Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Έλεγα του άντρα μου να πηγαίναμε Τυμπάκι μεριά μπας και για ήταν καλύτερα και για μπάνιο Μάταλα, αλλά κι εκείνος για τρελή με λέει. Δεν ξέρω γιατί μου έχει κάτσει να κάνω μπάνιο στη θάλασσα. Πριν δυο βδομάδες ήμουν Καλαμάτα και έβαλα το χέρι μου στο νερό και τρελάθηκα. Ήταν πολύ ζεστό αλλά δεν προλάβαινα να κάνω και μπάνιο στη θάλασσα :(

σιγουρα προς Τυμπακι ειναι πιο ζεστη αλλα ειναι νωρις ακομη!

Ματαλα εγω δεν μπαινω στην θαλασσα μεσα ουτε καν!

εμεις παμε Νοτια προς ΡΟδακινο ,Πλακια κτλ α και προς Ιεράπετρα ΑΓ.Φωτια ,Μακρυ Γιαλο που ειναι τα νερα καθαρα!

καμπίνα παιδάκι μου, τι κατάστρωμα, δεν είμαστε για ταλαιπωρίες εμείς

ε να πατε λιγο πιο νωρις για καμπινα!

μην ξεχνας τους φοιτητες που θα αρχισουν να γυρνανε!!

φιλακια και καλο ταξιδι!!!!

που ξερεις μπορει καπου να συναντηθουμε!!

χαχα!!

βρε μην ανυσηχεις δεν ειναι καθε εγκυμοσυνη ιδια!!!

αφου η χοριακη σου ειναι σουπερ!

στο γιατρο ποτε θα πας?

Την Τεταρτη το απογευμα. Ειμαι πολυ συγκατημενη παντως. Και καρδια να σκουσω δεν θα παρουν τα μυαλα μου αερα. Εξαλλου παντα μετα ειχα το προβλημα...

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

εγω ρε κοριτσια φοβαμαι πολυ το κακο με μενα ειναι οτι εχω δυο αποβολες κ ειναι πιο δυσκολο ετσι μου ειπε ο γιατρος

ψαχνω συνεχεια στο ιντερνετ κοπελες που ειχαν 2 αποβολες κ καταφεραν μι τελειωμηνη τριτη εγκυμοσυνη για να παιρνω θαρρος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

τουντς μου πως πηγε κουκλα??όλες εχουμε αγωνία!

κατερινα μου πως εισαι??

ιπποκαμπακι αντε με το καλο σε 14 μερες να μας πεις για μια τεραστια χοριακη!!

christy τελεια η χοριακη!ειδες βρε τσαμπα το αγχος σου (αλλα δικαιολογημενο)

πατουσιτσα μου γλυκεια μου φιλεναδιτσα τα νεα σου (αν και ημουν σιγουρη οτι θα ειναι τελεια) με χαροποιησαν απιστευτα :) :) :)!!!

νικακι και μακη(το καινουργιο σου ψευδωνυμο Αντριανα) ολα θα στρωσουνε απο εδω και περα ειμαι σίγουρη!!

μαμα που εισαι όλα καλα?σε αγαπάμε!

vasdeli πως εισαι??ελπιζω καλυτερα! τα παιδακια σου??

φιλια πολλα σε όλες

σημ.Ελπιζω να μην ξεχασα καμμια???!!

μακαρι,αλλα δεν ενθουσιαζομαι γιατι η εμβρυομεταφορα εχει λιγοτερες πιθανοτητες.

Την Τεταρτη το απογευμα. Ειμαι πολυ συγκατημενη παντως. Και καρδια να σκουσω δεν θα παρουν τα μυαλα μου αερα. Εξαλλου παντα μετα ειχα το προβλημα...

Christy μου προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη! Οι θετικές σκέψεις βοηθάνε πάρα πολύ!! Και γω είμαι συγκρατημένη, όμως είμαι ήρεμη και προσπαθώ να μην αφήνω τίποτα δυσάρεστο να με επηρεάσει!

Το στήθος που με ρώτησες ιδιαίτερα πρησμένο δεν είναι. Πονάει όμως πάρα πολύ! Και πονάει και η κοιλιά μου σήμερα βρε κορίτσια.. Λες και θα μου ρθει περίοδος.. Να ανησυχήσω?

IchNp3.png

εγω ρε κοριτσια φοβαμαι πολυ το κακο με μενα ειναι οτι εχω δυο αποβολες κ ειναι πιο δυσκολο ετσι μου ειπε ο γιατρος

ψαχνω συνεχεια στο ιντερνετ κοπελες που ειχαν 2 αποβολες κ καταφεραν μι τελειωμηνη τριτη εγκυμοσυνη για να παιρνω θαρρος

Η θεία μου είχε 4-5 πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί!! Η ξαδέρφη μου τώρα είναι 26 χρονών!! Ακολούθησαν και άλλα δύο αγόρια. Και να φανταστείς ότι τότε ούτε εξετάσεις έκαναν ούτε ήξεραν γιατί συνέβαιναν αποβολές!

