Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ρε κορίτσια που είναι η Κατερίνα; Ανησυχώ! :-( Είχε ραντεβού στις 7 με το γιατρό... Ουφ!!!

αναμονη και υπομονη.....για να δουμε.

Μαγδα πετσι και κοκκαλο πρεπει να σου'να το καλοκαιρι...αλλα και τα 51 ειναι πολυ λιγα...!αν να φτασω 51 super θα ειναι...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Να μαι και εγώ στην παρέα σας....

Δυστυχώς...το κύημα δεν αναπτύχθηκε καθόλου. Πάμε για φυσική αποβολή...Δώστε μου χρόνο να το συνειδητοποιήσω και θα τα ξαναπούμε...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Όχι ρε γμτ... Νευρίασα τώρα.. Μα γιατί ρε γμτ..

Κατερίνα μη το βάλεις κάτω.. Θα νικήσουμε!!!!!

Όλες μαζί θα νικήσουμε!!!

Πω πω ... Μου ρχεται να βγω στο μπαλκόνι και να ουρλιάξω από τα νεύρα μου..

Γιατί ρε γμτ.. Αμάν πια!!!

Δυστυχώς...το κύημα δεν αναπτύχθηκε καθόλου. Πάμε για φυσική αποβολή...Δώστε μου χρόνο να το συνειδητοποιήσω και θα τα ξαναπούμε...

λυπαμαι πολυ... παρε οσο χρονο χρειαζεσαι....

οποτε θελησεις κουβεντουλα εμεις ειμαστε εδω.

1a0fd6e0b8.png

Κατερίνα πόσο λυπάμαι.... σε παρακολουθούσα από τις μανούλες Νοεμβρίου(ήλπιζα ότι θα ερχόμουν εγώ εκεί!!!!) και είναι δύσκολο για μένα να πιστέψω πως θα φύγεις τελικά από εκεί για να έρθεις εδώ....

Ότι και να σου πω τώρα δεν πρόκειται να νιώσεις καλύτερα...Απλά δεν υπάρχει άνθρωπος εδώ που να μην σε καταλαβαίνει....

Όπως έχω ξαναπεί όλες εμείς που έχουμε χάσει παιδί όντας ήδη μανούλες έχουμε το προνόμιο να ξεχνιόμαστε με τα άλλα παιδάκια μας, έχουμε όμως και ένα μειονέκτημα: Δεν μπορούμε εύκολα να εκφράσουμε τον πόνο, την θλίψη και την οργή μας....

Προσωπικά καταπίεσα συναισθήματα που έπρεπε να είχα βιώσει λόγω των 2 άλλων παιδιών μου και βίωσα παρατεταμένο και εταιροχρονισμένο το πένθος.....

Να μιλάς σε μας, θα σου κάνει καλό!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια σας χαίρομαι που έχετε κουράγιο για δίαιτες κ γυμναστικές...

Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ούτε εξετάσεις για να δούμε τι έφταιξε...

Δεν θέλω να ξέρω.

Κατερίνα λυπάμαι πολύ... Θυμώνω όταν διαβάζω κ για άλλες μη αίσιες εγκυμοσύνες. Γενικά μου έβγαλε πολύ θυμό ό,τι έζησα. Τι να πω...

Φιλιά.

Δήμητρα:oops:

jmX2p3.png

YUDNp3.png

Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω ΟΛΕΣ σας για το ενδιαφέρον που μου δείξατε και για τη συμπαράστασή σας.Με ξέρετε τόσο λίγο αλλά νιώθω ότι πραγματικά με καταλάβατε(και σας κατάλαβα) ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!

Μου ήταν αδύνατον να κοιμηθώ σήμερα. από τις 3 η ώρα είμαι όρθια και σκέφτομαι..Τι έφταιξε; Έκανα εγώ κάποιο λάθος; ΤΙ;ΤΙ; "Η φύση ξέει και προνοεί", μου λένε όλοι. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ. "Δεν είχε καν σχηματιστεί έμβρυο" και πάλι ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ.

VASDELI πόσο δίκιο έχεις. Έχουμε το φοβερό πλεονέκτημα και κρατάμε στα χέρια μας τα παιδιά μας και όπως είπεs, το μειονέκτημα ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια για "πένθη"...

Πονάω πολύ..Άλλα νιώθω ότι μαζί σας πια, στην παρέα σας θα βοηθηθώ.

