Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 minutes ago, Losr said:

Ναι δεν διαφωνώ αυτό προσπαθώ να εξηγήσω. Εγώ βέβαια η αλήθεια είναι στην πρώτη εξωσωματική πήγα ντουγρου. Εβγαλα 18 ωάρια και μετά από 5 μέρες έκανα Ετ. Δεν είχα υποδιεγερση τουλάχιστον όχι κάτι βαρύ. Αλλά πολλές φορές σκέφτομαι ότι μήπως για αυτό παλινδρομησε. Αλλά πχ εγώ τότε η γυναικολόγος μου, μου είχε πει εγώ δεν γνωρίζω δεν έχω εμπειρία σε εξωσωματική και δεν έχω κάποιον να σου συστήσω. Οπότε πήγα λίγο στα τυφλά σε μεγάλο κέντρο. Μετά άρχισα και έψαχνα μόνη μου.

Η διαφορά με την Ιατρική όμως με όλα τα υπόλοιπα είναι ότι στην ιατρική είναι πολυδιάστατο το θέμα και βασίζεται πάνω σε στατιστικές. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Συγνώμη, αλλά σύμφωνα με αυτά που λες εγώ υπολογίζω την σύλληψη πολύ αργότερα...γύρω στις 18 του μήνα(αφού λες ότι το τεστ ωορρηξίας που έκανες στις 16 ανιχνεύει την ορμόνη 2 μέρες πριν την ωορρηξία-άρα ωορρηξία είχες γύρω στις 18.

Σε κάθε περίπτωση επικεντρώσου στα θετικά της υπόθεσης(θετική χοριακή) και σκέψου πως έχεις τελειώσει με τις ατυχίες που σου αναλογούσανε....

Από καρδιάς εύχομαι την Μ.Πέμπτη να μας ανακοινώσεις ότι η χοριακή έχει αγγίξει τα ύψη....

Σε παρακολουθώ από τότε που είμασταν στο ίδιο καφέ και πάντα ήθελα να σε δω εγκυούλα!!! Και τώρα να....:-D

Κατσε γιατι εγω φταιω δεν το εγραψα καλα. Πονο ωορρηξιας ειχα στις 12 εαν και μπορει να ηταν και κατι αλλο. Μεχρι της 16 δεν ειχα κανει τεστ ωορρηξιας γιατι τα ειχα παραγγειλει απο το ιντερνετ και ειχαν καθυστερησει να ερθουν. Οταν ηρθαν λοιπον ειπα να κανω ενα για δοκιμη και βγηκε θετικο, σε αντιθεση με την επομενη μερα στις 17 που ηταν αρνητικο.

Διαβασα οτι η LH βρισκεται στο max της τιμης της 2 μερες πριν την ωορρηξια, μπορει λοιπον η 16η Μαρτιου να ηταν ηδη η δευτερη μερα που θα εδειχνε θετικο το τεστ οποτε την επομενη να ειχα ωορρηξια. Αρα η πιθανη ημερομηνια ωορρηξιας να ειναι η 17η Μαρτιου και να ειμαι μια μερα πριν απο την αναμενομενομενη περιοδο? Και παλι διακαιολογειται τοσο χαμηλη τιμη?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

christy28 συγχαρητήριαααααααααααα!!!!!!!!!!

όλα καλά θα πάνε!!!!!Θα δεις!!!!

......

καλέ κι εγώ εδώ θα είμαι. Εγώ μάλλον θα ξεκινήσω από Σεπτέμβριο μαζί με την Angela2.. όλες θα μείνετε έγκυος, θα κοντεύετε να γεννήσετε και μετά εγώ... και ούτε το Πάσχα θα πάω πουθενά.. Μη κοιτάτε που σήμερα εξαφανίστηκα. Είχε δουλειά γι αυτό..

Πάω τώρα να κάνω διάδρομο!!!

Έχουμε και κιλά να χάσουμε :wink:

Ευχαριστω πολυ γλυκια μου! Κι εσυ με το καλο οποτε κι αν ξεκινησεις προσπαθειες. Θα δεις οτι ο χρονος περναει πολυ γρηγορα.Οποτε και να ξεκινησεις προσπαθειες σου ευχομαι αυτη τη φορα να φερεις μωρακι στο σπιτι!

