Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Νόμιζα ότι τα προβλήματα που αντιμετώπισα από το 2005 και με τρέλαναν μέχρι το 2009, έφτασαν στο τέλος τους! Μπήκε το 2010 και ήμουν έγκυος στο κοριτσάκι που ονειρευόμαστε εγώ κι ο άντρας μου.. Κερδίσαμε και το φλουρί για πρώτη φορά! Πραγματικά σκεφτόμουν ότι ως εδώ ήταν! .. Αλλά έκανα λάθος!

Δεν έχω άλλη επιλογή από το να συνεχίσω να ζω. Στο κάτω κάτω, πάντα υπάρχουν και χειρότερα..

Απλώς αυτό το "γιατί" που κανένας δεν μπορεί να μου απαντήσει, πολύ με ρίχνει.. Η φύση λένε... Ποιος να τα βάλει με τη φύση;

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ''ΓΙΑΤΙ'' ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ Κ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!!

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια τι κακο ειναι αυτο με εμενα,δεν μπορω να καταλαβω τις γονιμες,δεν νιωθω τιποτα,αν δεν εχω αυτο το π/σ/κ γονιμες(14η-15η-16η),θα εχω το αλλο.μαλλον το αλλο θα ειναι (21η-22η-23η).μου φαινεται πρεπει να βαλω στο προγραμμα και extra δρομολογια για την καβαλα.χαχαχα!!!

:)

Να πας και τα δύο ΣΚ στην Κάβάλα για να πέσεις μέσα!!!

Τι κύκλο έχεις;

τα μπερδευω λιγο αυτα,δεν ξερω,ξερω οτι εχω γονιμες μετα την 20η μερα,αλλα λεω λογω της εγκυμοσυνης,της αποξεσης,μηπως αλλαξαν οι μερες!!!θα βαλω μπρος που αποκλειεται να πιασω αλλα να λεω οτι προσπαθησα.

πατουσιτσα καλο σ/κ.καλα να περασεις και ολες μας καλα να περασουμε,εγω ισως παω στα χιονια ή στα μπουζουκια αναλογα τον καιρο.παω να ετοιμαστω για να παω για καφετζικο.φιλακια!!

Διαφημίσεις

Αχ ρε κοριτσάκι τι να πω! Πέρασες δύσκολα αλλά όλα θα πάνε καλά τώρα θα το δεις!!!

Σου είπε να περιμένεις κάποιο διαστημα;;

φυσικά θα περιμένω.. Εκτός ότι πρέπει να έρθει η περίοδος και να σταθεροποιηθέι, θα πρέπει να κάνω και σαλπιγγογραφία και άλλες εξετάσεις.. Κατά το καλοκαίρι και βλέπουμε.. Πρέπει να χάσω και τα 4 κιλά που πήρα...αν και αυτό λόγω στεναχώριας, είναι πολύ εύκολο..

κανενας δεν μπορει να τα βαλει με την φυση,ητανε να γινει,κοιτα μπροστα,δεν μπορεις να φερεις το χρονο πισω,φτιαξε την υγεια σου σωματικα και ψυχικα (γιατι φαινεσαι πικραμενη και απογοητευμενη)και λογικο ειναι,και μετα ξεκινα απο την αρχη,εισαι νεα,μπορεις να κανεις παιδια,και θα δεις οτι θα ερθουν μονα τους και οχι ενα αλλα πολλα παιδια.icon12.gif

Λες να κάνω πολλά; Μωρέ ένα θέλω! Ας είναι ένα! Ένα ονειρεύτηκα! Ένα περίμενα.. (ουπς με πήρε από κάτω)

Φεύγω.. Σχολάω... Πάω σπίτι να ασχοληθώ με τις κουρτίνες (σκέφτομαι να αγοράσω καινούριες)..

Φιλιά σε όλες! ΚΑλό απόγευμα!!!

Νόμιζα ότι τα προβλήματα που αντιμετώπισα από το 2005 και με τρέλαναν μέχρι το 2009, έφτασαν στο τέλος τους! Μπήκε το 2010 και ήμουν έγκυος στο κοριτσάκι που ονειρευόμαστε εγώ κι ο άντρας μου.. Κερδίσαμε και το φλουρί για πρώτη φορά! Πραγματικά σκεφτόμουν ότι ως εδώ ήταν! .. Αλλά έκανα λάθος!

Δεν έχω άλλη επιλογή από το να συνεχίσω να ζω. Στο κάτω κάτω, πάντα υπάρχουν και χειρότερα..

