Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

σε ευχαριστώ πολύ. Απλά στον σύζυγο δεν του έδωσαν ποτέ ούτε καν μια βιταμίνη. και ας είχαμε θέμα με το σπέρμα. ο Ανδρολόγος του είπε να πάμε με εξωσωματική, καμία βιταμίνη δεν βοηθάει, τσάμπα λεφτά πετάς.  ενώ έχουμε θέμα με αριθμό (13κ καλύτερο αποτέλεσμα) 8κ το χειρότερο που έχουμε πάρει, dfi δεν κάναμε ποτέ. 

Από προσωπική πήρα οι βιταμίνες βοηθανε έστω λίγο (κάποιους οργανισμούς) εμείς από 1κ φτάσαμε μέχρι και 15κ με βιταμίνες …νταξει θαύματα δεν περιμένω δηλαδή δεν θεωρώ πως θα μείνω ποτέ έγκυος φυσικά αλλά έστω να τα καταφέρουμε με την εξωσωματική !!! Αλλά αφού προσπαθείτε φυσικά τώρα να πάρετε βιταμίνες ίσως ανέβει κ άλλο !!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

christy μου, πρώτα πρώτα, έχεις μια θετική χοριακή!!! Το νούμερό της εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πότε έγινε η σύλληψη. Βρες τον γιατρό σου να σε καθησυχάσει, ξανακάνε μια σε δύο μέρες, το θέμα είναι να αυξάνεται σωστά και όχι τόσο από πού ξεκινάει.

πολυ πολυ σωστα!!!

ειναι θετικη πρεπει να χαιρεσαι!!!

Διαφημίσεις

Christy28 νομίζω ότι άδικα αγχώνεσαι!!!!!

Πότε ήταν οι γόνιμές σου;

Αχ, κοπέλα μου!!!!

Χαίρομαι τόσο για σένα....μη σκέφτεσαι το παρελθόν!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

η πατουσιτσα ειναι Αθηνα!!

Ακόμα καλύτερα τότε!! Να μην ξεσπιτωνόμαστε. Αφού από Θεσσαλονίκη έπιασε και Αθήνα ο πελαργός (ας κάτσει λίγο και εδώ πλιιιιιζ), επόμενη στάση...... Ηράκλειο!!

ytBLp2.png

Mariaefάκι, αν εντωμεταξύ δεν έχει υπάρξει κανένα νέο από Αθήνα, για Θεσσαλονίκη μας βλέπω. Ιπποκαμπάκι και mama4 είναι εκεί, και η patousitsas μιλάει στο ιπποκαμπάκι για τα "μέρη" τους. Αν δεν τα έχω κάνει τελείως μπάχαλο από την πολλή χαρά, μάλλον η συμπρωτεύουσα και τα πέριξ της σκίζουν!!

Σ'ευχαριστώ amaryllis μου!!:P Ναι, το πατουσάκι έρχεται... Αθήνα μεριά!!:tongue: Κορίτσια το νου σας, ο πελαργός τριγυρνάει και στην Αθήνα :mrgreen:!! Να είσαι καλά και με το καλό να ακούσουμε και για το δικό σου μωράκι!! Σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!:P

Μama4 ;έχε πίστη και αισιοδοξία!!

Στην παρούσα φάση μόνο αυτό μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις το σποράκι σου....Κάθε δυσάρεστη σκέψη μόνο κακό μπορεί να κάνει και γιαυτό και δεν την θέλουμε...

Patousitsas είσαι τέλη Δεκέμβρη ή αρχές Ιανουαρίου με το καλό;

Εσύ mama4;

ΤΕΡ 6/3/10 άρα λογικά μέχρι 10-11 Δεκέμβρη. Χριστουγέννα με το μωρό μας!!!!:shock::P

IchNp3.png

Αχ, κοπέλα μου!!!!

στις 12 ειχα εντονο πονο εαν και το τεστ ωορρηξιας εδειξε θετικο στις 16, η ορμονη που ανιχνευει ανιχνευεται σε αυτα τα τεστ 2 μερες πριν την ωορρηξια. Απο 12-15 υπολογιζω να εχει γινει η συλληψη.

Εχει ξεκινησει καμια σας απο τοσο χαμηλα? Νομιζω οτι θα δω το ιδιο εργο αλλα πιο συντομα αυτη τη φορα!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια βοηθεια!!!!

Χοριακη 32 με 2 μερες καθυστερηση δεν ειναι πολυ χαμηλη????

Ειμαι χαλια και δεν μου εχει απαντησει ακομη ο γιατρος....:cry:

Μπράβο κορίτσι μου!!!! Με το καλό!!! Όλα θα πάνε τέλεια και σε λίγους μήνες θα κρατάς το μικρό θαύμα στην αγκαλιά σου!!:P

Αχ! γεμίζουμε μωρά και πολύ μ'αρέσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

IchNp3.png

Σ'ευχαριστώ amaryllis μου!!:P Ναι, το πατουσάκι έρχεται... Αθήνα μεριά!!:tongue: Κορίτσια το νου σας, ο πελαργός τριγυρνάει και στην Αθήνα :mrgreen:!! Να είσαι καλά και με το καλό να ακούσουμε και για το δικό σου μωράκι!! Σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!:P

