Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Είναι από τα φάρμακα. Και εγώ είμαι σήμερα τελευταία μέρα διέγερση και με πονάει το στήθος, ενώ γενικά δεν έχω θέματα, δηλαδή και στην περίοδο δεν έχω ενοχλήσεις στο στήθος.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

τουντσάκι μου θα βγάλεις το πολθποδάκι και δεν θα χρειαστεί ηεξωσωματική να το δείς..... θετική σκέψει χρειάζεται....

εγώ σου στέλνω λίγη απο τη δική μου ( αν και δεν έχω ΄πολύ εδώ που τα λέμε...)

Δε μου στέλνεις καμιά μαστιχούλα που με βοηθάει να ξεχνιέμαι; Η θετική σκέψη είναι δυσεύρετη στις μέρες μας.... Κρίση βλέπεις ;)

Διαφημίσεις

πιστεύω οτι θα πάμε έστω και αν χρειαστεί να μα σπρώξει και κάποιος!!!!

Δεν θα χρειαστεί... Σιγά σιγά θα δεις που δεν θα μαζεύεσαι..Έρχεται και καλοκαιράκι!! :D όλα θα φτιάξουν!

Δε μου στέλνεις καμιά μαστιχούλα που με βοηθάει να ξεχνιέμαι; Η θετική σκέψη είναι δυσεύρετη στις μέρες μας.... Κρίση βλέπεις ;)

όσο θέλεις εδώ την έχουμε σε ποσότητα ( την μαστιχούλα ενοώ... γιατί απο το άλλο όπως σου είπα δεν έχω και εγώ πολύ...)

Δεν θα χρειαστεί... Σιγά σιγά θα δεις που δεν θα μαζεύεσαι..Έρχεται και καλοκαιράκι!! :D όλα θα φτιάξουν!
σκέυτομαι να κάνω αλλαγή στο υπνοδωμάτιό μου να το πάω σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού μετά το Πάσχα.... έτσι σε δουλειά να βρισκόμαστε για να ξεχνιόμαστε....έρχεται και ο γάμος της αδελφής μου και εγώ είμαι σαν Μ. Παρασκευή..... Επεξεργάστηκαν by Angela2

Διαφημίσεις

Γειά σας... Σας διαβάζω εδώ κ πολύ καιρό... Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα είχα την ανάγκη να γράψω κ εγώ... Τέτοια ώρα όμως δεν έχω που αλλού να στραφώ. Το απόγευμα πήγαμε στο γιατρό για να δούμε αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων. Όλα καλά, ώσπου έγινε ο υπέρηχος... Καρδούλα δεν χτυπούσε πια... Είμαι στην 11η εβδομάδα κ αύριο πρωί θα κάνω απόξεση. Δεν το χωράει ο νους μου... Δεν το καταλαβαίνω... Δεν το δέχομαι...

Δήμητρα:oops:

jmX2p3.png

YUDNp3.png

Γειά σας... Σας διαβάζω εδώ κ πολύ καιρό... Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα είχα την ανάγκη να γράψω κ εγώ... Τέτοια ώρα όμως δεν έχω που αλλού να στραφώ. Το απόγευμα πήγαμε στο γιατρό για να δούμε αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων. Όλα καλά, ώσπου έγινε ο υπέρηχος... Καρδούλα δεν χτυπούσε πια... Είμαι στην 11η εβδομάδα κ αύριο πρωί θα κάνω απόξεση. Δεν το χωράει ο νους μου... Δεν το καταλαβαίνω... Δεν το δέχομαι...

Δημητρα δεν υπάρχουν λογια για να σε παρηγορησω!

ο χρονος ειναι γιατρος σιγουρα!

Λυπάμαι πολυ και βαθεια για την απωλεια σου!!

Κλάψε ξεσπασε νιωσε την απώλεια σου και θα δεις που μετα απο αρκετο καιρο θα νιωθεις λιγο καλυτερα,

υπομονή Δήμητρα... τώρα το ξέρω οτι δεν σου λέει κάτι αυτό, ούτε εγώ έχω ξεπεράσει μετά απο 2 εβδομάδες το θάνατο του δικού μου κοριτσακιού.... αλλα πίστεψέμε μετά απο κλάμματα αμέτριτα γιατί ,θυμό και οργή για αυτό που σου συνέβει έρχεται σιγά σιγά και η αποδοχή, γιατί καταλαβαίνεις οτι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει να γίνει αλλιώς και έτσι μαζεύεις τα κομμάτια σου και προσπαθείς να σταθείς στα πόδια σου για να προχωρήσεις... το αγγελάκι σου σκέψου οτι θα είναι μαζί με τα δικά μας αγγελάκια κοντά στην Παναγίτσα... τουλάχιστων εμένα αυτό μου απαλύνει λίγο τον πόνο... κάνε κουράγιο για σένα και τον άντρα σου γιατί όσο πονάμε εμείς άλλο τόσο πονάνε και εκείνει στην καρδούλα τους...

όποτε θέλεις να τα πεις κάπου να ελαφρώσεις την ψυχούλα σου είμαστε εδώ!!! εμένα τα κορίτσια με βοήθησαν και με βοηθάνε ακόμα...

λυπάμε για το χαμό του εμβριακιού σου.... :(:(:(:(:(

Δήμητρα, καλως ήρθες στην παρέα μας...

Το έχω πει και άλλες φορές θα το πω άλλη μία. Καλό θα ήταν να μην έρθεις εδώ αλλά μιας και ήρθες ελπίζω να σε βοηθήσουμε...

