Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Οπωσδήποτε επίσκεψη σε εξειδικευμένο ανδρολογο. Δεν ξεπερνιούνται όλα με τις μεθόδους τους!! 
      ανάλογη εμπειρία με πρόβλημα στο σπερμα είχαμε γιαυτο στο λέω!! 

από ανδρολόγος ξεκινήσαμε και αφού δοκιμάσαμε αγωγές διάφορες μασ παρέπεμψε σε εξωσωματική!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εννοείται αυτό....

Ένα θα σου πω...έχω πάρει την θέση της στην λίστα της fotinip...Ελπίζω να κολλήσω σύντομα...

Επεξεργάστηκαν by vasdeli

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Καταρχήν έχω και εγώ συγκλονιστεί με την ιστορία του μικρού Παναγιωτάκη. Την παρακολουθούσα σιωπηρά εδώ και καιρό. Δεν μπορώ να βγάλω αυτή την οικογένεια από το μυαλό μου όλες αυτές της μέρες...Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του και ας δώσει κουράγιο σε αυτούς τους γονείς....

ΚΑΤΕΡΙΝΑ δεν θελω να σε πανικοβαλω εχω χασει 2 μωρακια και τα 2 ηταν περιπου 15-20 μερες χαμενα δεν ειχα αιμοραγια σε κανενα στο πρωτο μονο ελαχιστες σταγονες αλλα σε εσενα θα το εβλεπε ο γιατρος σου στο τριτο που ειχα ελαχιστο πηρα τα χαπια που πηρε και εσυ και τωρα σου γραφω και τον εχω αγκαλιτσα

Αυτό φοβάμαι και εγώ. ότι είναι νεκρό εδώ και μέρες. Άλλωστε το βρήκε πολύ μικρό ο γιατρός. Εξακολουθώ να έχω αιμοραγία(καφέ αίμα) και φυσικά χαπακώνομαι. Το απόγευμα θα ξεκαθαρίσουν όλα!!

Κατερινιώ συμφωνώ με τη vasdeli.. Κακώς είσαι εδώ! Να φύγεις...Να πας αλλού!!

Μ΄έκανες και γέλασα! Να΄σαι καλά! Εύχομαι να φύγω...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες!!

Χριστός ΑΝέστη! Χρόνια πολλά!

Εγώ εδώ στο γραφείο.. Μόνη.. Όλοι από το τμήμα μου έχουν άδεια. Αύριο θα κάνω την υστεροσκόπηση και μετά έχω εγώ άδεια ως την Παρασκευή..

tounts ναι, σήμερα στις 7! Έχω καφέ αίμα...

Τι είναι η υστεροσκόπηση;(Συγνώμη που ρωτάω, είμαι μάλλον άσχετη...)

το καφέ δε νομίζω να είναι ανησυχητικό. Δεν ξέρω κιόλας, αλλά ίσως έχεις κάποιο αιμάτωμα.. (Μια φίλη μου είχε αιμάτωμα και μάλιστα μέσα στο σάκο και έχει τώρα ένα υπέροχο κοριτσάκι!)

Ας περιμένουμε μέχρι τις 7 λοιπόν!

Η υστεροσκόπηση είναι είτε διαγνωστική, είτε επεμβατική. ΜΠαίνουν μέσα στη μήτρα και βλέπουν με καμερούλα το εσωτερικό (διαγνωστική) και αν χρειαστεί, αφαιρούν πολύποδες, συμφύσεις κ.λ.π. (επεμβατική). Εγώ θα κάνω επεμβατική με ολική νάρκωση γιατί βρέθηκε ένας πολύποδας.. Αλλά ανυπομονώ να δούμε και πώς είναι το σχήμα της μήτρας γιατί στη σαλπιγγογραφία φαινόταν να έχει κάτι εσοχές..

το καφέ δε νομίζω να είναι ανησυχητικό. Δεν ξέρω κιόλας, αλλά ίσως έχεις κάποιο αιμάτωμα.. (Μια φίλη μου είχε αιμάτωμα και μάλιστα μέσα στο σάκο και έχει τώρα ένα υπέροχο κοριτσάκι!)

Ας περιμένουμε μέχρι τις 7 λοιπόν!

Η υστεροσκόπηση είναι είτε διαγνωστική, είτε επεμβατική. ΜΠαίνουν μέσα στη μήτρα και βλέπουν με καμερούλα το εσωτερικό (διαγνωστική) και αν χρειαστεί, αφαιρούν πολύποδες, συμφύσεις κ.λ.π. (επεμβατική). Εγώ θα κάνω επεμβατική με ολική νάρκωση γιατί βρέθηκε ένας πολύποδας.. Αλλά ανυπομονώ να δούμε και πώς είναι το σχήμα της μήτρας γιατί στη σαλπιγγογραφία φαινόταν να έχει κάτι εσοχές..

Σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!:-P Όσο για μένα, τι να πώ. Δεν θέλω να σας κουράζω..Θα δούμε το απόγευμα..

cEyXp3.png

q61sp3.png

Σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!:-P Όσο για μένα, τι να πώ. Δεν θέλω να σας κουράζω..Θα δούμε το απόγευμα..

Όχι δεν μας κουράζεις!! .. μη κοιτάς που θέλουμε να φύγεις!!! ... ;)

Διαφημίσεις

καλημερα.τσι κανουν τα κοριτσια?.

χριστος ανεστη.

σας αναψα ενα κερακι στον αγ.σπυριδωνα και ευχομαι να κανει το θαυμα του.αυριο θα παω παλι στην γιατρο για την τελευταια φαρμακευτικη εντολη.(ετσι νομιζω τουλαχιστον)

κατερινακι σου ευχομαι καλα νεα απο τον γιατρο σου.

tount καλη επιτυχια για αυριο και μην φοβασαι,θα κοιμηθεις και δεν θα καταλαβεις τιποτα.

καλημερα.τσι κανουν τα κοριτσια?.

χριστος ανεστη.

σας αναψα ενα κερακι στον αγ.σπυριδωνα και ευχομαι να κανει το θαυμα του.αυριο θα παω παλι στην γιατρο για την τελευταια φαρμακευτικη εντολη.(ετσι νομιζω τουλαχιστον)

κατερινακι σου ευχομαι καλα νεα απο τον γιατρο σου.

tount καλη επιτυχια για αυριο και μην φοβασαι,θα κοιμηθεις και δεν θα καταλαβεις τιποτα.

Να σαι καλά! Ας κάνει το θαύμα του για όλες μας... (Μου θύμισες ένα τραγουδάκι που μου αρέσει.. Αυτό που λέει: "Στον άγιο Σπυρίδωνα ένα δειλινό....." :D )

Μου είπαν να πάω από τις 7:30 το πρωί ενώ η υστεροσκόπηση θα γίνει στις 11.. Να μου κάνουν, λέει, προεγχειρητικό έλεγχο... Ούτε καφέ δεν θα πιω δηλαδή.. Οπότε θα κοιμηθώ σαν πουλάκι! ;)

καλημερα και χρονια Πολλα!

εχω συγκλονιστει με τον Παναγιωτακη ενας αγγελος διπλα στους αγγελους .............

δεν εχω λογια........

ιπποκαμπακι μου σου ευχομαι να ηταν η τελευταια φορα που εκανες Πασχα με τον αντρα σου μονο και την επομενη φορα να εισαι με τα καροτσια στην Κερκυρα!

Τουντς μου σε θελω δυνατη ΟΛΑ θα πανε καλα!!

καλημέρα σε όλες!!

Χριστός ΑΝέστη! Χρόνια πολλά!

Εγώ εδώ στο γραφείο.. Μόνη.. Όλοι από το τμήμα μου έχουν άδεια. Αύριο θα κάνω την υστεροσκόπηση και μετά έχω εγώ άδεια ως την Παρασκευή..

Καλημέρα! Θα περάσει και αυτό tounts....Θα γίνει και η υστεροσκόπηση και θα βρεθείς ένα βήμα πιο μπροστά στον στόχο σου!;)

Όσο για μένα, τι να πώ. Δεν θέλω να σας κουράζω..Θα δούμε το απόγευμα..

Κατερίνα, περιμένουμε το απόγευμα τα νέα σου και εύχομαι να μας πεις τα ευχάριστα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα και χρονια Πολλα!

εχω συγκλονιστει με τον Παναγιωτακη ενας αγγελος διπλα στους αγγελους .............

δεν εχω λογια........

ιπποκαμπακι μου σου ευχομαι να ηταν η τελευταια φορα που εκανες Πασχα με τον αντρα σου μονο και την επομενη φορα να εισαι με τα καροτσια στην Κερκυρα!

Τουντς μου σε θελω δυνατη ΟΛΑ θα πανε καλα!!

Δε νομίζω ότι μπορούμε να συλλάβουμε τον πόνο των γονιών του Παναγιωτάκη, όσα και να έχουμε περάσει.. Κάτι τέτοιες στιγμές, εύχομαι να υπήρχε ένας τρόπος να μοιραζόταν κάπως σε όλους μας..

Πόσο μικρή είναι μια αποβολή τελικά.. όσο για την υστεροσκόπηση.. σχεδόν αόρατη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...