει κιλα και την εστειλε και γυμναστήριο...

Ελπιζω να την βρουμε την ακρη...τελικα σε ποιο γυναικολογο πήγες? Στείλε μου πμ...φιλάκια

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ΤΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΠΩ ΠΩ!!!ΣΑΣ ΝΙΩΘΩ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!Κ ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!!!

Υ.Γ. Ο γιατρος μου εδωσε τις ευλογιες του να παω εκδρομη στην ΚΑΒΑΛΑ και εγω φοβαμαι παρα πολυ την επομενη προσπαθεια. Φοβαμαι μην απογοητευτω! Νομιζω οτι θα μεινει και ψυχολογικο......

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Κ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ-Κ ΣΥΝΕΧΙΣΕ!ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ Κ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΓΕΜΙΣΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΟΥ , ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ''ΕΚΔΡΟΜΕΣ'',Κ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Διαφημίσεις

5 και σημερα για μενα!!

λεω να κανω ενα την Παρασκευη αλλα ρε γμτ νομιζω οτι θα αδιαθετησω.....και ομολογω οτι εχω κατι νευρα .........ξερεις με τον εαυτο μου

mariaefi μου,κατσε να δεις πρωτα και μετα νευριαζεις μπορει και μην σου ερθει.αντε και η εβδομαδα δεν ξεκινησε καλα.τις προηγουμενες εβδομαδες τι ωραια ακουσαμε εγκυμοσυνες,τωρα επεσε η ομαδα,δεν πιστευω για πολυ ακομα.μην στεναχωριεσαι και μην αγχωνεσαι.

5 και σημερα για μενα!!

ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ!ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΙΣ!ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ!!!!

Γεια σου christy28 μου..δεν ξέρω αν με θυμάσε αλλα τα εχουμε πει αρκετες φορές...Λοιπον δυστηχως όπως και εσυ ετσι και για μένα τριτωσε το κακο...

Λοιπον και εμενα οι εξετάσεις είναι όλες καλες ..εκανα και εγω καμπύλη ζαχάρου και όχι μία φορά αλλα τρεις και εδειξε και εμένα υπογλυκεμία...μάλιαστα την τελευταια φορα έκανα και αντισταση στην ινσουλινη και ηταν και αυτες κατω από το όριο...Ο γιατρος μου μου είπε ότι δεν ευθύνεται αυτο...

Τώρα μετα απο την Τρίτη σκέφτηκα να πάω σε ενδοκρινολόγο για να τις δει και αυτός που είναι ειδικός...και εγω γι αυτο αναρωτιέμαι..μηπως φταίει αυτο...Θα απυθυνθω στον ενδοκρινολόγο που εχει και η κοπέλα για την οποία σου μίλησε και η Ιόλη...Την ειχε βάλει σε πρόγραμμα πριν την εγκυμοσύνη..της ειπε παρολο που ειναι αδυνατη να χασει κιλα και την εστειλε και γυμναστήριο...

Ελπιζω να την βρουμε την ακρη...τελικα σε ποιο γυναικολογο πήγες? Στείλε μου πμ...φιλάκια

Γεια σου κουκλα φυσικα και σε θυμαμαι! Λυπαμαι πολυ αλλα για την 3η αποβολη σου, ας ελπισουμε οτι τριτωσε και για τις δυο μας. Να πας οπωσδηποτε σε διαβητολογο. Δυστυχως οι υπολοιπες ειδικοτητες δεν ειναι σε θεση να αξιολογησουν τον σοβαρο ρολο που παιζει το σακχαρο στις αποβολες. Η υπογλυκαιμία παντως υποδηλωνει προδιαθεση σακχαρου και κατ΄επεκταση διαβητη κυησης.

Εμενα παντως και οι δυο διαβητολογοι που απευθυνθηκα ηταν πεποισμενοι οτι παρουσιαζα διαβητη κυησης γι΄αυτο δεν εξελιχθηκε η τελευταια εγκυμοσυνη παροτι εκανα αντιπηκτικες για την θρομβοφιλια συν του οτι επαιρνα κορτιζονη που ανεβαζει το σακχαρο κατακορυφα.

Δεν εχω αποφασισει ακομη γυναικολογο, η αληθεια ειναι οτι με εχουν απογοητευσει πληρως σαν κλαδος και το εχω αναβαλει αρκετα!