Ξέρεις, ο πόνος όταν μοιράζεται γίνεται πιο υποφερτός....αντίθετα η χαρά διπλασιάζεται...

Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου. Όμως μια απορία έχω βρε κοριτσάκι....Γιατί εσυ, ούσα έγκυος να μας παρακολουθείς σε αυτό το στενάχωρο τόπικ τόσο καιρό; Ήξερες ότι θα παλινδρομήσεις; Θα έπρεπε να είσαι σε άλλα πιο ευχάριστα τόπικ...

Tεσπα...Η σημερινή μέρα θα είναι δύσκολη, όμως πρέπει να το περάσεις και αυτό....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

υπομονή Δήμητρα... τώρα το ξέρω οτι δεν σου λέει κάτι αυτό, ούτε εγώ έχω ξεπεράσει μετά απο 2 εβδομάδες το θάνατο του δικού μου κοριτσακιού.... αλλα πίστεψέμε μετά απο κλάμματα αμέτριτα γιατί ,θυμό και οργή για αυτό που σου συνέβει έρχεται σιγά σιγά και η αποδοχή, γιατί καταλαβαίνεις οτι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει να γίνει αλλιώς και έτσι μαζεύεις τα κομμάτια σου και προσπαθείς να σταθείς στα πόδια σου για να προχωρήσεις... το αγγελάκι σου σκέψου οτι θα είναι μαζί με τα δικά μας αγγελάκια κοντά στην Παναγίτσα... τουλάχιστων εμένα αυτό μου απαλύνει λίγο τον πόνο... κάνε κουράγιο για σένα και τον άντρα σου γιατί όσο πονάμε εμείς άλλο τόσο πονάνε και εκείνει στην καρδούλα τους...

όποτε θέλεις να τα πεις κάπου να ελαφρώσεις την ψυχούλα σου είμαστε εδώ!!! εμένα τα κορίτσια με βοήθησαν και με βοηθάνε ακόμα...

λυπάμε για το χαμό του εμβριακιού σου.... :(:(:(:(:(

είναι πολύ νωρίς για να ξεπεράσεις.. (για να ξεχάσεις δεν το συζητώ.. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε) .. γι αυτό και δεν σε κράζω ακόμα για τα τικεράκια που έβαλες.. Αλλά άμα μπει καλοκαίρι για τα καλά και ακόμα τα έχεις εκεί θα σε κράξω κακομοίρα μου.. να το ξέρεις.. ;)

είναι πολύ νωρίς για να ξεπεράσεις.. (για να ξεχάσεις δεν το συζητώ.. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε) .. γι αυτό και δεν σε κράζω ακόμα για τα τικεράκια που έβαλες.. Αλλά άμα μπει καλοκαίρι για τα καλά και ακόμα τα έχεις εκεί θα σε κράξω κακομοίρα μου.. να το ξέρεις.. ;)

Θα μπορούσα να το είχα γράψει εγώ, tounts....

Όταν είχα βάλει τέτοιο τικεράκι μετά την απώλεια της μπέμπας μου, μια καλή φίλη, μου ζήτησε να το βγάλω....(αρκετά μετά).

Αρχικά το είδα κάπως....με τον καιρό κατάλαβα....

Ναι, είναι νωρίς ακόμη για την Angela2....

Αργά ή γρήγορα όμως πρέπει να βγει γιατί η ζωή προχωρά....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ακόμα πονάω.... και έστω με αυτά τα τικεράκια προσπαθώ να πω το αντίο μου.... λίγο υπομονή.....

ακόμα πονάω.... και έστω με αυτά τα τικεράκια προσπαθώ να πω το αντίο μου.... λίγο υπομονή.....

θα κανεις οπως νιωθεις!!

δεν σε κατακρινει κανεις να το ξερεις!!

η θλιψη σου και η απωλεια σου ειναι μεγαλη και πρεπει να πεις το αντιο!!

Θα μπορούσα να το είχα γράψει εγώ, tounts....

Όταν είχα βάλει τέτοιο τικεράκι μετά την απώλεια της μπέμπας μου, μια καλή φίλη, μου ζήτησε να το βγάλω....(αρκετά μετά).

Αρχικά το είδα κάπως....με τον καιρό κατάλαβα....

Ναι, είναι νωρίς ακόμη για την Angela2....

Αργά ή γρήγορα όμως πρέπει να βγει γιατί η ζωή προχωρά....

εγώ τη δεύτερη εβδομάδα μετά το συμβάν, πήγα να αγοράσω μια κάρτα για την ανηψιά μου που είχε γενέθλια και της πήρα κι ένα σετ λαστιχάκια για τα μαλλιά.. Εκεί στο σταντ με τα λαστιχάκια, ένιωσα την ανάγκη να αγοράσω κι ένα ακόμα λαστιχάκι που είχε ένα κοριτσάκι πάνω. Σαν "αντίο" στο κοριτσάκι που έχασα το είδα.. Οι επόμενες μέρες με βρήκαν με το λαστιχάκι στο χέρι πρωί βράδυ... να το κοιτάζω και να κλαίω.. Δεν το πέταξα φυσικά τώρα, το έβαλα απλώς σε ένα συρτάρι που είχα τα πραγματάκια της.. (κάτι παιχνιδάκια που μου έιχαν χαρίσει)..

Η ζωή συνεχίζεται!!

Καταλαβαίνω .. Και τώρα που θυμήθηκα... να κι εγώ κλαίω.. Με βλέπεις; Ξέρω ότι με βλέπεις.. Έλα να κάνουμε αγκαλίτσα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...