Απλώς αυτό το "γιατί" που κανένας δεν μπορεί να μου απαντήσει, πολύ με ρίχνει.. Η φύση λένε... Ποιος να τα βάλει με τη φύση;

Κοριτσάκι μου γλυκό, θυμάμαι που είχες μείνει έγκυος και μας ανακοίνωσες τα αποτελέσματα της χοριακής. Δεν ξέρω αν θυμάσαι αλλά είχα μείνει κι εγώ τότε έγκυος και απέβαλα. Κάποια στιγμή σε έψαξα, γιατι είχες χαθεί, έμαθα ότι είσαι ξάπλα με αιμάτωμα αλλά είχατε ακούσει καρδούλα και όλα πήγαιναν καλά. Είχα χαρεί πάρα πολύ και είχα πάρει κουράγιο από την περίπτωσή σου που ξεκίνησε δύσκολα αλλά πήγαινε περίφημα, μέχρι που διάβασα κάπου τα δυσάρεστα και ειλικρινά στενοχωρήθηκα πολύ και σκέφτηκα ότι τουλάχιστον εμένα έφυγε νωρίς και δεν πρόλαβα ούτε να το συνειδητοποιήσω. Η δική σου περίπτωση όμως, όπως και άλλων κοριτσιών, είναι πολύ δύσκολη, ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ.

Ελπίζω η επόμενη φορά να είναι τυχερή για όλες μας.

Το κεφάλι ψηλά και ας γίνουν συχνά το δρομολόγια στην ΚΑΒΑΛΑ!:D:D:D

Διαφημίσεις

vasdeli ευχαριστώ που μου είπες να έρθω.. Εδώ σε αυτό το cafe, θα βρω σίγουρα κατανόηση!!

Το ήξερα καλή μου ότι θα νοιώσεις καλύτερα!!!

Εδώ, μαζί...θα τα λέμε μέχρι να φύγουμε όλες μας από εδώ...

Magda TS πολύ χάρηκα για τις εξετάσεις σου!!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κοριτσια. Δεν ειμαι εγκυος αλλα ειχα 3 αποβολες τα 2 προηγουμενα χρονια.

Μετα απο απειρες εξετασεις εκτος απο θρομβοφιλία, μου ειπαν οτι παρουσιαζα διαβητη κυησης. Κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης δεν ειχα κανει μετρηση σακχαρου. Οι γιατροι μου εδιναν το πρωτο πακετο εξετασεων μαζι με την αυχενικη που δεν εφτανα ποτε.

Το υποπτο σε μενα ειναι, εκτος απο την κληρονομικοτητα, ειναι οτι εκτος εγκυμοσυνης παρουσιαζω υπογλυκαιμιες που θεωρειται προδιαθεση σακχαρου.

Στην 2η εγκυμοσυνη το εμβυο παλινδρομησε στην 9η εβδομαδα και ειχε σταματησει η αναπτυξη του 1 βδομαδα πιο πριν και στην 3η στην 8η εβδομαδα ενω το εμβρυο ειχε σταματησει να αναπτυσσεται στην 6η.

Ο διαβητολογος μου ειπε οτι η 3η εγκυμοσυνη δεν προχωρησε σαν την 2η γιατι επαιρνα κορτιζονη και πρεπει να απορυθμισε το σακχαρο. Στην επομενη εγκυμοσυνη μου ειπε οτι θα μετριεμαι και μαλλον θα χρειαστω ινσουλίνη.

Σας φαινεται πιθανο το σακχαρο να προκαλεσαι τις αποβολες?

Εχετε ακουσει παρομοιο περιστατικο?

Θελω τοσο πολυ να ειναι αυτο, να το διορθωσω και η επομενη εγκυμοσυνη να παει καλα.

Ευχομαι ολες μεσα στο 2010 να εχουμε τεραστιες κοιλιες!

Υ.Γ. Ο γιατρος μου εδωσε τις ευλογιες του να παω εκδρομη στην ΚΑΒΑΛΑ και εγω φοβαμαι παρα πολυ την επομενη προσπαθεια. Φοβαμαι μην απογοητευτω! Νομιζω οτι θα μεινει και ψυχολογικο......

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλημέρα κοριτσια. Δεν ειμαι εγκυος αλλα ειχα 3 αποβολες τα 2 προηγουμενα χρονια.

Μετα απο απειρες εξετασεις εκτος απο θρομβοφιλία, μου ειπαν οτι παρουσιαζα διαβητη κυησης. Κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης δεν ειχα κανει μετρηση σακχαρου. Οι γιατροι μου εδιναν το πρωτο πακετο εξετασεων μαζι με την αυχενικη που δεν εφτανα ποτε.