σας ευχαριστώ όλες για το κουράγιο που μου δίνετε...

Επεξεργάστηκαν by katerina_s

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω ΟΛΕΣ σας για το ενδιαφέρον που μου δείξατε και για τη συμπαράστασή σας.Με ξέρετε τόσο λίγο αλλά νιώθω ότι πραγματικά με καταλάβατε(και σας κατάλαβα) ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!

Μου ήταν αδύνατον να κοιμηθώ σήμερα. από τις 3 η ώρα είμαι όρθια και σκέφτομαι..Τι έφταιξε; Έκανα εγώ κάποιο λάθος; ΤΙ;ΤΙ; "Η φύση ξέει και προνοεί", μου λένε όλοι. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ. "Δεν είχε καν σχηματιστεί έμβρυο" και πάλι ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ.

VASDELI πόσο δίκιο έχεις. Έχουμε το φοβερό πλεονέκτημα και κρατάμε στα χέρια μας τα παιδιά μας και όπως είπεs, το μειονέκτημα ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια για "πένθη"...

λυπαμαι κουκλα μου απιστευτα!

παρε τον χρονο που σου χρειαζετε να ξερεις οτι σε νιωθουμε εδω απολυτα!

και οντως εχοντας ηδη παιδακια υπαρχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα ομως να θυμασαι οτι στο γιατι δεν υπάρχει απαντηση δυστυχως αλλα υπάρχει το σ'αγαπω απο τον γιο σου και θα υπάρχει παντα ενα αστερι στον ουρανο που θα σε προσεχει!

φιλικα

Μαρία

κοριτσακι μου λυπάμε πολύ...μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου...προσπάθησε να κάνεις πραγματάκια που σε ευχαριστούν και να σκαίφτεσαι οτι έχεις το αγοράκι σου που σε αγαπάει και σε χρειάζεται!!!!

τουντσάκι μου σε σκαίφτομαι σήμερα... ελπίζω να μας φέρεις καλά νεάκια!!! περιμένω να τα ακούσω....;)

Αχ κορίτσια σας χαίρομαι που έχετε κουράγιο για δίαιτες κ γυμναστικές...

Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ούτε εξετάσεις για να δούμε τι έφταιξε...

Δεν θέλω να ξέρω.

Κατερίνα λυπάμαι πολύ... Θυμώνω όταν διαβάζω κ για άλλες μη αίσιες εγκυμοσύνες. Γενικά μου έβγαλε πολύ θυμό ό,τι έζησα. Τι να πω...

Φιλιά.

Δήμητρα όλες εμείς που σκεφτόμαστε δίαιτες είχαμε την ατυχία μας πριν αρκετούς μήνες(προσωπικά πριν 6 μήνες), τώρα το σώμα έχει γυρίσει στα φυσιολογικά και ακούει....Εσύ παλεύεις με τις ορμόνες τρης εγκυμοσύνης, καλή μου....είναι νωρίς για σένα...μην σε απασχολεί τώρα αυτό...

Επίσης έχε υπόψη σου ότι οι γιατροί θεωρούν μέχρι και 2 επανωτές παλίνδρομες τυχαία τα περιστατικά και αν υπάρξει μια τρίτη θεωρούν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα...βέβαια είναι πολύ ψυχοφθόρο να περάσεις αυτή τη διαδικασία 3 φορές για να αρχίσεις να ψάχνεσαι....οι πιο πολλές θέλουν να το διερευνήσουν από την αρχή....Κάτσε να ηρεμήσεις και βλέπεις τι θα κάνεις....

Κατερίνα μου έχεις πμ...σε λίγο

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.

Τουντς ολα θα πανε καλα,ειμαστε ολες μαζι σου...περιμενουμε νεα σου.

Vasdeli,Angela,Mariaefi καλα εισαστε...?

Dimitra κι εμενα στην αρχη μου εβγαλε θυμο που μετατραπηκε σιγα σιγα σε πεισμα...το καλο ειναι οτι ο χρονος που περναει σε βοηθαει να συνειδητοποιησεις καποια πραγματα,μαζευεις τα κομματια σου και προχωρας.

Κατερινα δεν χρειαζονται ευχαριστω γιατι οπως ειπες κι εσυ εμεις που εχουμε περασει το ιδιο σε νιωθουμε...ολες μαζι θα το περασουμε........

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...