Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Losr είπε:

Να την άφηναν να πεθάνει. Μπήκε νοσοκομείο και συγνώμη κιόλας έκανε πράσινο εμετούς 

Ναι αλλά εκείνος οφείλει να ξέρει. Και να σου πω κάτι. Γιατί να είναι υποχρεωμενη εγώ να ξέρω ιατρικά πράγματα. Εγώ θέλω να πηγαίνω στο γιατρό μου και να προσέχει εκείνος για μένα. Δεν μιλάω για εξετάσεις πρόληψης. Μιλάω για κάτι άλλο 

Μην ξεχνάς ότι ένας γιατρός είναι Κ άνθρωπος . Κάνει λάθη Κ παραλείψεις γι'αυτό πρέπει να πηγαίνουμε Κ εμείς λίγο υποψιασμένες με απορίες Κ συνέχεια με υπενθυμίσεις . Σε όλες τις ειδικότητες . Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους όχι με μηχανές . Οπότε πρέπει να έχουμε Κ εμείς λίγο σε επαγρύπνηση Κ τον γιατρό. 

Σε όλες τις δουλειές γίνονται λάθη δυστυχώς δεν μπορούμε να το αποφύγουμε . 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κρίστυ μου,

Είναι θετική η χοριακή σου και αυτό έχει σημασία. Έχω μιλήσει με κοπέλα που ξεκίνησε με νούμερο χοριακής 14 και μάλιστα ήταν και δίδυμα και εξελίχθηκε μια χαρά.

Επανέλαβέ την σε δύο μέρες και θα δείς που θα έχει αυξηθεί το νούμερο...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

VASDELI ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΙΜΑΙ!!!

ετσι μαμα μονο θετικες σκεψεις κι ολα θα πανε καλαααα(εεεε μην ξεχνας τωρα σ'ακουει και το εμβρυακι σου)!

θα δεις που ολα θα πανε καλα...πολλες γυναικες εχουν λιγο αιμα στις αρχες και η εγκυμοσυνη τους προχωραει μια χαρα!!:P

1a0fd6e0b8.png

Λογω του ιστορικου μου αγχωνομαι λιγο περισσοτερο! Μακαρι να διπλασιαστει σε 2 μερες...

Φοβαμαι μην ειναι κανενα εξωμητριο... Με την γκαντεμια που με δερνει ολα ειναι πιθανα!

Christy μου μην αγχωνεσαι καθολου τα δυσκολα τα περασες....ετοιμασου για τα ευχαρισταααα!!!!η χοριακη ειναι θετικη αυτο εχει σημασια!!απο το μικροβιολογικο τι σου ειπαν??θα δεις που καθε μερα θα ανεβαινει κ σε λιγους μηνες θα εισαι μια γλυκια μανουλα μαζι με την μαμα κ την πατουσιτσα...αχ μπραβο...τετιοα να εχουμε:P

1a0fd6e0b8.png

ετσι μαμα μονο θετικες σκεψεις κι ολα θα πανε καλαααα(εεεε μην ξεχνας τωρα σ'ακουει και το εμβρυακι σου)!

θα δεις που ολα θα πανε καλα...πολλες γυναικες εχουν λιγο αιμα στις αρχες και η εγκυμοσυνη τους προχωραει μια χαρα!!:P

ΜΑΚΑΡΙ ΝΙΚΑΚΙ ΜΟΥ!!!Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ!!!

ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΩ Κ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!

ΟΛΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!:tongue:

ΠΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ(((()))))!!!!!!!

ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!ΜΗ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΑ Κ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!:D

ΜΑΚΑΡΙ ΝΙΚΑΚΙ ΜΟΥ!!!Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ!!!

ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΩ Κ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!

ΟΛΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!:tongue:

ΠΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ(((()))))!!!!!!!

ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!ΜΗ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΑ Κ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!:D

αχ σε ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ....να'σαι καλα!!

το νιωθω οτι πραγματικα μου το ευχεσαι κι οχι απλα τυπικα οπως κανουν πολλοι κι εγω αυτα που σου γραφω ειναι μεσα απο την καρδια μου.

πω πω τι αγκαλια ειναι αυτη....πολυ γλυκια και γεματη κατανοηση!!!!!!!

ποιος μας πιανει κοριτσια με τοσες εγκυμοσυνες.....μπραβο.....σιγα σιγα θα γινουμε το cafe με τα πιο γλυκα μωρα...ετοιμαστειτεεεεεεεε............

