Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Παιδάκια, ευχαριστώ για τις ευχές σας αλλά τελικά δε θα φύγουμε. Έτυχε κάτι έκτακτο στη δουλειά του άντρα μου και... ας ελπίσουμε ότι θα φύγουμε την άλλη βδομάδα. Από σήμερα το απόγευμα επιστρέφω στη δουλειά και εγώ :-( :-( :-(. Δεν έχει νόημα να συνεχίσω την άδειά μου. Οπότε θα τα πούμε ξανά. Φιλιά σε όλες

Μαριαέφη, συντέκνισα, κάποια στιγμή στην ιδιαίτερη Πατρίδα θα συναντηθούμε. εσύ εισαι και από τους δυο γονείς από το Ηράκλειο; Και μια ερώτηση ακόμη γιατί δεν κάνεις μπάνιο στα Μάταλα, εμάς μας άρεσαν και οι δύο παραλίες που έχει. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε :confused: ; Όσο για τις παραλίες που αναφέρεις δεν κάναμε ποτέ μπάνιο σε καμία. Αντιθέτως μας άρεσαν πολύ η Ακουμιανή γιαλιά, η Τριόπετρα και οι άλλες παραλίες γύρω τις οποίες επισκεπτόματε κάθε φορά που κατεβαίνουμε κάτω :D.

Μάγδα μου να μην αφήσεις τις γόνιμες να πάνε χαμένες. Εμπρός, βάλε τον σύζυξ κάτω... είναι ιερός ο σκοπός ;)

οχι ρε γμτ!!τι κριμα!!

ψυχρολουσια εε?!!

δεν κανω στα Ματαλα γιατι μαζευει πολυ πολυ κοσμο!!

και ειδικα ξενους που κανουν οτι θελουν μεσα αν με καταλαβαινεις!!

εγω ειμαι στο Ηρακλειο απο σπόντα καταγωγη εχω απο Κερκυρα ( ιπποκαμπακι ακους?!) και γεννηθηκα Αθηνα ο αντρας μου ειναι Κρητικος και ηρθαμε εδω για ποιοτητα ζωης!

Διαφημίσεις

Christy μου θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά!!!

Θετικη σκεψη δεν μπορω να πω οτι εχω, αλλα ουτε και αρνητικη. Προσπαθω απλα να μην το σκεφτομαι και να μην συνειδητοποιησω πως ειμαι εγκυος για να μην απογοητευτω αν δεν παει καλα. Απλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι, να ειμαι απασχολημενη με αλλα πραγματα για να μην το σκεφτομαι. Ακολουθω πιστα τις οδηγιες του γιατρου σαν να ημουν αρρωστη. Πηγαινω κανονικα στην δουλεια (ειδα και τι καταφερα τις προηγουμενες φορες που ημουν σπιτι).

Christy μου προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη! Οι θετικές σκέψεις βοηθάνε πάρα πολύ!! Και γω είμαι συγκρατημένη, όμως είμαι ήρεμη και προσπαθώ να μην αφήνω τίποτα δυσάρεστο να με επηρεάσει!

Το στήθος που με ρώτησες ιδιαίτερα πρησμένο δεν είναι. Πονάει όμως πάρα πολύ! Και πονάει και η κοιλιά μου σήμερα βρε κορίτσια.. Λες και θα μου ρθει περίοδος.. Να ανησυχήσω?

Οπως ειπα και στην Μαγδα δεν εχω αρνητικη σκεψη αλλα προσπαθω να το σκεφτομαι και να μην ενθουσιαζομαι γιατι μετα θα προσγειωθω αποτομα αν κατι δεν παει καλα.

Ειναι φυσιολογικο να σε ποναει η κοιλια σου, μεγαλωνει η μητρα. Πονους μικροτερης εντασης απο της περιοδου, σαν ενοχληση. Εγω ποναγα και σε ολες τις προσπαθειες, και τωρα. Ασε που τωρα νιωθω πιο πρησμενη την κοιλια μου.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Να΄μαι και εγώ.

Πήρα το γιό μου και έκανα βόλτες σήμερα. Μου έκανε πάρα πολύ καλό. Ακόμα το αίμα και οι πόνοι δεν μου ήρθαν και αγωνιώ...Α! Ξέχασα να σας πώ ότι αύριο ξεκινάω και τη δουλειά, έπειτα από 1 χρόνο....

