Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 hours ago, Xristina96 said:

ααα άρα να μην πάρω αυτά τα πακέτα που είναι του πανακρίβου. 

να πάρω αυτά τα συστατικά ξεχωριστά και να πίνουμε τα ίδια; επειδή δεν είμαι καλή με τα φάρμακα μπορώ να τα πάρω όλα ταυτόχρονα; πέρα από το σίδερο; δηλαδή όλα σε μια χούφτα; η το ένα αναιρεί το άλλο όπως γίνετε με το σίδερο; 

επίσης επίσης, τι ποσότητα να παίρνουμε ;; πόσα mg το καθένα; ή να συμβουλευτώ γιατρό για αυτό; 

μην γελάσεις... βασιλικό πολτό πόσο; δεν καταλαβαίνω πως το παίρνουμε αυτό. 

Κορίτσι μου αν θέλεις δες και το ebook it starts with the egg, υπάρχει ολόκληρο κεφάλαιο που αναφέρεται στον ανδρικό παράγοντα και τι μπορει να βοηθήσει 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!:P Έτρεχα όλη μέρα και δεν πρόλαβα να μπω καθόλου σήμερα:( Τώρα φτιάχνω βαλίτσες γιατί αύριο φεύγουμε!!!!:mrgreen: Θα επιστρέψω την Τρίτη όπου στις 9.30 το βράδυ έχω και το πρώτο μου ραντεβού με το γιατρό!! Η σημερινή χοριακή ήταν 366 (124 ήταν τη Δευτέρα)!:P Ο γιατρός μου είπε ότι είναι μια χαρά και γω όπως καταλαβαίνετε πήρα τα πάνω μου!!!!:mrgreen::tongue: Το μωράκι μου μεγαλώνει!!!!:P:D Κάτι μέσα μου μου λέει ότι όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά.. και γω να σας πω την αλήθεια το πιστεύω!!!:rolleyes:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εσύ πως είσαι σήμερα Christy28;

Έχουμε κανένα νεότερο;

Χθες εκανα επαναληψη της χοριακης στην Βιοτρικη με την ελπιδα να ηταν βλαμμενο το μηχανημα του νοσοκομειου που δουλευω αλλα βγηκε σχεδον ιδια.

Θα την επαναλαβω αυριο πρωι και ο Θεος βοηθος που ειπε και ο γιατρος μου. Ευτυχως σημερα επανηλθε και η καουρα που με ειχε ξεχασει απο χθες.

Το στηθος μου δεν με ποναει και δεν ειναι πρησμενο σαν τις αλλες φορες...

Υπομονη μεχρι αυριο να δουμε εαν διπλασιαζεται η ρημαδα!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλησπέρα κορίτσια!!:P Έτρεχα όλη μέρα και δεν πρόλαβα να μπω καθόλου σήμερα:( Τώρα φτιάχνω βαλίτσες γιατί αύριο φεύγουμε!!!!:mrgreen: Θα επιστρέψω την Τρίτη όπου στις 9.30 το βράδυ έχω και το πρώτο μου ραντεβού με το γιατρό!! Η σημερινή χοριακή ήταν 366 (124 ήταν τη Δευτέρα)!:P Ο γιατρός μου είπε ότι είναι μια χαρά και γω όπως καταλαβαίνετε πήρα τα πάνω μου!!!!:mrgreen::tongue: Το μωράκι μου μεγαλώνει!!!!:P:D Κάτι μέσα μου μου λέει ότι όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά.. και γω να σας πω την αλήθεια το πιστεύω!!!:rolleyes:

Μπραβο βρε κοριτσακι!!! Πολυ καλη χοριακη! Και ακομη δεν εχεις καθυστερηση ε?

Μπραβο βρε κοριτσακι!!! Πολυ καλη χοριακη! Και ακομη δεν εχεις καθυστερηση ε?

Όχι κοριτσάκι μου δεν έχω ακομη καθυστέρηση!!!:cool: Κανονικά περίμενα 2/4! Εσύ πώς είσαι? Αύριο δε θα κάνεις την επανάληψη?

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Ναι αν και δεν ελπιζω ιδιαιτερα! μου φαινεται πολυ χαμηλη, ειμαι προετοιμασμενη για ολα!

Αχ βρε cristy μου μη σκέφτεσαι έτσι!!! Να είσαι αισιόδοξη και να δεις που τα πράγματα θα πάνε καλύτερα απ'ότι νομίζεις!!!:P Εξάλλου με τη θετική σκέψη ξορκίζουμε το κακό!!!:mrgreen:

IchNp3.png

Θα δειξει αυριο! εαν και παλι δεν θα σημαινει τιποτα, τις προηγουμενες φορες μια χαρα αυξανοταν η χοριακη!!!

Οποιος εχει καει στον χυλο φυσαει και το γιαουρτι!

Αυτη τη φορα κανω εργασιοθεραπεια και ξεχνιεμαι, μεσα στο σπιτι τις προηγουμενες φορες κοντευα να τρελαθω!

Θα παω και στο εξοχικο το Πασχα και θα ξεχαστω λιγακι!

