Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κοριτσάκι μου γλυκό, δεν απίθανο να προκαλεί τις παλλινδρομήσεις το πρόβλημα του σακχάρου.

Μια φίλη μου με την οποία μιλάμε στο θέμα "κορίτσια από τα παλιά" είχε 3 παλλίνδρομες. Μετά από πολλές εξετάσεις διαπιστώθηκε θρομβοφιλία και κάποιο πρόβλημα με το σάκχαρο. Μάλιστα νομίζω ότι πήγε σε ενδοκρινολόγο-διαβητολόγο για να ρυθμιστεί το σάκχαρο και τελικά πήρε το ΟΚ από τον ενδοκρινολόγο και όχι από τον γυναικολόγο, για να προσπαθήσει να μείνει έγκυος ξανά. Τώρα είναι στον 8ο μήνα και αναμένει να γεννήσει τον μπέμπαρό της. Ξέρω ότι δεν τρώει καθόλου γλυκά στην εγκυμοσύνη και νομίζω ότι κάνει και ινσουλίνες.

Οπότε ίσως και σε σένα να είναι αυτή η αιτία των παλλίνδρομων.

Καλημερα κοριτσακι!

Μηπως ξερεις αν ο διαβητολογος την εβαλε να κανει μια προετοιμασια πριν μεινει εγκυος? Εγω πηγα σε δυο ο ενας μου ειπε οτι πρεπει να χασω 10 κιλα (ειμαι 72 κιλα και 1.67 υψος) για να ξεκιησω προσπαθειες και ο δευτερος που ειναι πολυ γνωστος (και εχει βοηθησει πολλες ινσουλινοεξαρτωμενες κοπελες να γεννησουν) μου ειπε οτι δεν χρειαζεται. Οτι δεν ειμαι και πανω απο τα φυσιολογικο και να μην ειμαστε υπερβολικοι.

Μου ειπε απλα να παω αμεσως μολις μεινω εγκυος.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα christi! Είμαστε όλες εδώ οι κοπέλες δυστυχώς στην ίδια φάση! ΄

Και εγώ το έψαξα πολύ και βρήκα ότι έχω θρομβοφιλία!

Αυτό για το σάκχαρο το έχω ακούσει αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Εγώ έκανα καμπύλη σα΄κχάρου, εκτός εγκυμοσύνης όμως, και βράθηκα και εγώ με υπογλυκαιμία. Και ενώ η πρώτη αιματολόγος που πήγα μου είπα να πάω σε ειδικό γιατρό(δε θυμαμαι πως τους λένε) για να το φτιάξω, ο δεύτερος μου είπε ότι δε χρειάζεται και ότι εί΄ναι καλύτερα έτσι για να μπορώ να τρώω κανένα γλυκό! Βέβαια εγώ δεν ανησύχησα γιατί δεν υπάρχεικαι θέμα κληρονομικότητας!!!

Πάντως βρε παιδί μου όταν μπαίνεις σε διαδικασία ψαξιματος τρελαίνεσαι. Ξέρω ότι δε γίνεται αλλιώς και εγώ το έκανα αλλά θυμάμαι ενώ ξεκίνησα με χαρα, ότι θα βρω δηλαδη αν έχω κάτι και θα το φτιάξω, στην πορεία θυμάμαι έβγαινα από τα ιατρεία και έκλαιγα γιατί το κεφάλι μου γινόταν καζάνι!!!

Όσο για την Καβάλα και εγώ φοβάμαι λιγάκι αλλά ξεκίνησα γιατί δεν θέλω να περνάει ο καιρός. Πιστεύω ότι καποια στιγμή θα τα καταφέρουμε!!!

Πρέπει να το πιστέψουμε christi και θα δεις που όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά!

Εσύ μόνο αυτό για το σάκχαρο βρήκες, όλα τα άλλα είναι οκ;

Καλημερα κοριτσακι!

Κι εμενα οι καμπυλες που εκανα εκτος εγκυμοσυνης και ολες οι μετρησεις υπογλυκαιμικες ηταν. Και οι δυο διαβητολογοι μου ειπαν οτι αυτο ειναι προδιαθεση σακχαρου (γεγονος που δεν το γνωριζουν οι υπολοιπες ειδικοτητες). Θα σε συμβουλευα να πας σε διαβητολογο πριν ή αμεσως μολις μεινεις εγκυος.

Θυμησε μου σε ποια εβδομαδα παλινδρομησαν οι δικες σου εγκυμοσυνες, γιατι ειμαστε πολλες και δεν θυμαμαι λεπτομεριες.

Φιλικα

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

ρε κοριτσια τι κακο ειναι αυτο με εμενα,δεν μπορω να καταλαβω τις γονιμες,δεν νιωθω τιποτα,αν δεν εχω αυτο το π/σ/κ γονιμες(14η-15η-16η),θα εχω το αλλο.μαλλον το αλλο θα ειναι (21η-22η-23η).μου φαινεται πρεπει να βαλω στο προγραμμα και extra δρομολογια για την καβαλα.χαχαχα!!!

ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑ....

ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!!!

ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΗΤΑΝ ΜΩΒ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΡΟΖ!!!!

ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ!!!! ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΓΟΝΙΜΗ....

YgXXp2.png

wbSJp2.png

CRISTY ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ, ΑΠΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΠΗΡΑΖΕΙ!!!!

ΕΙΧΑ ΤΥΧΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΚΑΝΕ ΙΝΣΟΥΛΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

bpίτσα τι κάνεις;;; Πώς νιώθεις που πλησιάζει η μεγάλη μέρα;;;;

Καλά είμαι, τουλάχιστον σήμερα, δεν ξέρω αύριο αν με πιάσει κανένα άγχος. Όμως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο γιατρό μου και γι' αυτό μπορώ να είμαι ήρεμη. Μου πρότειναν κάποιοι να την κάνω αλλού και με λιγότερα χρήματα στο Μητέρα ή σε δημόσιο νοσοκομείο δωρεάν αλλά δεν ήθελα, παρόλο που το κόστος είναι δυσβάστακτο. Είχα συμφωνήσει αρχικά να την κάνω σε δημόσιο νοσοκομείο και μάλιστα δωρεάν αλλά φοβόμουν πάρα πολύ και από το άγχος μου εκδηλώθηκαν κάτι ψυχοσωματικά κι έτσι το παράτησα και αποφάσισα να πληρώσω και να πάω στο γιατρό που εμπιστεύομαι. Πιστεύω αυτή μου η επιλογή να με δικαιώσει.

Καλημερα κοριτσακι!

Μηπως ξερεις αν ο διαβητολογος την εβαλε να κανει μια προετοιμασια πριν μεινει εγκυος? Εγω πηγα σε δυο ο ενας μου ειπε οτι πρεπει να χασω 10 κιλα (ειμαι 72 κιλα και 1.67 υψος) για να ξεκιησω προσπαθειες και ο δευτερος που ειναι πολυ γνωστος (και εχει βοηθησει πολλες ινσουλινοεξαρτωμενες κοπελες να γεννησουν) μου ειπε οτι δεν χρειαζεται. Οτι δεν ειμαι και πανω απο τα φυσιολογικο και να μην ειμαστε υπερβολικοι.

Μου ειπε απλα να παω αμεσως μολις μεινω εγκυος.

Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά δεν της είπε να χάσει βάρος, γιατί ήδη η κοπέλα ήταν πολύ αδύνατη. Πάντως ξέρω ότι την παρακολουθούσε και ίσως έκανε κάποια αγωγή και κάποια στιγμή της είπε να ξεκινήσει προσπάθειες για εγκυμοσύνη και μάλιστα έμεινε τον πρώτο μήνα που προσπάθησε.

Μόλις την βρω από βδομάδα θα τη ρωτήσω και θα σου πω.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑ....

ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!!!

ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΗΤΑΝ ΜΩΒ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΡΟΖ!!!!

ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ!!!! ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΓΟΝΙΜΗ....

Τεστ ωορρηξίας εννοείς ε; Νόμιζα ότι ήταν μωβ και ροζ το τεστ εγκυμοσύνης και σκέφτηκα "καλέ αυτό είναι θετικό! τσάμπα ξοδεύεται στα εισιτήρια για την Καβάλα" :lol:

Κοριτσάκι μου γλυκό, θυμάμαι που είχες μείνει έγκυος και μας ανακοίνωσες τα αποτελέσματα της χοριακής. Δεν ξέρω αν θυμάσαι αλλά είχα μείνει κι εγώ τότε έγκυος και απέβαλα. Κάποια στιγμή σε έψαξα, γιατι είχες χαθεί, έμαθα ότι είσαι ξάπλα με αιμάτωμα αλλά είχατε ακούσει καρδούλα και όλα πήγαιναν καλά. Είχα χαρεί πάρα πολύ και είχα πάρει κουράγιο από την περίπτωσή σου που ξεκίνησε δύσκολα αλλά πήγαινε περίφημα, μέχρι που διάβασα κάπου τα δυσάρεστα και ειλικρινά στενοχωρήθηκα πολύ και σκέφτηκα ότι τουλάχιστον εμένα έφυγε νωρίς και δεν πρόλαβα ούτε να το συνειδητοποιήσω. Η δική σου περίπτωση όμως, όπως και άλλων κοριτσιών, είναι πολύ δύσκολη, ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ.

Ελπίζω η επόμενη φορά να είναι τυχερή για όλες μας.

Το κεφάλι ψηλά και ας γίνουν συχνά το δρομολόγια στην ΚΑΒΑΛΑ!:D:D:D

Ναι σε θυμάμαι! Απλώς μετά όταν ξάπλωσα, εκτός από το αίμα είχα και τις αναγούλες της εγκυμοσύνης να αντιμετωπίσω και είχαν γίνει τα νεύρα μου κορδόνια.. Έμπαινα στο site σπάνια και σε κάτι topic που έλεγαν "αίμα κι εγκυμοσύνη" κάτι τέτοιο.. Παρηγορούσα τις κοπέλες που είχαν ροζ γιατί εγώ είχα κόκκινο της φωτιάς!!