Το υποπτο σε μενα ειναι, εκτος απο την κληρονομικοτητα, ειναι οτι εκτος εγκυμοσυνης παρουσιαζω υπογλυκαιμιες που θεωρειται προδιαθεση σακχαρου.

Στην 2η εγκυμοσυνη το εμβυο παλινδρομησε στην 9η εβδομαδα και ειχε σταματησει η αναπτυξη του 1 βδομαδα πιο πριν και στην 3η στην 8η εβδομαδα ενω το εμβρυο ειχε σταματησει να αναπτυσσεται στην 6η.

Ο διαβητολογος μου ειπε οτι η 3η εγκυμοσυνη δεν προχωρησε σαν την 2η γιατι επαιρνα κορτιζονη και πρεπει να απορυθμισε το σακχαρο. Στην επομενη εγκυμοσυνη μου ειπε οτι θα μετριεμαι και μαλλον θα χρειαστω ινσουλίνη.

Σας φαινεται πιθανο το σακχαρο να προκαλεσαι τις αποβολες?

Εχετε ακουσει παρομοιο περιστατικο?

Θελω τοσο πολυ να ειναι αυτο, να το διορθωσω και η επομενη εγκυμοσυνη να παει καλα.

Ευχομαι ολες μεσα στο 2010 να εχουμε τεραστιες κοιλιες!

Υ.Γ. Ο γιατρος μου εδωσε τις ευλογιες του να παω εκδρομη στην ΚΑΒΑΛΑ και εγω φοβαμαι παρα πολυ την επομενη προσπαθεια. Φοβαμαι μην απογοητευτω! Νομιζω οτι θα μεινει και ψυχολογικο......

Κοριτσάκι μου γλυκό, δεν απίθανο να προκαλεί τις παλλινδρομήσεις το πρόβλημα του σακχάρου.

Μια φίλη μου με την οποία μιλάμε στο θέμα "κορίτσια από τα παλιά" είχε 3 παλλίνδρομες. Μετά από πολλές εξετάσεις διαπιστώθηκε θρομβοφιλία και κάποιο πρόβλημα με το σάκχαρο. Μάλιστα νομίζω ότι πήγε σε ενδοκρινολόγο-διαβητολόγο για να ρυθμιστεί το σάκχαρο και τελικά πήρε το ΟΚ από τον ενδοκρινολόγο και όχι από τον γυναικολόγο, για να προσπαθήσει να μείνει έγκυος ξανά. Τώρα είναι στον 8ο μήνα και αναμένει να γεννήσει τον μπέμπαρό της. Ξέρω ότι δεν τρώει καθόλου γλυκά στην εγκυμοσύνη και νομίζω ότι κάνει και ινσουλίνες.

Οπότε ίσως και σε σένα να είναι αυτή η αιτία των παλλίνδρομων.

Καλημέρα christi! Είμαστε όλες εδώ οι κοπέλες δυστυχώς στην ίδια φάση! ΄

Και εγώ το έψαξα πολύ και βρήκα ότι έχω θρομβοφιλία!

Αυτό για το σάκχαρο το έχω ακούσει αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Εγώ έκανα καμπύλη σα΄κχάρου, εκτός εγκυμοσύνης όμως, και βράθηκα και εγώ με υπογλυκαιμία. Και ενώ η πρώτη αιματολόγος που πήγα μου είπα να πάω σε ειδικό γιατρό(δε θυμαμαι πως τους λένε) για να το φτιάξω, ο δεύτερος μου είπε ότι δε χρειάζεται και ότι εί΄ναι καλύτερα έτσι για να μπορώ να τρώω κανένα γλυκό! Βέβαια εγώ δεν ανησύχησα γιατί δεν υπάρχεικαι θέμα κληρονομικότητας!!!

Πάντως βρε παιδί μου όταν μπαίνεις σε διαδικασία ψαξιματος τρελαίνεσαι. Ξέρω ότι δε γίνεται αλλιώς και εγώ το έκανα αλλά θυμάμαι ενώ ξεκίνησα με χαρα, ότι θα βρω δηλαδη αν έχω κάτι και θα το φτιάξω, στην πορεία θυμάμαι έβγαινα από τα ιατρεία και έκλαιγα γιατί το κεφάλι μου γινόταν καζάνι!!!

Όσο για την Καβάλα και εγώ φοβάμαι λιγάκι αλλά ξεκίνησα γιατί δεν θέλω να περνάει ο καιρός. Πιστεύω ότι καποια στιγμή θα τα καταφέρουμε!!!

Πρέπει να το πιστέψουμε christi και θα δεις που όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά!

Εσύ μόνο αυτό για το σάκχαρο βρήκες, όλα τα άλλα είναι οκ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...