Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Έχει πάρει τα πάνω του το καφέ!!!!

Η μαμα4 πού είναι ρε παιδιά;

Επεξεργάστηκαν by vasdeli

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ναι είναι αλήθεια!! Κι εγώ που ακόμα έχω δρόμο μπροστά μου, χαίρομαι πάρα πολύ!!! Αισθάνομαι ότι τίποτα δεν τελείωσε.. Τώρα αρχίζουν όλα!!! :-)

Αισιοδοξία!!!!!

Να στε καλά κορίτσια! Μας ανοίγετε το δρόμο!!!!

Angela2 έλα κι εσύ! Πάμε γερά!!!

Άκου πατουσονέα!!! χα χα χα χα χα χα χαχχα :mrgreen:

τριγωνάκια; Πανοράματος κάνει; :wink:

για τη mama4 ανησυχώ κι εγώ!

Ε! τα νέα της πατούσας, πατουσονέα δε λέγονται?:tongue::tongue::tongue:

Μου έβαλες ιδέα τώρα.. θα μας πείτε τα κάλαντα με κανονικά τρίγωνα (αυτά που κάνουν γκλιν γκλον) και θα μας φέρετε και τρίγωνα πανοράματος (απ'αυτά που τρώγονται):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

IchNp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!

ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΑΣΑ!!!PATOUSITSA MOY ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!ΓΕΛΑΩ ΣΑΝ ΧΑΖΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ!!!ΓΙΟΥΠΙ!!!!

Κάποτε στο θέμα μου, στο parents είχα ποστάρει ότι μέσα από την απόλυτη θλίψη, έρχεται η απόλυτη χαρά....

Σήμερα μου το θύμισε μια καλή φίλη και συγκινήθηκα...

Τελικά έτσι είναι...

Μόνο αν βιώσεις την απόλυτη θλίψη, βιώνεις και την απόλυτη χαρά...

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΑΣΑ!!!PATOUSITSA MOY ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!ΓΕΛΑΩ ΣΑΝ ΧΑΖΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ!!!ΓΙΟΥΠΙ!!!!

Τι νέα;

qwlrp3.png

Που είσαιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Άντε και άρχισες να ταράζεις το μωρό patousitsas!!! Τι έγινε με το γιατρό, όλα καλά?:P

IchNp3.png

Ναι είναι αλήθεια!! Κι εγώ που ακόμα έχω δρόμο μπροστά μου, χαίρομαι πάρα πολύ!!! Αισθάνομαι ότι τίποτα δεν τελείωσε.. Τώρα αρχίζουν όλα!!! :-)

Αισιοδοξία!!!!!

Να στε καλά κορίτσια! Μας ανοίγετε το δρόμο!!!!

Angela2 έλα κι εσύ! Πάμε γερά!!!

είμαι μαζί σας!!! αισιοδοξία και ευχάριστα νέα!!!!

τουντσάκι μου αισθάνομαι οτι και απο εσένα θα έχουμε σύντομα ευχάριστα... και εγώ μετά την υστεροσκόπηση σε 4 μήνες είχα την εγκυμοσήνη μου....

ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΟΛΑ ΤΟ ΣΚ ΗΜΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΧΑΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ Κ ΑΛΛΑ.ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΟ ΕΠΑΘΑ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΑ UTROGESTAN AΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΕΙΔΕ.ΕΙΜΑΙ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ,ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΠΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΩΣ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΛΙΓΑ ΚΑΦΕ Κ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ ΑΚΟΜΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΗ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...

Διαφημίσεις

Κάποτε στο θέμα μου, στο parents είχα ποστάρει ότι μέσα από την απόλυτη θλίψη, έρχεται η απόλυτη χαρά....

Σήμερα μου το θύμισε μια καλή φίλη και συγκινήθηκα...

Τελικά έτσι είναι...

Μόνο αν βιώσεις την απόλυτη θλίψη, βιώνεις και την απόλυτη χαρά...

Καλή μου vasdeli το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν χθες.. Ότι αν δεν είχα νιώσει τέτοια θλίψη, δε θα μπορούσα να αντιληφθώ πόσο μεγάλη είναι η χαρά μου!!

Ένιωσα τύψεις για το πρώτο μωράκι μου... Η χαρά που ένιωσα τότε δεν έχει καμία σχέση με αυτό που νιώθω τώρα!!!

IchNp3.png

ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΟΛΑ ΤΟ ΣΚ ΗΜΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΧΑΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ Κ ΑΛΛΑ.ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΟ ΕΠΑΘΑ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΑ UTROGESTAN AΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΕΙΔΕ.ΕΙΜΑΙ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ,ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΠΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΩΣ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΛΙΓΑ ΚΑΦΕ Κ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ ΑΚΟΜΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΗ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...

να μην φοβάσαι... οι πιο πολές εγκυμοσήνες ξεκινάνε με λίγο αιματάκι.... μείνε ήρεμη και όλλα θα πάνε καλά!!!!!

Είναι φυσικό.. Και γω φοβάμαι.. Όμως έχω αποφασίσει να το χαρώ όσο μπορώ! Έχω αυτή την ευκαιρία τώρα και δε θέλω να τη χάσω! Το αύριο έτσι κι αλλιώς δεν το γνωρίζουμε, απλά ελπίζουμε να είναι καλό! Γι'αυτό θα σκεφτόμαστε μόνο θετικά, έτσι mama μου? Και έτσι θα ξορκίζουμε και το κακό!!:rolleyes:

IchNp3.png

πω πω σε καταλαβάινω.. Κι εγώ θα φοβόμουν στη θέση σου! Αλλά είναι που είμαστε τόσο μικρές σε σχέση με τη δύναμη της φύσης και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς παρά να ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά!!!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, με όλη μου τη δύναμη, να μην είναι τίποτα το αιματάκι... Χαλάρωσε όσο μπορείς!! Σε σκέφτομαι!!!

Είναι φυσικό.. Και γω φοβάμαι.. Όμως έχω αποφασίσει να το χαρώ όσο μπορώ! Έχω αυτή την ευκαιρία τώρα και δε θέλω να τη χάσω! Το αύριο έτσι κι αλλιώς δεν το γνωρίζουμε, απλά ελπίζουμε να είναι καλό! Γι'αυτό θα σκεφτόμαστε μόνο θετικά, έτσι mama μου? Και έτσι θα ξορκίζουμε και το κακό!!:rolleyes:

Συμφωνώ!!!

....

και άντε τώρα να ξανα αγκαλιαστούμε με τόσες κοιλάρες μέσ τη μέση... Α πα πα πα :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...