Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Δηλαδή το αυτονόητο,δεν ξέρω τι παίζει με μερικούς γιατρούς αληθεια ,πριν οτιδήποτε επεμβατικό δεν είναι να έχει γίνει ολοκληρωμένος έλεγχος υγείας ,τα πάντα προληπτικά ακόμη και αυτό που λες αποκλείεται να φταίει αυτό και όμως....δεν πρέπει να υπάρχει καθοδήγηση;δεν ξέρω ...πρέπει όλοι να τα ψάχνουν μόνοι τους κατόπιν εορτής;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

cyclacur τα λένε τα χάπια.. Αυτά είναι; Είναι λευκά και καφέ. Εκτός από τα vybramycin που τα είχα πάρει και μετά τη σαλπιγγογραφία..

Ναι όντως θα κάνω περίδεση μου είπε ο γιατρός.. Καλά το ήξερα ότι είμαι για δέσιμο δεν το συζητώ.. Αλλά κι εσύ δεν πας πίσω.. ;)

Τα σικλακούρ τα πήρα εγώ μετά την απόξεση.Μου τα έδωσε για σταθεροποίηση του κύκλου. Πως είσαι τουντς;(αλήθεια από που βγαίνει το τουντς;)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Τα σικλακούρ τα πήρα εγώ μετά την απόξεση.Μου τα έδωσε για σταθεροποίηση του κύκλου. Πως είσαι τουντς;(αλήθεια από που βγαίνει το τουντς;)

Νιώθω ήρεμη τώρα που πέρασε κι αυτό. Λόγω της θέσης του διαφράγματος δεν αφαιρέθηκε πλήρως και δεν ξέρω τι θα κάνω στην επόμενη εγκυμοσύνη. Ίσως να κάνω εξωσωματική για να κατευθύνουμε το κύημα από την άλλη μεριά της μήτρας.. Δεν ξέρω. Θα κάνω και την περίδεση σίγουρα.. Αλλά θα δούμε. Προς το παρόν ηρέμησα γιατί για την ώρα δεν έχω κάτι δύσκολο να περιμένω, οπότε θα ασχοληθώ με την διατροφή μου, τη γυμναστική μου, την τέχνη μου και τη διασκέδασή μου..

Μου έκαναν και τρίπλεξ καρδιάς γιατί κάτι βρέθηκε στο καρδιογράφημα και πρέπει να ελαττώσω το τσιγάρο. (Να το κόψω πρέπει δηλαδή) Οπότε η υπόσχεση που είχα δώσει στη mama4 ότι θα καπνίζω για κείνη, άκυρη!! :D

(Ελπίζω να μη μπαίνει η mama λόγω Πάσχα-να έχει άδεια από τη δουλειά δηλαδή- και όχι λόγω προβλημάτων)

Το 'τουντς' ήταν μια λέξη που είχα εφεύρει όταν προπονούσα τα παιδάκια στην πισίνα. Όταν θύμωνα, δεν ήθελα να χρησιμοποιώ λέξεις που θα μπορούσαν να τα θίξουν (όπως 'βλαμμένο', 'ηλίθιο' και κάτι άλλες χειρότερες που άκουγα από τους άλλους προπονητές) κι έτσι όταν έκαναν λάθος ή δεν με άκουγαν, τα έλεγα 'τουντς'.

Όταν γράφτηκα στο φόρουμ, έψαχνα κάτι μονοσύλλαβο και εύκολο και το θυμήθηκα!

Έλα κοπέλα μου, όλα θα πάνε καλά...there is life after that!!!

Είσαι σε καλό δρόμο, οι εξετάσεις σου σε βοηθούν να κατευθυνθείς προς τη σωστή κατεύθυνση!!!

Καιρός να ασχοληθούμε λίγο με τον εαυτό μας....νιώθω πως έίμαστε σε ένα καλύτερο στάδιο....αρχίζουμε και 'μας' προσέχουμε λίγο.

Πολύ έξυπνο το 'τουντς'!!!

Με το που μπήκες εδώ με αυτό το ψευδόνυμο πάντα η λέξη αυτή μου θύμιζε το 'τσουνξ' που φωνάζανε στα γα'ι'δουράκια στην Ύδρα για να σταματήσουν!!!!(χωρίς παρεξήγηση, ε;:P)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Έλα κοπέλα μου, όλα θα πάνε καλά...there is life after that!!!

Είσαι σε καλό δρόμο, οι εξετάσεις σου σε βοηθούν να κατευθυνθείς προς τη σωστή κατεύθυνση!!!