Δεν σας προλαβαίνω κορίτσια. Από το πρωί γεμίσατε 2 σελίδες...:D:D

καλημερα κοριτσια

κατερινακι,υπομονη και επιμονη,ηταν τυχαιο και μπορει να συμβει στην καθεμια κοπελα,μερα με την μερα θα νιωθεις καλυτερα.εχεις το αγορακι σου και τον αντρουλη σου που σε αγαπανε και να δεις οτι την επομενη φορα θα πανε ολα καλα.και με την φυσικη αποβολη το καλο ειναι οτι δεν χρειαζεται να περιμενεις 2-3 μηνες,μου φαινεται οτι ξεκινας αμεσως τις προσπαθειες.και οπως ειπες ''η φυση προνοει'',αμα δεν σταματουσε τωρα θα στο σταματουσαν οι γιατροι αργοτερα και ειναι ακομη χειροτερο και οδυνηρο.μια γνωστη μου 4,5-5 μηνων τις το πηραν γιατι ειχε προβλημα το εμβρυο.

τελικα την δευτερα θα παω για τοποθετηση (ετσι που το λεω ειναι σαν να κανω τοποθετηση κουφωματων icon10.gificon10.gificon10.gificon10.gif ),σταματαω αυριο και τις ενεσεις,παιρνω μονο χαπια (4 ημερησιως) και αρχιζω τα utrogestan.περιμενω εντολες,και την δευτερα το μεσημερι θα παω.(το πρωι θα βγαλουν τα εμβρυα).

Εμ'ενα μου είπε να περιμένω 2 περιόδους... Πάντως θα αποφύγω τον μήνα Μάρτιο. δεν μου βγήκε σε καλό. Και στο πρώτο μου παιδί είχα ιστορίες στη γέννα που θα σας τις πώ άλλη στιγμή. οπότε πρώτα ο Θεός, λέω να βάλω μπρός το καλοκαίρι!!!

Σού εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να πάνε όλα καλά!

καλημερα κοριτσια!!!!

Κατερινα λυπαμαι πολυ! Μην σε παιρνει απο κατω ομως, την επομενη φορα θα τα καταφερεις, αφου τα καταφερες και εχεις ηδη μωρακι ειναι θεμα χρονου να κανεις και το δευτερο! Παρε αγκαλια το παιδακι σου, πηγαινε το μια βολτα στο παρκο για να ξεχαστεις!

Τουτσακι περιμενουμε νεα σου! Καλη αποτελεσματα ευχομαι!

Εγω εκανα επαναληψη της χοριακης, πηγε : 3.400 (Τετραπλασιαστηκε)

Μακαρι να συνεχισει ετσι!

Χθες πηγα και στον διαβητολογο και ξεκινησα ινσουλινη, απο υπογλυκαιμιες πριν μεινω εγκυος, τωρα απο την πρωτη μερα της κυησης εκανα διβητη κυησης. Ειχε δικιο ο διαβητολογος μου, οτι η υπογλυκαιμια αποτελει προδιαθεση για διαβητη κυησης. Ελπιζω αυτο να ειναι το προβλημα που μου προκαλει τις αποβολες και με την ινσουλινη να λυθει!

Κοριτσάκι καλή επιτυχία και σε σένα!!Θα είσαι μαμά Νοεμβρίου ή Δεκεμβρίου;;;Αχ, τι ωραία! Ευχομαι να βρήκες την πηγή του προβλήματός σου!!!

tounts ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

να μαι κι εγώωωω!!

Η υστεροσκόπηση ξεκίνησε στις 12:30 τελικά και συνήλθα στις 2:30. Ήρθα σπίτι στις 5:30 και κοιμήθηκα ως τώρα!

Τελικά πολύποδας δεν υπήρχε. Η μήτρα μου έχει περίεργο σχήμα και είχε κι ένα ινώδες διάφραγμα, λέει.. Κάτι τέτοιο. (που το λείαναν κάπως γιατί ήταν στα τοιχώματα και δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά.) Θα πάρω και κάτι χάπια για δυο μήνες.. Επίσης έχω και ανεπάρκεια τραχήλου.. Θα σας τα πω αναλυτικά αύριο γιατί είμαι ακόμα μαστούρα και ίσως να μην τα έχω καταλάβει και καλά. Θα μου τα πει ο άντρας μου που τα ξέρει καλύτερα.

Σας είχα όλες μαζί μου και σας ευχαριστώ!!!

Είστε πολύτιμες για μένα!!

Θα ξαναμπώ αργότερα ή αύριο! Με περιμένει και μια νοστιμότατη ψαρόσουπα!! γιαμ γιαμ!!

Christy είδα καλά; 3.400 πήγε η χοριακή; Ουάου!!!!!!!!!! Καταπληκτικά!!!!!!!

Πάμε γερά κορίτσια!! Όλες θα τα καταφέρουμε!!

Κατερινακι καλα εκανες και πηγες βολτουλα με το μικρο σου, εκεινος θα σου δωσει δυναμη να συνεχισεις.

