Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Losr είπε:

Με πήρε τηλέφωνο τώρα ο γιατρός που είμαι τώρα. Του είπα ότι μετά από 4 εμφυτεύσεις που δεν προχώρησαν δεν ξέρω τι να υποθέσω. Μου πρότεινε να πάμε με μακρύ πρωτόκολλο. Στις δύο προηγούμενες είχα κάνει κοντό. Θέλω τα φώτα σας. Ότι ξέρετε. Δεν έχω ιδέα για το μακρύ. Δεν ξέρω καν τι θα κάνω και που θα το κάνω αλλά θέλω άμα ξέρετε να μου πείτε.

εμένα σήμερα με ενημέρωσαν γιατί θα κάνα μακρύ κ εγώ. μια βδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο γύρω στην 21 μέρα δηλαδή μου είπε ενέσεις arvekap.μολις μοου έρθει περίοδος ορμονολογικές και κατευθείαν puregon για διέγερση.συνολο όλης τησ διαδικασίας κανένα 20 ημερο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλέ μακρύ είπε.. Τι μίνι; Εκτός αν έχει το ύψος της patousitsas... :mrgreen:

το'πε εε??φαντασου τι κολλημα εχω φαει με τη λαιμαργια μου... που δεν το'δα!!!!!!!!! σορρυ Adnihor...θα το βαλεις στην Ανασταση?

1a0fd6e0b8.png

λεω να παω στο ευχελαιο που εχει σημερα στην εκκλησια στις 5 να παρω λαδακι και να σταματησω να τρωω!!!!!!!!

φιλακια κουκλες παω να ετοιμαστω...τα λεμε το βραδυ με οσες μπειτε....

ματς ματς ματς ματς ματς:)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

καλε στο γαμο της αδερφης μου που θα μαι κουμπαρα θα το βαλω με φανταζεστε με τουαλετα τετοια στην ανασταση!!!!χαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

γεια σου νινακι

τουντσακι εδω που τα λεμε 2 μετρα γυναικα ειμαι αλλα διχνω μονο 1.60 υψος μου μην μπλοκαρω τους αλλους

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλε στο γαμο της αδερφης μου που θα μαι κουμπαρα θα το βαλω με φανταζεστε με τουαλετα τετοια στην ανασταση!!!!χαχαχα

άσε μη της δίνεις σημασία.. Μ¨ονο το φαγητό σκέφτεται.. Να φανταστείς, πάει να πάρει λάδι από το ευχέλαιο για να φτιάξει λαδόψωμο.. :mrgreen:

γεια σου νινακι

τουντσακι εδω που τα λεμε 2 μετρα γυναικα ειμαι αλλα διχνω μονο 1.60 υψος μου μην μπλοκαρω τους αλλους

ναι ναι .. Κι εγώ.. άμα ξεδιπλωθώ, 2 μέτρα γίνομαι:mrgreen:

Διαφημίσεις

γεια σου μαγδα κ απο μενα κ απο τον μακη

βρισκεται σε συγχυση το χρυσο μου γιατι τις τελευταιες μερες εχουν φαει ολλους τους συγγενεις του λογο των ημερων

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

γεια σου μαγδα κ απο μενα κ απο τον μακη

βρισκεται σε συγχυση το χρυσο μου γιατι τις τελευταιες μερες εχουν φαει ολλους τους συγγενεις του λογο των ημερων

α πα πα ... Ανατρίχιασα :shock:

γεια σας κοριτσια τι κανετε?εγω χθες ημουν ολη μερα για ψωνια μπηκα το βραδι λιγο κ ειδα για την κριστη οτι ειναι εγκυουλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοπελα μου!!!

κοριτσια εχετε παρει χαμπαρι οτι σιγα σιγα μαζευονται πολλες εγκυουλες?

Σε ευχαριστω κοριτσακι!!! Κι εσυ γρηγορα με το καλο!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...