Cristy νομίζω οτι είσαι 3-4 εβδομάδων αρα απο μικροβιολογικό εργαστηριο λεει για φυσιολογικες τιμες τα παρακάτω!

3-4 Εβδομάδες 5-225

4-5 Εβδομάδες 30-8.500

άρα μια χαρά είναι μην αγχώνεσε δεν κάνει!!!!!!!!!!Ολα καλά θα πάνε!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Πηρα τηλ τον γιατρό μου είπε να μην δώσω σημασία!!!!!!!!!!

Τα καφέ σταμάτησαν και μου είπε αφου δεν έχω σταθερό κύκλο μπορεί να είναι και ωορηξία!!!!!!

Μαλλον ωορρηξια θα ειναι μου εχει τυχει κι εμενα μια φορα.

Διαφημίσεις

τουντσάκι γιατί απο Σεπτεμβρη? μετά την υστεροσκόπηση λίγο καιρό αναμονή να φτιάξει το πάχος της μήτρας και μετά θα βάλεις μπρος για τα ευχάριστα!!!!

θα δείξει η υστεροσκόπηση. Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα το σχήμα της μήτρας μου και να χρειαστεί εξωσωματική... Αλλά όπως και να χει, ακόμα δεν έχω συνέλθει και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία μιας εγκυμοσύνης πριν ξεπεράσω την προηγούμενη. Λέω λοιπόν να πάω διακοπές, να ξεχαστώ και μετά από Σεπτέμβρη, βλέπουμε.. Να χάσω και τα κιλά που έχουν κολλήσει και δεν κουνάνε..

Κατσε γιατι εγω φταιω δεν το εγραψα καλα. Πονο ωορρηξιας ειχα στις 12 εαν και μπορει να ηταν και κατι αλλο. Μεχρι της 16 δεν ειχα κανει τεστ ωορρηξιας γιατι τα ειχα παραγγειλει απο το ιντερνετ και ειχαν καθυστερησει να ερθουν. Οταν ηρθαν λοιπον ειπα να κανω ενα για δοκιμη και βγηκε θετικο, σε αντιθεση με την επομενη μερα στις 17 που ηταν αρνητικο.

Διαβασα οτι η LH βρισκεται στο max της τιμης της 2 μερες πριν την ωορρηξια, μπορει λοιπον η 16η Μαρτιου να ηταν ηδη η δευτερη μερα που θα εδειχνε θετικο το τεστ οποτε την επομενη να ειχα ωορρηξια. Αρα η πιθανη ημερομηνια ωορρηξιας να ειναι η 17η Μαρτιου και να ειμαι μια μερα πριν απο την αναμενομενομενη περιοδο? Και παλι διακαιολογειται τοσο χαμηλη τιμη?

Και τώρα τι; Θα πιστέψουμε το τεστ ωορρηξίας του ίντερνετ που μπορεί να έφταιγε και το ουτροτζεστάν ή τη χοριακή; Εγώ λέω τη χοριακή!!!! ;)

Ευχαριστω πολυ γλυκια μου! Κι εσυ με το καλο οποτε κι αν ξεκινησεις προσπαθειες. Θα δεις οτι ο χρονος περναει πολυ γρηγορα.Οποτε και να ξεκινησεις προσπαθειες σου ευχομαι αυτη τη φορα να φερεις μωρακι στο σπιτι!

Αχ! Αυτό το "μωράκι στο σπίτι" μου έφερε κλάμματα! Μην ανησυχείς.. Από χαρά είναι!!

Πηρα τηλ τον γιατρό μου είπε να μην δώσω σημασία!!!!!!!!!!

Τα καφέ σταμάτησαν και μου είπε αφου δεν έχω σταθερό κύκλο μπορεί να είναι και ωορηξία!!!!!!

Δόξα τω Θεώ!! Τι άγχος τραβάμε βρε κορίτσιια... Έλεος πια!! Ουφ! :-(

θα δείξει η υστεροσκόπηση. Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα το σχήμα της μήτρας μου και να χρειαστεί εξωσωματική... Αλλά όπως και να χει, ακόμα δεν έχω συνέλθει και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία μιας εγκυμοσύνης πριν ξεπεράσω την προηγούμενη. Λέω λοιπόν να πάω διακοπές, να ξεχαστώ και μετά από Σεπτέμβρη, βλέπουμε.. Να χάσω και τα κιλά που έχουν κολλήσει και δεν κουνάνε..