Μακαρι ρε κοριτσακι να βρηκαμε την ακρη του νηματος και η επομενη εγκυμοσυνη να ειναι τελειομηνη!

Περιμενω νεα σου απο τον διαβητολογο.

Πολλα φιλια

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Κ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ-Κ ΣΥΝΕΧΙΣΕ!ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ Κ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΓΕΜΙΣΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΟΥ , ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ''ΕΚΔΡΟΜΕΣ'',Κ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Δεν εχω αλλες εξετασεις, εχω μαζεψει ολοκληρο ντοσιε!

Μου φαινεται βουνο παλι απο την αρχη : το αγχος της συλληψης, η αναμονη μεχρι να ακουσεις καρδια, το κρυφτουλι με τους συγγενεις και φιλους για να μην καταλαβουν την εγκυμοσυνη, η αναμονη μεχρι να το ξανακουσω και μετα η πληρης απογοητευση, το χειρουργειο και εγω σε διαλυση.....

Σε ευχαριστω πολυ! Θα γεμισω μπαταριες και οταν θα ειμαι ετοιμη θα ξεκινησω σιγουρα "εκδρομες".

Ευχομαι κι σε σενα να ερθει γρηγορα το ονειρο εαν δεν εχει ερθει ηδη.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλησπέρα.

Έκανα το πρωί την υστεροσκόπηση. Γενικά η μήτρα μου είναι σε καλή κατάσταση, μόνο που βρήκαν ένα μικρό διάφραγμα και το αφαίρεσαν. Ας ελπίσουμε ότι ήταν αυτός ο λόγος των παλλίνδρομων.

Όταν με ξύπνησαν μετά το χειρουργείο, δεν μπορούσα να ξυπνήσω. Με τα χίλια ζόρια κρατούσα τα μάτια μου ανοιχτά. Κάποια στιγμή μου είπαν να σηκωθω να καθίσω σε μια καρέκλα, μήπως συνέλθω, αλλά με τα χίλια ζόρια σηκώθηκα, ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ όρθια. Μετά με πολύ κόπο ντύθηκα, πήγα στο αυτοκίνητο, κοιμήθηκα λιγάκια, μετά φτάσαμε σπίτι και κοιμήθηκα κατευθείαν, μετά σηκώθηκα για λίγο κι έφαγα, γιατί ήμουν νηστική από χθες το μεσημέρι, μετά ξανά ύπνο, ξανασηκώθηκα για λίγο και μετά ξανά ύπνο.

Τώρα είμαι καλά, έχω συνέλθει εντελώς.

Κορίτσια, καλησπέρα.

Έκανα το πρωί την υστεροσκόπηση. Γενικά η μήτρα μου είναι σε καλή κατάσταση, μόνο που βρήκαν ένα μικρό διάφραγμα και το αφαίρεσαν. Ας ελπίσουμε ότι ήταν αυτός ο λόγος των παλλίνδρομων.

Όταν με ξύπνησαν μετά το χειρουργείο, δεν μπορούσα να ξυπνήσω. Με τα χίλια ζόρια κρατούσα τα μάτια μου ανοιχτά. Κάποια στιγμή μου είπαν να σηκωθω να καθίσω σε μια καρέκλα, μήπως συνέλθω, αλλά με τα χίλια ζόρια σηκώθηκα, ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ όρθια. Μετά με πολύ κόπο ντύθηκα, πήγα στο αυτοκίνητο, κοιμήθηκα λιγάκια, μετά φτάσαμε σπίτι και κοιμήθηκα κατευθείαν, μετά σηκώθηκα για λίγο κι έφαγα, γιατί ήμουν νηστική από χθες το μεσημέρι, μετά ξανά ύπνο, ξανασηκώθηκα για λίγο και μετά ξανά ύπνο.

ιολάκι σε επιασε η ναρκωση για τα καλα ε??

τουλάχιστον τα νέα ειναι καλά πιστευω οτι πολυ συντομα θα γινει η επιθυμία σου πραγματικότητα!!

σε φιλω γλυκα!

Κορίτσια, καλησπέρα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΑΝΤΕ ΙΟΛΑΚΗ ΠΑΕΙ Κ ΑΥΤΟ!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...