Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Natassou85 είπε:

Κοριτσια καλημερα… ερωτηση για φιλη μου.. στο πρωτο υπερηχο μετα απο 4 μερες φαρμακο ειδαν 10 ωαρια .. με αυτα θα πορευτει η στην πορεια θα βγουν κ αλλα;;  Υπαρχει περιπτωση;

Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν και κάποια μικρότερα που δεν τα πιάνει ο υπέρηχος αλλά πάνω κάτω με αυτά ναι. Σημασία έχει να μεγαλώνουν με όσο το δυνατόν κοντινά μεγέθη για να πάρουν τα περισσότερα, καθώς στην πορεία κάποια μένουν λίγο πίσω. Καλημέρα και καλή επιτυχία στη φίλη σου.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!:P Η μαμά patousitsas και........ o μικρός/η μικρή patousitsas σας χαιρετούν!!;) Κορίτσια είμαι έγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:-D:p 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και έχω χοριακή 124!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen: Θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Καλά ε!

Αυτό και αν άξιζε τον κόπο!

Συγχαρητήρια κοπελιά!:P

Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

μπραβο μπραβο μπραβο τι αλο να πω να εχεις μια υπερωχη εγκυμοσυνη κ να εχεις 1..2..3 μωρακια χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

patousitsas μου, μας θυμίζεις πόσους μήνες μετά την ατυχία σου ήρθε το ευχάριστο κοπελάρα μου;

Α! και κάτι άλλο!

Να αδειάσω την θέση σου στη λίστα της fotinip;:tongue::tongue::tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ευχαριστώ τόσο πολύ!!!!!!! Άντε βρε κορίτσια μακάρι να φεύγουμε από δω μία μία!!

Έκανα τεστ το πρωί (clear blue digital) και βγήκε θετικό. Στο καπάκι πήγα και για χοριακή. Δεν ήθελα να σας ξεσηκώσω άδικα γι'αυτό δεν είπα τίποτα νωρίτερα:rolleyes:. Το mariaefaki όμως δεν κρατιόταν!!!:P Μίλησα και με το γιατρό μου. Από αύριο ξεκινάω την αντιπηκτική αγωγή και την Τετάρτη θα επαναλάβω τη χοριακή!!:P Αν δεν έχω χαζέψει μέχρι τότε!!!!!!!:mrgreen::tongue:

Κορίτσια για μένα η Ανάσταση έγινε. Και για τη γιορτή μου πήρα το καλύτερο, το πολυτιμότερο δώρο!! Σας το εύχομαι και σας!!!!!!!!:P

IchNp3.png

Καλησπέρα!!!:P Η μαμά patousitsas και........ o μικρός/η μικρή patousitsas σας χαιρετούν!!;) Κορίτσια είμαι έγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:-D:p 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και έχω χοριακή 124!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen: Θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

αααααααααααααα

ωωωωωωωωωωωωωωωωω

ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν το πιστευω.....πω πω δεν το πιστευω!!!!

συγχαρητηρια πατουσιτσα μου,υπεροχα νεα,μπραβο!!!μας εσκασε η αλλη αλλα αξιζε την αναμονη ενα τετοιο νεο, μ'αρεσει που ηθελες να τη γαργαλισεις κι ολας.....!!!!!!!!!!!ααααααχ τελεια να πανε ολα υπεροχα και σε λιγους μηνες να'χεις στην αγκαλια σου ενα πατουσακι μωρακι!πως κι εκανες χοριακη πιο νωρις ειχες συμπτωματα??

1a0fd6e0b8.png

patousitsas μου, μας θυμίζεις πόσους μήνες μετά την ατυχία σου ήρθε το ευχάριστο κοπελάρα μου;

Α! και κάτι άλλο!

Να αδειάσω την θέση σου στη λίστα της fotinip;:tongue::tongue::tongue:

15 Σεπτεμβρίου η απόξεση. Συντονισμένες προσπάθειες όμως ξεκίνησα από το Γενάρη. Είχα θέμα με τον CMV και ο γιατρός δεν μου επέτρεπε νωρίτερα. Ουσιαστικά με την τρίτη προσπάθεια ήρθε!!!!:P

Να την αδειάσεις τη θέση μου!!! Και αυτή που θα την πάρει να μείνει με την πρώτη!!!:tongue:

IchNp3.png

φιλακια σε όλες σας και ειδικα στην πατουσιτσα που ελπιζω να με συγχωρεσει που ημουν τοσο πολυ χαρουμενη και δεν κρατιομουν!!!!!!!!

kisses!!

Παω να παρω και το παιδακι μου!!!!!!

Διαφημίσεις

αααααααααααααα

ωωωωωωωωωωωωωωωωω

ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν το πιστευω.....πω πω δεν το πιστευω!!!!

συγχαρητηρια πατουσιτσα μου,υπεροχα νεα,μπραβο!!!μας εσκασε η αλλη αλλα αξιζε την αναμονη ενα τετοιο νεο, μ'αρεσει που ηθελες να τη γαργαλισεις κι ολας.....!!!!!!!!!!!ααααααχ τελεια να πανε ολα υπεροχα και σε λιγους μηνες να'χεις στην αγκαλια σου ενα πατουσακι μωρακι!πως κι εκανες χοριακη πιο νωρις ειχες συμπτωματα??

Ε προσπαθούσα να τη συγκρατήσω βρε!!!:mrgreen: Το κοριτσάκι μου δεν κρατιόταν!!:tongue: Συμπτώματα δεν είχα και ούτε τα πιστεύω. Απλά την Κυριακή μου κόλλησε ότι ήμουν έγκυος. Και το πρωί που σηκώθηκα, χωρίς να το σκεφτώ πήγα και έκανα το τεστ. Όταν είδα το "έγκυος" και λίγο μετά το "1-2 εβδομάδες" κόντεψα να λιποθυμήσω!!!:rolleyes:

IchNp3.png

φιλακια σε όλες σας και ειδικα στην πατουσιτσα που ελπιζω να με συγχωρεσει που ημουν τοσο πολυ χαρουμενη και δεν κρατιομουν!!!!!!!!

kisses!!

Παω να παρω και το παιδακι μου!!!!!!

Είσαι απίστευτη και ειλικρινά σ'ευχαριστώ για ό,τι πέρασες μαζί μου σήμερα!!:P

IchNp3.png

Ευχαριστώ τόσο πολύ!!!!!!! Άντε βρε κορίτσια μακάρι να φεύγουμε από δω μία μία!!

Έκανα τεστ το πρωί (clear blue digital) και βγήκε θετικό. Στο καπάκι πήγα και για χοριακή. Δεν ήθελα να σας ξεσηκώσω άδικα γι'αυτό δεν είπα τίποτα νωρίτερα:rolleyes:. Το mariaefaki όμως δεν κρατιόταν!!!:P Μίλησα και με το γιατρό μου. Από αύριο ξεκινάω την αντιπηκτική αγωγή και την Τετάρτη θα επαναλάβω τη χοριακή!!:P Αν δεν έχω χαζέψει μέχρι τότε!!!!!!!:mrgreen::tongue:

Κορίτσια για μένα η Ανάσταση έγινε. Και για τη γιορτή μου πήρα το καλύτερο, το πολυτιμότερο δώρο!! Σας το εύχομαι και σας!!!!!!!!:P

πατουσιτσα το'χεις πει στον αντρα σου??ειναι στα συννεφα κι αυτος?.....με το δικιο του....

πωπω πηραν μπρος οι εγκυμοσυνες τελεια!ελα ελα κοριτσια μπειτε στη σειρα...:-D

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...