Και τώρα τι; Θα πιστέψουμε το τεστ ωορρηξίας του ίντερνετ που μπορεί να έφταιγε και το ουτροτζεστάν ή τη χοριακή; Εγώ λέω τη χοριακή!!!! ;)

Αχ! Αυτό το "μωράκι στο σπίτι" μου έφερε κλάμματα! Μην ανησυχείς.. Από χαρά είναι!!

Γιατι θα κανεις υστεροσκοπηση? ειχες καποιο υποπτο ευρημα? Εγω εχω κανει σαλπιγγογραφια και ειναι φυσιολογικη, χρειαζεται να κανω και υστεροσκοπηση?

Μωρε ηταν χαμηλη η χοριακη γιάυτο και σκαλιζομαι!

ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!

Διαφημίσεις

Γιατι θα κανεις υστεροσκοπηση? ειχες καποιο υποπτο ευρημα? Εγω εχω κανει σαλπιγγογραφια και ειναι φυσιολογικη, χρειαζεται να κανω και υστεροσκοπηση?

Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.. Απλώς θα κάνεις υπομονή 9 μηνες :D

Η σαλπιγγογραφία, έδειξε τη μήτρα περίεργη. Η μία μεριά ήταν καλή και η άλλη ήταν σα δαγκωμένη... Σα να έλειπε ένα κομμάτι..

Αμέσως μετά έκανα υπέρηχο και βρέθηκε ένας πολύποδας...

Και μετά είπε ο γιατρός ότι ίσως ο πολύποδας μπήκε μπροστά και φαινόταν έτσι η μήτρα στη σαλπιγγογραφία, ή είναι έτσι εκ γενετής οπότε θα χρειαστεί εξωσωματική (ώστε να γίνει η εμφύτευση στην καλή μεριά).

Θα κάνω λοιπόν την υστεροσκόπηση, θα βγάλουμε τον πολύποδα από μέσα και θα δούμε τι θα δούμε...:rolleyes:

εαν δε δίξει κάτι η σαλπιγγογραφία δεν χρειάζεται υστεροσκόπηση.... άσε που εσύ τώρα έχεις το σποράκι σου να σκέπτεσαι άσε τα υπόλοιπα για εμάς....

Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.. Απλώς θα κάνεις υπομονή 9 μηνες :D

Η σαλπιγγογραφία, έδειξε τη μήτρα περίεργη. Η μία μεριά ήταν καλή και η άλλη ήταν σα δαγκωμένη... Σα να έλειπε ένα κομμάτι..

Αμέσως μετά έκανα υπέρηχο και βρέθηκε ένας πολύποδας...

Και μετά είπε ο γιατρός ότι ίσως ο πολύποδας μπήκε μπροστά και φαινόταν έτσι η μήτρα στη σαλπιγγογραφία, ή είναι έτσι εκ γενετής οπότε θα χρειαστεί εξωσωματική (ώστε να γίνει η εμφύτευση στην καλή μεριά).

Θα κάνω λοιπόν την υστεροσκόπηση, θα βγάλουμε τον πολύποδα από μέσα και θα δούμε τι θα δούμε...:rolleyes:

τουντσάκι μου θα βγάλεις το πολυποδάκι και δεν θα χρειαστεί ηεξωσωματική να το δείς..... θετική σκέψει χρειάζεται....

εγώ σου στέλνω λίγη απο τη δική μου ( αν και δεν έχω ΄πολύ εδώ που τα λέμε...)

Επεξεργάστηκαν by Angela2

εαν δε δίξει κάτι η σαλπιγγογραφία δεν χρειάζεται υστεροσκόπηση.... άσε που εσύ τώρα έχεις το σποράκι σου να σκέπτεσαι άσε τα υπόλοιπα για εμάς....

Εμείς Angela μου, θα πηγαίνουμε μαζί.. Αλλά να πηγαίνουμε.. όχι να μένουμε στο σπίτι εντάξει; :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...