Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , anemonii είπε:

Και εμένα πρώτη μου εξωσωματική είναι. ζαλάδες και ναυτία που λες εγώ δεν είχα, μόνο πόνο στο στήθος και δυσφορία κάτω χαμηλά όσο περνούν οι μέρες. Θα περάσουν όμως. Πότε πας για ωοληψία;

Την παρασκευή πάω για ωοληψια και σήμερα νύχτα πρπει να κάνω μια τελευταία ένεση… μου είπε γιατρός είναι ή συμαντικη ένεση πριν την ωοληψια!!! Αλλά εμβρυομεταφορά θα κάνω στον επόμενο κύκλο για να ηρεμήσει το σώμα μου !! Και να έχω μια ήρεμη εγκυμοσύνη 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

γεια σου δημητρα ,δυστυχως εισαι και εσυ απο τις ''τυχερες'',καλη επιτυχια στην αποξεση,καλη αναρωση,και εμεις τα ιδια περασαμε,και προχωραμε η καθεμια με τον δικο της ρυθμο.

πηγα στην γιατρο σημερα,περιμενω νεα συνταγη.την αλλη δευτερα (12 απριλιου)κατα 99% γινεται η μεταφορα.

Διαφημίσεις

περνας μια πολυ δυσκολη φαση,ισως και η πιο δυσκολη εδω στο θεμα,αλλα οπως ειπαμε ο χρονος μονο αυτος θα σε βοηθησει πραγματικα.την εχω ακουσει την ιδια ιστορια και απο αλλη κοπελα η οποια τωρα εχει 2 κοριτσακια.σου ευχομαι να εχεις την τυχη της απο εδω και περα.

ευχαριστω...

απο το στόμα σου και....

εύχομαι τον άλλο μήνα να έχεις θετικά αποτελέσματα και να είσαι η 3η ή 4η απο εδώ μέσα που θα έχει ένα σποράκι στην κοιλίτσα της.....

Επεξεργάστηκαν by Angela2

γεια σου δημητρα ,δυστυχως εισαι και εσυ απο τις ''τυχερες'',καλη επιτυχια στην αποξεση,καλη αναρωση,και εμεις τα ιδια περασαμε,και προχωραμε η καθεμια με τον δικο της ρυθμο.

πηγα στην γιατρο σημερα,περιμενω νεα συνταγη.την αλλη δευτερα (12 απριλιου)κατα 99% γινεται η μεταφορα.

Με το καλό!!!!!! Να πάνε όλα καλά!!!

Με τη Βίσση τι έγινε; Θα προλάβεις να πας; :D

μπραβο ιπποκαμπακι...προχωρας μια χαρα δηλαδη, πολυ ωραια!φτανεις ολο και πιο κοντα στα ζουζουνακια σου...τελεια!!!!!;) με το καλο να γινει η εμβρυομεταφορα κ να 'χουμε κι αλλη εγκυμοσυνη στο cafe μας να συζηταμε:):-D:-D εισαι ετοιμη??ποτε φευγετε??

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

αααχ τι με εχει πιασει.....μ'αυτα τα νηστησιμα τρωω ολη την ωρα!!!!!!!!!Τουντς δε μου στελνεις το διαδρομο να κανω λιγο γιατι αντι να χασω θα αρχισω να παιρνωωω!!!!!sos:mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

Με το καλό!!!!!! Να πάνε όλα καλά!!!

Με τη Βίσση τι έγινε; Θα προλάβεις να πας; :D

εννοειτε!!!icon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gif,και ενα παραπανω που θα παω και την μελοντικη νυφη μου (παιζει ερωτας τρελλος),και χαιρομαι που επιτελους ο αδερφουλης μου βρηκε τον μεγαλο ερωτα (ο πρωτος του ερωτας μετα απο 15 χρονια εγινε επανασυνδεση),θα παω με 1000.

αααχ τι με εχει πιασει.....μ'αυτα τα νηστησιμα τρωω ολη την ωρα!!!!!!!!!Τουντς δε μου στελνεις το διαδρομο να κανω λιγο γιατι αντι να χασω θα αρχισω να παιρνωωω!!!!!sos:mrgreen:

Αποκλείεται.. Αν σου στείλω το διάδρομο, δεν θα μπορώ να κοιμηθώ.... :mrgreen:

μπραβο ιπποκαμπακι...προχωρας μια χαρα δηλαδη, πολυ ωραια!φτανεις ολο και πιο κοντα στα ζουζουνακια σου...τελεια!!!!!;) με το καλο να γινει η εμβρυομεταφορα κ να 'χουμε κι αλλη εγκυμοσυνη στο cafe μας να συζηταμε:):-D:-D εισαι ετοιμη??ποτε φευγετε??

την μ.πεμπτη φευγουμε,κανουμε μια διανυκτερευση στην ηγουμενιτσα και το πρωι περναμε κερκυρα.θα παω να το ευχαριστηθω να γεμισω τις μπαταριες.

την μ.πεμπτη φευγουμε,κανουμε μια διανυκτερευση στην ηγουμενιτσα και το πρωι περναμε κερκυρα.θα παω να το ευχαριστηθω να γεμισω τις μπαταριες.

τελεια η Κερκυρα κοριτσια ειδικα Πασχα(οχι οτι ειναι ο μπαμπας μου απο εκει αλλα πραγματικα ειναι πολυ ωραια)!!!!!!!!!!!

easter6.jpg

Διαφημίσεις

αχ,κοριτσια σας ευχαριστω για την στηριξει αλλα μεχρι να βγει η χοριακη θα εχω πολλες επιφυλαξεις,η γιατρος με ειπε οτι στατιστικα εχουν λιγοτερες πιθανοτητες αλλα αμα το εμβρυο ειναι καλο και ζωντανο,υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης.εμας καλα ειναι,μονο να βγουν ζωντανα.τρελλο αγχος!!!!!!!!!!ουφ!!!!!!!!!!

τελεια η Κερκυρα κοριτσια ειδικα Πασχα(οχι οτι ειναι ο μπαμπας μου απο εκει αλλα πραγματικα ειναι πολυ ωραια)!!!!!!!!!!!

easter6.jpg

τελεια φωτο,πως την κατεβασες?ειναι η 4η φορα που παμε.την επομενη θα παρουμε και τα μωρα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τελεια φωτο,πως την κατεβασες?ειναι η 4η φορα που παμε.την επομενη θα παρουμε και τα μωρα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πηγαινε στο κιτρινο κουτακι αυτο με τα βουνακια (δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω) και βαζεις την διευθυνση της φωτο.

ευκολο ειναι δοκιμασε το

Μακάρι!!!! Κι άμα χρειαστείτε baby sitter, εγώ είμαι εδώ.. Καημό το χω να πάω Κέρκυρα το Πάσχα αλλά όλο κάτι τυχαίνει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...