Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Terry1986 είπε:

Ναι δοξα τω θεω εχω κανει 3 υστεροσκοπησεις! Και μικροβιωμα εχω κανει..με τον εξωσωμ τωρα κ με τον απλο γυναικολογο ανακαλυψαμε πως ενω ειχα κανει 2 υστεροσκοπησεις- μια επμβατικη για το διαφραγμα της μητρας κ μια διαγνωστικη με σκρατσινγκ- δεν ειχαν γινει σωστα κ ετσι μπηκα κ τριτη φορα για να φτιαξω το διαφραγμα της μητρας!!! Μαγικα???

Κ ειχα το dvd απο την δευτερη υστεροσκοπηση μονο αρα δεν ξερω τι εγινε στην πρωτη..απλα ακομα κ να μην ειχε πετύχει την πρωτη φορα μπορουσαν τη δευτερη να το διορθωσουν..απλα μ ειπε ο μαστρο πως υπαρχει περιπτωση να ξαναδημιουργηθηκε μεταξυ πρωτης κ δευτερης υστεροσκοπησης..αρα προφανως δεν ασχολήθηκαν γτ ειχαν την ευκαιρια.. αχ ασε με θυμαμαι κ αλλα κ συγχιζομαι..οποτε τοτε αλλαξα κ εξωσωματικο κ γυναικολογο..

Επισης με επιασε το παραλήρημα..

Αυριο εχω χοριακη κ ελπιζω να ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο προς οποια κατεύθυνση ειναι καλυτερα..

Προεμφυτευτικό στα έμβρυα έχετε κάνει ; Μήπως οφείλετε στα έμβρυα

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!:P Έτρεχα όλη μέρα και δεν πρόλαβα να μπω καθόλου σήμερα:( Τώρα φτιάχνω βαλίτσες γιατί αύριο φεύγουμε!!!!:mrgreen: Θα επιστρέψω την Τρίτη όπου στις 9.30 το βράδυ έχω και το πρώτο μου ραντεβού με το γιατρό!! Η σημερινή χοριακή ήταν 366 (124 ήταν τη Δευτέρα)!:P Ο γιατρός μου είπε ότι είναι μια χαρά και γω όπως καταλαβαίνετε πήρα τα πάνω μου!!!!:mrgreen::tongue: Το μωράκι μου μεγαλώνει!!!!:P:D Κάτι μέσα μου μου λέει ότι όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά.. και γω να σας πω την αλήθεια το πιστεύω!!!:rolleyes:

Καλά να περάσετε! Η χοριακή σου είναι σούπερ! Μπράβο!

Χθες εκανα επαναληψη της χοριακης στην Βιοτρικη με την ελπιδα να ηταν βλαμμενο το μηχανημα του νοσοκομειου που δουλευω αλλα βγηκε σχεδον ιδια.

Θα την επαναλαβω αυριο πρωι και ο Θεος βοηθος που ειπε και ο γιατρος μου. Ευτυχως σημερα επανηλθε και η καουρα που με ειχε ξεχασει απο χθες.

Το στηθος μου δεν με ποναει και δεν ειναι πρησμενο σαν τις αλλες φορες...

Υπομονη μεχρι αυριο να δουμε εαν διπλασιαζεται η ρημαδα!

Εύχομαι αύριο να μας ανακοινώσεις ευχάριστα, κορίτσι μου..θετική σκέψη!!!

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τη συμπαράσταση. Εύχομαι σε όλες μας γρήγορες, καλές κ τελειόμηνες εγκυμοσύνες. Έγινε η απόξεση το πρωί. Τελείωσε. Από χθες που το έμαθα κλαίω συνεχώς. Θα το ξεπεράσω, φαντάζομαι, προς το παρόν όμως διανύω τη δική μου Μεγάλη Εβδομάδα-κ, όχι, δεν προβλέπεται Ανάσταση... Vasdeli, παρακολουθώ (παρακολουθούσα...) αρκετά topics για ενημέρωση. Όχι, δεν περίμενα την παλίνδρομη, όλα ήταν καλά (γι΄ αυτό μου ήρθε τόσο ξαφνικό) . Φιλιά σε όλες κ ευχαριστώ.