Σε ευχαριστω για τις ευχες, εαν ολα πανε καλα θα ειμαι μανουλα Δεκεμβριου. ΠΗΤ:7/12/2010. Πρωτα ο Θεος βεβαια.

Πατουσιτσα εσυ τι ΠΗΤ εχεις?

Διαφημίσεις

να μαι κι εγώωωω!!

Η υστεροσκόπηση ξεκίνησε στις 12:30 τελικά και συνήλθα στις 2:30. Ήρθα σπίτι στις 5:30 και κοιμήθηκα ως τώρα!

Τελικά πολύποδας δεν υπήρχε. Η μήτρα μου έχει περίεργο σχήμα και είχε κι ένα ινώδες διάφραγμα, λέει.. Κάτι τέτοιο. (που το λείαναν κάπως γιατί ήταν στα τοιχώματα και δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά.) Θα πάρω και κάτι χάπια για δυο μήνες.. Επίσης έχω και ανεπάρκεια τραχήλου.. Θα σας τα πω αναλυτικά αύριο γιατί είμαι ακόμα μαστούρα και ίσως να μην τα έχω καταλάβει και καλά. Θα μου τα πει ο άντρας μου που τα ξέρει καλύτερα.

Σας είχα όλες μαζί μου και σας ευχαριστώ!!!

Είστε πολύτιμες για μένα!!

Θα ξαναμπώ αργότερα ή αύριο! Με περιμένει και μια νοστιμότατη ψαρόσουπα!! γιαμ γιαμ!!

τουντσακι μου χαίρομαι που δεν έχασες την καλή σου διάθεση ακόμα και σήμερα που είχες την εξέταση!!!! τα χαπάκια στα έδωσε ο γιατρός γιατί πειράζουν το πάχος της μήτρας και τα δίνουν για να επανέλθη, έτσι μου είχε πει ο γιατρός μου....όσο για την ανεπάρκια τραχήλου δεν είναι τίποτα ( μία περίδεση θα σώσει και εσένα και εμένα!!! ) καλή ξεκούραση!!!!

Επεξεργάστηκαν by Angela2

να μαι κι εγώωωω!!

Μπραβο κοριτσακι!!! Ελπιζω αυτο να ηταν το προβλημα σου και τωρα να λυθουν ολα!

ΝΑΙ ΝΑΙ 3400 πηγε! Δεν ενθουσιαζομαι βεβαια γιατι ο γολγοθας συνεχιζει, μακαρι αυτη τη φορα να ερθει και Ανασταση!

Καλη αναρρωση!!!

Καλησπέρα κορίτσια και χρόνια πολλά σε όλες!!

Κατερινάκι, λυπάμαι κορίτσι μου πολύ για την εξέλιξη που είχε η εγκυμοσύνη σου. Είμαι σίγουρη πως η αγκαλίτσα του πρίγκηπά σου αποτελεί το καλύτερο καταφύγιο από όλες τις άσχημες σκέψεις. Μπορεί να μην σου απαντάει σε όλα αυτά τα "γιατί σε μένα, γιατί τώρα, γιατί γενικά", αλλά σίγουρα στα μάτια του βλέπεις "γιατί" πρέπει να είσαι εσύ καλά. Για εκείνον.

tountsάκι να, πάει πέρασε και αυτό!! Περιμένουμε τις νηφάλιες λεπτομερειες όποτε μπορέσεις!!

Christy, patousitsas όλα καλά βλέπω και εύχομαι ολόψυχα και έτσι να πάει και όλη η συνέχεια!!! Η mama πού είναι βρε παιδιά???

Angela μου, με πολλή χαρά βλέπω πως ετοιμάζεις αλλαγές!!! Και πολύ καλά κάνεις!!!

Ιπποκαμπάκι, έφτασες στο τέλος αυτού του δρόμου!! Κάνε την αγωνία σου θετική ενέργεια, πήγαινε έτοιμη να υποδεχτείς τα εμβρυάκια σου. Βρε πού θα βρουν καλύτερα από σένα???

Βρε κορίτσια, είδα πως σχεδόν όλες κάνατε ενέσεις, (μάλλον αντιπηκτικές, ε??). Και μένα μάλλον αυτή η τύχη με περιμένει, για προληπτικούς λόγους λέει, αν και όταν με το καλό..... αλλά δεν πτοούμαι!!

ytBLp2.png

Αμαριλής μου όταν είσαι έγκυος όλα σου φαίνονται υπέροχα και οι ενεσούλες και τα τόσα κουτιά φάρμακα!!! αφού να φανταστείς μου έλειψαν!!! στο μόνο πράγμα που ένιωθα χάλια ήταν μετά το χαμό της μπομπούς, που έπρεπε να τις βάζω για ακόμα 15 μέρες....

christy μου όλα θα πάνε καλά και για Χριστουγεννιάτικο δώρο θα κρατάς ένα μπεμπάκι στην αγκαλίτσα σου!!!!

