Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Losr είπε:

Με πήρε τηλέφωνο τώρα ο γιατρός που είμαι τώρα. Του είπα ότι μετά από 4 εμφυτεύσεις που δεν προχώρησαν δεν ξέρω τι να υποθέσω. Μου πρότεινε να πάμε με μακρύ πρωτόκολλο. Στις δύο προηγούμενες είχα κάνει κοντό. Θέλω τα φώτα σας. Ότι ξέρετε. Δεν έχω ιδέα για το μακρύ. Δεν ξέρω καν τι θα κάνω και που θα το κάνω αλλά θέλω άμα ξέρετε να μου πείτε.

εμένα σήμερα με ενημέρωσαν γιατί θα κάνα μακρύ κ εγώ. μια βδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο γύρω στην 21 μέρα δηλαδή μου είπε ενέσεις arvekap.μολις μοου έρθει περίοδος ορμονολογικές και κατευθείαν puregon για διέγερση.συνολο όλης τησ διαδικασίας κανένα 20 ημερο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Αποκλείεται.. Αν σου στείλω το διάδρομο, δεν θα μπορώ να κοιμηθώ.... :mrgreen:

αααα....ο.κ.καταλαβα!πρεπει να βρω κατι αλλο...για να φυγει το μυαλο μου απο το φαγητοοο.....!μολις εφαγα ενα ωρααιοτατο λιοψωμο...μμμμ!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

αχ,κοριτσια σας ευχαριστω για την στηριξει αλλα μεχρι να βγει η χοριακη θα εχω πολλες επιφυλαξεις,η γιατρος με ειπε οτι στατιστικα εχουν λιγοτερες πιθανοτητες αλλα αμα το εμβρυο ειναι καλο και ζωντανο,υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης.εμας καλα ειναι,μονο να βγουν ζωντανα.τρελλο αγχος!!!!!!!!!!ουφ!!!!!!!!!!

ολα καλα θα πανε θα το δεις...αυτο που νιωθεις ειναι το αγχος πριν απο τη συναντηση με τα μωρακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

....την επομενη φορα στην Κερκυρα θα πατε λαος ολοκληρος οχι αστεια!!!!!!;)

1a0fd6e0b8.png

τελεια η Κερκυρα κοριτσια ειδικα Πασχα(οχι οτι ειναι ο μπαμπας μου απο εκει αλλα πραγματικα ειναι πολυ ωραια)!!!!!!!!!!!

easter6.jpg

δεν εχει τυχει να παω Πασχα,θα το'θελα πολυ καποια στιγμη!ιπποκαμπακι να περασεις super και να αφησεις πισω ολες τις ασχημες σκεψεις.......

1a0fd6e0b8.png

γεια σου δημητρα ,δυστυχως εισαι και εσυ απο τις ''τυχερες'',καλη επιτυχια στην αποξεση,καλη αναρωση,και εμεις τα ιδια περασαμε,και προχωραμε η καθεμια με τον δικο της ρυθμο.

πηγα στην γιατρο σημερα,περιμενω νεα συνταγη.την αλλη δευτερα (12 απριλιου)κατα 99% γινεται η μεταφορα.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Και σύντομα να δεις μια θετικότατη χοριακή!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

αααα....ο.κ.καταλαβα!πρεπει να βρω κατι αλλο...για να φυγει το μυαλο μου απο το φαγητοοο.....!μολις εφαγα ενα ωρααιοτατο λιοψωμο...μμμμ!!!!!!!!!

λιόψωμο; ..

Μμμμμμ.. καλά του κανες!! :mrgreen:

Διαφημίσεις

ολα καλα θα πανε θα το δεις...αυτο που νιωθεις ειναι το αγχος πριν απο τη συναντηση με τα μωρακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

....την επομενη φορα στην Κερκυρα θα πατε λαος ολοκληρος οχι αστεια!!!!!!;)

ειδικα αμα ειναι και 3+2 εμεις = 5.φανταζεστε εγω με τρια μωρα να σουλατσαρω στην πλατεια λιστων.:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: icon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gif.ορε μανα μου γελια.

Μακάρι!!!! Κι άμα χρειαστείτε baby sitter, εγώ είμαι εδώ.. Καημό το χω να πάω Κέρκυρα το Πάσχα αλλά όλο κάτι τυχαίνει..

πολυ ευχαριστως,να ερθεις στην κερκυρα baby sitter,αλλα στα δικα σου μπεμπε γιατι θα ερθουν συντομα.:tongue::tongue::tongue::P:p:p,και να βρεθουμε τυχαια και ανταλασουμε κουβεντουλες μωρουδιακες.:-D:-D:-D

ειδικα αμα ειναι και 3+2 εμεις = 5.φανταζεστε εγω με τρια μωρα να σουλατσαρω στην πλατεια λιστων.:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: icon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gif.ορε μανα μου γελια.

πω πω καλα εε την εχω την εικονα τη φανταζομαι ηδη και μ'αρεσει τρελα....μεινε κι εσυ μ'αυτη την ωραια εικονα.....να σε τραβολογανε τα μικρα σου απο δω κι απο κει...τρεμε πλατεια λιστων και οχι μονο!:)

1a0fd6e0b8.png

πω πω καλα εε την εχω την εικονα τη φανταζομαι ηδη και μ'αρεσει τρελα....μεινε κι εσυ μ'αυτη την ωραια εικονα.....να σε τραβολογανε τα μικρα σου απο δω κι απο κει...τρεμε πλατεια λιστων και οχι μονο!:)

Είδες; Έβγαλες την εικόνα από το φαγητό... :mrgreen:

Το ιπποκαμπάκι λοιπόν είναι η λύση για δίαιτα!! ;)

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια τι κανετε?εγω χθες ημουν ολη μερα για ψωνια μπηκα το βραδι λιγο κ ειδα για την κριστη οτι ειναι εγκυουλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοπελα μου!!!

κοριτσια εχετε παρει χαμπαρι οτι σιγα σιγα μαζευονται πολλες εγκυουλες?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

πηρα κ φορεμα!!!σε χρωμμα μπλε τελικα σατεν μακρυ οπως ειμαι κ ξανθια ημουν μια κουκλα χαχαχαχχχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...