IchNp3.png

αυτο φοβαμαι πατουσιτσα μην χρειαστει να ξαναπερασω τετοιο λουκι για να καταφερω να γινω μανα δεν θελω να το ξαναπερασω τωρα θα μου πεις ποια θελει!!ουφ τελος παντον

γιατι δεν παιρνεις τον γιατρο σου τηλ να του το πεις οτι πονας να σε καθησυχασει κ αυτος?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

αυτο φοβαμαι πατουσιτσα μην χρειαστει να ξαναπερασω τετοιο λουκι για να καταφερω να γινω μανα δεν θελω να το ξαναπερασω τωρα θα μου πεις ποια θελει!!ουφ τελος παντον

γιατι δεν παιρνεις τον γιατρο σου τηλ να του το πεις οτι πονας να σε καθησυχασει κ αυτος?

Να μη φοβάσαι!! Να μη σκέφτεσαι τίποτα δυσάρεστο και να μην αφήνεσαι σε αρνητικές σκέψεις!! Αισιόδοξη να είσαι και να λες "αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά"! Και να δεις που θα πάνε!!!:-P

IchNp3.png

μακαρι!!!πιστευω οτι αυτη τη φορα θα μεινω παλι ευκολα το πρωτο εκανα 2 χρονια το δευτερο 2 μηνες αυτο θα ερθει σε εναν χαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Τουτς μου περιμένουμε νεα σου!!!!!!!!!!!!

adnihor εγω ξερω μια κοπέλα με δυο παλλίδρομες και ενα εξωμητριο που νομιζε μετα το εξωμητριο οτι δεν ηταν γραπτω να γινει μανα και τωρα εχει δυο πανεμορφα κοριτσάκια!!

δεν εμαθε τι εφτεγε μόνο στην πρωτη εγκυμοσύνη πηρε παιδικη ασπιρινη και όλα πηγαν καλά, στην 2 δεν πηρε τπτ και ολα επισης πήγαν καλά!!!! Γι'αυτό μην στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε!!!!

Esus καλό ταξίδι!!!!

Christy μου θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά!!!

patousitsa μου χαιρομαι με τα νεα σου!!!

Angel μου θα δεις ποσο γρηγορα παιρνάει ο καιρός, καλή επιτυχία με το δωμάτιο, εγω εκανα αλλαγη στα μαλλία μου!!!

Μαριαεφάκι μου μην στεναχωριέσαι, ολα καλά θα πάνε!!!!

Εγώ μαλλον τωρα ειμαι στις γονιμες ή σημερα ή αυριο!!!!!!!!

Νινάκι τον αλλο μήνα ξεκινάς προσπάθειες????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τουτς μου περιμένουμε νεα σου!!!!!!!!!!!!

adnihor εγω ξερω μια κοπέλα με δυο παλλίδρομες και ενα εξωμητριο που νομιζε μετα το εξωμητριο οτι δεν ηταν γραπτω να γινει μανα και τωρα εχει δυο πανεμορφα κοριτσάκια!!

δεν εμαθε τι εφτεγε μόνο στην πρωτη εγκυμοσύνη πηρε παιδικη ασπιρινη και όλα πηγαν καλά, στην 2 δεν πηρε τπτ και ολα επισης πήγαν καλά!!!! Γι'αυτό μην στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε!!!!

Esus καλό ταξίδι!!!!

Christy μου θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά!!!

patousitsa μου χαιρομαι με τα νεα σου!!!

Angel μου θα δεις ποσο γρηγορα παιρνάει ο καιρός, καλή επιτυχία με το δωμάτιο, εγω εκανα αλλαγη στα μαλλία μου!!!

Μαριαεφάκι μου μην στεναχωριέσαι, ολα καλά θα πάνε!!!!

Εγώ μαλλον τωρα ειμαι στις γονιμες ή σημερα ή αυριο!!!!!!!!

Νινάκι τον αλλο μήνα ξεκινάς προσπάθειες????

magdaki την άλλη εβδομάδα μάλλον θα πάω και έγω για τα μαλλιά μου!!!

Α!!! και να μην ξεχάσω καλές προσπάθειες!!!!

Παιδάκια, ευχαριστώ για τις ευχές σας αλλά τελικά δε θα φύγουμε. Έτυχε κάτι έκτακτο στη δουλειά του άντρα μου και... ας ελπίσουμε ότι θα φύγουμε την άλλη βδομάδα. Από σήμερα το απόγευμα επιστρέφω στη δουλειά και εγώ :-( :-( :-(. Δεν έχει νόημα να συνεχίσω την άδειά μου. Οπότε θα τα πούμε ξανά. Φιλιά σε όλες

Μαριαέφη, συντέκνισα, κάποια στιγμή στην ιδιαίτερη Πατρίδα θα συναντηθούμε. εσύ εισαι και από τους δυο γονείς από το Ηράκλειο; Και μια ερώτηση ακόμη γιατί δεν κάνεις μπάνιο στα Μάταλα, εμάς μας άρεσαν και οι δύο παραλίες που έχει. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε :confused: ; Όσο για τις παραλίες που αναφέρεις δεν κάναμε ποτέ μπάνιο σε καμία. Αντιθέτως μας άρεσαν πολύ η Ακουμιανή γιαλιά, η Τριόπετρα και οι άλλες παραλίες γύρω τις οποίες επισκεπτόματε κάθε φορά που κατεβαίνουμε κάτω :D.

Μάγδα μου να μην αφήσεις τις γόνιμες να πάνε χαμένες. Εμπρός, βάλε τον σύζυξ κάτω... είναι ιερός ο σκοπός ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...