Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! Καλή εβδομάδα, καλό και κυρίως τυχερό μήνα:-P!! Τι είναι αυτά βρε κορίτσια με τις fake ιστορίες που διάβασα :confused:? Έχω πάθει σοκ! Πόσο άρρωστος πρέπει να είσαι για να σκαρφίζεσαι τέτοια τραγικά πράγματα:mad:??? Πάντως "ωραίο" παιχνιδάκι έχουν βρει αυτοί οι ανεγκέφαλοι. Τίποτα καλύτερο δεν έχουν να κάνουν:mad:????? Τα έχω πάρει τώρα λέμε!!!!!!!!!!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Καλή εβδομάδα, καλό και κυρίως τυχερό μήνα:-P!! Τι είναι αυτά βρε κορίτσια με τις fake ιστορίες που διάβασα :confused:? Έχω πάθει σοκ! Πόσο άρρωστος πρέπει να είσαι για να σκαρφίζεσαι τέτοια τραγικά πράγματα:mad:??? Πάντως "ωραίο" παιχνιδάκι έχουν βρει αυτοί οι ανεγκέφαλοι. Τίποτα καλύτερο δεν έχουν να κάνουν:mad:????? Τα έχω πάρει τώρα λέμε!!!!!!!!!!

KALHMERA?

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ??ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΜΟΣ?ΕΙΔΑ Κ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ MARTHA ΕΨΑΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ?

Διαφημίσεις

Στις "δύσκολες στιγμές" στο parents τρία θέματα, τα οποία έχουν προς το παρόν κλειδωθεί. Αν μπείτε θα δείτε link που αφορά διαγωνισμό κάποιων ανεγκέφαλων. Γράφονται στο Parents σκαρφίζονται ιστορίες και οι "συμπαίκτες" τους προσπαθούν να τους εντοπίσουν:confused:!!! Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τη λογική όλου αυτού!!!

IchNp3.png

Mα καλα υπάρχουν τετοιοι ανθρωποι που παιζουν με τον πονο των άλλων?!

δεν εχω διαβασει κατι και δεν βρηκα καποιο τετοιο θεμα αλλα οντως ειναι πολυ ασχημο να παιζεις με τον πονο των συνανθρωπων σου και κατα την γνωμη μου ειναι αρρωστο πραγματικα!!

Τα τρία κλειδωμένα που υπάρχουν στις "δύσκολες στιγμές" είναι. Συμφωνώ mariaefi μου, πολύ αρρωστημένο όλο αυτό!!

Εσύ πώς είσαι?

ax πατουσιτσα πολυ θυμωμενη ειμαι μολις τα διαβασα αυτα!!

γκρρ!!!

συνεχιζουν τα πονακια λιγο ερεθισμενο το στηθος και νυσταζω αφορητα αυτη την στιγμη και οσο για την δουλεια καμια διαθεση......

Στις "δύσκολες στιγμές" στο parents τρία θέματα, τα οποία έχουν προς το παρόν κλειδωθεί. Αν μπείτε θα δείτε link που αφορά διαγωνισμό κάποιων ανεγκέφαλων. Γράφονται στο Parents σκαρφίζονται ιστορίες και οι "συμπαίκτες" τους προσπαθούν να τους εντοπίσουν:confused:!!! Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τη λογική όλου αυτού!!!

patousitsa διαβασα συτα που με εστειλες αλλα παλι δεν καταλαβα!!ειναι 2 ονοματα με ιδιες ιστοριες και?ειναι υποπτο αυτο?και ο συντονιστης θα επεμβει οταν το δηλωνεις ή απο μονος του.

Διαφημίσεις

Είδες βρε παιδί μου? Μιλάμε για μεγάλη αρρώστια:mad:!!! Τι να πεις!!!!!!!!!

Θα κάνεις κανένα τεστ? Εγώ έχω αρχίσει να μετράω ανάποδα σαν τους φαντάρους, 6 και σήμερα:tongue:! Να περάσουν κι αυτές οι μέρες....

IchNp3.png

patousitsa διαβασα συτα που με εστειλες αλλα παλι δεν καταλαβα!!ειναι 2 ονοματα με ιδιες ιστοριες και?ειναι υποπτο αυτο?και ο συντονιστης θα επεμβει οταν το δηλωνεις ή απο μονος του.

απο οτι καταλαβα καποια ατομα απο αλλο φορουμ παιζουν ενα παιχνιδι....ποιος θα φαει τελευταιος banned!!

γενικα μια βλακεια και μιση που δειχνει οτι αναμεσα μας υπάρχουν ανωριμοι,αγραμματοι και αξεστοι ανθρωποι!!!!!

ελπιζω να μην τους τυχουν ποτε αυτα που γραφουν γιατι τοτε θα καταλαβουν την σημασια του πονου!!

Είδες βρε παιδί μου? Μιλάμε για μεγάλη αρρώστια:mad:!!! Τι να πεις!!!!!!!!!

Θα κάνεις κανένα τεστ? Εγώ έχω αρχίσει να μετράω ανάποδα σαν τους φαντάρους, 6 και σήμερα:tongue:! Να περάσουν κι αυτές οι μέρες....

5 και σημερα για μενα!!

λεω να κανω ενα την Παρασκευη αλλα ρε γμτ νομιζω οτι θα αδιαθετησω.....και ομολογω οτι εχω κατι νευρα .........ξερεις με τον εαυτο μου

Παραθέτει μία κοπέλα link που σε βγάζει σε ένα άλλο φόρουμ όπου κάποιοι τύποι αποφασίζουν να κάνουν διαγωνισμό και μπαίνουν στο parent με ψευδώνυμα, επινοούν ιστορίες ενώ οι άλλοι θα πρέπει να τους ανακαλύψουν! Τέλοσπάντων δεν κατάλαβα και πολλά ούτε τί νόημα έχει ένας τέτοιος διαγωνισμός. Αυτό που κατάλαβα όσο καιρό είμαι μέλος εδώ είναι ότι κάποιες από τις ιστορίες με αποβολές κλπ. δεν είναι αληθινές. Τώρα γιατί κάποιος αποφασίζει να μπει σε αυτή τη διαδικασία και να πει ψέμματα για τέτοια τραγικά θέματα, δεν ξέρω να σου πω! Απλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές και αρκετά επιφυλακτικές με ό,τι διαβάζουμε.

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...