Καιρός να ασχοληθούμε λίγο με τον εαυτό μας....νιώθω πως έίμαστε σε ένα καλύτερο στάδιο....αρχίζουμε και 'μας' προσέχουμε λίγο.

Πολύ έξυπνο το 'τουντς'!!!

Με το που μπήκες εδώ με αυτό το ψευδόνυμο πάντα η λέξη αυτή μου θύμιζε το 'τσουνξ' που φωνάζανε στα γα'ι'δουράκια στην Ύδρα για να σταματήσουν!!!!(χωρίς παρεξήγηση, ε;:P)

Χα χα.. Καμία παρεξήγηση.. Αν λοιπόν προπονούσα γαϊδουράκια στην Ύδρα θα έλεγα... "Αμάν βρε τουντς.. Τσουνξ επιτέλους!" :D χα χα..

Όλα θα πάνε καλά για όλες μας! Το ξέρω!

Χαιρόμουν πολύ που έβλεπα σήμερα τα μωρουλίνια στα πυρεξάκια.. Ονειρευόμουν τη στιγμή που θα μας φέρουν κι εμάς τα μωράκια μας στο πυρεξάκι τους.. :rolleyes:

Πάω τώρα για νάνι! Σήμερα δε νομίζω να έχω πρόβλημα με τον ύπνο.. :tongue:

Καληνύχτα!!!!

Διαφημίσεις

cyclacur τα λένε τα χάπια.. Αυτά είναι; Είναι λευκά και καφέ. Εκτός από τα vybramycin που τα είχα πάρει και μετά τη σαλπιγγογραφία..

Ναι όντως θα κάνω περίδεση μου είπε ο γιατρός.. Καλά το ήξερα ότι είμαι για δέσιμο δεν το συζητώ.. Αλλά κι εσύ δεν πας πίσω.. ;)

τουντσάκι τα cyclacur μου τα είχε δώσει για τον κύκλο μου και μία αντιβίωση και κάτι ακόμα που δεν τα θυμάμαι....αλλά εγώ είχα και ένα πολυποδάκι και μου το αφαίρεσαι μαζί με συμφίσεις.....

όσο για το δέσιμο αν είναι για καλό το δέχομαι τουλάχιστον θα έχω παρέα!!!

κοριτσακια μου,καλημερα. 4 και σημερα!!:D:D

αχ,κοριτσια βλεπω η καθεμια εχει τον δικο της ''νταλκα'',και ολες μαζι τον ιδιο στοχο.ευχομαι σε ολες να πανε καλα,και να ξεπερασουμε τα προβληματα,και κρατησουμε το μπουμπουκακι μας ή και τα μπουμπουκακια :tongue::tongue:μας αγκαλιτσα στο σπιτακι μας.:-P:razz:.

τουντσ,για την μητρα σου,που ειχε αλλο σχημα,σου ειπε οτι αυτος ηταν και ο λογος της αποβολης σου ή η ανεπαρκεια τραχηλου φταιει? διορθωνεται?

ανεπαρκεια τραχηλου ειναι χαλαροτητα ?(ετσι το φανταζομαι):rolleyes::rolleyes:

καλημερα!!

τουντς μπραβο κοπελα μου νομιζω οτι ολα θα πανε καλα! (σου ειχα πει νομιζω για την ανεπαρκεια τραχηλου που ειχε και η γνωστη μου ε?)

κοριτσια υπομονη και επιμονη!

και εγω μια με τα πανω μου ειμαι μια με τα κατω μου!

ο αντρας μου θελει να κανουμε συνεχεια ...τρελιτσες παντως οποτε τι στο καλο θα πιασει δεν μπορει!!

τουντσ,για την μητρα σου,που ειχε αλλο σχημα,σου ειπε οτι αυτος ηταν και ο λογος της αποβολης σου ή η ανεπαρκεια τραχηλου φταιει? διορθωνεται?

ανεπαρκεια τραχηλου ειναι χαλαροτητα ?(ετσι το φανταζομαι):rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια!!

Στο τοίχωμα της μιας μεριάς της μήτρας (εκεί που είχε γίνει η εμφύτευση του γονιμοποιημένου ωαρίου... δυστυχώς) είχε ένα διάφραγμα σαν πολλές ίνες μαζί. Αυτό εμπόδιζε το κύημα να αναπτυχθεί και η μήτρα έκανε συσπάσεις.. Και ο τράχηλος που ήταν χαλαρός (όπως τα λες) δεν άντεξε με τις συσπάσεις και άνοιξε. Αυτό κατάλαβα.. Αλλά ποιος μπορεί να πει με σιγουριά.. Στην επόμενη εγκυμοσύνη θα κάνω περίδεση, θα μου δίνουν χάπια για να μη συσπάται η μήτρα και ίσως να πρέπει με εξωσωματική να κατευθύνουμε το ωάριο από την άλλη μεριά της μήτρας γιατί το διάφραγμα δεν αφαιρέθηκε όλο. Υπήρχε κίνδυνος επειδή ήταν στο τοίχωμα, να τρυπήσουν τη μήτρα και μετά θα έμπαινα σε άλλους μπελάδες..