ΤΕΡ 6/3/10 άρα λογικά μέχρι 10-11 Δεκέμβρη. Χριστουγέννα με το μωρό μας!!!!:shock::P

Σ' ευχαριστώ πολύ patousitsas μου, από το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί. (Και στου πελαργού, και στου σύμπαντος, όποιος ακούει τέλος πάντων). Εγώ κάλαντα θα σου πώ σίγουρα μια και είσαι στην Αθήνα, να'χεις τίποτα για τρατάρισμα, σκοπεύω (και εύχομαι) να έχω το υπέρτατο άλλοθι για ατασθαλίες!!

ytBLp2.png

christy μου, πρώτα πρώτα, έχεις μια θετική χοριακή!!! Το νούμερό της εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πότε έγινε η σύλληψη. Βρες τον γιατρό σου να σε καθησυχάσει, ξανακάνε μια σε δύο μέρες, το θέμα είναι να αυξάνεται σωστά και όχι τόσο από πού ξεκινάει.

Λογω του ιστορικου μου αγχωνομαι λιγο περισσοτερο! Μακαρι να διπλασιαστει σε 2 μερες...

Φοβαμαι μην ειναι κανενα εξωμητριο... Με την γκαντεμια που με δερνει ολα ειναι πιθανα!

Μπράβο κορίτσι μου!!!! Με το καλό!!! Όλα θα πάνε τέλεια και σε λίγους μήνες θα κρατάς το μικρό θαύμα στην αγκαλιά σου!!:P

Αχ! γεμίζουμε μωρά και πολύ μ'αρέσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Επισης κοριτσακι!!! Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι.

Ελπιζω να ακουει Μεγαλη εβδομαδα ειναι αλλοστε

Αχ, κοπέλα μου!!!!

Ευκολο ειναι? και αυτος ο παλιογιατρος δεν απανταει....

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ πολύ patousitsas μου, από το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί. (Και στου πελαργού, και στου σύμπαντος, όποιος ακούει τέλος πάντων). Εγώ κάλαντα θα σου πώ σίγουρα μια και είσαι στην Αθήνα, να'χεις τίποτα για τρατάρισμα, σκοπεύω (και εύχομαι) να έχω το υπέρτατο άλλοθι για ατασθαλίες!!

Ουουου θα έχω απ'όλα τα καλά!! Ό,τι τραβάει η όρεξή σας!!:tongue: Α! και να μην ξεχνιόμαστε το tountsaki θα φέρει και τρίγωνα πανοράματος!!!:mrgreen: Και επίσης σου εύχομαι να έχεις κοιλιά φουσκωτή σα μπαλόνι!!!!!:P

IchNp3.png

Λογω του ιστορικου μου αγχωνομαι λιγο περισσοτερο! Μακαρι να διπλασιαστει σε 2 μερες...

Φοβαμαι μην ειναι κανενα εξωμητριο... Με την γκαντεμια που με δερνει ολα ειναι πιθανα!

Προσπάθησε να μη βάζεις κακό με το νου σου! Ηρέμησε και σκέψου μόνο θετικά! Ήρθε και θα μείνει!!:rolleyes:

IchNp3.png

στις 12 ειχα εντονο πονο εαν και το τεστ ωορρηξιας εδειξε θετικο στις 16, η ορμονη που ανιχνευει ανιχνευεται σε αυτα τα τεστ 2 μερες πριν την ωορρηξια. Απο 12-15 υπολογιζω να εχει γινει η συλληψη.

Εχει ξεκινησει καμια σας απο τοσο χαμηλα? Νομιζω οτι θα δω το ιδιο εργο αλλα πιο συντομα αυτη τη φορα!!!!

Αχ βρε christy μου, το ίδιο έργο με τα τεστ ωορρηξίας έχω και εγώ. Αφού όμως έτσι και αλλιώς μιλάμε για μια θετική χοριακή, άστο να εξελιχθεί και βλέπεις. Και τον γιατρό από κοντά!! Ε?? Όσο για την γκαντεμιά, να σκέφτεσαι ότι έχεις εξαντλήσει το ποσοστό που σου αναλογεί. Καλύτερα δεν είναι έτσι??;)

ytBLp2.png

Αχ βρε christy μου, το ίδιο έργο με τα τεστ ωορρηξίας έχω και εγώ. Αφού όμως έτσι και αλλιώς μιλάμε για μια θετική χοριακή, άστο να εξελιχθεί και βλέπεις. Και τον γιατρό από κοντά!! Ε?? Όσο για την γκαντεμιά, να σκέφτεσαι ότι έχεις εξαντλήσει το ποσοστό που σου αναλογεί. Καλύτερα δεν είναι έτσι??;)

CHRISTY MOY ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ AMRYLLIS.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ,ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ!ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!!!ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!:tongue:

Μama4 ;έχε πίστη και αισιοδοξία!!

Στην παρούσα φάση μόνο αυτό μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις το σποράκι σου....Κάθε δυσάρεστη σκέψη μόνο κακό μπορεί να κάνει και γιαυτό και δεν την θέλουμε...

Patousitsas είσαι τέλη Δεκέμβρη ή αρχές Ιανουαρίου με το καλό;

Εσύ mama4;

VASDELI ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΙΜΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...