Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Natassou85 είπε:

Κοριτσια καλημερα… ερωτηση για φιλη μου.. στο πρωτο υπερηχο μετα απο 4 μερες φαρμακο ειδαν 10 ωαρια .. με αυτα θα πορευτει η στην πορεια θα βγουν κ αλλα;;  Υπαρχει περιπτωση;

Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν και κάποια μικρότερα που δεν τα πιάνει ο υπέρηχος αλλά πάνω κάτω με αυτά ναι. Σημασία έχει να μεγαλώνουν με όσο το δυνατόν κοντινά μεγέθη για να πάρουν τα περισσότερα, καθώς στην πορεία κάποια μένουν λίγο πίσω. Καλημέρα και καλή επιτυχία στη φίλη σου.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γεια σου κ σενα λεει του ειπα να το πει αλλα ειναι ντροπαλουλης

περιμενει κ αυτος να μαθει τα νεα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Μακαρι βρε κοριτσια αυτος ο μηνας να ειναι τυχερος....

Ο γολγοθας θα ξεκινησει βεβαια μετα το θετικο τεστ....

Γιατί δεν πας για χοριακή αφού έχεις ήδη 1 μέρα καθυστέρηση;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!:P Η μαμά patousitsas και........ o μικρός/η μικρή patousitsas σας χαιρετούν!!;) Κορίτσια είμαι έγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:-D:p 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και έχω χοριακή 124!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen: Θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!:P Η μαμά patousitsas και........ o μικρός/η μικρή patousitsas σας χαιρετούν!!;) Κορίτσια είμαι έγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:-D:p 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και έχω χοριακή 124!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen: Θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!

sugar-happy-faces-small.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...