Σου έγραφα τόση ώρα και έκανα μια βλακεία και σβήστηκε το μήνυμα...

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ....Αν σε παρηγορεί καθόλου!!! Πέρασες το πιο επίπονο σωματικά στάδιο, είσαι παλικάρι. Τώρα έχεις λίγο δρόμο μπροστά σου αλλά εκεί στην στροφή σε περιμένει η ελπίδα, το φως και η ανάκαμψη...Είναι νωρίς τώρα, το ξέρω αλλά η Ανάσταση θα έρθει, θα το δεις...Σου στέλνω μια γλυκιά αγκαλιά (((((((((dimitra78))))))))

Επεξεργάστηκαν by vasdeli

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια.

Να΄μαι και εγώ. Στις 15/03 έκανα το τεστ και βγήκε θετικό. Η χαρά μου ήταν μεγάλη. Την Μ.Δευτέρα το απόγευμα όμως είδα αίμα. Πήγα στο γιατρό. Έπρεπε να με βρεί 6+2 αλλά το βρήκε 4 εβδομάδων. δεν ακούσαμε καρδιά. Πρώτη φορά άκουσα για "παλλινδρομη", αν και δεν ξέρω κάν αν αυτό μου συμβαίνει. Aκόμα έχω καφέ αίμα και παίρνω ultrogestan..Δεν ξέρω τι γίνεται. Μεγαλώνει το σποράκι μου η όχι?Ποια θα είναι η εξέλιξη;

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημέρα κορίτσια.

Να΄μαι και εγώ. Στις 15/03 έκανα το τεστ και βγήκε θετικό. Η χαρά μου ήταν μεγάλη. Την Μ.Δευτέρα το απόγευμα όμως είδα αίμα. Πήγα στο γιατρό. Έπρεπε να με βρεί 6+2 αλλά το βρήκε 4 εβδομάδων. δεν ακούσαμε καρδιά. Πρώτη φορά άκουσα για "παλλινδρομη", αν και δεν ξέρω κάν αν αυτό μου συμβαίνει. Aκόμα έχω καφέ αίμα και παίρνω ultrogestan..Δεν ξέρω τι γίνεται. Μεγαλώνει το σποράκι μου η όχι?Ποια θα είναι η εξέλιξη;

να προσπαθησεις να εισαι ηρεμη!

ξερω οτι ειναι δυσκολο!

θα σε δει ξανα ο γιατρος??

mariaefi ναι θα με δει την Τρίτη (πέσαμε και στο Πάσχα). Χθές το μεσημέρι για μισή ώρα το αίμα έγινε κοκκινο, αλλά μετά πάλι καφέ. Το βράδυ ήμουν ήρεμη, χωρίς συμπτώματα...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

mariaefi ναι θα με δει την Τρίτη (πέσαμε και στο Πάσχα). Χθές το μεσημέρι για μισή ώρα το αίμα έγινε κοκκινο, αλλά μετά πάλι καφέ. Το βράδυ ήμουν ήρεμη, χωρίς συμπτώματα...

απλα προσεχε ξαπλωσε και οι Αγιες αυτες μερες ελπιζω οτι θα σου δειξουν!

αν παλι δεν νιωσεις καλα ή το αιμα γινει εντονο να πας κατευθειαν στην κλινικη! ευχομαι και ελπιζω οτι δεν θα χρειαστει αφου εισαι και τωρα καλα!

Οι καλυτερες ευχες μου για την εξέλιξη της εγκυμοσυνης σου!!!

κοριτσια ηρθε η περιοδος τελικα και αυτο τον μηνα.....

απλα πρεπει να δεκτω το γεγονος οτι θα μεινω με εναν αγγελο στην αγκαλια μου και με εναν στον ουρανο...........

καλημερα,ε οχι απο τωρα να απογοητευεσαι!!!

εδω εγω που αμα δεν πιασω με τα κατεψυγμενα θα ξακανανω και θα ξακακανω και θα κανω οσες φορες χρειαστει εξωσωματικη μεχρι να πετυχω τον στοχο μου,και εσυ απογοητευεσαι?

