Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

πουλακι μου!!!θα ερθεις στα μερη μου εε??!!

λοιπον μια καπαρτινουλα θα την χρειαστεις οπωςδηποτε ή δερματινο την ημερα εχει ζεστη αλλα το βραδυ μπρρρ κρυο...!!

εχει υγρασια .

δες τον καιρο εδω www.meteo.gr

Ωχ δηλαδή στο χωριο της μαμάς μου που θα παω θα τουρτουρίζω (και δεν έχουμε και θέρμανση ρε γα...το)

Διαφημίσεις

Ανδιρανή μου θέλουν ψυγείο αυτές γιατί έχω πολλά κουτιά κλεισμένα στη ντουλάπα :shock:
ο γιατρός μου μου είπε οτι θέλουν ψυγείο αλλα ο φαρμακοπειός μου όχι! εγω τις έχω ψυγείο πάντος.... Νικακι μου σ' ευχαριστω!!!!:)

Ωχ δηλαδή στο χωριο της μαμάς μου που θα παω θα τουρτουρίζω (και δεν έχουμε και θέρμανση ρε γα...το)

σε ποιο χωριο ??ειναι ψηλα?

εμεις μενουμε πανω απο το αεροδρομιο....

και πιστεψε με αναβαμε καλοριφερ μεχρι και πριν 1 βδομαδα τωρα τελειωσε το πετρελαιο και την βγαζουμε με την σομπα!

esys εμενα ο γιατρος οταν ξαναεμεινα εγκυος μου τις εδωσε σε παγοκυστες αν κ χειμωνας η φαρμακοπειος μου ελεγε οτι δεν χρειαζοταν τωρα τι να σου πω αλλα αφου δεν τις χρησιμοποιω τις εβαλα εκει γιανα μην παθουν καμια αλλοιωση βαλτες κ συ δεν εχεις να χασεις τιποτα εξαλου ζεσταινει ο καιρος κ θα πρεπει να τις βαλεις ετσι κ αλλιως

κ οταν με το καλο μεινεις ξανα εγκυος να τις αφηνεις λιγο να παιρνουν θερμοκρασια δωματιου κ μετα να τις κανεις γιατι αλλιως πονανε

τα φάρμακα της εξωσωματικής ναι αλλά όχι για τη θρομβοφιλία. Οι clexane δε γράφουν κάτι τέτοιο στο κουτί

Ήσυχα!!! Όλη η οικογένεια μαζί, μιλήσαμε, γελάσαμε, φάγαμε! Είχαμε πολύ καιρό να το κάνουμε όλο αυτό και ομολογώ ότι μου είχε λείψει!!:P Εσύ πέρασες καλά?;)

ωραια ειναι αυτα τα οικογενειακα!

ειχα πολλα χρονια να κανω και με τους 2 γονεις μου Πασχα και τωρα μου αρεσε!

Διαφημίσεις

Ήσυχα!!! Όλη η οικογένεια μαζί, μιλήσαμε, γελάσαμε, φάγαμε! Είχαμε πολύ καιρό να το κάνουμε όλο αυτό και ομολογώ ότι μου είχε λείψει!!:P Εσύ πέρασες καλά?;)

χαίρομαι που περάσατε καλά. Εύχομαι από δώ και πέρα πάντα να είσαι χαμογελαστή :D. Εμείς οικογενειακά, σκάσαμε στο φαί ως συνήθως :rolleyes:

σε ποιο χωριο ??ειναι ψηλα?

εμεις μενουμε πανω απο το αεροδρομιο....

και πιστεψε με αναβαμε καλοριφερ μεχρι και πριν 1 βδομαδα τωρα τελειωσε το πετρελαιο και την βγαζουμε με την σομπα!

