Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Παίρνω και από αυτά αλλά δυστυχώς δεν. Εσύ μπορεί να είχες λιγότερα ωάρια λόγω ΑΜΗ αλλά ποιοτικά.

Καλημεραααα! Τα 5 βρέθηκαν από 3 ωοληψιες , 2 μήνες! Απλά τον δεύτερο μήνα έκανα και ωοληψια Β φάσης. Αρα πρακτικά 2 κύκλοι. Μη νομίζεις δλδ πως έτσι χαλαρή σε ένα κύκλο έχω 5🤣 Ούτε καν! Και όσα έγιναν βλαστοκυστες αυτό τον ένα χρόνο είναι όλα 6 μερών.

Φωνη μου απο το μέλλον ! Αν θυμάμαι καλά έκανες prp έτσι;

Όχι, δεν είχα κάνει.. εγώ ,λόγω ηλικίας και ΠΩΑ έκανα 3 ωοληψιες σε φυσικό και φυσικό τροποποιημένο, πήρα 4 ωάρια, 2 ώριμα και δύο στην κοσμάρα τους, δε γονιμοποιηθηκε κανένα και τελικά πήγα με δωρεά που μου έδωσε τα διδυμάκια μου! Εγώ όμως ξεκίνησα στα 42...

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

πατουσιτσα το'χεις πει στον αντρα σου??ειναι στα συννεφα κι αυτος?.....με το δικιο του....

πωπω πηραν μπρος οι εγκυμοσυνες τελεια!ελα ελα κοριτσια μπειτε στη σειρα...:-D

Ναι του το είπα! Και όπως τα λες είναι, μάλλον θα χρειαστώ pampers!:mrgreen:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Ε προσπαθούσα να τη συγκρατήσω βρε!!!:mrgreen: Το κοριτσάκι μου δεν κρατιόταν!!:tongue: Συμπτώματα δεν είχα και ούτε τα πιστεύω. Απλά την Κυριακή μου κόλλησε ότι ήμουν έγκυος. Και το πρωί που σηκώθηκα, χωρίς να το σκεφτώ πήγα και έκανα το τεστ. Όταν είδα το "έγκυος" και λίγο μετά το "1-2 εβδομάδες" κόντεψα να λιποθυμήσω!!!:rolleyes:

Φιλακια εγκυουλα!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΧ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙ ΤΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Να δώσεις ένα μεγάλο φιλάκι στο πατουσάκι!!!!!!!!!!!!!

Ευχομαι να πάνε όλα υπέροχα και σε 8 μηνες να έχεις το μωράκι σου αγκαλίτσσα!!!!!!!!!!!!!!!!!Αχ κορίτσια ο πελάργός είναι εδώ ...................................!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρωτα η μαμα τωρα το πατουσακι!!!!! Τι καλα μου ανεβάζετε την διάθεση!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν κορίτσια να πάτε να ανοίξετε σελίδα "μανούλες Δεκεμβρίου"

και εμείς θα έρθουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Ναι του το είπα! Και όπως τα λες είναι, μάλλον θα χρειαστώ pampers!:mrgreen:

καταλαβα...πωπω τελειαααααααα

αυτο που λες 1-2 εβδομαδες δεν το καταλαβα....μαλλον εγω χαζεψα απο τις εγκυμοσυνες!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

καταλαβα...πωπω τελειαααααααα

αυτο που λες 1-2 εβδομαδες δεν το καταλαβα....μαλλον εγω χαζεψα απο τις εγκυμοσυνες!!!!!!!!!

Το ψηφιακό τεστ clear blue έχει οθονίτσα και όταν είναι θετικό εκτός από την ένδειξη "έγκυος" γράφει και τις εβδομάδες σύλληψης. Το 1-2 εβδομάδες σημαίνει ότι η σύλληψη έγινε πριν από 1-2 εβδομάδες;)

IchNp3.png

Γιατί δεν πας για χοριακή αφού έχεις ήδη 1 μέρα καθυστέρηση;

Φοβαμαι η μικρη καθυστερηση οφειλεται στα χαπια. φοβαμαι μην μου γινει εμμονη παλι!!!Την προηγουμενη φορα εκανα 2-3 χοριακες πριν την αναμενομενη περιοδο....

Θα δω μπορει να κανω και αυριο... Λετε να ανοιξε ο δρομος???

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Mariaefi, adnihor, vasdeli, Νικάκι, magda, cristy σας ευχαριστώ τόσο πολύ!!!! Κορίτσια δε θέλω τίποτα άλλο, μόνο να είναι γερό το μωράκι μου και να μείνει κοντά μου.. Θέλω να το πάρω στην αγκαλιά μου και να ακούσουμε μαζί τα χριστουγέννιατικα κάλαντα (ε mariaefaki?;))

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Φοβαμαι η μικρη καθυστερηση οφειλεται στα χαπια. φοβαμαι μην μου γινει εμμονη παλι!!!Την προηγουμενη φορα εκανα 2-3 χοριακες πριν την αναμενομενη περιοδο....

Εγώ πιστεύω πώς άνοιξε κορίτσι μου!!;)

IchNp3.png

christy επερνα αυτο το μήνα ουτροζισταν μετα την ωορηξία και δεν είχα κάνενα συμπτωμα εκτος από πείνα και είχε μεγαλώσει πιο πολυ το στηθος μου!!!

Η περίοδος ήρθε κανονικά!!! μια μέρα πριν μου έρθει κανονικά ειχα καφε και την μέρα που περίμενα έπεσε η θερμοκρασία μου και το μεσημέρι ήρθε στη ώρα της!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περίμενε μια μέρα και Τετάρτη πρωι κάνε ένα τεστακι!!!!! καλη επιτυχία!!!!

Αντε τωρα που ειναι ο πελαργος εδω, να μοιράσει πολλα ζουζουνάκια!!!!

να μην βαριέτε να κάνει καλή δουλεια ο κ. πελαργός!!!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ειναι πασιφανες οτι ανοιξε ο δρομος...

σου ευχομαι να εισαι η τριτη εγκυουλα μακαρι!!!!!!!!!!!!!!;)

1a0fd6e0b8.png

Mariaefi, adnihor, vasdeli, Νικάκι, magda, cristy σας ευχαριστώ τόσο πολύ!!!! Κορίτσια δε θέλω τίποτα άλλο, μόνο να είναι γερό το μωράκι μου και να μείνει κοντά μου.. Θέλω να το πάρω στην αγκαλιά μου και να ακούσουμε μαζί τα χριστουγέννιατικα κάλαντα (ε mariaefaki?;))

σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.:):):):):):):):):)

1a0fd6e0b8.png

Έτσι θα γίνει....

Τέρμα οι ατυχίες!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...