Να μαστε πάλι λοιπόν!!!!:-P

Το ήξερα καλή μου ότι θα νοιώσεις καλύτερα!!!

Εδώ, μαζί...θα τα λέμε μέχρι να φύγουμε όλες μας από εδώ...

Ήδη νιώθω καλύτερα! Δε νιώθω μόνη μου και είναι σημαντικό αυτό!

Πήρα και καινούριες κουρτίνες και το ευχαριστήθηκα! Τόσο καιρό ξαπλωμένη στον καναπέ, βαρέθηκα να τις βλέπω τις παλιές! Μέχρι και τα κουρτινόξυλα πέταξα!

Όποια θέλει ανακαίνιση, εδώ είμαστε!

Όλα τα σαρώνωωωωωωωωωω!!!!!!!!:-P

Σήμερα αδιαθέτησα και δεν έχω όπως είναι φυσικό την καλύτερη των διαθέσεων.Πίστευα ότι ίσως......Δε βαριέσαι....πάμε πάλι από την αρχή...

Ιόλη, εύχομαι όλα να πάνε καλά με την εξέτασή σου την Δευτέρα...Θα λείψω για μια βδομάδα.

Μέχρι τότε σας φιλώ όλες...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Σήμερα αδιαθέτησα και δεν έχω όπως είναι φυσικό την καλύτερη των διαθέσεων.Πίστευα ότι ίσως......Δε βαριέσαι....πάμε πάλι από την αρχή...

Ιόλη, εύχομαι όλα να πάνε καλά με την εξέτασή σου την Δευτέρα...Θα λείψω για μια βδομάδα.

Μέχρι τότε σας φιλώ όλες...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

VASDELI ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΣΟΥ!!!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ:lol::lol::lol:

ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ!!!!!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΙΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΟΥ!!!!!

ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑ ΕΝΝΟΩ!!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΩΒ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΡΟΖ!!!! :tongue::tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

christi είχα μια αποβολή με αιμορραγία στην 5η εβδομάδα και μια παλλίνδρομη μια εβδομάδα πριν την αυχενική, στην οποία αργήσαμε να ακούσουμε καρδούλα, υπηρχε αργή ανάπτυξη του εμβρύου. Στο τέλος ακούσαμε καρδούλα αλλά μετά ..... τέλος! Δεν το ηξερα αυτό για την υπογλύκαιμία και θα το κοιτάξω, γιατί ναι μεν βρήκα την θρομβοφιλία αλλά ο αιματολόγος δεν μου είπε ότι έφταιγε αυτό για τις αποβολές. Ίσως είπε στην δεύτερη να έφταιγε.

bpίτσα όλα θα πάνε καλά! Σκέψου ότι εγώ έκανα πέρισι την λαπαροσκόπηση και κάτω απο άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αν και φοβόμουν στην αρχή γιατί δεν είχα ξανακάνει ολική νάρκωση, τελικά είδα ότι δεν ήταν τίποτα. Και συνήλθα γρήγορα. Σε δυο τρεις μέρες ήμουν περδίκι. Και εκμεταλλεύτηκα και την μία εβδομάδα άδεια που μου έγραψε ο γιατρός!!!

Θα πάνε όλα ΄καλά. Μην αγχώνεσαι. Και το θέμα του γιατρού που λες είναι σημαντικό που τον εμπιστεύεσαι. Αν πήγαινες σε δημόσιο ή σε κάποιον που δεν το ξέρεις στο μητέρα δε θα είχες καλή ψυχολογία!!!

Ρε κορίτσια τι γίνεται στο φόρουμ;;;;;;

Είχα να μπω από χτες το πρωί και τρελάθηκα! Εν το μεταξύ αυτό το παιχνίδι το κα΄λοκαίρι δε το ήξερα. Διαβασα απο ένα ποστ που είχε κάνει μια κοπέλα τι συζητούσαν οι τύποι και έπαθα πλάκα!!! Θυμάμαι ότι ο συντονιστής είχε παι να προσέχουμε αλλά δεν ήξερα τι παιζόταν! Και τώρα πάλι τα ίδια;;;;

καλησπερα κοριτσια.

ιολη καλη επιτυχια αυριο,μην φοβασαι,αφου εχεις τον γιατρο σου εισαι οκ,τοσες εξετασεις εκανες σ'αυτο θα φοβηθεις?θα τα παρεις αμεσως τα αποτελεσματα?θα περιμενουμε με αγωνια

vasdeli μου μην στεναχωριεσαι,τον αλλο μηνα,που ξερεις μπορει να ειναι πασχαλιατικο.μαζι παρειτσα,και ειναι κοντα το πασχα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...