Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 minutes ago, Losr said:

Ναι δεν διαφωνώ αυτό προσπαθώ να εξηγήσω. Εγώ βέβαια η αλήθεια είναι στην πρώτη εξωσωματική πήγα ντουγρου. Εβγαλα 18 ωάρια και μετά από 5 μέρες έκανα Ετ. Δεν είχα υποδιεγερση τουλάχιστον όχι κάτι βαρύ. Αλλά πολλές φορές σκέφτομαι ότι μήπως για αυτό παλινδρομησε. Αλλά πχ εγώ τότε η γυναικολόγος μου, μου είχε πει εγώ δεν γνωρίζω δεν έχω εμπειρία σε εξωσωματική και δεν έχω κάποιον να σου συστήσω. Οπότε πήγα λίγο στα τυφλά σε μεγάλο κέντρο. Μετά άρχισα και έψαχνα μόνη μου.

Η διαφορά με την Ιατρική όμως με όλα τα υπόλοιπα είναι ότι στην ιατρική είναι πολυδιάστατο το θέμα και βασίζεται πάνω σε στατιστικές. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κορίτσια θελω την γνώμη σας, αδιαθετησα στις 20 Μαρ και δεν εχω σταθερο κυκλο, ο μικροτερος κυκλος μου ειναι 31 μερες και ο μεγαλυτερος 42 μερες!!!!!! Εχθες ειχα λίγο ροζ αιματάκι και σήμερα εχω πιο πολύ!!!!! Να ανησυχήσω????

Magda μου, αν είχες πιο μικρό κύκλο, θα σου έλεγα ότι μπορεί να ήταν λίγο αιματάκι κατά την ωορρηξία. Για τον δικό σου όμως, σαν να πέφτει λίγο νωρίς...... Μήπως σου κάνει τερτίπια και μίκρυνε??? Σε κάθε περίπτωση, ρώτα τον γιατρό σου, αυτός ξέρει καλύτερα!!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια θελω την γνώμη σας, αδιαθετησα στις 20 Μαρ και δεν εχω σταθερο κυκλο, ο μικροτερος κυκλος μου ειναι 31 μερες και ο μεγαλυτερος 42 μερες!!!!!! Εχθες ειχα λίγο ροζ αιματάκι και σήμερα εχω πιο πολύ!!!!! Να ανησυχήσω????

Τι να σου πω...

Αφού έχεις τόσο μεγάλο κύκλο περίοδος αποκλείεται να είναι...

Μήπως είναι ωορρηξία; Γιατί είναι φυσιολογικό και στην ωορρηξία να υπάρχει αιματάκι....αλλά από την άλλη αφού συνεχίζεται και 2η μέρα χλωμό το κόβω να παίζει κάτι τέτοιο...

Μάλλον για κάποια ανωμαλία του κύκλου το κόβω, πόσο είναι από την απόξεση;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Eγώ εδώ! Βράχος!:D

χμ.....οχι για πολυ!

το βλεπω να σου'ρχεται και σενα......

τωρα που πηρε μπρος......

magdaki κι εγω να σου πω την αληθεια δεν μπορω να σκεφτω κατι μηπως να μιλουσες με το γιατρο σου....να σου φυγει και το αγχος!

1a0fd6e0b8.png

30 Σεπ την έκανα την απόξεση!!!!! Εχει περάσει καιρός και εχω συνέλθει ορμονικά νομίζω!!!!

Στην ωορηξία εχω μερικές φορές λίγο ροζ στο σκούπισμα, αλλα αυτά ειναι καφέ και πολυ περισσότερα και με τοσο μεγάλο κύκλο που έχω μετά το Πάσχα υπολογίζω την γόνιμη!!! Επίσης δεν νομίζω να είναι κύστη γιατι στην τελευταία επίσκεψη στον γιατρό είχα κάνει ωορηξία εκείνη την μέρα!!!! θα τον πάρω μαλλον τηλ εαν συνεχίσει!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

τουντσακι εχω αρχισει να ανησυχω...μηπως εγινε κατι με το συμπαν η μηπως αρχισες τα ταξιδια προς Αφρικη μερια...???

οπου κι αν εισαι γυρνααααα πισωωωωωωωωωωω....please

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

χμ.....οχι για πολυ!

το βλεπω να σου'ρχεται και σενα......

τωρα που πηρε μπρος......

magdaki κι εγω να σου πω την αληθεια δεν μπορω να σκεφτω κατι μηπως να μιλουσες με το γιατρο σου....να σου φυγει και το αγχος!

Μπα...

Χλωμό...

qwlrp3.png

ελα δε θελω απαισιοδοξιες.....!

Ειλικρινά, έχω απογοητευθεί γιατί εδώ και 3 μήνες προσπαθούσα τόσο συστηματικά....κάθε φορά που αδιαθετούσα έπεφτα σε κατάθλιψη....Οπότε τώρα που σταμάτησα ουσιαστικά να προσπαθώ, δεν πέφτω και σε κατάθλιψη...:-D

Με βλέπω γκουρού του καφέ των παλίνδρομων, και κάποια μέρα-αφού έχετε φύγει όλες από εδώ, με βλέπω να κλειδώνω το συγκεκριμένο τόπικ....

