Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

θα κανεις οπως νιωθεις!!

δεν σε κατακρινει κανεις να το ξερεις!!

η θλιψη σου και η απωλεια σου ειναι μεγαλη και πρεπει να πεις το αντιο!!

από το δικό σου τικεράκι βλέπω πάντως, ότι σύντομα θα κάνεις τεστάκι εεε?

Έχει κανένα τικεράκι με πόσα κιλά χάνονται να βάλω κι εγώ; Είμαι αδιάθετη κι η ζυγαριά έδειξε 67,4. Δέκα κιλάκια ακόμα έχω... :D

Διαφημίσεις

Έχει κανένα τικεράκι με πόσα κιλά χάνονται να βάλω κι εγώ; Είμαι αδιάθετη κι η ζυγαριά έδειξε 67,4. Δέκα κιλάκια ακόμα έχω... :D

Ε, είσαι σε καλό δρόμο!!

69 κιλά δεν έδειχνε πριν 2-3 μέρες;

Πίστεψέ με, είναι πρήξιμο περισσότερο από την όλη ταλαιπωρία που έχεις υποστεί...και αν βγάλεις και το 1 κιλό που είναι συν λόγω αδιαθεσίας....τότε σου μείνανε 9!:P

Εγώ πάντως σε αγαπώ και με +9!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσια...

Τουντς πανε δυο κιλακια δηλαδη.....69 δεν ησουν?

αντε να ξεκολλησει η ζυγαρια...!

που ειναι οι εγκυουλες μας σημερα...????

1a0fd6e0b8.png

Ε, είσαι σε καλό δρόμο!!

69 κιλά δεν έδειχνε πριν 2-3 μέρες;

Πίστεψέ με, είναι πρήξιμο περισσότερο από την όλη ταλαιπωρία που έχεις υποστεί...και αν βγάλεις και το 1 κιλό που είναι συν λόγω αδιαθεσίας....τότε σου μείνανε 9!:P

Εγώ πάντως σε αγαπώ και με +9!!!!

αυτό μου φτάνει!!!! ;)

Έβαλα τίκερ... Το έβαλα καλά; Φαίνεται;

Διαφημίσεις

Γειά σας... Σας διαβάζω εδώ κ πολύ καιρό... Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα είχα την ανάγκη να γράψω κ εγώ... Τέτοια ώρα όμως δεν έχω που αλλού να στραφώ. Το απόγευμα πήγαμε στο γιατρό για να δούμε αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων. Όλα καλά, ώσπου έγινε ο υπέρηχος... Καρδούλα δεν χτυπούσε πια... Είμαι στην 11η εβδομάδα κ αύριο πρωί θα κάνω απόξεση. Δεν το χωράει ο νους μου... Δεν το καταλαβαίνω... Δεν το δέχομαι...

Δημητρα καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις...σιγουρα αναρωτιεσαι το γιατι συνεβη οπως ολες μας!το μονο σιγουρο ειναι πως ο χρονος θα σε βοηθησει να συνειδητοποιησεις καποια πραγματα και να δυναμωσεις. Ολες εμεις θα ειμαστε στο πλευρο σου για οτι μας χρειαστεις...κι εγω στις 11 βδομαδες το επαθα, ολοι μου ελεγαν εισαι μικρη ακομη δεν πειραζει κι εγω τους κοιταγα καλα καλα...μετα ομως βρηκα τα κοριτσια και πηρα τα πανω μου.....

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

εγώ τη δεύτερη εβδομάδα μετά το συμβάν, πήγα να αγοράσω μια κάρτα για την ανηψιά μου που είχε γενέθλια και της πήρα κι ένα σετ λαστιχάκια για τα μαλλιά.. Εκεί στο σταντ με τα λαστιχάκια, ένιωσα την ανάγκη να αγοράσω κι ένα ακόμα λαστιχάκι που είχε ένα κοριτσάκι πάνω. Σαν "αντίο" στο κοριτσάκι που έχασα το είδα.. Οι επόμενες μέρες με βρήκαν με το λαστιχάκι στο χέρι πρωί βράδυ... να το κοιτάζω και να κλαίω.. Δεν το πέταξα φυσικά τώρα, το έβαλα απλώς σε ένα συρτάρι που είχα τα πραγματάκια της.. (κάτι παιχνιδάκια που μου έιχαν χαρίσει)..

Η ζωή συνεχίζεται!!

Καταλαβαίνω .. Και τώρα που θυμήθηκα... να κι εγώ κλαίω.. Με βλέπεις; Ξέρω ότι με βλέπεις.. Έλα να κάνουμε αγκαλίτσα...

χτες τελείωσαν το μνηματάκι της και πήγα και της έβαλα μία μπουμπού και ένα κουκλάκι που μου είχαν χαρίσει για εκείνη... τα μόνα πραγματάκια που είχα αποφασίσει να βάλω στο σπίτι μου για εκείνη ( ευτιχώς δεν είχα πάρει τίποτα άλλο ) οπότε καταλαβαίνεις οτι η πληγούλα μου είναι ακόμα ανοιχτή... κάποια στιγμή θα κλείσει και ας μείνει το σημαδάκι μόνο που θα μου τη θυμίζει.....

χτες τελείωσαν το μνηματάκι της και πήγα και της έβαλα μία μπουμπού και ένα κουκλάκι που μου είχαν χαρίσει για εκείνη... τα μόνα πραγματάκια που είχα αποφασίσει να βάλω στο σπίτι μου για εκείνη ( ευτιχώς δεν είχα πάρει τίποτα άλλο ) οπότε καταλαβαίνεις οτι η πληγούλα μου είναι ακόμα ανοιχτή... κάποια στιγμή θα κλείσει και ας μείνει το σημαδάκι μόνο που θα μου τη θυμίζει.....

θα κλείσει καρδούλα μου.. Θα δεις.... ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.. (ξέρω ότι τα ίδια και τα ίδια λέω.. ότι τα έχεις ξανακούσει.. αλλά...) :(

μπραβο σου για τον τροπο που το διαχειριζεσαι...εισαι πολυ δυνατη!!!σιγουρα θα κλεισει...

1a0fd6e0b8.png

περνας μια πολυ δυσκολη φαση,ισως και η πιο δυσκολη εδω στο θεμα,αλλα οπως ειπαμε ο χρονος μονο αυτος θα σε βοηθησει πραγματικα.την εχω ακουσει την ιδια ιστορια και απο αλλη κοπελα η οποια τωρα εχει 2 κοριτσακια.σου ευχομαι να εχεις την τυχη της απο εδω και περα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...