Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τι να σου πω... δεν ξέρω και τι ώρα είχε ραντεβού.

Θυμάται καμιά;

καλημέρα κοριτσάκια το τουντσάκι είχε ραντεβού στις 7:30 για εξετάσεις και στις 11 για την υστεροσκόπηση! ευχομαι να έχουμε καλά νέα!!!

Νικάκι καλά είμαι.... λέω να ξεκινήσω την αλαγή των δωματίων στο σπίτι μου για να ξεχνιέμαι!!!

καλημέρα κοριτσάκια το τουντσάκι είχε ραντεβού στις 7:30 για εξετάσεις και στις 11 για την υστεροσκόπηση! ευχομαι να έχουμε καλά νέα!!!

Νικάκι καλά είμαι.... λέω να ξεκινήσω την αλαγή των δωματίων στο σπίτι μου για να ξεχνιέμαι!!!

πολυ καλη ιδεα...οτι απασχολει το μυαλο καλο ειναι!:)

1a0fd6e0b8.png

καλημερα κοριτσια κ απο μενα αργησα αλλα ξυπνησα χαχαχαχα!!!

το τουνσακι τωρα μαλλον θα κανει την υστεροσκοπηση ε?μακαρι να εινι ολα καλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

κατερινακι,υπομονη και επιμονη,ηταν τυχαιο και μπορει να συμβει στην καθεμια κοπελα,μερα με την μερα θα νιωθεις καλυτερα.εχεις το αγορακι σου και τον αντρουλη σου που σε αγαπανε και να δεις οτι την επομενη φορα θα πανε ολα καλα.και με την φυσικη αποβολη το καλο ειναι οτι δεν χρειαζεται να περιμενεις 2-3 μηνες,μου φαινεται οτι ξεκινας αμεσως τις προσπαθειες.και οπως ειπες ''η φυση προνοει'',αμα δεν σταματουσε τωρα θα στο σταματουσαν οι γιατροι αργοτερα και ειναι ακομη χειροτερο και οδυνηρο.μια γνωστη μου 4,5-5 μηνων τις το πηραν γιατι ειχε προβλημα το εμβρυο.

τελικα την δευτερα θα παω για τοποθετηση (ετσι που το λεω ειναι σαν να κανω τοποθετηση κουφωματων icon10.gificon10.gificon10.gificon10.gif ),σταματαω αυριο και τις ενεσεις,παιρνω μονο χαπια (4 ημερησιως) και αρχιζω τα utrogestan.περιμενω εντολες,και την δευτερα το μεσημερι θα παω.(το πρωι θα βγαλουν τα εμβρυα).

καλημερα κοριτσια!!!!

Κατερινα λυπαμαι πολυ! Μην σε παιρνει απο κατω ομως, την επομενη φορα θα τα καταφερεις, αφου τα καταφερες και εχεις ηδη μωρακι ειναι θεμα χρονου να κανεις και το δευτερο! Παρε αγκαλια το παιδακι σου, πηγαινε το μια βολτα στο παρκο για να ξεχαστεις!

Τουτσακι περιμενουμε νεα σου! Καλη αποτελεσματα ευχομαι!

Εγω εκανα επαναληψη της χοριακης, πηγε : 3.400 (Τετραπλασιαστηκε)

Μακαρι να συνεχισει ετσι!

Χθες πηγα και στον διαβητολογο και ξεκινησα ινσουλινη, απο υπογλυκαιμιες πριν μεινω εγκυος, τωρα απο την πρωτη μερα της κυησης εκανα διβητη κυησης. Ειχε δικιο ο διαβητολογος μου, οτι η υπογλυκαιμια αποτελει προδιαθεση για διαβητη κυησης. Ελπιζω αυτο να ειναι το προβλημα που μου προκαλει τις αποβολες και με την ινσουλινη να λυθει!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

καλημερα κοριτσια

κατερινακι,υπομονη και επιμονη,ηταν τυχαιο και μπορει να συμβει στην καθεμια κοπελα,μερα με την μερα θα νιωθεις καλυτερα.εχεις το αγορακι σου και τον αντρουλη σου που σε αγαπανε και να δεις οτι την επομενη φορα θα πανε ολα καλα.και με την φυσικη αποβολη το καλο ειναι οτι δεν χρειαζεται να περιμενεις 2-3 μηνες,μου φαινεται οτι ξεκινας αμεσως τις προσπαθειες.και οπως ειπες ''η φυση προνοει'',αμα δεν σταματουσε τωρα θα στο σταματουσαν οι γιατροι αργοτερα και ειναι ακομη χειροτερο και οδυνηρο.μια γνωστη μου 4,5-5 μηνων τις το πηραν γιατι ειχε προβλημα το εμβρυο.

