Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 29 minutes ago, Xristina96 said:

πάντα είχα πρόβλημα με την προλακτίνει. συνήθως το έχω στο 40 με όριο το 20. μέχρι και 85 έχω πάρει. έπαιρνα 2 μήνες dostinex πριν την εμβρυομεταφορά και το είχαμε σταθερό στο 12

τι εννοείς ότι το παιδάκι έχει πρόβλημα με τα νεφρά εξαιτίας του; τι ακριβώς έκανε ο γιατρός που ευθύνεται για αυτό;

Η κοπέλα είχε πάθει υποδιεγερση ωοθηκών της έκανε την εμβρυομεταφορα και μετά από λίγες μέρες κατέληξε στο νοσοκομείο με πολύ βαριά συμπτώματα και την πλάκωσαν σε φάρμακα. Ο γιατρός της ο γυναικολόγος της δηλαδή τις είπε ότι κακός της έκανε την εμβρυομεταφορα εφόσον το είχε δει και ότι τα φάρμακα επηρέασαν το ένα από τα δύο παιδιά. Το άλλο είναι υγιέστατο. Θα μου πεις γιατί επηρεάστηκε μόνο το ένα δεν ξέρω αλλά επειδή είναι συνάδελφος στην δουλειά ξέρω ότι από εκεί έγινε και ότι ακόμα τρέχει στα νοσοκομεία.Τον είχε πάρει τηλέφωνο τότε και το αρνιόταν αλλά  είχε πάει να την δει στο νοσοκομείο και αυτός εκτάκτως γιατί ήταν βαρύ.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

EYXΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ.

ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑ(((((((())))))))))))!!!!!!!!!!!

mama4 μου,μην στεναχωριεσαι μπορει να ειναι υπολειματα.ποτε θα ξαναπας στον γιατρο?

Patousitsas μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καρκινάκι μου γλυκό, μπράβο μπράβο!!!!!!!!! Με το καλό κοριτσάκι μου, να έχεις μια γλυκειά και ανέφελη εγκυμοσύνη με την ωραιότερη κατάληξη, ένα υγιές, τσαχπίνικο και χαδιάρικο πατουσάκι στην αγκαλίτσα σου!!!

Mama μου, πιστεύω και εύχομαι να μην είναι τίποτα το αιματάκι αυτό, εξάλλου έχουμε ακούσει τόσα και τόσα που όλα κατέληξαν σε αίσιο τέλος!!! Να σκέφτεσαι όσο μπορείς θετικά, και αυτό παίζει τον ρόλο του. Εξάλλου, ο μικρός ή μικρή επιβάτης μέσα σου είναι η καλύτερη αφορμή για θετικές σκέψεις!

Βρε κορίτσια, αν υποψιαστώ ότι εκεί στα βόρεια ο πελαργός κάνει πιο συχνά δρομολόγια, θα μετακομίσω!!!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Μama4 ;έχε πίστη και αισιοδοξία!!

Στην παρούσα φάση μόνο αυτό μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις το σποράκι σου....Κάθε δυσάρεστη σκέψη μόνο κακό μπορεί να κάνει και γιαυτό και δεν την θέλουμε...

Patousitsas είσαι τέλη Δεκέμβρη ή αρχές Ιανουαρίου με το καλό;

Εσύ mama4;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

μηπως να την κανω και εγω απο το Ηρακλειο προς Αθηνα μερια??

Mariaefάκι, αν εντωμεταξύ δεν έχει υπάρξει κανένα νέο από Αθήνα, για Θεσσαλονίκη μας βλέπω. Ιπποκαμπάκι και mama4 είναι εκεί, και η patousitsas μιλάει στο ιπποκαμπάκι για τα "μέρη" τους. Αν δεν τα έχω κάνει τελείως μπάχαλο από την πολλή χαρά, μάλλον η συμπρωτεύουσα και τα πέριξ της σκίζουν!!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια βοηθεια!!!!

Χοριακη 32 με 2 μερες καθυστερηση δεν ειναι πολυ χαμηλη????

Ειμαι χαλια και δεν μου εχει απαντησει ακομη ο γιατρος....:cry:

μπραβο μια χαρα ειναι η χοριακη!!!!!

απλα εγινε αργα η συλληψη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mariaefάκι, αν εντωμεταξύ δεν έχει υπάρξει κανένα νέο από Αθήνα, για Θεσσαλονίκη μας βλέπω. Ιπποκαμπάκι και mama4 είναι εκεί, και η patousitsas μιλάει στο ιπποκαμπάκι για τα "μέρη" τους. Αν δεν τα έχω κάνει τελείως μπάχαλο από την πολλή χαρά, μάλλον η συμπρωτεύουσα και τα πέριξ της σκίζουν!!

η πατουσιτσα ειναι Αθηνα!!

κοριτσια βοηθεια!!!!

Χοριακη 32 με 2 μερες καθυστερηση δεν ειναι πολυ χαμηλη????

Ειμαι χαλια και δεν μου εχει απαντησει ακομη ο γιατρος....:cry:

christy μου, πρώτα πρώτα, έχεις μια θετική χοριακή!!! Το νούμερό της εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πότε έγινε η σύλληψη. Βρες τον γιατρό σου να σε καθησυχάσει, ξανακάνε μια σε δύο μέρες, το θέμα είναι να αυξάνεται σωστά και όχι τόσο από πού ξεκινάει.

ytBLp2.png

της αλλες φορες χωρις καθυστερηση ξεκινουσα απο 50 ή 75...

Εχω στεναχωρηθει πολυ...

Εσυ απο ποσο ξεκινουσες και με ποσες μερες καθυστερηση?

μην στεναχωριεσαι!!

θα κανεις αλλη μια την Μεγ.Πεμπτη και θα δεις την διαφορα!!!

μιλα και με τον γιατρο σου βεβαια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...