Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

με τις πιθανότητες πας και εδώ. Με αυτά τα φάρμακα που τα παίρνουμε και σε φυσιολογική εγκυμοσύνη πέρα των ciclacur, έχουμε κάνει άπειρες γυναίκες γερά μωρά. 

Το κακό βρίσκεται ακόμα και στον κύβο λαχανικών. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνιμα με τον φόβο. Κοιτάμε και τα φάρμακα που μας δίνουν πόσο συμφωνούμε με όλο αυτό και προχωράμε. δεν πάμε σαν τα πρόβατα. ένας από τους λόγους που άλλαξα γιατρό ήταν αυτός. ήθελε να μου δώσει συν άλλη μια χούφτα φάρμακα. 

αλλά υπάρχει εξέλιξη οπότε δεν πιστεύω ότι τα φάρμακα τα τωρινά της εξωσωματικής είναι το ίδιο με του τότε. 

οπότε, το ότι έπαθα υπερδιέργση και μπήκε νοσοκομείο, πρώτον, δεν μπορείς να ξέρεις από ποια φάρμακα το έπαθε το μωράκι της αυτό (αν έχει κάνει γονιδιακό έλεγχο και είναι σίγουρο από φάμρακα) αν το έπαθε με τα φάρμακα της υποστήριξης ή με τα φάρμακα που πήρε στην νοσηλεία της

δεύτερον, ευθύνη για τα φάρμακα που πήρε στην νοσηλεία της, φαντάζομαι ότι την παρακολουθούσε και γενικός χειρούργος, έχουν εκείνοι ευθύνη γιατί ήξεραν ότι είναι έγκυος.  άρα τ φάρμακα που της έδωσαν δεν έπρεπε να δωθουν σε εγκυμονούσα. 

Κορίτσια συγνώμη, έπαθε κάποια κοπέλα από εδώ μέσα κάτι??? Δεν κατάλαβα για ποια συζητατε

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κοριτσια τι κανετε?εγω εκανα τη βιοψια αλλα χωρις μεθη με πονεσε αρκετα

κριστη μου μπραβο ειδες το σπορακθι σου παλευει να εισαι ηρεμη κ ολα καλα θα πανε

που την εκανες και δεν σε ναρκωσαν εστω λιγο?Καλα αποτελεσματα ευχομαι!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?εγω εκανα τη βιοψια αλλα χωρις μεθη με πονεσε αρκετα

κριστη μου μπραβο ειδες το σπορακθι σου παλευει να εισαι ηρεμη κ ολα καλα θα πανε

Χωρίς μέθη; Έλεος!! :mad: .. Πονάς ακόμα;

κριστη μου ευχαριστω

ναι μου εκανε τοπικη επανω στην μητρα ενω ειχαμε πει μεθη αλλα τελικα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται γιατι ειναι πολυ φασαρια για το τιποτα καλητερα που δεν μου εκανε παντως γιατι θα ημουν σαν ζαβλακομενο τωρα ειμαι στην μαμα μου στο μαγαζι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

christy μου τι ωραια νέα είναι αυτά!!!!!!!!!

Να περάσεις καλα το Πασχα και ξεκούραστα!!!!!!!!!!!!

TOUTSΑΚΙ έχθές ήταν να κάνεις την εξέταση ή την άλλη Τετάρτη???

Katerina προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι να μεινεις ακίνητη στο κρεβάτι μόνο στο μπάνιο να πηγαίνεις και να παίρνεις τα χάπια σου, ευχομαι να βιαστηκες να ερθεις σε αυτό το φορουμ και όλα να πάνε καλά!!!!!

Μαριαεφάκι μου μην μου στεναχωριέσαι ξερω οτι είναι δύσκολο γιατι και εγω όταν αδιαθετω ετσι είμαι αλλα τωρα με τις γιορτες δεν θα καταλλάβεις πως περασε ο καιρός!!!!!!!!!!!!

Μάκη τι κάνεις???? Το προσέχεις το κορίτσι μας????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

μαγδα ευτηχως που ηταν μαζι μου σημερα κ μου εδινε θαρρος γιατι αν περιμενα απο τον αντρεα!!!!!γελαγε με τον γιατρο οση ωρα επερνε το δειγμα με λεγανε κακομαθημενη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

τουντς πονακια εχω εκεινη την στιγμη πονουσα πολυ σαν την σαλπιγγογραφια

μμμμμ! Κατάλαβα.. :( Πρόσφατη την έχω τη ρημάδα..

TOUTSΑΚΙ έχθές ήταν να κάνεις την εξέταση ή την άλλη Τετάρτη????

την άλλη στις 7/4.. Κατά τις 11 το πρωί..

Διαφημίσεις

Αντρες τι περιμένεις!!!!!!! ΧΙΧΙΧΙ

Μονο να σκεφτεσε οτι αυτός ο πόνος ήταν για καλό σκοπό!!!!!!!!!!!

Ο μόνος πόνος για καλό σκοπό που ξέρω είναι της γέννας και άλλος ένας... όταν βάζεις σκουλαρίκια! :D

Όλα τ'άλλα, προσωπικά τα βλέπω ως βάσανα! .. :rolleyes:

ΤΟΥΤΣ ξεχασα να σου απαντησω........ Κινέζικο με κοροιδευεί ο αντρας μου γιατί όλο κάτι παθένω!!!!!!!!

Και εγώ του λέω ότι με πήρε χωρίς εγγύηση!!!!!!! ΧΙΧΙΧΙ

αααααα!!! έτσι εξηγείται :rolleyes:

Εδώ που τα λέμε.. Δεν έχει κι άδικο ο άνθρωπος... :mrgreen: χαχ χαχαχα

Μη βαράς καλέ... Άγιες μέρες έχουμε... Μη .. ωχ.. @!%&*%@#!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...