Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 hours ago, Xristina96 said:

ααα άρα να μην πάρω αυτά τα πακέτα που είναι του πανακρίβου. 

να πάρω αυτά τα συστατικά ξεχωριστά και να πίνουμε τα ίδια; επειδή δεν είμαι καλή με τα φάρμακα μπορώ να τα πάρω όλα ταυτόχρονα; πέρα από το σίδερο; δηλαδή όλα σε μια χούφτα; η το ένα αναιρεί το άλλο όπως γίνετε με το σίδερο; 

επίσης επίσης, τι ποσότητα να παίρνουμε ;; πόσα mg το καθένα; ή να συμβουλευτώ γιατρό για αυτό; 

μην γελάσεις... βασιλικό πολτό πόσο; δεν καταλαβαίνω πως το παίρνουμε αυτό. 

Κορίτσι μου αν θέλεις δες και το ebook it starts with the egg, υπάρχει ολόκληρο κεφάλαιο που αναφέρεται στον ανδρικό παράγοντα και τι μπορει να βοηθήσει 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ολα θα πάνε καλά Christy, θα δεις μόνο μην μου στεναχωριέσαι, ο Θεός είναι μεγάλος!!!!!!!!!!! Αχ κοπέλα μου σου στέλνω μια αγκαλίτσα (((())))!!!! και ευχομαι όλα να πάνε καλά!! Οταν είμουν μικρούλα και φοβόμουν έλεγα μια προσευχη πες την στο σποράκι σου

"Πεφτω κάνω τον Σταυρό μου και Αγγελο έχω στο πλευρό μου

δουλος του Θεου λογίομαι και κανέναν δεν φοβάμαι!!!!!!!!!!!!

Με συγκινησες βρε μαγδα με την προσευχουλα σου!!!

Την λεω απο το πρωι που περιμενω τα αποτελεσματα της χοριακης!

Μακαρι το φετινο Πασχα να ειναι το τελευταιο που παιναμε με αδεια αγκαλια!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες σας. Είμαι σε αναμονή και αυτό με σκοτώνει. δεν ξέρω. Να αισιοδοξώ ή το θέμα έχει τελειώσει;;; Όταν είδα το σάκο ανακουφίστηκα. Όταν μου είπε ότι είναι 2 εβδομάδες μικρότερος...έβαλα τα κλάματα..Δεν το χωράει το μυαλό μου. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήμουν ΤΕΛΕΙΑ. Και τώρα…ανατροπή.

cEyXp3.png

q61sp3.png

Με συγκινησες βρε μαγδα με την προσευχουλα σου!!!

Την λεω απο το πρωι που περιμενω τα αποτελεσματα της χοριακης!

Μακαρι το φετινο Πασχα να ειναι το τελευταιο που παιναμε με αδεια αγκαλια!!!

τι ώρα τα περιμένουμε; Αγωνιώ κι εγώ!

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες σας. Είμαι σε αναμονή και αυτό με σκοτώνει. δεν ξέρω. Να αισιοδοξώ ή το θέμα έχει τελειώσει;;; Όταν είδα το σάκο ανακουφίστηκα. Όταν μου είπε ότι είναι 2 εβδομάδες μικρότερος...έβαλα τα κλάματα..Δεν το χωράει το μυαλό μου. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήμουν ΤΕΛΕΙΑ. Και τώρα…ανατροπή.

Νομίζω ότι σου κάνει τσαλιμάκια... Αυτό είναι όλο.. Αποκλείεται η σύλληψη να έγινε αργότερα; Λέω εγώ τώρα..

Cristy μου μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι η χοριακή σου να έχει πάει στα ύψη!!!:P

Στα υψη δεν την λες...

Η χοριακη μου σημερα ειναι 100!!! Τριπλασιαστηκε σε 2 μερες!!!

Κερδισαμε μια μικρη μαχη... Ελπιζω να κερδισουμε και τον πολεμο!!!

Διαφημίσεις

Οι χοριακες αυξανονται κανονικα? εαν ναι μπορει να ειναι καθυστερημενη συλληψη!