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

ιπποκαμπακι πως εισαι σημερα??ενταξει με τις ετοιμασιες??ασε με αγχωσες χθες με ολες αυτες τις δουλειες και σημερα ξεπατωθηκα..........

τουντς καλα εισαι??εχει πεσει δουλεια?

1a0fd6e0b8.png

christy28 Να μην φοβάσαι καθόλου και να μην στεναχωριέσαι καθόλου!!!!!!!

Η χοριακή σου είναι μια χαρά μόνο που πρέπει να την επαναλάβεις σε 2 μέρες!!!

Θα σκεφτεσαι θετικά!!!!! Εχουν ξεκινήσει εγκυμοσυνες με μικρότερο νούμερο απο το δικό σου!! Το θέμα δεν είναι πόσο ειναι η χοριακή αλλα εαν διπλασιαζετε!!!!!!!!!! Εδω θα ειμαστε και θα μας πεις τα ευχαριστα!!!!

Να ξεκουράζεσε και να περνεις τα ουτροζισταν οπως σου πει ο γιατρος και κοριτσια εαν δεν περνετε φολικο οξυ να ξεκινησετε να περνετε!!!!

Μαμα μου ετσι πως πας όλες θα μας κολλησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!! γουρλου μου εσυ!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Νικάκι μου που χάθηκες σήμερα?

Κορίτσια ήρθε η ώρα να φύγω!!:P Σας φιλώ και σας εύχομαι καλό απόγευμα!! Αν προλάβω θα μπω και πιο μετά:P

να μπεις να μπεις γιατι εγω με τις δουλειες και τα ψωνια δεν σας ειδα καθολου σημερα....φιλακια πολλα πολλα...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

στις 12 ειχα εντονο πονο εαν και το τεστ ωορρηξιας εδειξε θετικο στις 16, η ορμονη που ανιχνευει ανιχνευεται σε αυτα τα τεστ 2 μερες πριν την ωορρηξια. Απο 12-15 υπολογιζω να εχει γινει η συλληψη.

Εχει ξεκινησει καμια σας απο τοσο χαμηλα? Νομιζω οτι θα δω το ιδιο εργο αλλα πιο συντομα αυτη τη φορα!!!!

Συγνώμη, αλλά σύμφωνα με αυτά που λες εγώ υπολογίζω την σύλληψη πολύ αργότερα...γύρω στις 18 του μήνα(αφού λες ότι το τεστ ωορρηξίας που έκανες στις 16 ανιχνεύει την ορμόνη 2 μέρες πριν την ωορρηξία-άρα ωορρηξία είχες γύρω στις 18.

Σε κάθε περίπτωση επικεντρώσου στα θετικά της υπόθεσης(θετική χοριακή) και σκέψου πως έχεις τελειώσει με τις ατυχίες που σου αναλογούσανε....

Από καρδιάς εύχομαι την Μ.Πέμπτη να μας ανακοινώσεις ότι η χοριακή έχει αγγίξει τα ύψη....

Σε παρακολουθώ από τότε που είμασταν στο ίδιο καφέ και πάντα ήθελα να σε δω εγκυούλα!!! Και τώρα να....:-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ωχ παει αυτο ητανε...το κλεισαμε το μαγαζι...ακουει κανεις??????????:o:o Vvaedeli καλα εισαι?

θα φυγεις καθολου??

αντε και στα δικα μας η μη εγκυες!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by ΝΙΚΑΚΙ #

1a0fd6e0b8.png

ωχ παει αυτο ητανε...το κλεισαμε το μαγαζι...ακουει κανεις??????????:o:o Vvaedeli καλα εισαι?

θα φυγεις καθολου??

ωωωωα το σκοτωσα το ονομα σου, συγνωμη!

1a0fd6e0b8.png

Κορίτσια θελω την γνώμη σας, αδιαθετησα στις 20 Μαρ και δεν εχω σταθερο κυκλο, ο μικροτερος κυκλος μου ειναι 31 μερες και ο μεγαλυτερος 42 μερες!!!!!! Εχθες ειχα λίγο ροζ αιματάκι και σήμερα εχω πιο πολύ!!!!! Να ανησυχήσω????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

θα φυγεις καθολου??

Eγώ εδώ! Βράχος!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...