Εσύ πως είσαι; Έχεις άγχος;

Διαφημίσεις

καλημερα!!

τουντς μπραβο κοπελα μου νομιζω οτι ολα θα πανε καλα! (σου ειχα πει νομιζω για την ανεπαρκεια τραχηλου που ειχε και η γνωστη μου ε?)

κοριτσια υπομονη και επιμονη!

και εγω μια με τα πανω μου ειμαι μια με τα κατω μου!

ο αντρας μου θελει να κανουμε συνεχεια ...τρελιτσες παντως οποτε τι στο καλο θα πιασει δεν μπορει!!

αντε με το καλό σε όσες προσπαθούν!!!!

το2011 να μας βρει όλες μας με βρεφάκια ή και σποράκια στην κοιλίτσα μας!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Στο τοίχωμα της μιας μεριάς της μήτρας (εκεί που είχε γίνει η εμφύτευση του γονιμοποιημένου ωαρίου... δυστυχώς) είχε ένα διάφραγμα σαν πολλές ίνες μαζί. Αυτό εμπόδιζε το κύημα να αναπτυχθεί και η μήτρα έκανε συσπάσεις.. Και ο τράχηλος που ήταν χαλαρός (όπως τα λες) δεν άντεξε με τις συσπάσεις και άνοιξε. Αυτό κατάλαβα.. Αλλά ποιος μπορεί να πει με σιγουριά.. Στην επόμενη εγκυμοσύνη θα κάνω περίδεση, θα μου δίνουν χάπια για να μη συσπάται η μήτρα και ίσως να πρέπει με εξωσωματική να κατευθύνουμε το ωάριο από την άλλη μεριά της μήτρας γιατί το διάφραγμα δεν αφαιρέθηκε όλο. Υπήρχε κίνδυνος επειδή ήταν στο τοίχωμα, να τρυπήσουν τη μήτρα και μετά θα έμπαινα σε άλλους μπελάδες..

Εσύ πως είσαι; Έχεις άγχος;

εγω αναμικτα συναισθηματα,δεν ειμαι ενθουσιασμενη γιατι φοβαμαι λιγο,μηπως δεν ξεπαγωσουν σωστα,μηπως δεν πιασω,μηπως τα αποβαλω,μπορει και να πιασω και να γεννησω,δεν ξερω,αγχος δεν εχω γιατι το εχω ξανακανει και ξερω τι παιζει,απλα δεν ειμαι χαρουμενη μεχρι να το επιβεβαιωσω καλα-καλα.τα ποσοστα ειναι πιο χαμηλα.επειδη γενικα ειμαι κοπελα που πιανω ευκολα,ελπιζω οτι θα τα καταφερω

αφου βρηκες την αιτια του κακου και υπαρχει λυση,μην φοβασαι τιποτα.

Επεξεργάστηκαν by ιππόκαμπακι

εγω αναμικτα συναισθηματα,δεν ειμαι ενθουσιασμενη γιατι φοβαμαι λιγο,μηπως δεν ξεπαγωσουν σωστα,μηπως δεν πιασω,μηπως τα αποβαλω,μπορει και να πιασω και να γεννησω,δεν ξερω,αγχος δεν εχω γιατι το εχω ξανακανει και ξερω τι παιζει,απλα δεν ειμαι χαρουμενη μεχρι να το επιβεβαιωσω καλα-καλα.τα ποσοστα ειναι πιο χαμηλα.επειδη γενικα ειμαι κοπελα που πιανω ευκολα,ελπιζω οτι θα τα καταφερω

αφου βρηκες την αιτια του κακου και υπαρχει λυση,μην φοβασαι τιποτα.

Ναι... Εγώ να μη φοβάμαι, αλλά εσύ να φοβάσαι όσο θέλεις εεε; Έτσι στα πανε κυρία μου; Ή όλες θα φοβόμαστε ή καμία! Διάλεξε!! ;)

καλημερα τσουπρες!!!!τουντσακι μου βλεπω το χιουμορ σου δεν το χανεις μπραβο!!!ευτηχως που δεν εισαι εγω!!χιχιχιχι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...