Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα οχι ρε της ιδιας σιγα μην εκανε αρραβωνα κ γαμο μεσα σε 5 μερες θα την σκοτωνα καλα κοριτσι τετοιο γελιο με τον γαμπρο που ριξαμε δεν εχει ξαναγινει το γραψαμε κ σε βιντεο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

χαχαχαχαχα οχι ρε της ιδιας σιγα μην εκανε αρραβωνα κ γαμο μεσα σε 5 μερες θα την σκοτωνα καλα κοριτσι τετοιο γελιο με τον γαμπρο που ριξαμε δεν εχει ξαναγινει το γραψαμε κ σε βιντεο

τον Σερβετά αρραβωνιάστηκε; Εγώ πάντως με αυτόν γελάω πολύ!! :)

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ!!

ναι να ξεκουραστω!!

κοριτσια αναπαρασταση του γαμπρου προς τον πατεραμου

κυριε κωστα δεν σε λεω μπαμπα γιατι δεν ξερω ακομα αν θα την δωσεις!!

μου δινεις το χερι της κορη σου?

ο πατερας μου(που τα ειχε τσουξει κ λιγακι)

το ενα η και τα δυο!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

γαμπρος κ τα δυο

..............σιωπη..............σου την δινω

αρχιζουν τα καλοριζικα πεταγονται τα αδερφια μου οι αντρες του σπιτιου απο εμας την ζητησες?εμεις κανουμε κουμαντο εδω μεσα!!!!κοριτσια την ζηταγε απο ολλους εναν εναν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

γαμπρος κ τα δυο

αρχιζουν τα καλοριζικα πεταγονται τα αδερφια μου οι αντρες του σπιτιου απο εμας την ζητησες?εμεις κανουμε κουμαντο εδω μεσα!!!!κοριτσια την ζηταγε απο ολλους εναν εναν

χαχαχαχα!!!!!!!

πολυ γελιο!!!!!!

εμενα παλι ο αντρας μου δενμε ζητησε!!!με πηρε με το ετσι θελω!!!!!χαχα!!!!!

κρητικος φυσικα μην ξεχνιομαστε!!

γαμπρος κ τα δυο

χαχαχαχα..........

να ζησουν τα παιδια και σε σας χαρες ευχομαι.....

το φορεμα ειναι γαι το γαμο εε??

φιλια στο Μακη!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

εγώ ξεκίνησα από χθες πάλι δίαιτα. Έκανα και το διάδρομό μου.. Αλλά μου είπαν ότι μετά την υστεροσκόπηση θα είμαι πρησμένη, (τι πρωτότυτπο) οπότε τη ζυγαριά λέω να τη βάλω στο πατάρι και να την ξανακατεβάσω τον Ιούνιο πάλι... :cool:

και τι καλα που θα κανεις.......

κι εγω πρεπει να την ξεφορτωθω αλλα ειμαι δεμενη με ξερεις τωρα πια.......!:eek:

1a0fd6e0b8.png

ναι για τον γαμο αντε να τελειωσει κ αυτο!!!

ρε κοριτσια το ενα απο τα 3 δειγματα που μου πηραν βγηκε κιολας πως γινεται αυτο αφου ηταν ολο αργιες τωρα ασε που με χτυπησε εγκεφαλικο 320 ευρω μονο το ενα τα νευρα μου μου ειπε να παω το απογευμα να το παρω αλλα δεν μπορω να ανεβω σημερα να το παρω μαλλον αυριο ειναι κ μακρια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ναι για τον γαμο αντε να τελειωσει κ αυτο!!!

ρε κοριτσια το ενα απο τα 3 δειγματα που μου πηραν βγηκε κιολας πως γινεται αυτο αφου ηταν ολο αργιες τωρα ασε που με χτυπησε εγκεφαλικο 320 ευρω μονο το ενα τα νευρα μου μου ειπε να παω το απογευμα να το παρω αλλα δεν μπορω να ανεβω σημερα να το παρω μαλλον αυριο ειναι κ μακρια

αυτα βρε δουλευουν !!!!!!!!!!

στον καρυοτυπο μονο μου σκοτισαν να μην πω τι!!!!10 μερες πανω απο την ημερομηνια που μου ειχαν δωσει τεσπα!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...