Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Elli88 είπε:

Ε ναι τόσα περιμέναμε άλλες 20 μέρες θα περιμένουμε … υγεία μας πάνω από όλα 

Άσε που μου είπε τα κατεψυγμένα είναι καλύτερα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προχωρήσει εγκυμοσύνη 

Θα ηρεμήσει ο οργανισμός σου. Θα πας να κάνεις εξετάσεις να δεις αν οι ορμόνες σου είναι σε ισορροπία και τότε θα κάνεις εμβρυομεταφορα. Αν δεις ότι ακόμα είναι ψηλά το σπρώχνεις ένα μήνα μετά. 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αγαπημένες μου cyber φιλενάδες, που μόνο εικονικές δεν είστε, καθώς τα συναισθήματα που έχουμε ανταλλάξει εδώ μέσα είναι πέρα ως πέρα αληθινά. Χάθηκα για λίγες μέρες προσπαθώντας να στριμώξω όλες τις εκκρεμότητες ώστε να μου μείνει επιτέλους χρόνος με τους αγαπημένους μου.

Δυστυχώς είδα νέες αφίξεις.

Dimitra78 κουράγιο κορίτσι μου και υπομονή. Τα λόγια είναι λίγα και φτωχά. Τι να πω……..

Katerina_S, ελπίζω ήδη να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα και αυτή να ήταν μια σύντομη παρένθεση άγχους και στεναχώριας στην εγκυμοσύνη σου, και η μοναδική. Περιμένουμε τα νέα σου.

Λυπάμαι που δεν πρόλαβα να χαιρετίσω όσες ήδη φύγατε, το κάνω έστω και καθυστερημένα. Να περάσετε καλά, να γυρίσετε ανανεωμένες σωματικά και ψυχικά, με γεμάτες μπαταρίες, καθεμία έτοιμη για τον στόχο της.

Στις εγκύους μας, mama4, patousitsas και Christy μας, εύχομαι ολόψυχα γλυκούς και ανέφελους μήνες αναμονής μέχρι να κρατήσουν το θαυματάκι τους αγκαλίτσα. Κορίτσια φέρατε έναν αέρα ανανέωσης στο καφέ μας, να πάρουμε όλες λίγο τα πάνω μας!!!!!!

Σήμερα δεν μου βγαίνει να κάνω χιούμορ. Σήμερα μια συγκεκριμένη μανούλα κλαίει. Ας πάρουμε από τη δύναμή της και ας πιστέψουμε στο θαύμα!!!

Με πολλές αναστάσιμες ευχές, Καλό Πάσχα!!!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Το τραγούδι αυτό του Στάθη Δρογώση θα μου θυμίζει πάντα την μπουμπού που έχασα....

το ξέρω κοπέλα μου....εκφράζει και τα δικά μου αισθήματα γι΄αυτό το

έβαλα στο κιν.......

Κορίτσια ,

ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν το θέμα μου είναι εκτός ..θέματος αλλά πραγματικά δεν ξέρω που να απευθυνθώ .

Μετά απο πολλές , άσχημες και επίπονες προσπάθειες , επέλεξα μετά απο προτοπή φίλων να πάω στο Ινστιτούτο Γονιμότητας στην Πλατείας Μαβίλης που είναι διευθυντής ο Δημήτρης Λουτράδης , Καθηγητής στο Παν.Αθηνών , απο όσο γνωρίζω, τον είχε καμμία απο εσάς γιατρό? γνωριζετε μήπως απο φίλες σας πληροφορίες

σας ευχαριστώ και καλό πάσχα

Κορίτσια ,

ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν το θέμα μου είναι εκτός ..θέματος αλλά πραγματικά δεν ξέρω που να απευθυνθώ .

Μετά απο πολλές , άσχημες και επίπονες προσπάθειες , επέλεξα μετά απο προτοπή φίλων να πάω στο Ινστιτούτο Γονιμότητας στην Πλατείας Μαβίλης που είναι διευθυντής ο Δημήτρης Λουτράδης , Καθηγητής στο Παν.Αθηνών , απο όσο γνωρίζω, τον είχε καμμία απο εσάς γιατρό? γνωριζετε μήπως απο φίλες σας πληροφορίες

σας ευχαριστώ και καλό πάσχα

Καλησπέρα! Ξέρω πολλά για τον συγκεκριμένο γιατρό.Αν θέλεις να με ρωτήσεις κάτι στείλε μου πμ.

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια

καλη ανασταση σε ολες κ ολους!!!

εγω σημερα δεν ειμαι κ στα πολυ καλα μου

σημερα ειναι η μερα που μου ειχε δωσει ο γιατρος σαν πιθανη ημερομηνια τοκετου του πρωτου μωρου που εχασα 2 απριλιου κ οπως καταλαβαινετε δεν εχω διαθεση για τιποτα

ειμαι κ λιγο θυμωμενη με τον αντρα μου που δεν θελει να κανουμε ανασταση στους δικους μου αλλα στο χωριο του

κοριτσια αληθεια σας λεω δεν θελω να παω ολλες οι κοτσομπολες θα κοιτανε κ θα αναρωτιουνται γιατι δεν εχω ακομα παιδι μπορει να μην σκεφτομαι σωστα αλλα σιγουρα ετσι ειναι

μαλλον θα κατσω στην πεθερα μου κ θα πανε μονοι τους να κατσω να ετοιμασω τραπεζι εγω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλησπέρα! Ξέρω πολλά για τον συγκεκριμένο γιατρό.Αν θέλεις να με ρωτήσεις κάτι στείλε μου πμ.

Καλα, εσύ εγκυούλα και μπαίνεις εδώ;;;;;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλησπερα κοριτσια

σημερα ειναι η μερα που μου ειχε δωσει ο γιατρος σαν πιθανη ημερομηνια τοκετου του πρωτου μωρου που εχασα 2 απριλιου κ οπως καταλαβαινετε δεν εχω διαθεση για τιποτα

ειμαι κ λιγο θυμωμενη με τον αντρα μου που δεν θελει να κανουμε ανασταση στους δικους μου αλλα στο χωριο του

κοριτσια αληθεια σας λεω δεν θελω να παω ολλες οι κοτσομπολες θα κοιτανε κ θα αναρωτιουνται γιατι δεν εχω ακομα παιδι μπορει να μην σκεφτομαι σωστα αλλα σιγουρα ετσι ειναι

μαλλον θα κατσω στην πεθερα μου κ θα πανε μονοι τους να κατσω να ετοιμασω τραπεζι εγω

Και αυτό θα περάσει.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλησπερα κοριτσια

σε καταλαβαίνω απόλυτα γ' αυτό και εγώ ακόμα αποφεύγω να βγαίνω πολύ έξω....όσο για την μέρα υπομονή αύριο έρχεται μία καινούρια!!!!

vasdeli οπως το πες κ αυτο θα περασει!!!!!

σιγουρα μας περιμενουν καλητερες μερες σε ολες μας

αντζελα μπορει να ειμαι λιγο αδικη με τον αντρα μου αλλα περα απο τους δικους μου δεν εχω διαθεση να βλεπω κανεναν αλον μονο οταν ειμαι μαζι τους νιωθω καλα!

δεν μπορω ομως να στερω κ καποια πραγματα τον αντρα μου γιαυτο κανω υπομονη

για να ειμαι καλα εγω πρεπει να ειναι κ αυτος κανω λοιπον

υπομονη!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...