Διαφημίσεις

Christy, patousitsas όλα καλά βλέπω και εύχομαι ολόψυχα και έτσι να πάει και όλη η συνέχεια!!! Η mama πού είναι βρε παιδιά???

Βρε κορίτσια, είδα πως σχεδόν όλες κάνατε ενέσεις, (μάλλον αντιπηκτικές, ε??). Και μένα μάλλον αυτή η τύχη με περιμένει, για προληπτικούς λόγους λέει, αν και όταν με το καλό..... αλλά δεν πτοούμαι!!

Σε ευχαριστω κι εσυ με το καλο!

Αληθεια η μαμα4 που ειναι????

Οι αντιπηκτικες δεν ειναι τιποτα, εγω αυτη τη φορα κανω και ινσουλινη και τρυπιεμαι 8 φορες την μερα αλλα τιποτα δεν με ριχνει. Μακαρι να τρυπιομαι και 58 φορες και να πανε ολα καλα!

christy μου όλα θα πάνε καλά και για Χριστουγεννιάτικο δώρο θα κρατάς ένα μπεμπάκι στην αγκαλίτσα σου!!!!

Μακαρι βρε κοριτσακι! Κι εσυ η επομενη εγκυμοσυνη να ειναι ευκολη και τελειομηνη!

Γιατι κανεις αντιπηκτικες? Πως βρηκες οτι εχεις θρομβοφιλια?

Σε ρωταω γιατι οι περισσοτερες το ανακαλυψαμε μετα απο ψαξιμο λογω των αποβολων.

Σε ευχαριστω κι εσυ με το καλο!

Αληθεια η μαμα4 που ειναι????

Οι αντιπηκτικες δεν ειναι τιποτα, εγω αυτη τη φορα κανω και ινσουλινη και τρυπιεμαι 8 φορες την μερα αλλα τιποτα δεν με ριχνει. Μακαρι να τρυπιομαι και 58 φορες και να πανε ολα καλα!

Μακαρι βρε κοριτσακι! Κι εσυ η επομενη εγκυμοσυνη να ειναι ευκολη και τελειομηνη!

Γιατι κανεις αντιπηκτικες? Πως βρηκες οτι εχεις θρομβοφιλια?

Σε ρωταω γιατι οι περισσοτερες το ανακαλυψαμε μετα απο ψαξιμο λογω των αποβολων.

ο γιατρός μου μαζί με άλλες εξετάσεις μου έγραψε και για αυτό....έβαζα δύο την ημέρα των3500!!!

Γεια σας κορίτσια!

Ίπποκαμπάκι γερά και την δευτέρα όλα καλά να πάνε! Θυμάμαι που μιλούσες για Πασχαλινά μωράκια....άντε με το καλό!

Christy28 με τέτοια χοριακή και παρακολούθηση από την αρχή της εγκυμοσύνης σου μην φοβάσαι τίποτα...

patousitsas όλα πάνε καλά, χάρηκα πολύ!

Tounts πέρασε και αυτό κοπέλα μου....καλή ανάρρωση τώρα, περιμένουμε αύριο τις λεπτομέριες....

Χαιρετώ και όλες τις υπόλοιπες: esys, mariaefi, magdaTS, mama4(που είσαι;),katerina,angela, dimitra,nikaki, ελπίζω να μην άφησα καμιά απ' έξω....

Επεξεργάστηκαν by vasdeli

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

τουντσακι μου χαίρομαι που δεν έχασες την καλή σου διάθεση ακόμα και σήμερα που είχες την εξέταση!!!! τα χαπάκια στα έδωσε ο γιατρός γιατί πειράζουν το πάχος της μήτρας και τα δίνουν για να επανέλθη, έτσι μου είχε πει ο γιατρός μου....όσο για την ανεπάρκια τραχήλου δεν είναι τίποτα ( μία περίδεση θα σώσει και εσένα και εμένα!!! ) καλή ξεκούραση!!!!

cyclacur τα λένε τα χάπια.. Αυτά είναι; Είναι λευκά και καφέ. Εκτός από τα vybramycin που τα είχα πάρει και μετά τη σαλπιγγογραφία..

Ναι όντως θα κάνω περίδεση μου είπε ο γιατρός.. Καλά το ήξερα ότι είμαι για δέσιμο δεν το συζητώ.. Αλλά κι εσύ δεν πας πίσω.. ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...