Ολα θα πάνε καλά Christy, θα δεις μόνο μην μου στεναχωριέσαι, ο Θεός είναι μεγάλος!!!!!!!!!!! Αχ κοπέλα μου σου στέλνω μια αγκαλίτσα (((())))!!!! και ευχομαι όλα να πάνε καλά!! Οταν είμουν μικρούλα και φοβόμουν έλεγα μια προσευχη πες την στο σποράκι σου

"Πεφτω κάνω τον Σταυρό μου και Αγγελο έχω στο πλευρό μου

δουλος του Θεου λογίομαι και κανέναν δεν φοβάμαι!!!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τη συμπαράσταση. Εύχομαι σε όλες μας γρήγορες, καλές κ τελειόμηνες εγκυμοσύνες. Έγινε η απόξεση το πρωί. Τελείωσε. Από χθες που το έμαθα κλαίω συνεχώς. Θα το ξεπεράσω, φαντάζομαι, προς το παρόν όμως διανύω τη δική μου Μεγάλη Εβδομάδα-κ, όχι, δεν προβλέπεται Ανάσταση... Vasdeli, παρακολουθώ (παρακολουθούσα...) αρκετά topics για ενημέρωση. Όχι, δεν περίμενα την παλίνδρομη, όλα ήταν καλά (γι΄ αυτό μου ήρθε τόσο ξαφνικό) . Φιλιά σε όλες κ ευχαριστώ.

Δήμητρα:oops:

jmX2p3.png

YUDNp3.png

Διαφημίσεις

Cristy μου μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι η χοριακή σου να έχει πάει στα ύψη!!!:P

Κορίτσια σας εύχομαι να περάσετε καλά αυτές τις μέρες! Να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να δείτε που όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα για όλες μας!! Όσο πονέσαμε, πονέσαμε.. Αυτό δεν αλλάζει! Μπορούμε όμως να αλλάξουμε τη διάθεσή μας και να ανοίξουμε και κανένα παράθυρο να μπει λίγο φως, βρε παιδί μου!:mrgreen: Αυτό χρειαζόμαστε τώρα!!!:P

Λοιπόν επειδή θα με πιάσουν τα ρομαντικά μου πάλι και θα γελάει το αφεντικό:tongue:, σας εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία!! Και να είστε σίγουρες ότι το επόμενο Πάσχα δε θα το γιορτάζουμε μόνες μας!!;)

Σας φιλώ!!! (((((((()))))))))):P:p:p

IchNp3.png

Δημητρά μου μετά την καταιγίδα έρχετε το ουράνιο τόξο!!! μετά την νύχτα η μέρα και μετά τον γολγοθά η Ανάσταση!!!!!!!!!

Ακόμα θυμάμαι την Τρίτη που δεν άκουσα καρδούλα ακόμα ακούω το κλάμα μου ακόμα θυμάμαι πως ΄δεν το πιστευα και παρακαλούσα να ξυπνήσω ακόμα κλαιω όταν τα θυμάμαι και ρωτάω γιατι!!!! Αλλα Δημητρα μου η ψυχή μου έχει ηρεμήσει και ο πόνος εχει μειωθεί και τωρα ξανακάνω όνειρα , θα δεις που θα αρχίσεις και εσύ να ονειρευεσαι απλά είναι νωρίς ακόμη και τα βλεπεις όλα μαυρα!!!!! Ο χρόνος όλα τα γιατρευει!!!!!!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τη συμπαράσταση. Εύχομαι σε όλες μας γρήγορες, καλές κ τελειόμηνες εγκυμοσύνες. Έγινε η απόξεση το πρωί. Τελείωσε. Από χθες που το έμαθα κλαίω συνεχώς. Θα το ξεπεράσω, φαντάζομαι, προς το παρόν όμως διανύω τη δική μου Μεγάλη Εβδομάδα-κ, όχι, δεν προβλέπεται Ανάσταση... Vasdeli, παρακολουθώ (παρακολουθούσα...) αρκετά topics για ενημέρωση. Όχι, δεν περίμενα την παλίνδρομη, όλα ήταν καλά (γι΄ αυτό μου ήρθε τόσο ξαφνικό) . Φιλιά σε όλες κ ευχαριστώ.

δημητρα μου σε καταλαβαίνω και σε συμπονώ....και εγώ έτσι αισθάνομαι σαν Μ. Εβδομάδα...προσπαθώ να κάνω υπομονή και να φανώ δυνατή σε αυτή τη δοκιμασία όπως μου λένε και οι δικοί μου. Προσπάθησε να κάνεις και εσύ το ίδιο... το ξέρω οτι δεν είναι εύκολο ούτε θα είναι για κάποιο καιρό αλλα φαντάζομαι οτι κάποια στιγμή θα γελάσει και το δικό μας χειλάκι και θα κρατάμε στην αγκαλίτσα μας τα δικά μας μωράκια!!!!

σου εύχομαι καλή ανάρρωση σωματική και ψυχική!!!

κοπελα μου ολες εδω καταλαβαινουμε τι περνας εγω προσωπικα εκανα την αποξεση 15 γεναρη κ ειχα κ μια αυτοματη αποβολη 4 αυγουστου ειναι κατι που προσπαθω να ξαπερασω μπαινοντας εδω μεσα εγω βοηθηθει πολυ μπορω να το κουβεντιαζω ολη μερα για να βγει απο μεσα μου χωρις να ακουω τα παραλογα του τυπου μικρη εισαι θα ξανακανεις μηπως φταιει αυτο μηπως φταιει εκεινο ειχες αγχος ειχες κεινο ειχες ταλλο.το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι οταν περασει ο καιρος δεν θα ποναει τοσο γιατι δυστηχως οσο δεν εχεις παιδι εκει γυρναει το μυαλο σου σου ευχομαι η επομενη φορα να ειναι η τυχερη σου κ θα ειναι!!!!

βλεποντας κοπελες απο εδω μεσα να μενουν εγκυες παιρνω κ γω θαρρος οτι την επομενη φορα θα τα καταφερω!!!ετσι να σκεφτεσε ειναι νωρις ακομα αλλα θα δεις θα αλλαξουν τα πραγματα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...