Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

με τις πιθανότητες πας και εδώ. Με αυτά τα φάρμακα που τα παίρνουμε και σε φυσιολογική εγκυμοσύνη πέρα των ciclacur, έχουμε κάνει άπειρες γυναίκες γερά μωρά. 

Το κακό βρίσκεται ακόμα και στον κύβο λαχανικών. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνιμα με τον φόβο. Κοιτάμε και τα φάρμακα που μας δίνουν πόσο συμφωνούμε με όλο αυτό και προχωράμε. δεν πάμε σαν τα πρόβατα. ένας από τους λόγους που άλλαξα γιατρό ήταν αυτός. ήθελε να μου δώσει συν άλλη μια χούφτα φάρμακα. 

αλλά υπάρχει εξέλιξη οπότε δεν πιστεύω ότι τα φάρμακα τα τωρινά της εξωσωματικής είναι το ίδιο με του τότε. 

οπότε, το ότι έπαθα υπερδιέργση και μπήκε νοσοκομείο, πρώτον, δεν μπορείς να ξέρεις από ποια φάρμακα το έπαθε το μωράκι της αυτό (αν έχει κάνει γονιδιακό έλεγχο και είναι σίγουρο από φάμρακα) αν το έπαθε με τα φάρμακα της υποστήριξης ή με τα φάρμακα που πήρε στην νοσηλεία της

δεύτερον, ευθύνη για τα φάρμακα που πήρε στην νοσηλεία της, φαντάζομαι ότι την παρακολουθούσε και γενικός χειρούργος, έχουν εκείνοι ευθύνη γιατί ήξεραν ότι είναι έγκυος.  άρα τ φάρμακα που της έδωσαν δεν έπρεπε να δωθουν σε εγκυμονούσα. 

Κορίτσια συγνώμη, έπαθε κάποια κοπέλα από εδώ μέσα κάτι??? Δεν κατάλαβα για ποια συζητατε

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μπραβο κριστυ,που θα παει σιγα-σιγα θα ανεβει.αντε και 3η εγκυος,ελπιζω μεχρι την τριτη που θα συνδεθω να υπαρχει και αλλη εγκυος.

καλο πασχα καλη ανασταση,φευγω.ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΟΥ'ΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα μακρινες και αγνωστες φιλεναδες μου!!!(ασε που τοσο καιρο ειναι σαν να σας ξερω χρονια,και εχω βγαλει καποια εικονα εξωτερικη για την καθεμια σας,αν επεσα μεσα βεβαια)

θα αναψω για ολες μας ενα κερακι στον αγ.σπυριδωνα,κανει θαυματα λενε!!!μουτς,μουτς!!!

μπραβο κριστυ,που θα παει σιγα-σιγα θα ανεβει.αντε και 3η εγκυος,ελπιζω μεχρι την τριτη που θα συνδεθω να υπαρχει και αλλη εγκυος.

φιλακια πολλα μακρινες και αγνωστες φιλεναδες μου!!!(ασε που τοσο καιρο ειναι σαν να σας ξερω χρονια,και εχω βγαλει καποια εικονα εξωτερικη για την καθεμια σας,αν επεσα μεσα βεβαια)

θα αναψω για ολες μας ενα κερακι στον αγ.σπυριδωνα,κανει θαυματα λενε!!!μουτς,μουτς!!!

στο καλό ιπποκαμπάκι!!! Να περάσεις τέλεια!!!!!

Κι αν θέλεις να με φαντάζεσαι λίγο πιο ψηλή απ ό,τι είμαι εντάξει; Φαντασία είναι αυτή γιατί να την περορίσουμε ;)

στο καλό ιπποκαμπάκι!!! Να περάσεις τέλεια!!!!!

Κι αν θέλεις να με φαντάζεσαι λίγο πιο ψηλή απ ό,τι είμαι εντάξει; Φαντασία είναι αυτή γιατί να την περορίσουμε ;)

οσο γουσταρεις,σε εχω βαλει και γυαλια,πειραζει?icon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gif

Διαφημίσεις

Καλά να περάσεις ιπποκαμπάκι!