τελικα την δευτερα θα παω για τοποθετηση (ετσι που το λεω ειναι σαν να κανω τοποθετηση κουφωματων icon10.gificon10.gificon10.gificon10.gif ),σταματαω αυριο και τις ενεσεις,παιρνω μονο χαπια (4 ημερησιως) και αρχιζω τα utrogestan.περιμενω εντολες,και την δευτερα το μεσημερι θα παω.(το πρωι θα βγαλουν τα εμβρυα).

Αντε με το καλο!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλημέρα κορίτσια!!:P Χριστός ανέστη, χρόνια πολλά και καλά!! Εύχομαι όλες μας να είμαστε υγιείς και ευτυχισμένες και με το καλό να αποκτήσουμε αυτό που επιθυμούμε!!!;)

Μου λείψατε πάρα πολύ!!!:oops:

Κατερίνα και Δήμητρα, λυπάμαι πολύ που ήρθατε εδώ...:( Κλάψτε, θρηνήστε όσο το έχετε ανάγκη και ξανασηκωθείτε πιο δυνατές από ποτέ! Έξι μήνες πριν ήμουν κι εγώ στη θέση σας και το πέρασα πάρα πολύ δύσκολα... Τώρα περιμένω το πρώτο μου μωράκι και είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο!! Να έχετε υπομονή και πίστη και να μη χάσετε ποτέ την ελπίδα. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή τώρα και χρειάζεται χρόνος να κλείσει η πληγή. Όμως θα κλείσει!

Ιπποκαμπάκι μου όλα να πάνε καλά!! Σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Κορίτσια το ίδιο εύχομαι και σε καθεμία σας χωριστά!!

Η cristy και η mama πώς είναι?

Tountsaki ελπίζω να μας βλέπεις!! Λεπτό δε φύγαμε απο δίπλα σου!:rolleyes:

Σας φιλώ όλες!!!!!!!!!!:P

IchNp3.png

Διαφημίσεις

patousitsas ευχαριστουμε για τις ευχες...να'σαι καλα με την οικογενεια σου και σε λιγους μηνες να γινεις η πιο γλυκια και η πιο τρελη μανουλα του κοσμου.....

πως εισαι?εχεις ανακατωσουρες?ποτε ξαναπας στο γιατρο σου?ωχ σε ζαλισα????

ιπποκαμπακι σε λιγες μερες θα'χεις κι εσυ ευχαριστααααα.....θα 'χουμε κι αλλη μανουλα στο καφε μας τελεια!;) κ τι μανουλα διδυμομανουλα.....ναιιιιιιιι.........

Cristy ειναι υπεροχη η χοριακη σου...μπραβο!ολα καλα θα πανε.

μαμα που βρισκεσαι?περιμενουμε νεα σου...φιλακια

1a0fd6e0b8.png

μπραβο κοριτσακια να ξερετε οτι απο εσας περνουμε θαρρος εγω ειμαι εν αναμονη αποτελεσματων των τελευταιων εξετασεων μου κ απο τον επομενο μηνα ελπιζω να βαλω μπροστα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μπραβο κοριτσακια να ξερετε οτι απο εσας περνουμε θαρρος εγω ειμαι εν αναμονη αποτελεσματων των τελευταιων εξετασεων μου κ απο τον επομενο μηνα ελπιζω να βαλω μπροστα

Adnihoraki ποτε θα πας να παρεις το αποτελεσμα?μαζι θα βαλουμε μπροστα......ελα ελα να παιρνουμε φορα.....εγω σημερα αδιαθετησα τελικα μετα απο 50 μερες και ολα καλα!!!!!!!!!!;)

με το Μακη ενταξει σημερα ....???????????μιλατε????????

1a0fd6e0b8.png

μου εκανε κατι κολπα το πρωι αλλα τον εστρωσα χαχαχα!!

μαζι νινακι ελπιζω κ με το τουνσακι αντε να φυγουμε απο εδω μεσα κ να μην ξαναγυρισουμε ποτε!!!εχω απο χθες που κλαιω συνεχεια ακομα κ για τον πιο ηληξθιο λογο δεν ξερω τι μου συμβαινει:confused::confused::confused:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...