Για' αυτό σου λέω....εγώ εδώ, βράχος!

qwlrp3.png

Ειλικρινά, έχω απογοητευθεί γιατί εδώ και 3 μήνες προσπαθούσα τόσο συστηματικά....κάθε φορά που αδιαθετούσα έπεφτα σε κατάθλιψη....Οπότε τώρα που σταμάτησα ουσιαστικά να προσπαθώ, δεν πέφτω και σε κατάθλιψη...:-D

Με βλέπω γκουρού του καφέ των παλίνδρομων, και κάποια μέρα-αφού έχετε φύγει όλες από εδώ, με βλέπω να κλειδώνω το συγκεκριμένο τόπικ....

Για' αυτό σου λέω....εγώ εδώ, βράχος!

vasdeli μου μαζί θα μάθουμε τα ευχάριστα το φθηνόπορο ελπίζω για να έχω και εγώ κάποια για παρεϊτσα....

Vasdeli μου τωρα που δεν προσπαθεις συστηματικα νομιζω οτι εχεις πιο πολλες πιθανοτητες...γιατι το ψυχολογικο κομματι μας επηρεαζει πολυ...αλλωστε το ξερεις!θα'ρθει κι ουτε που θα το καταλαβεις...!το ξερω πως ειναι δυσκολο να το βγαλεις απο το μυαλο σου τα ιδια θα παθω κι εγω οταν ερθει η ωρα...ετσι ειναι η φυση μας τι να κανουμε...sorry που εκανα τοση ωρα να απντησω αλλα ηρθε ο αντρας μου..........φιλακια!ο πελαργος εκανε την αρχη....κανε λιγο υπομονηηηη...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

vasdeli μου μαζί θα μάθουμε τα ευχάριστα το φθηνόπορο ελπίζω για να έχω και εγώ κάποια για παρεϊτσα....

angelaki εδω θα'μαστε παρειτσα........εγω απο Μαη και μετα ξεκιναω προσπαθειες οποτε μαζι θα τα λεμε...κι εχουμε πολλα να λεμε ουυυυυυ.......δε φανταζεσαι!!!!φιλακια

1a0fd6e0b8.png

Κρίστυ μου,

Είναι θετική η χοριακή σου και αυτό έχει σημασία. Έχω μιλήσει με κοπέλα που ξεκίνησε με νούμερο χοριακής 14 και μάλιστα ήταν και δίδυμα και εξελίχθηκε μια χαρά.

Επανέλαβέ την σε δύο μέρες και θα δείς που θα έχει αυξηθεί το νούμερο...

Μακαρι βρε κοριτσι μου! Μιλησα και με τον γιατρο, μου ειπε να την επαναλαβω σε 48 ωρες και πρεπει να ειναι γυρω στο 60. Με αυτο πηρα λιγο θαρρος αλλα κλεινοντας μου ειπε " Και ο Θεος βοηθος...." και θεωρησα οτι με προετοιμαζει...

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

christy28 συγχαρητήριαααααααααααα!!!!!!!!!!

όλα καλά θα πάνε!!!!!Θα δεις!!!!

......

καλέ κι εγώ εδώ θα είμαι. Εγώ μάλλον θα ξεκινήσω από Σεπτέμβριο μαζί με την Angela2.. όλες θα μείνετε έγκυος, θα κοντεύετε να γεννήσετε και μετά εγώ... και ούτε το Πάσχα θα πάω πουθενά.. Μη κοιτάτε που σήμερα εξαφανίστηκα. Είχε δουλειά γι αυτό..

Πάω τώρα να κάνω διάδρομο!!!

Έχουμε και κιλά να χάσουμε :wink:

Christy μου μην αγχωνεσαι καθολου τα δυσκολα τα περασες....ετοιμασου για τα ευχαρισταααα!!!!η χοριακη ειναι θετικη αυτο εχει σημασια!!απο το μικροβιολογικο τι σου ειπαν??θα δεις που καθε μερα θα ανεβαινει κ σε λιγους μηνες θα εισαι μια γλυκια μανουλα μαζι με την μαμα κ την πατουσιτσα...αχ μπραβο...τετιοα να εχουμε:P

Σε ευχαριστω πολυ! Ελπιζω αλλα ειμαι πολυ συγκρατημενη και ετοιμη για το χειροτερο!

Αντε να παιρνετε και υπολοιπες σειρα. Αυτος ο μηνας ειναι τυχερος...

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

christy28 συγχαρητήριαααααααααααα!!!!!!!!!!

όλα καλά θα πάνε!!!!!Θα δεις!!!!

......

καλέ κι εγώ εδώ θα είμαι. Εγώ μάλλον θα ξεκινήσω από Σεπτέμβριο μαζί με την Angela2.. όλες θα μείνετε έγκυος, θα κοντεύετε να γεννήσετε και μετά εγώ... και ούτε το Πάσχα θα πάω πουθενά.. Μη κοιτάτε που σήμερα εξαφανίστηκα. Είχε δουλειά γι αυτό..

Πάω τώρα να κάνω διάδρομο!!!

Έχουμε και κιλά να χάσουμε :wink:

τουντσάκι γιατί απο Σεπτεμβρη? μετά την υστεροσκόπηση λίγο καιρό αναμονή να φτιάξει το πάχος της μήτρας και μετά θα βάλεις μπρος για τα ευχάριστα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...