Καλή Ανάσταση....Φόρτισε τις μπαταρίες σου....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κοριτσαρες μου σας εγκατελειψα σημερα αλλα ηταν για καλο σκοπο.......πηγα στο πατρικο μου(δεν εχω ιντερνετ εκει)και βαψαμε τα αυγα.

Κριστη μπραβο,συγχαρητηρια σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να βιωσεις επιτελους την ευτυχια που τοσο σου αξιζει...!!!!!!!!!!:P

τουντς δεν μπορω να καταλαβω τι κανεις!!!!!!!!!!μηπως εχεις βαλει καμερα στο σπιτι μου.....??????μολις ειπες για το λαδι και το λαδοψωμο αρχισα να σε υποπτευομαι χαχαχαχαχαχα!!!!!!!σε επιασα???????

και τι ειναι αυτο το οχι στο Νικακι ...........(για το σοκολατενιο αυγο)

επειδη μου'χει ανοιξει λιγο η ορεξηηηηηηηη.......?????

θελω κι εγω αυγουλακι............:(

Ιπποκαμπακι να περασεις υπεεεροοοοοοοοοοχαααααααααααααα και οταν επιστρεψεις θελω σε παρακαλω να να μου πεις πως με εχεις φανταστει!!!!!!!!!!! χαχαχα θα πεσει γελιο.........

Αdnihor αν ειχα κανει εγω βιοψια μ'αυτο τον τροπο ακομα θα γκρινιαζα...μπραβο σου εισαι σκληρο καρυδι...........

1a0fd6e0b8.png

εχω κατι πονακια χαμηλα...περιμενω απο μερα σε μερα να αδιαθετησω και μαλλον αυτα ειναι τα προεόρτια απ'οτι καταλαβαινω!κι ο γιατρος μου ειπε να περιμενω στις 50 μερες περιπου την περιοδο οποτε καλα παμε θελω να ελπιζω:rolleyes:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

vasdeli μου συγνώμη που έφυγα... Πήγα κομμωτηριο :-) Τα έκοψα λίγο να φουντώσουν....

Νικάκι, τα πονάκια δεν είναι από την περίοδο... Από το πολύ φαγητό είναι!! :wink:

Άντε φάε και σοκολατένιο αυγό να δω τι θα καταλάβεις... :-)

Καλημέρα κορίτσια,

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Ευχομαι να βρουμε την δικία μας Ανάσταση!!!!!!!!!!!

Φευγω πάω στο χωριο, θα σας σκέφτομαι, καλά να περάσετε!!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Ευχομαι να βρουμε την δικία μας Ανάσταση!!!!!!!!!!!

Φευγω πάω στο χωριο, θα σας σκέφτομαι, καλά να περάσετε!!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή Ανάσταση και καλά να περάσετε!!!!!

να γεμίσετε τις μπαταρίες σας!!!!

vasdeli μου συγνώμη που έφυγα... Πήγα κομμωτηριο :-) Τα έκοψα λίγο να φουντώσουν....

Νικάκι, τα πονάκια δεν είναι από την περίοδο... Από το πολύ φαγητό είναι!! :wink:

Άντε φάε και σοκολατένιο αυγό να δω τι θα καταλάβεις... :-)

χαχαχαχα.........λες εε??φοβαμαι πως εχεις δικιο...δυστυχως!!!!!!!!!!!!!!

μα τι καλη που εισαι,σ'ευχαριστω για το αυγο...θα το φυλαξω για την Κυριακη!.....αν δεν εχω σκασει μεχρι τοτε...!ενταξει σημερα δεν εχω κ πολλες επιλογες φαγητου οποτε για να δουμε.......

μεγια το μαλλι...εγιναν οπως τα ηθελες?

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...