Το χωριό είναι στα Χανιά και έχει πολύ υγρασία αλλά λέμε να κατέβουμε Ηράκλειο πρώτα και να κάνουμε τη διαδρομή για τα Χανιά. Συνεχίζει να έχει βραδινό πλοίο από Πειραιά για Ηράκλειο; (μην εντυπωσιάζεσαι που δεν έχουμε εισητήρια είμαστε χύμα άλλωστε ξέρουμε ότι για Κρήτη θα βρούμε πάντα εισητήριο)

οι clexane δεν χρειαζονται ψυγειο. Κ στο νοσοκομειο εκτος τις εχουμε.

Οχι οτι παθαινουν τιποτα αν τις βαλεις αλλα δεν χρειαζεται.

Πατουσιτσα εχεις πρησμενο στηθος? Εμενα αυτη τη φορα ουτε πρηξιμο, ουτε πονο και ανησυχω...

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

εγω κοριτσια της Inohep που εκανε ο αντρας μου και μεινανε 3-4 τις εχω στο ντουλαπι και στο νοσοκομειο δεν τις εχουν σε ψυγειο σε ντουλαπια τις εχουν........

τι να πω βρε κοριτσια με έχουν τρελάνει..... πάντος μέχρι να τις ξαναχρειαστω θα τις αφήσω στο ψηγειο

Διαφημίσεις

μπα εχει κυμα!!

και η θερμοκρασια ειναι το μεσημερι γυρω στου 20 οποτε γνωμη μου το μαγιο για πιο μετα!

Έλεγα του άντρα μου να πηγαίναμε Τυμπάκι μεριά μπας και για ήταν καλύτερα και για μπάνιο Μάταλα, αλλά κι εκείνος για τρελή με λέει. Δεν ξέρω γιατί μου έχει κάτσει να κάνω μπάνιο στη θάλασσα. Πριν δυο βδομάδες ήμουν Καλαμάτα και έβαλα το χέρι μου στο νερό και τρελάθηκα. Ήταν πολύ ζεστό αλλά δεν προλάβαινα να κάνω και μπάνιο στη θάλασσα :(

τι να πω βρε κοριτσια με έχουν τρελάνει..... πάντος μέχρι να τις ξαναχρειαστω θα τις αφήσω στο ψηγειο

ακριβως το ιδιο!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Το χωριό είναι στα Χανιά και έχει πολύ υγρασία αλλά λέμε να κατέβουμε Ηράκλειο πρώτα και να κάνουμε τη διαδρομή για τα Χανιά. Συνεχίζει να έχει βραδινό πλοίο από Πειραιά για Ηράκλειο; (μην εντυπωσιάζεσαι που δεν έχουμε εισητήρια είμαστε χύμα άλλωστε ξέρουμε ότι για Κρήτη θα βρούμε πάντα εισητήριο)

ναι εχει βρε απλα νομιζω οτι δεν φευγει 9 αλλα 10 το βραδυ τωρα πια....

μπες στο site των μινωικων να δεις.

ε και σιγουρα θα βρεις καταστρωμα μπορει και καμπινα!

οι clexane δεν χρειαζονται ψυγειο. Κ στο νοσοκομειο εκτος τις εχουμε.

Οχι οτι παθαινουν τιποτα αν τις βαλεις αλλα δεν χρειαζεται.

Πατουσιτσα εχεις πρησμενο στηθος? Εμενα αυτη τη φορα ουτε πρηξιμο, ουτε πονο και ανησυχω...

βρε μην ανυσηχεις δεν ειναι καθε εγκυμοσυνη ιδια!!!

αφου η χοριακη σου ειναι σουπερ!

στο γιατρο ποτε θα πας?

ναι εχει βρε απλα νομιζω οτι δεν φευγει 9 αλλα 10 το βραδυ τωρα πια....

μπες στο site των μινωικων να δεις.

ε και σιγουρα θα βρεις καταστρωμα μπορει και καμπινα!

καμπίνα παιδάκι μου, τι κατάστρωμα, δεν είμαστε για ταλαιπωρίες εμείς

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...