μακαρι να πανε ολα καλα,εσυ οσο μπορεις ξαπλα και ηρεμια.

καλημερα,ε οχι απο τωρα να απογοητευεσαι!!!

εδω εγω που αμα δεν πιασω με τα κατεψυγμενα θα ξακανανω και θα ξακακανω και θα κανω οσες φορες χρειαστει εξωσωματικη μεχρι να πετυχω τον στοχο μου,και εσυ απογοητευεσαι?

απογοητευομαι 5 χρονια εκανα ελευθερο και επιασα την κορη μου και μετα απο αλλα 5 το δευτερο που παλλινδρομησε Δεν μπορω αλλο!!

δεν αντεχω αλλο συγνωμη κοριτσια λυπαμαι αν σας εριξα....

απογοητευομαι 5 χρονια εκανα ελευθερο και επιασα την κορη μου και μετα απο αλλα 5 το δευτερο που παλλινδρομησε Δεν μπορω αλλο!!

αμα νομιζεις οτι χανεις το ''τρενο'',λογω ηλικιας ή ψυχολογικα γιατι δεν κανεις μια σπερματεγχυση ,μηπως εισαι και τυχερη? ή ρωτα την γιατρο σου μηπως πρεπει να παρετε καμια βιταμινη για να βοηθησετε λιγο την κατασταση.για πιο ευκολη συλληψη.

Διαφημίσεις

αμα νομιζεις οτι χανεις το ''τρενο'',λογω ηλικιας ή ψυχολογικα γιατι δεν κανεις μια σπερματεγχυση ,μηπως εισαι και τυχερη? ή ρωτα την γιατρο σου μηπως πρεπει να παρετε καμια βιταμινη για να βοηθησετε λιγο την κατασταση.για πιο ευκολη συλληψη.

λογω ηλικιας της κορης μου το χανω θα ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα και ο αντρας μου ειναι καθετος στο οχι σπερματεγχυσεις ή εξωσοματικες μου το ειχε δηλωσει απο την αρχη και στο μονο που ηταν θετικος ηταν στην υοθεσια.

λογω ηλικιας της κορης μου το χανω θα ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα και ο αντρας μου ειναι καθετος στο οχι σπερματεγχυσεις ή εξωσοματικες μου το ειχε δηλωσει απο την αρχη και στο μονο που ηταν θετικος ηταν στην υοθεσια.

και τι εγινε που θα εχει διαφορα η κορη σου,μια φιλη μου ο γιος της ειναι 13 και ο μικρος της και 4-5.και?μια χαρα οικογενεια ειναι.ο ενας παει γυμνασιο και ο αλλος νηπιαγωγειο.οσο αφορα την αποψη του αντρα σου,δεν συμφωνω αλλα εσεις ξερετε καλυτερα.αλλο η υιοθεσια και αλλο να παρεμβει ιατρικο ''χερι'',κανε δικο σου μωρο και αμα θελεις να κανεις καλη πραξη υιοθετισε και ενα παιδακι.δηλαδη αμα ειχες η εκεινος ενα πολυ σοβαρο προβλημα και μονο με εξωσωματικη θα λυναταν το θεμα,(οπως χιλιαδες ζευγαρια)δεν θα το κανατε?

κουράγιο Κατερίνα! Φαντάζομαι πώς νιώθεις.. Τι να πω; Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!! Άγιες μέρες είναι αυτές... Κάτι θα κάνουν δεν μπορεί..

Mariaefi.. χαμογέλα! Έρχεται το σποράκι και δεν πρέπει να σε δει στεναχωρημένη.. Σου δίνω άδεια να φας και σοκολατένιο αυγό!!!

(Μόνο εσύ!... όχι το Νικάκι..)

Κατερινάκι πρέπει να είσαι ήρεμη όσο δύσκολο και αν είναι αυτό!!!

Ο γιατρός μου μου είπε οτι η ψυχολογία μας παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοιες καταστάσεις.....

Σας εύχομαι καλή Ανάσταση και ακόμα καλήτερα αποτελέσματα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...