Τα πηραμε!!!

Τριπλασιαστηκε η ρημαδα!! Απο 32 πηγε 100!!!

Σου εύχομαι ολόψυχα τα καλήτερα για το καινούριο σου σποράκι!!!!!:D

και του χρόνου με το μπουμπουκάκι σου στην Ανάσταση βρε!!!!

καλημέρα κορίτσια.

Να΄μαι και εγώ. Στις 15/03 έκανα το τεστ και βγήκε θετικό. Η χαρά μου ήταν μεγάλη. Την Μ.Δευτέρα το απόγευμα όμως είδα αίμα. Πήγα στο γιατρό. Έπρεπε να με βρεί 6+2 αλλά το βρήκε 4 εβδομάδων. δεν ακούσαμε καρδιά. Πρώτη φορά άκουσα για "παλλινδρομη", αν και δεν ξέρω κάν αν αυτό μου συμβαίνει. Aκόμα έχω καφέ αίμα και παίρνω ultrogestan..Δεν ξέρω τι γίνεται. Μεγαλώνει το σποράκι μου η όχι?Ποια θα είναι η εξέλιξη;

Κατερίνα, ελπίζω όλα καλά να πάνε για σένα και να βιάστηκες να έρθεις εδώ...

κοριτσια ηρθε η περιοδος τελικα και αυτο τον μηνα.....

απλα πρεπει να δεκτω το γεγονος οτι θα μεινω με εναν αγγελο στην αγκαλια μου και με εναν στον ουρανο...........

Όχι, μην το λες αυτό...Θα έρθει και η δική μας σειρά, κοριτσάκι....Μην απογοητεύεσαι!!!

Στα υψη δεν την λες...

Η χοριακη μου σημερα ειναι 100!!! Τριπλασιαστηκε σε 2 μερες!!!

Κερδισαμε μια μικρη μαχη... Ελπιζω να κερδισουμε και τον πολεμο!!!

Μπράβο κοπέλα μου!!!

Έλα....ανεβαίνει η ομάδα μας!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?εγω εκανα τη βιοψια αλλα χωρις μεθη με πονεσε αρκετα

κριστη μου μπραβο ειδες το σπορακθι σου παλευει να εισαι ηρεμη κ ολα καλα θα πανε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ευχαριστω κοριτσακια μου!

Ευχαριστω για την συμπαρασταση σας, ειναι πολυ σημαντικη για μενα γιατι δεν το ξερει κανεις περα απο τον αντρα μου και την μαμα μου!Και να το ηξεραν δεν θα καταλαβαιναν σιγουρα....

και τι εγινε που θα εχει διαφορα η κορη σου,μια φιλη μου ο γιος της ειναι 13 και ο μικρος της και 4-5.και?μια χαρα οικογενεια ειναι.ο ενας παει γυμνασιο και ο αλλος νηπιαγωγειο.οσο αφορα την αποψη του αντρα σου,δεν συμφωνω αλλα εσεις ξερετε καλυτερα.αλλο η υιοθεσια και αλλο να παρεμβει ιατρικο ''χερι'',κανε δικο σου μωρο και αμα θελεις να κανεις καλη πραξη υιοθετισε και ενα παιδακι.δηλαδη αμα ειχες η εκεινος ενα πολυ σοβαρο προβλημα και μονο με εξωσωματικη θα λυναταν το θεμα,(οπως χιλιαδες ζευγαρια)δεν θα το κανατε?

δυστυχως ειναι καθετος σε αυτο το θεμα!

μην με ρωτησεις γιατι ?! αλλα ειναι! σε δικη μου ερωτηση μου ειπε οτι απλα προτιμα να βοηθησει ενα παιδι χωρις σπιτι και οικογενεια!

κοριτσια τι κανετε?εγω εκανα τη βιοψια αλλα χωρις μεθη με πονεσε αρκετα

κριστη μου μπραβο ειδες το σπορακθι σου παλευει να εισαι ηρεμη κ ολα καλα θα πανε

αχ μωρε πονεσε εε?!

δεν πειραζει για καλο ειναι!

αποτελεσματα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...